Deviasyon'un cesitleri var midir? + Burun ucu estetigi

Scicolone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
6
0
36
İstanbul
Size danismak istedigim, deviasyon sorunu herkeste ayni midir yoksa dereceleri var midir? Ornegin Septum denen yapinin biraz kemik ve biraz da kikirdaktan olustugunu anliyorum. Yamukluk sadece kemikte veya sadece kikirdakta olabiliyor mu? Hangisinde olursa daha agir hangisinde olursa daha kolay ve hafif bir operasyonla duzeltilebiliyor? Deviasyon ameliyati ile ayni anda burun ucundaki top seklindeki goruntuyu hafif zariflestirmek icin mudahele yapilmasini istiyorum. Burun ucunda boyle bir inceltme operasyonunun butun burnun seklini degistirmeye oranla daha hafif atlatilabilecegi soylenebilir mi?
Ozetle deviasyon+burun ucu ameliyatinin benim icin nispeten rahat bir surec olacagini varsayabilir miyim?
Ilginize cok tesekkur ederim.

Merhaba,

Deviasyonun derecesi herkeste farklı olabilir. Kıkırdakta, kemikte veya her ikisinde birden deviasyon görülebilir. Ameliyat zorluğu aısından bunun bir önemi yoktur. Eğer burun ucu ameliyatı için uygunsanız komple bir burun estetiğinden daha kolay bir ameliyat sonrası süreç geçirmeniz muhtemeldir.

Back