detaylı ultrason 2015 fiyatları

margi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2007
8
3
42
Haziranda doğum yapacak anneler 18-24. hafta aralığına girdi. Bu aralıkta detaylı ultrason yaptırmak isteyen anne adayları hangi fiyat aralıklarında yaptırdılar? Yalova Uzmanlar hastanesinde perinatolog ile 400 tl fiyat verildi. Biraz tuzlu açıkçası...

Ankara da 22. haftada devletin güvencesine ek olarak 150 tl. ödeyeceğim ve 22+1 de yani Allah nasip ederse randevum yarın.

Kartal Eğitim Araştırma ile Zeynep kamilde de perinatolog varmış oraya giden var mı acaba bir günde işini halledebilir mi?

kızlar merhaba ben de avcılar dr. faruk bey'e gidiyorum 18.haftadayım
detaylı ultrason için şişli de bir yere yönlerdi, 450 tl ücret istedi
doktorumu arayıp ödeme gücümün olmadığını ve farklı bi yerde yaptırıp yaptıramayacağımı sordum, kesinlikle olmaz dedi.telefonumun şarjı o an bittiği için çok fazla konuşamadan kapattım. sonuçta bunu başka yerlerde daha ucuza yapan yerler var, hamdolsun bebeğimin gelişimi ile de ilgili bir sıkıntı yok, ama bu hal tavır ,çok eski hastası olmama rağmen hiç hoşuma gitmedi, hiç bir doktor dayatmamalı burda yaptıracaksın diye, param yetmiyor diye öleyim mi ne yapayım
faruk bey ablamın 2 kızının doğumunu, annemin rahim ameliyatını benim de kist ameliyatımı gerçekleştirdi,
ama tavrından dolayı çok kızgınım,doktor değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında oturanlar için belki yardımcı olur diye paylaşmak istedim. Özel Güngören Hastanesinde yaptırdım cumartesi günü. siyah beyaz görüntü 120 TL 4 boyutlu renkli 150 TL. ve doktor çok iyiydi. Tüm sorularımıza sabırla cevap verdi. Daha biz sormadan herşeyi ayrıntılı bir şekilde anlattı. Hatta sabah erken saatte gitmiştim ben çokta yemek yiyememiştim. İstersen çık biraz bişeyler ye çikolata falan, yürüyüş yap ondan sonra tekrar gel daha güzel resimlerini yakalayalım bebeğin şuan çok net görüntü alamıyorum dedi. Gidip biraz yürüyüş yaptık yemek yiyip tekrar geldiğimizde çok güzel fotoğraflarını aldık yavrumuzun. Allah herkese hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar versin :)

Bende 19 şubat perşembeye zeynep kamilden aldım. inşallah işimi halledebilirim. Eğer orada oluyorsa sizleri de bilgilendiririm.

kızlar merhaba ben de avcılar dr. faruk bey'e gidiyorum 18.haftadayım
detaylı ultrason için şişli de bir yere yönlerdi, 450 tl ücret istedi
doktorumu arayıp ödeme gücümün olmadığını ve farklı bi yerde yaptırıp yaptıramayacağımı sordum, kesinlikle olmaz dedi.telefonumun şarjı o an bittiği için çok fazla konuşamadan kapattım. sonuçta bunu başka yerlerde daha ucuza yapan yerler var, hamdolsun bebeğimin gelişimi ile de ilgili bir sıkıntı yok, ama bu hal tavır ,çok eski hastası olmama rağmen hiç hoşuma gitmedi, hiç bir doktor dayatmamalı burda yaptıracaksın diye, param yetmiyor diye öleyim mi ne yapayım
faruk bey ablamın 2 kızının doğumunu, annemin rahim ameliyatını benim de kist ameliyatımı gerçekleştirdi,
ama tavrından dolayı çok kızgınım,doktor değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım

