Dertleşmeye ihtiyacım var :(

Dershaneyi atlamışsın :)

Nerde baksan dershanedekilerle 2 yılınız geçecek.
Orada güzel dostluklar kurabilirsin.
Hem büyük ihtimalle seviyene göre bir sınıfta olacaksın.
Sınıf arkadaşlarınla aynı kaderi paylaşacaksın.

Herkese merhaba.
Okulların açılmasına neredeyse 1 ay kaldı.Ve ben lise 3'e geçtim.
Ama beni okula bağlayan bir şey yok!Arkadaş anlamında.Hiç biri bana göre değil sınıfımda.Kızlar zaten küfürlü konuşuyor,iki dakikada bir sevgili değiştiriyorlar...Ya ben daha sessiz sakin kalıyorum.Ve okulda ilk üçteyim başarılı bir öğrenciyim.Hoca bir şey sorduğunda hemen parmak kaldırıp cevap verdiğimde bana kendilerince laf sokuyorlar ama ben şu ana kadar hiç birine bir şey demedim.Fazlasıyla rahatsız oluyorum.Bu yıl dershanede başlayacağım.Her hafta sonu evden dershaneye 2 saatlik yol çekeceğim.Bu beni korkutmuyor ama okula gidince kafamı dağıtmak için biriyle takılacağım adam gibi kimse yok.Sınıfa girerken ayaklarım geri geri gidiyor resmen.Ya ben de mi sorun var acaba? Okul dışında çok çok sevdiğim birbirinden iyi 4 arkadaşım var hatta aynı mahallede oturuyoruz.Şu an yaz her akşam iftardan sonra takılıyoruz beraber ama maalesef başka okula gidiyorlar... :( Bu 2 yıl böyle bir sınıfda nasıl geçecek? :( Ayrıca 16 yaşındayım ve eylülde 17 olacağım.Ben büyümekten korkuyorum.Mutlu etmiyor beni.Herkes yavaş yavaş değişmeye başladı.Çok güzeel yaşlardasın diyeceksiniz ama bunu güzel yapacak bir şey yok ki...Sadece ders çalışacağım...Bunu düşünmek bile içimi sıkıyor bazen çünkü böyle hayal etmemiştim ben... Sanırım bu gece depresifim biraz.
:43:

sosyal anlamdaki eksikliğini dersler noktasnda tolere etmeye calsııosun..kendni derslerinle kanıtlamay calısıosun.. genelde bu böyle olmustur.. herkesle samimi olmana gerek yok ama iki çift laf edebilecek kdarda konuşabilmelisin.. demişsin ya herkes yavas yavas değişmeye basladı ya sen yerindemi saydğnı sanıyorsun sende değişiyorsun canım.. biz lise üçteyken kızlı erkekli sohbetler ederdik.. sende demssn ya kızlar bana göre değil diye.. erkekle arkadaslık kurmaya calıs elbet vardr biseyler paylasabileceğin biri..sdce sosyal anlamda geliştir braz kendni..

üzülme ben de büyümekten korkuyordum ama büyüyorum işte istesemde istemesem de zamanla adabte olursun merak etme :27:

konunla alakasız
ama içimden geldi lise arkadaş flan deyince
lisede çok sevdiğim kardeşim kadar yakın hissettiğim
biricik kankam seni çok özledim:(
öyle çok ihtiyacım var ki içimi dökmeye

Cnm ergenlikte çok sık yaşanılan bir durum bu,okulda anlaşamadığın insanlar varsa okul harici zamanlarında diğer arkadaşlarınla görüş.Okulda derslerinle ilgilen,parmak kaldırmana laf ediyorlar diye sakın derslerde pasif olma.Hem dershanede belki yeni ve anlaşabildiğin arkadaşlar edinirsin:) okulda anlaşamadığın insanları dert etme,üniversitede çok farklı çevrelerden gelen bir sürü arkadaşın olacak emin ol buna:)

Back
X