- 4 Temmuz 2012
- 295
- 20
slm kizlar,
su an biriyle gorusuyorum, mutlu oldugumu saniyorum ama hep diken ustundeyim. mesela
benim iyiligim icin birsey desin dedigini yapmazsam, tamam sana bir daha hicbirsey demem, istedigini yap demesi,
asiri hastalik derecesinde titiz olmasi,
bir gun mesaj yazmasam/aramasam, bana hic ilgi gostermiyosun tribi,
uzuldugu seyleri icine atmasi ve benimle paylasmamasi,
duygusal somuru olayi,
birden sinirlenip, birden mutlu olmasi,
ve hep onu hayal kirikligina ugraticakmisim gibi hissetmem,
kalp atislarim hizlaniyor onunla ilgili herhangi birseyde, ki bunun mutluluktan degilde daha cok korkudan oldugunun farkindayim, neden korktugumuda bilmiyorum ki. bi yandan diyorum bitirmeliyim, bi yandanda ortada dogru duzgun bir neden yokken benim sacmaladigimi dusunuyorum. kotu hissediyorum hemde cok.
su an biriyle gorusuyorum, mutlu oldugumu saniyorum ama hep diken ustundeyim. mesela
benim iyiligim icin birsey desin dedigini yapmazsam, tamam sana bir daha hicbirsey demem, istedigini yap demesi,
asiri hastalik derecesinde titiz olmasi,
bir gun mesaj yazmasam/aramasam, bana hic ilgi gostermiyosun tribi,
uzuldugu seyleri icine atmasi ve benimle paylasmamasi,
duygusal somuru olayi,
birden sinirlenip, birden mutlu olmasi,
ve hep onu hayal kirikligina ugraticakmisim gibi hissetmem,
kalp atislarim hizlaniyor onunla ilgili herhangi birseyde, ki bunun mutluluktan degilde daha cok korkudan oldugunun farkindayim, neden korktugumuda bilmiyorum ki. bi yandan diyorum bitirmeliyim, bi yandanda ortada dogru duzgun bir neden yokken benim sacmaladigimi dusunuyorum. kotu hissediyorum hemde cok.