detayli ultrason 4boyutlu Izmir karatas hastanesi yada baska bir hastane yardim lutfen

dryatnc

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
84
14
33
Arkadaslar ben 21 haftalik hamileyim haftaya hastaneye gidicem galuba ultrasonografi cekicek ama fiyatlar nedir bilen var mi beni galiba bide baska bir yere mi yollicak ben oyle anladim yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar

Arkadaslar ben 21 haftalik hamileyim haftaya hastaneye gidicem galuba ultrasonografi cekicek ama fiyatlar nedir bilen var mi beni galiba bide baska bir yere mi yollicak ben oyle anladim yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar
Merhaba daha önce bununla ilgili yaptığım konu başlığını başa aldım oku oradan isterseN

ben de karataşa gidiyorum... daha önce gittiğimde ücretini sormuştum ayrıntılının.. 20 tl dedi... ama kendi doktorum mu bakıyor yoksa başka bir radyolji uzmanına mı yönlendiriyor onu bilmiyorum. Radyoloji uzmanı vardır zaten.. hastane dışına yönlendirmez bence... önümüzdeki salı günü gideceğim ben.. Ayrıntılıya da gireceğim. ozaman öğrenmiş olurum..

hangi doktora gidiyorsun ? ben osman beye gidiyorum bende persembe gunu gidicem hastaneye o Zaman haber bekliyorum senden canim banada 20 tl dediler ama baskalarindan hep 150-200 tl duydum ondan bana 20 biraz tuhaf geldi :)

20 tl mi? Renkli ultrason cihazı olduğundan emin olun.. daha geçen hafta şifa da yaptırdım ve 100 tl ödedim. Ama değdi bütün organlarını gördük ve dvd ye kayıt edip verdiler. çok şükür sağlıklı bebeğim

bilmiyorum ki iki kere aradim sordum ikisindde ayni fiyati soylediler sigortali olmayanlar 150 tl dediler hatta persembe gunu gidicem bakalim

karatasta odeniyor galiba duyduguma gore bi arkadas 2 subata gitmis yaptirmis bakalim persembe gunu belli olur hersey

Rica ederim gittinmi sen peki
Gittim cnm ama karsiyaka sifaya gittim.randevu alirkende sordum ozellikle ayrintili ultrason yaptiricam var mi diye.var dediler gittik ama yokmus.gittigimiz yer poliklinikmis kucuk bir yer.doktor alev soytandi.bana bi soru sordugunda daha cevabini veremeden baska soru soruyo.cok donuk bi doktordu.bizi bornova sifaya yonlendirdi .aradigimizda da haftaya persembeye randevu verdiler.sonuc hic muayene bile olamadan donduk

X