Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlette bildiğim kadarıyla mümkünse düşük yaptırmaya çalışıyorlar ilaçla kürtaja da hemen almıyorlar bir tanıdığıma öyle yapmışlardı. Düşük yaptırıcaz diye parça kaldı sonra operasyona aldılar falan. Sonraki çocuğundada kromozom anomalisi tespit edildi mecburen kürtaj oldu tabi bunla alakası var mıdır bilmem. İmkanınız varsa özelde yaptırın sorun yaşamazsınızÖzel çok para istediği için devlette yaptıralım dedik ama devlet iyi yapıyor mu acaba bir farkları oluyor mu? Ve devlete şimdi gitsem hemen alırlar mı yoksa illa yarın mı gel derler?
Bir şey sorabilir miyim deneyimlerinize dayanarak ben şimdi devlete geldim göstermek için. Ve buradaki doktor ne kürtajı kanaman yok kesen çok güzel kalp atışı duyulmuyor ama o şu anlık olabilir ileride duyulabilir kürtaj olacaksa bile biraz beklemek lazım dedi sizce bir umut var mı? 7 haftalık şu an 7 haftadan sonra duyulabilir mi?Devlette bildiğim kadarıyla mümkünse düşük yaptırmaya çalışıyorlar ilaçla kürtaja da hemen almıyorlar bir tanıdığıma öyle yapmışlardı. Düşük yaptırıcaz diye parça kaldı sonra operasyona aldılar falan. Sonraki çocuğundada kromozom anomalisi tespit edildi mecburen kürtaj oldu tabi bunla alakası var mıdır bilmem. İmkanınız varsa özelde yaptırın sorun yaşamazsınız
Yolk kesesini gördü mü? Geç döllenme olabilir, biraz daha bekleyin zaten varsa kesin çıkar haftayaBir şey sorabilir miyim deneyimlerinize dayanarak ben şimdi devlete geldim göstermek için. Ve buradaki doktor ne kürtajı kanaman yok kesen çok güzel kalp atışı duyulmuyor ama o şu anlık olabilir ileride duyulabilir kürtaj olacaksa bile biraz beklemek lazım dedi sizce bir umut var mı? 7 haftalık şu an 7 haftadan sonra duyulabilir mi?
Öyle bir durum varsa duyulabilir evet. En geç 8 9. Haftalarda duyulabilir. Geç döllenme vs olmuş olabilir. Çok fazla başına gelen var. Her hafta kontrole gidin eğer hala duyulmuyorsa doktor o zaman kürtaj önerir. Eğer kese güzel büyüyorsa tabiki bekleyin. İnşallah sağlıklıdır güzel haberlerle gelinBir şey sorabilir miyim deneyimlerinize dayanarak ben şimdi devlete geldim göstermek için. Ve buradaki doktor ne kürtajı kanaman yok kesen çok güzel kalp atışı duyulmuyor ama o şu anlık olabilir ileride duyulabilir kürtaj olacaksa bile biraz beklemek lazım dedi sizce bir umut var mı? 7 haftalık şu an 7 haftadan sonra duyulabilir mi?
Şu an devlete geldim. Ve devletteki doktor kanaman yok kesen güzel kalp atışı duyamıyorum ama ileride duyulabilir dedi şimdi başka doktor gelecek. Anlamıyorum özelde nasıl bir anda alalım diyebilirler?Yolk kesesini gördü mü? Geç döllenme olabilir, biraz daha bekleyin zaten varsa kesin çıkar haftaya
Benim bebeğimin yaklaşık 2 hafta ölü olarak karnımda kalmıştı ilaç kullandığım için hiçbir kanamam vs olmamıştı. Gidip öldüğünü öğrendiğim zaman cuma günüydü ve doktor pazartesi direkt olarak alınabilir iki gün daha durmasının bana zararı olmayacağını söyledi. Pazartesi satışım yapıldı bir tane ilaç verildi rahmimin açılması için ve kanamam başladı normal regl gibiydi herhangi bir acım ağrım yoktu tabi gönlüm acıyordu orası çok ayrı :) kürtaja alındım yaklaşık 15 dk sürmüş vakumla alınmış bebeğim bende anestezi altındaydım. Sonrasında bir saat kadar sürede kendimi iyi hissedince direkt çıkış yapabildim. Fiziksel olarak gayet kolay geçmişti, sonrasında bir hafta regl gibi ağrım oldu ama inan dayanılmayacak gibi değil.Özel çok para istediği için devlette yaptıralım dedik ama devlet iyi yapıyor mu acaba bir farkları oluyor mu? Ve devlete şimdi gitsem hemen alırlar mı yoksa illa yarın mı gel derler?
