Dertmi bilmiyorum ama!

lilulal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
1
0
34
Merhaba arkadaslar ben 7 aylık evliyim..kafama taktığım seyler dertmi bilmiyorum ama içimi de bir türlü rahat ettiremiyorum ev hanımıyım evlenmeden önce calısıyordum suan evdeyim, eşimde polis.

Benim en cok kafaya taktıgım konu eşimin ailem konusunda soguk olması.fazla görüşmemi istemiyor gibi bunu acıkca belirtmedi ama hareketlerinden anlıyorum düzensiz mesaisinden dolayı cok yoruluyor biliyorum ve anlıyorum lakin en azından haftada bir aileme ziyarete gitmemiz gerektiğini düşünüyorum(kendi ailesi uzakta bu arada)..ama eşime her söylediğimde cok sabırsızsın beklemeyi öğren yalnızlığa alış yarın doğu görevine gittiğimizde ne yapacaksın diyor sürekli.bende hazır yakındayken daha cok vakit gecirmek istiyorum.birde onsuz ailemle görüştüğümdede rahatsız oluyor dile getirmiyor ama hareketlerinden belli ediyor suratı asılıyo vs. Ben bu durumda nasıl davranmalıyım sizce?

haftada bir ailene gitmende sakınca yok, ama çok sık olursa bu görüşmeler evine, evliliğine, düzenine alışamazsın, yarın doğuya gittiğinde adapte olamazsın.

bence eşin ailenden seni kıskanıyor benim eşimde ilk başlarda öyleydi gerçi hala birazcık var

Daha çok yeni evli olduğun için illaki ailenle sık görüşmek isteyeceksin bu gayet normal eşinin üstü kapalıda olsa buna onay vermemesi çok garip geldi.. İlk başlarda haftada bir görüşme ilerleyen zamanlarda iki yada üçe çıkıp birde üzerine her şeye karışma huyları eklenince eşin ne tepki verecek çok merak ediyorum...

Merhaba arkadaslar ben 7 aylık evliyim..kafama taktığım seyler dertmi bilmiyorum ama içimi de bir türlü rahat ettiremiyorum ev hanımıyım evlenmeden önce calısıyordum suan evdeyim, eşimde polis.

Benim en cok kafaya taktıgım konu eşimin ailem konusunda soguk olması.fazla görüşmemi istemiyor gibi bunu acıkca belirtmedi ama hareketlerinden anlıyorum düzensiz mesaisinden dolayı cok yoruluyor biliyorum ve anlıyorum lakin en azından haftada bir aileme ziyarete gitmemiz gerektiğini düşünüyorum(kendi ailesi uzakta bu arada)..ama eşime her söylediğimde cok sabırsızsın beklemeyi öğren yalnızlığa alış yarın doğu görevine gittiğimizde ne yapacaksın diyor sürekli.bende hazır yakındayken daha cok vakit gecirmek istiyorum.birde onsuz ailemle görüştüğümdede rahatsız oluyor dile getirmiyor ama hareketlerinden belli ediyor suratı asılıyo vs. Ben bu durumda nasıl davranmalıyım sizce?
Ailenle görüşmenden rahatsız olma hakkı yok öncelikle.
Ama madem seni anlamıyor,her fırsatta ,haftada 2-3 gün annem yemeğe çağırdı de.Bir süre sonra sıkılıp kendi kendine,sen yanlız gitsen diyecektir.

Unutmasın ki o sizin aileniz. Bu yaşa kadar kendi başınıza gelmediniz.

Adamın teki çıkıyor sırf koca olduğu için kadının ailesine gitmesine müsaade etmiyor ne ala memleket.

Siz eşinizle elbette bu konuda tartışmayın fakat sozleriniz net olsun.
Sanki rahatsız oluyor duşuncelerini bir tarafa bırakın. Duymayın, görmeyin ve elbette haftada bir iki ailenize mutlaka gidin

Yarın yarın düşünülür, şimdi şark görevini duşunme zamanı değil. Eğer yakınsanız tabiki gidilecek. O zaman herkes düşünsün " yarın rızkımız başka yerde çıkarsa diye en iyisi ailemi kendimden , kendimi ailemden uzaklaştırayı".
Ne saçma bir düşünce.

Ne islami, ne hukuken, ne de edeben bu yapılan hak değildir.

X