Merhaba daha yeni üye oldum 19 yaşında üniversite sınavına tekrar hazırlanan biriyim geçen sene kendim ailem dahil çoğu kişiyi hüsrana uğratarak 26 binde kalmıştım hedefim tıptı ailemle konuşarak onların destek verici sözleriyle ve bana güvendiklerini belirtikleri için bir sene daha denemeye karar verdim bu arada durumumuz çok iyi olmamasına rağmen beni özel bir dershaneye gönderdiler hiç bir zaman şikayet etmediler hep yanımdaydılar neyse dershane başladı ben geçen seneki gibi çok çalışmaya ve eksiklerimin üzerine gitmeye başladım dershanede hep ilklerdeydim en kötü puanım 415ti seneye onunla başladım sonlarda cidden istediğim gibi yapıyordum 440 civarlarında neyse ygs girdim iyide geçti stres de yapmadım bu sefer ama dün sonuçların açıklanmasıyla şok oldum 400 civarı bir puan almıştım ve geçtiğim insanların hepsi ilk 10 bindeyken ben 20 bininci olmuştum. Annem babam sağolsunlar hala arkamda onların desteği olmasaydı şuan buraya yazıyor olmazdım öbür dünyada olurdum büyük ihtimalle. Kimsenin yüzüne bakmak istemiyorum şuan kendime güvenimi saygımı kaybettim tek isteğim ölmek bana bu kadar destek olurlarken bile ailemi sevindiremedim şuan gerçekten boşluktayım dünden beri ağlıyorum cidden bunların hiç birini hakketmedim arkadaşlarım erkek peşinde koşarken ben eve geldim hedefim için ders çalıştım bilmiyorum nasıl toparlıyacağım nolur bir çıkar yol gösterin bana