- 23 Ağustos 2012
- 51.313
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.884
- 898
- Konu Sahibi flytostayalive
-
Para parayı çeker kızım. Altında araban, bankada faizde paran, iş adamı baban olsaydı hayatim birak ben ödeyeyim derdi. Bize gelen zenginse de fakir oluyor çünkü bizde yok.
Bununla ilgili geçen bir adam şey dedi “Erkekler gözünü açtı para yiyebileceklerini öğrendi”…Valla aynısinı yazacaktım, erkeklerin çoğu gvatlandı artık varsa yoksa para para paravalla toplumun sütü bozuldu, böyle adam!ın yetiştireceği çocuk nasıl olur acep??
Çok teşekkür ederimAkıllı kızlara bayılıyorummaşallah… iyi karar tebrik ederim
Mesajınız bana o kadar iyi geldi ki teşekkür ederimÜzülmeyin, siz annenizi bir mücevher gibi kalbinizde taşıyorsunuz. Geriye kalan her şey geçici. Farz edin ki kayboldu bileklik. Kalbinizdeki sevgisi kaybolmadı ya. Şansınız hep açık olsun
Piremses erkek deyince suçlu oluyoruzValla aynısinı yazacaktım, erkeklerin çoğu gvatlandı artık varsa yoksa para para paravalla toplumun sütü bozuldu, böyle adam!ın yetiştireceği çocuk nasıl olur acep??
İçim çok rahat, gelecekte de bana destek olmazdı. Seni seviyorum demekle olmuyor bu işler. İyi oldu bu yüzünü de gördüm de bitti.Valla ben bileklik olayını yeni okudum. Ve daha fazla kızdım. Yorumda yapmıstım size ayrılın diye, birde borç için annenizden kalan bilekliği bozdurdunuz oda biliyordu yani. Gerçekten pes. Seni seven insan 9000 için asla buna musade etmez. İyiki ayrılmıssınız. Asla doğrumu yaptım demeyin. Sevindim ayrıldıgınıza.
Anlıyor tatlım herşeyin farkında..Anlamamış gibi yapıp salaga yatıyor..Seni kurdugun cumleye baktıgımda manipule etmiş zaten..Neye üzüldüğümü anlamayacak kadar ile başlamışsın cümlene..Seni inandırmış yani..Onu anlamadıgını düşünme seni anlıyor herseyın farkında salaga yatıyor..Aptal işte, neye üzüldüğümü bile anlamayacak kadar at gözlüğüyle bakıyor. İnanılmaz düştü gözümde ve soğuttu kendinden.
Bence son derece yakisiksiz biri. Kendinizi bir an evvel uzak tutun boyle kisilerden. Su an tanisma, flort asamasindasiniz. Iyi gunde kotu gunde denemeleri yani. Ne mutlu ki acikca gostermis size esas yapisini. Rizik Allah’tan. Uzulmeyin. Insallah annenizin isminin bas harfinden bi kolye yaptirirsiniz ileride, o da annenizin anisi olur. Onemli olan sizin ona yuklediginiz anlam. Ama ciddi bir gelecek dusuneceginiz, omrunuzu gecirmek isteyeceginiz insan davranisi boyle olmamali. Hep derler ya, biri size kendi yuzunu gosterdiginde ona inanin, isinize geldigi gibi bahaneler kiliflar uretmeyin diye..Kızlar Merhaba,
Kafamı kurcalayan nasıl tepki vermemi kestiremediğim bir problemim var.
Geçenlerde hatta buraya da bir konu açmıştım. Rahmetli annemden kalma bir borç varmış. Araştırdım ettim ödememiz gerekiyormuş. Ben şuan çalışmıyorum, iş arıyorum. Kardeşim çalışıyor. İnanılmaz bir şekilde maddi olarak sıkıntıdayız. Üstüne bu borç gelince ben annemden yadigar kalan altın bilekliğimi satıp borcu ödedim. Tek o vardı annemden kalan mecbur bozdurup kapattım ama içim çok acıdı. Benim uğurum gibi bir şeydi. Babam deseniz her şey ben ve kardeşime atar ah vah demekten başka bir şey yapmaz.
Neyse çok uzattım. Ciddi yolda ilerlediğim erkek arkadaşım bildiği halde ve maddi durumu da gayet iyi olduğu halde ''aşkım bozdurma ben veririm demedi'' büyük bir meblağ değil bu ara. Bir yanım diyor ki zorunda değil bir yanım diyor ki o aynı durumda olsa ben her şeyimi verirdim.
Daha ona kırıldığımı söylemedim. Paragöz durmaktan korkuyorum. Çalışmıyorum ya yemeğe gitsek bile en ucuza gidiyor elim yük olmak istemediğim için.
Üstüne bu olaylardan 2 hafta önce kumar oynayan bir arkadaşı için yüklü miktar kredi çektiğini öğrendim ki bana en başta söylemedi arkadaşı taksitleri ödemeyince söyledi.
Kızlar sizce ne yapayım? Susayım mı yoksa konuşayım mı?