Benim de doktorum Faruk Bey Şişli'de Recep Has'a yönlendiriyor geçen hafta cuma gittim detaylı ultrason için evet 450TL pahalı ama özel doktor muayenelerinin hepsi bu fiyatlarda. Recep Bey iyi bir doktor çok ayrıntılı inceliyor, bebeğimizin her yerini ayrı ölçtü ve bu ölçümleri içeren ayrıntılı bir çıktı verdi. Cihaz renkli değildi, sadece en son bebeğimizin yüzünü göstermek için renkli görüntü verdi. Resimlerinin güzel çıktılarını verdi. Videosu da çok kaliteli, evde büyük ekran TV'de izledik eşimle çok güzeldi :)
Diğer doktorları bilemem ama benim doktordan aldıklarım bunlar, beni rahatsız eden ne hijyenik ne de tavırsal bir durumla karşılaştım. Benden önceki hamilelerin ikisinde de problem çıktı onları yanılmıyorsam cerrahpaşa'da bir doktora yönlendirdi, randevusu da orada ayarlandı. Bebeğinde problem çıkan bayanlar o kadar sakin ve olumluydu ki anlatamam.
Faruk Bey konusunda bir şey diyemem, özel hastane doktoru gibi değil kendisi. Çok fazla hastası var, çoğu zaman kim olduğumu niye geldiğimi hatırlamıyor bile. Yine de bilgisine ve tecrübesine çok güveniyorum. Çok doğru yönlendirmeleri var, sevecen biri. Telefon görüşmelerinde çok çok daha mesafeli, belki de yanına gittiğinizde görüşseydiniz daha yapıcı bir yaklaşımı olurdu. Kimbilir belki de siz aradığınızda doğuma yetişiyordu :)

Bakırköyde ahmet güle yaptırdım çokta memnun kaldım ..19+1 de gitmiştim ,herşeyini detaylı inceledi oğlumla yakından tanışmış olduk ☺️☺️cd de verdi 350 tl ücreti..

Selam canım bende haftaya özel güngören hastanesine gidicem detaylı ultrason için. Halil bey varmış orda sanırım. Anlattıklarına göre cok iyi ilgili bir doktor. İçime su serptin :) bi kaç sorum olucak yardımcı olursan sevinirim. Öncelikle istediğin güne randevu alabiliyormusun yoksa yogun bir doktormu? Gitmeden önce yemek yemiş olmakmı gerekiyor.ultrason ortalama ne kadar sürüyor?renkli resimlerden ve cd veriyorlarmı:) cok sordum biliyorm ama heyecanıma ver cok merak ediyorum bu ultrasonu herkes harika bi duygu diyor:))

Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında oturanlar için belki yardımcı olur diye paylaşmak istedim. Özel Güngören Hastanesinde yaptırdım cumartesi günü. siyah beyaz görüntü 120 TL 4 boyutlu renkli 150 TL. ve doktor çok iyiydi. Tüm sorularımıza sabırla cevap verdi. Daha biz sormadan herşeyi ayrıntılı bir şekilde anlattı. Hatta sabah erken saatte gitmiştim ben çokta yemek yiyememiştim. İstersen çık biraz bişeyler ye çikolata falan, yürüyüş yap ondan sonra tekrar gel daha güzel resimlerini yakalayalım bebeğin şuan çok net görüntü alamıyorum dedi. Gidip biraz yürüyüş yaptık yemek yiyip tekrar geldiğimizde çok güzel fotoğraflarını aldık yavrumuzun. Allah herkese hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar versin :)

Selam canım bende haftaya özel güngören hastanesine gidicem detaylı ultrason için. Halil bey varmış orda sanırım. Anlattıklarına göre cok iyi ilgili bir doktor. İçime su serptin :) bi kaç sorum olucak yardımcı olursan sevinirim. Öncelikle istediğin güne randevu alabiliyormusun yoksa yogun bir doktormu? Gitmeden önce yemek yemiş olmakmı gerekiyor.ultrason ortalama ne kadar sürüyor?renkli resimlerden ve cd veriyorlarmı:) cok sordum biliyorm ama heyecanıma ver cok merak ediyorum bu ultrasonu herkes harika bi duygu diyor:))

bende bugün üsküdarda özel bi hastaneye sordum 120tl dedi. fiyatı bana uygun geldi. 20.haftada yaptır demişti doktorum oraya yaptırırım büyük ihtimalle

Bende 19 şubat perşembeye zeynep kamilden aldım. inşallah işimi halledebilirim. Eğer orada oluyorsa sizleri de bilgilendiririm.
merhaba canım
detaylını zeynep kamilde mi yaptırdın? memnun kaldın mı bilgi verirsen sevinirim

O heyecanı ve merakı çok iyi anlıyorum canım herşeyi sorabilirsin :) tatlı bişeyler ye veya bi meyve suyu falan iç ve aç olma. bebeklerimiz çok hareket etmiyor çünkü biz açken.. randevulu çalışmıyor biz sabah erkenden gitmiştik çokta kalabalık değildi haftasonu olmasına rağmen yarım saat falan bekledik. ultrason yaklaşık 15 dk falan sürüyor ama dediğim gibi bei iki kez aldı bi girdim ölçümlerini yaptı sonrada tekrar girdim fotoğraflarımızı verdi :) resimleri renkli olarak veriyor. bide komple yaptığı ultrasonun cd sini veriyor.

X