Saç Uzatma Yöntemleri diamond hair saç bakımı

pembeleopar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
7
0
32
merhaba arkadaşlar geçtigimiz nisan ayından beri saçlarımı uzatmaya çalışıyorum cogu seyi denedim ama tatmin edici bi sonuç alamadım. hindistancevizi yagıyla bakım yapıyorum arada dax supergro kullanıyorum sulfatsız şampuan kullanmaya dikkat ediyorum ama genede saclarım ayda 1 cm bile uzamıyor nerdeyse. bende en son reklamlarını gordugum bu urunu denemek istedim sipariş ettim. kullanmış olanlarınız var mı acaba cunku vaatleri cok inandırıcı degil ayda 4-7 cm arası uzama vaad ediyor. kullananlar yorum yapabilirse cok sevinirim. geldiginde bi ay boyunca kullanıcam olumlu olumsuz gözlemlerimide ayrıca paylasırım.

merhaba arkadaşlar geçtigimiz nisan ayından beri saçlarımı uzatmaya çalışıyorum cogu seyi denedim ama tatmin edici bi sonuç alamadım. hindistancevizi yagıyla bakım yapıyorum arada dax supergro kullanıyorum sulfatsız şampuan kullanmaya dikkat ediyorum ama genede saclarım ayda 1 cm bile uzamıyor nerdeyse. bende en son reklamlarını gordugum bu urunu denemek istedim sipariş ettim. kullanmış olanlarınız var mı acaba cunku vaatleri cok inandırıcı degil ayda 4-7 cm arası uzama vaad ediyor. kullananlar yorum yapabilirse cok sevinirim. geldiginde bi ay boyunca kullanıcam olumlu olumsuz gözlemlerimide ayrıca paylasırım.

yenilebilir h.cevizi yağı olmalı.. baya uzatıyor o..

Macro centerda satilan lifeco markasininkini kullaniyoeum yenilebilir organik ama bende cok ise yaramadi uzatma kisminda ne yazikki

aa lifeco macrocenterda varmıymış..:eek: lifeco bende inanılmaz hızlı bir uzama sağlamıştı demek ki her saça olmuyormuş üzüldüm canım.. hint yağı da baya uzatıyormuş diye duydum onu dene bir istersen..

aslında marketlerde de saç uzatmaya yönelik bir çok ürün bulunabiliyor,kendim kullanmadım ama, HC Hair Care Şampuan, bu şampuanı kullananlar oldukça memnun hızlı saç uzatıyormuş he fiyatı 28 tl bütçene uygun mudur bilemem ama bi bakarsın yinede markette bulamazsın bunu da eczane tipi yerlerde bulabilirsin sanırım en kötü internetten de sipariş verirsin :)

Canım ilk olarak bir kan tahlili yaptırsaydın zaten saçlarının neden uzamadığı çıkacaktı ortaya... Önce içten beslen, sonrasında yaptığın bakımlarla uzar zaten.

Bu arada LifeCo Makrolarda satılıyor mu en son ne zaman aldın? Eğer varsa koşa koşa gideceğim yarın :KK48:

Canım ilk olarak bir kan tahlili yaptırsaydın zaten saçlarının neden uzamadığı çıkacaktı ortaya... Önce içten beslen, sonrasında yaptığın bakımlarla uzar zaten.

Bu arada LifeCo Makrolarda satılıyor mu en son ne zaman aldın? Eğer varsa koşa koşa gideceğim yarın :KK48:
Tahlillerde bi sorun cikmadi ama gecen yil vardi demir eksikligi o problemde cozulmus gorunuyo 3 ay demir hapi kullanmistim.
Ben en son 4 ay once almistm ama gecen hafta aquafloryadaki macro centerda vardi digerlerini bilemiyorum ne yazikki umarim vardir.

mrb lar ben kullandım sıkayet bıle edemıyorum cunku ınstagram deepartmanına tek kısı bakıyor.benı heryerden engelledıler kotu yorum yaptım dıye.herkes kanıyor buna cunku kotu yorumlar sılınıyor

SAKIN KANMAYIN DİAMOND HAİR YALAN !! HERKESI UYARIN PARAM BOŞA GİTTİ

X