Ne sus ne konuş ayrıl bence. Kumar için kredi çekenden bi cacık olmaz. Sana yardım etmeyişinin konusunu açmaya bile gerek yokKızlar Merhaba,
Kafamı kurcalayan nasıl tepki vermemi kestiremediğim bir problemim var.
Geçenlerde hatta buraya da bir konu açmıştım. Rahmetli annemden kalma bir borç varmış. Araştırdım ettim ödememiz gerekiyormuş. Ben şuan çalışmıyorum, iş arıyorum. Kardeşim çalışıyor. İnanılmaz bir şekilde maddi olarak sıkıntıdayız. Üstüne bu borç gelince ben annemden yadigar kalan altın bilekliğimi satıp borcu ödedim. Tek o vardı annemden kalan mecbur bozdurup kapattım ama içim çok acıdı. Benim uğurum gibi bir şeydi. Babam deseniz her şey ben ve kardeşime atar ah vah demekten başka bir şey yapmaz.
Neyse çok uzattım. Ciddi yolda ilerlediğim erkek arkadaşım bildiği halde ve maddi durumu da gayet iyi olduğu halde ''aşkım bozdurma ben veririm demedi'' büyük bir meblağ değil bu ara. Bir yanım diyor ki zorunda değil bir yanım diyor ki o aynı durumda olsa ben her şeyimi verirdim.
Daha ona kırıldığımı söylemedim. Paragöz durmaktan korkuyorum. Çalışmıyorum ya yemeğe gitsek bile en ucuza gidiyor elim yük olmak istemediğim için.
Üstüne bu olaylardan 2 hafta önce kumar oynayan bir arkadaşı için yüklü miktar kredi çektiğini öğrendim ki bana en başta söylemedi arkadaşı taksitleri ödemeyince söyledi.
Kızlar sizce ne yapayım? Susayım mı yoksa konuşayım mı?
Konuyu açtığım günün akşamı konuştuk kendini haklı gördü falan bitirdim, engelledim her yerdenNe sus ne konuş ayrıl bence. Kumar için kredi çekenden bi cacık olmaz. Sana yardım etmeyişinin konusunu açmaya bile gerek yok
Ayrılıcam demişsin naptın
Arada bir şeyler yazdıysanız görmedim ama en iyisini yapmışsınız. 9000 tl çok bir meblağ değil bırakın sevgiliyi sadece merhaba merhaba dediğim bir insan bu durumda olsa ona bile veririm. Annenizden size hatıra olan bilekliği sattığınızı bilmesine rağmen böyle duyarsız olması çok korkunç. Keşke bir arkadaşınızdan borç alma şansınız olsaydı. İnşallah daha iyilerini alırsınız ama o bilekliğin manevi değeri daha fazladır. Sizin için üzüldüm umarım yerine koyabileceginiz başka uğur bilekliğiniz olurKonuyu açtığım günün akşamı konuştuk kendini haklı gördü falan bitirdim, engelledim her yerden
İyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim.Arada bir şeyler yazdıysanız görmedim ama en iyisini yapmışsınız. 9000 tl çok bir meblağ değil bırakın sevgiliyi sadece merhaba merhaba dediğim bir insan bu durumda olsa ona bile veririm. Annenizden size hatıra olan bilekliği sattığınızı bilmesine rağmen böyle duyarsız olması çok korkunç. Keşke bir arkadaşınızdan borç alma şansınız olsaydı. İnşallah daha iyilerini alırsınız ama o bilekliğin manevi değeri daha fazladır. Sizin için üzüldüm umarım yerine koyabileceginiz başka uğur bilekliğiniz olur
Mesajınızı görmemişimmYine harika tespitler, yorumlar var…
Kumar için arkadaşına kredi çeken biri, ciddi düşündüğü sevgilisine ağzının ucuyla yardım teklif etmiyorsa size GERÇEKTEN değer vermiyor demektir. Eşim biz sevgiliysek asla durduk yere bana para yollamazdı, bende istemezdim zaten ama bir şey var ki hiç unutamıyorum. Bir keresinde 4 aylık apartma aidat borcum birikmiş. Asla farkında değilim ödemediğim, kafam çok dolu iş yerinden dolayı. Kimse de beni aramamış, mesaj yazmamış yönetimden. Uyarmamışlar yani. Bir gün eve bir geldim, kapımda bir zarf yönetimden. Öyle ciddi bir mektup göndermişler ki, sanki hacizlik durumdayım, avukat tutmadıkları kalmış jsjdjdj şok olmuştum ve çok komiğime gitmişti, sevgilime atmıştım fotoğrafını. Bir baktım ki anında bana toplu biriken aidat parasını göndermiş. Kendim ödeyebilirdim bu arada, o kadar sinirlenmiş ki yaptıklarına, koruma iç güdüsüyle göndermiş hepsini. O an bir kere daha anlamıştım bu adamdan koca olur diye.
Karşındakini sevmek önemli ama böyle hassas konularda nasıl davrandığı geleceğe dair çok ipucu verir…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?