Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynı benim sevgilim yaa ben de düşünüyorum bazen dert mi değil mi diye :44:
sigara içerken pencereleri kapatıyo bu sıcakta, neymiş rüzgar gelebilirmiş, küller uçuşabilirmiş
küllüğü mutfağa üstünü peçeteyle kapatıp götürür. hemen çöpe döker ve çöp hemen dışarıya çıkarılır.
salata yaparken tezgahın üstüne malzemeleri çıkarmıştım, limonu koyduğumu görünce naptın sen naptın sen diye bağırmalar ben oldum böyle noldu dedim. limon tezgahta zor çıkan lekeler bırakırmış, bi telaş hemen sildi, ovaladı.. sonra da geldi bi daha tezgaha limon koyma tamam mı sevgilim dedi öptü :97:
şöyle koltuğa yayılıp elimde kahvemi içemedim. elimde dökülme ihtimali çok yüksekmiş.. masaya uzanmak da zor geliyo napiim. gelip yanıma oturuyo iki eliyle sıkı sıkı bardağımı tutup içerken bana veriyo. bu kadar zahmete katlanıyo da gene de bardağı bana bırakmıyo
yemek yediğimiz gibi hadi şimdi dişlermizi 2 dk boyunca fırçalıcaz demeler. sanki ben bilmiyorum
daha neler var anlatmakla bitmez yaa :96:
Aslında büyük sorun. Misal eşim titiz olsaydı eminim çok zorluk çekecektim. Pis biri değilim ama bir yer dağıldıysa anında toplayan biri değilim, düşen her tozu anında alan biri değilim. Allah sabır versin.
Ayyy ilahi Rabbim başka dert keder vermesin. Keşke benim kocada biraz titiz olup bana ev işlerinde azıcık yardımcı olsaydı. Çok pasaklı değildir ama işte birazdaha derli toplu olmasını tercih ederdim. Eşinizin psikolojik desteğe ihtiyacı var sanırım. Çünkü o kadarı da fazla kozalak kafa yorumunuza da bayıldım.
işn zor valla allah sabır versin senin yapcagın tek şey bırak kendi yapsın hiç rahatsız olma o öyle huzurlu hissediyo demekki temizde olsa temizlesin boş ver.....
valla pasakli adam bi dert..titiz adam ayri bi dert..ama sen boyle dusuncelerini anlatirken hani yemek yerken tv izlettirmiyor..kiyafetlerini katla diyor filan..sanki bi erkegin karisindan oturu duydugu sikayetleri okur gibi oldum.. bence sizin evde gorevleriniz degismis. biraz kim ne yapmali karismis..
bence bi erkek ev isinde yardimci olmali eger bayan calisiyorsa ama oyle her isede burnunu sokmamali..
esin surekli ellerinide yikarmi gun icerisinde? cunku bu bir hastalik olabilir..ki ya oyledir ya da lutfen yanlis anlama beni cnm ama yada sen daginiktirsin,sana gore iyidir belki ama kocana gore degil..adam durduk yere niye temizlik yapsin..ama sen diyorsunki temiz evim..herkes oyle diyor. o zaman kocanda bir psikolojik rahatsizlik var.
Allah yardimcin olsun.Benim esimde titizdir ama bu kadar dagil allahtan.Bazen ben de kendimi cok pis gibi hisediyorum.ama bakti esim ben fazla sallamiyorum eskisi kadar elestirmiyor.yani günlük lafini söylerde ben ciddiye almiyorum.ne yapiyiiim yaa.Inanilmaz daginik bir kizim var cani sagolsun sekiz yasinda.