Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba ben de avcılar dr. faruk bey'e gidiyorum 18.haftadayım
detaylı ultrason için şişli de bir yere yönlerdi, 450 tl ücret istedi
doktorumu arayıp ödeme gücümün olmadığını ve farklı bi yerde yaptırıp yaptıramayacağımı sordum, kesinlikle olmaz dedi.telefonumun şarjı o an bittiği için çok fazla konuşamadan kapattım. sonuçta bunu başka yerlerde daha ucuza yapan yerler var, hamdolsun bebeğimin gelişimi ile de ilgili bir sıkıntı yok, ama bu hal tavır ,çok eski hastası olmama rağmen hiç hoşuma gitmedi, hiç bir doktor dayatmamalı burda yaptıracaksın diye, param yetmiyor diye öleyim mi ne yapayım
faruk bey ablamın 2 kızının doğumunu, annemin rahim ameliyatını benim de kist ameliyatımı gerçekleştirdi,
ama tavrından dolayı çok kızgınım,doktor değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım
Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında oturanlar için belki yardımcı olur diye paylaşmak istedim. Özel Güngören Hastanesinde yaptırdım cumartesi günü. siyah beyaz görüntü 120 TL 4 boyutlu renkli 150 TL. ve doktor çok iyiydi. Tüm sorularımıza sabırla cevap verdi. Daha biz sormadan herşeyi ayrıntılı bir şekilde anlattı. Hatta sabah erken saatte gitmiştim ben çokta yemek yiyememiştim. İstersen çık biraz bişeyler ye çikolata falan, yürüyüş yap ondan sonra tekrar gel daha güzel resimlerini yakalayalım bebeğin şuan çok net görüntü alamıyorum dedi. Gidip biraz yürüyüş yaptık yemek yiyip tekrar geldiğimizde çok güzel fotoğraflarını aldık yavrumuzun. Allah herkese hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar versin :)
merhaba canımBende 19 şubat perşembeye zeynep kamilden aldım. inşallah işimi halledebilirim. Eğer orada oluyorsa sizleri de bilgilendiririm.
Selam canım bende haftaya özel güngören hastanesine gidicem detaylı ultrason için. Halil bey varmış orda sanırım. Anlattıklarına göre cok iyi ilgili bir doktor. İçime su serptin :) bi kaç sorum olucak yardımcı olursan sevinirim. Öncelikle istediğin güne randevu alabiliyormusun yoksa yogun bir doktormu? Gitmeden önce yemek yemiş olmakmı gerekiyor.ultrason ortalama ne kadar sürüyor?renkli resimlerden ve cd veriyorlarmı:) cok sordum biliyorm ama heyecanıma ver cok merak ediyorum bu ultrasonu herkes harika bi duygu diyor:))
ben malesef gidemedim. randevü günü fırtına vardı. feribotlar iptal oldu. ayrıntılı ultrasonum kaldı.merhaba canım
detaylını zeynep kamilde mi yaptırdın? memnun kaldın mı bilgi verirsen sevinirim