DHEA VE FSH YÜKSEKLİĞİ

kuzununannesi

Oğlum doğdu kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
2.927
2.520
Merhabalar hocam. 26 yaşındayım. 3 sene önceki tedavimden olan bir kızım var. 22 yaşımdan beri fsh yüksekliği ile uğraşıyorum. değerim 11 ile 15 arasında değişiyor. kızıma hamile kaldığımda 4 yumurta oluşmuştu 2 tanesi 1. kalite idi. biri tuttu. 2 ay önce yine tedavi oldum ancak 2 yumurtam oluştu 1 tanesi döllendi diğer 1 tanesi de 2. kalite oldu. doktorum 6 ay süre ile ara vermemi ve 4 ay süre de dhea kullanmamı istedi. dheanın bana ne gibi bir faydası olur, yumurta sayım ve kalitesi artar mı, yaninda başka birşey söylemedi dhea ile birlikte neler kullanabilirim. teşekkür ederim.

Merhabalar hocam. 26 yaşındayım. 3 sene önceki tedavimden olan bir kızım var. 22 yaşımdan beri fsh yüksekliği ile uğraşıyorum. değerim 11 ile 15 arasında değişiyor. kızıma hamile kaldığımda 4 yumurta oluşmuştu 2 tanesi 1. kalite idi. biri tuttu. 2 ay önce yine tedavi oldum ancak 2 yumurtam oluştu 1 tanesi döllendi diğer 1 tanesi de 2. kalite oldu. doktorum 6 ay süre ile ara vermemi ve 4 ay süre de dhea kullanmamı istedi. dheanın bana ne gibi bir faydası olur, yumurta sayım ve kalitesi artar mı, yaninda başka birşey söylemedi dhea ile birlikte neler kullanabilirim. teşekkür ederim.
Merhabalar :
Gebelık elde etmemız sizden yumurta elde etmemıze ve embrıo olusumuna baglıdır. Eve canlı bebek ıle gıtmenız saglıklı tutunma yetenegınde embrıoların rahım ıcıne verılmesıne baglıdır.

Yumurtalık rezerv düşüklüğü nedenı ıle embrıo elde etmekte zorluk olan hastalarımızda tekrar eden tüp bebek denemelerinde embrıo dondurululup saklanarak yeterlı sayı ve kalıteye ulasınca uygulamak dogru olur. 6 ay ara sızın icin uzun bır sure . Bu kadar uzun bır ara tavsıye etmemekteyız. dhea yumurtalık rezerv düşüklüğünde onerılen destek bır tedavı . Bu ılacı kullanabılısınız ancak ara 6 ay gıbı bır sure ara vermeden tedavınız planlanması faydalı olucaktır.

Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

X