Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba daha önce bununla ilgili yaptığım konu başlığını başa aldım oku oradan isterseNArkadaslar ben 21 haftalik hamileyim haftaya hastaneye gidicem galuba ultrasonografi cekicek ama fiyatlar nedir bilen var mi beni galiba bide baska bir yere mi yollicak ben oyle anladim yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar
Arkadaslar ben 21 haftalik hamileyim haftaya hastaneye gidicem galuba ultrasonografi cekicek ama fiyatlar nedir bilen var mi beni galiba bide baska bir yere mi yollicak ben oyle anladim yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar
Giden yazmamis bende karatsa gidiyorum aysel hanima ayritiliyi sordugumda tavsiye etmedi karatasinkiniGidince yazarsan ayrıntısını sevinirim
Giden yazmamis bende karatsa gidiyorum aysel hanima ayritiliyi sordugumda tavsiye etmedi karatasinkini
Sifa basmaneye gun aldim detayli ultrason icinbende bornova şifa hastanesinde 7 mayıs ta doğum yaptım canım :)
Bende sifaya randevu aldim ayrintili ultrason icin ama ilk defa gidicem doktor alev soytan.siz kime gittiniz acaba biraz bilgi verirmisiniz.birde fiyati ne kadarSifa basmaneye gun aldim detayli ultrason icin
150 tl verdim neslin hanim bakti benimki pozisyon vermedi cok detayli inceleyemediBende sifaya randevu aldim ayrintili ultrason icin ama ilk defa gidicem doktor alev soytan.siz kime gittiniz acaba biraz bilgi verirmisiniz.birde fiyati ne kadar
Tesekkur ederim cnm sagol.150 tl verdim neslin hanim bakti benimki pozisyon vermedi cok detayli inceleyemedi
Rica ederim gittinmi sen pekiTesekkur ederim cnm sagol.
Gittim cnm ama karsiyaka sifaya gittim.randevu alirkende sordum ozellikle ayrintili ultrason yaptiricam var mi diye.var dediler gittik ama yokmus.gittigimiz yer poliklinikmis kucuk bir yer.doktor alev soytandi.bana bi soru sordugunda daha cevabini veremeden baska soru soruyo.cok donuk bi doktordu.bizi bornova sifaya yonlendirdi .aradigimizda da haftaya persembeye randevu verdiler.sonuc hic muayene bile olamadan dondukRica ederim gittinmi sen peki
Bu arada bornova sifa hastanesinde ayrintili ultrason 3 boyutlu 250 tlymis.kadin dogumcu degil perinatoloji yapiyormus.30 35 dk suruyormus.Rica ederim gittinmi sen peki