diane 35+ androcur.Acil...

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
205
merhaba kızlar..dk hapı kullanıp tecrube sahıbı olanlardan yardım ıstıorum..saç dökulmem tüylenme şikayetı ıle doktorum dıane 35 ve androcur ıkılısını önerdı..bugun hapın 5. günü fakat sankı yuzumde ufak kahverengı lekeler oluştu..sizce bu lekeler 5 gunluk hap kullanımı sonucu ortaya çıkarmı?..yada ilacı yarıda bıraksam bı zararı olurmu..lütfen acıl yorumlarınızı beklıyorum ..herkese sevgıler

Androcur u ben de kullaniyorum. Adetin 5. Gunu baslayip on gun devam ediyorum. Bir sonraki ay yine ayni sekilde..
Bana sivilce sorunum icin verdi dr. Bahsetriginiz gibi bir yan etki yasamadim.
Gunes koruyucu kullaniyor musunuz? Muhtemelen gunes lekesidir. Hap bu kadar hizli etki eder mi bilemedim.

Evet buda bu tür ilaclarin yan etkisi olabilir. Zaten Androcur cok yüksek doz. Hemen böyle yüksek dozlarda baslamayi hic tavsiye etmem acikcasi. Bende Diane 35 kullaniyorum senelerdir ama birakmak istiyorum artik. cok fazla yan etkileri var

Arkadaşlar merhaba. Ben yeni bir androcur kullanıcısı olacağım. Açıkçası beni nelerin beklediğini merak ediyorum. Düzenli olarak kullandıysanız ne gibi etkileri oldu yardımcı olursanız çok sevinirim :KK54:

X