diaformin kullananlar? ??

Kızlar aranızda polistik over olup diaformin kullanan var mı? Faydasını gördünüz mü?
merhaba,dün dr a gittim progesteron hormonum çok düşük çıktı,pko ya müsaitsin dedi ve diaformin verdi,kilo verirsen hormonların daha düzenli çalışır ve sonrasında gebeliğin daha kolay olur dedi! Ben de dün başladım! Sen kaç gün oldu kullanalı? kilo verebildin mi?

Merhaba. Ben ilaca baslayali 1 ay oldu ilk hafta 2 kilo verdim cok bulanti Afedersin ishal yapti hic bisey yiyemedim. 1 ay icinde 3 bucuk kilo verdim benim de progesteron hormonum yüksek çıkmıştı .

hala kullaniyor musunuz. durumunuz nefir acaba. ben de pkoluyum bugun yarim diaformin basladim. merak icindeyim, faydasi olacak mi acaba. bi de yan etkileri agir mi?

Kızlar selam bende diaformine başladım bugün 3. günüm 1000 mg yarısını sabah yarısını akşam alıyorum, 7. gün tartılacağım 57 kg ile başladım.
Nişanlımın baskılarından bıktım artık ve bir arkadaşımın önerisi ile başladım,oturarak çalışıyorum hareket sıfır
iştahımı kessin istiyorum, evlenene kadar 50 kg olmalıyım!
sizce işe yarar mı?

Bende 2 aydır diaformin kullanıyorum. İnsülin direnci için endokrin uzmanı verdi. Beni en çok zorlayan kısmı ishal; haftada üç gün ishal oluyorum. Karın ağrısı sancı öldürüyor. Değerlerim yüksek olduğu için de dahiliye uzmanı da aynı görüşte insülin direnci düşene kadar yada ben 65 kg a düşene kadar kullanmak zorundaymışım. sonrası şeker hastalığı :mad:Ve ben; ilaç + 30 dk günlük yürüyüş + diyet 2 ayda sadece 3 kg verebildim.

Arkadaşlar merhaba bana yardımcı olun kafam çok karışık.adetlerim düzensiz pko yatkınlığım varmış diaformin kullandım bir ay oldu kullanalı adetimin son günü başlamıştım ve adet olamadım bu ay da adet düzenlemesi gerekmez mi daha test yapmadım yine hüsran olabilir diye. Ama bugün yapıcam sanırım 7 gün geçti. Geçen yıl kasımda düşük yaptım bilgisi olan yardımcı olabilir mi

X