Özelde de her doktor iyi değil canım iyisini seçmek lazım. Direkt kürtaja yönlendiren olabiliyor böyle. Benimde önceki doktorumun ihmali yüzünden bebeğimin kalbi durdu denebilir. Şimdiki doktorum çok iyi çok şükür. İyi bir doktor bulun tüm hastalık hamilelik ve doğum süreçlerinizi o kişiyle ilerletin mümkünseŞu an devlete geldim. Ve devletteki doktor kanaman yok kesen güzel kalp atışı duyamıyorum ama ileride duyulabilir dedi şimdi başka doktor gelecek. Anlamıyorum özelde nasıl bir anda alalım diyebilirler?
Bu yorumunuzu yeni gördüm, 7 haftalık olduğunu nasıl hesapladınız belki geç döllenmedir?Bir şey sorabilir miyim deneyimlerinize dayanarak ben şimdi devlete geldim göstermek için. Ve buradaki doktor ne kürtajı kanaman yok kesen çok güzel kalp atışı duyulmuyor ama o şu anlık olabilir ileride duyulabilir kürtaj olacaksa bile biraz beklemek lazım dedi sizce bir umut var mı? 7 haftalık şu an 7 haftadan sonra duyulabilir mi?
Muhtemelen özeldeki cihazlar daha gelişmiş klinik geçmişinize bakarak emin olmuş olabilirler (düzenli adet dönemi, 5-6. Haftada kontrole gittiyseniz o zamandan 7. Haftaya kadar ilerleme olmadıysa gibi) devlette daha eski tip cihazlar kullanılıyor o yüzden beklerler.Şu an devlete geldim. Ve devletteki doktor kanaman yok kesen güzel kalp atışı duyamıyorum ama ileride duyulabilir dedi şimdi başka doktor gelecek. Anlamıyorum özelde nasıl bir anda alalım diyebilirler?
Geç yada erken döllenme fark etmez tüm gebeliklerim hesaplanma şekli aynıdır. Adetin başlangıcındna itibaren hesaplanırBu yorumunuzu yeni gördüm, 7 haftalık olduğunu nasıl hesapladınız belki geç döllenmedir?
Başka bir doktora götürdüler o da dedi kalpleri durmuş daha da atması zor dedi maalesefÖzelde de her doktor iyi değil canım iyisini seçmek lazım. Direkt kürtaja yönlendiren olabiliyor böyle. Benimde önceki doktorumun ihmali yüzünden bebeğimin kalbi durdu denebilir. Şimdiki doktorum çok iyi çok şükür. İyi bir doktor bulun tüm hastalık hamilelik ve doğum süreçlerinizi o kişiyle ilerletin mümkünse
Kalbi durduysa yapılacak bir şey yok canım. Çok geçmiş olsun kaybın için üzgünüm. Stres yapmamaya çalış inşallah tez zamanda tekrar nasip olur. Kürtaj oldum olmayacak diye düşünme daha kolaylaşıyor ben kürtajımdan sonraki 4. Ayda tekrar hamile kaldım. Geçen aralıkta bebeğim için ağlarken bu aralıkta kucağıma alıyorum. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallahBaşka bir doktora götürdüler o da dedi kalpleri durmuş daha da atması zor dedi maalesef
Kürtaj oldum. Önce hapla düşürdüler sonra kalanları temizlediler öyle zordu ki sancıdan kıvrandım ne zormuş bu durumKalbi durduysa yapılacak bir şey yok canım. Çok geçmiş olsun kaybın için üzgünüm. Stres yapmamaya çalış inşallah tez zamanda tekrar nasip olur. Kürtaj oldum olmayacak diye düşünme daha kolaylaşıyor ben kürtajımdan sonraki 4. Ayda tekrar hamile kaldım. Geçen aralıkta bebeğim için ağlarken bu aralıkta kucağıma alıyorum. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah![]()
![]()
Bende çok teşekkür ederim çok geçmiş olsun tekrarKürtaj oldum. Önce hapla düşürdüler sonra kalanları temizlediler öyle zordu ki sancıdan kıvrandım ne zormuş bu durumamin inşallah çok teşekkür ederim Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah