dikiş makinası tavsiyeleriniz

Kumrual

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
374
1
kızlar singer dikiş makinası alıcam
1 taşına bilir zigzag makineler ( bu modeli beyendim premıum 9876)
2 döküm zikzak makinalar ( bunlarda iki model var yoknaz 1301 moderna 2 )
acaba hangisi daha iyidir kullanışlıdır
döküm makinalar sabit kabinli piko disketleri var
taşınabilirlerde piko için disket yok makinanın üzerindeki düğmeden ayarlıyorsunuz ne yapsam bilemiyorum bügün mağzadan baktım satıcılarda pek yardımcı olmadılar birinin iyi dedeğine diyeri kötü dedi :sm_confused:
siz hangi modelden kullanıyorsunuz?
 
1301 modelini 1993 yılında aldım sadece 2 yıl önce tamir ettirdim ve hala kullanıyorum makimem genelde de açıktır ben memnunumhem istersen kabininden de ayırabiliyorsun zaten
 
bende pfaff ve brother öneririm özellikle pfaff tam bir dikiş keyfi yaşatıyor ve sorunsuz perfonmance2058 ve cravative 2170 önerebileceğim makinalar istediğin aklına gelebilecek herşeyi yaparsın bunlarla
 
bende Singer Fasion 4205 modelini beğendim broşürden. Dikişi çok bilmeyen birine tavsiye edermisiniz? alayımmı karar veremiyorum.
 
canım bende singerin taşınabilir makinasını kullanıyorum çok memnunum .
 
masuraya ip sık sarılmamış olabilir ya da mekik yuvasına oturmamıştır,iplerin gelişlerini kontrol edin,tansiyonu gevşemiş olmuş olabilir.
 
SİNBONUN HEPSİBURADADAN SATIN ALDIĞIM 90 TL LİK DİKİŞ MAKİNESİ(OYUNCAK)GİBİ ONU KULLANIYORUZ,ÇOK SABIR GEREKTİRİYOR,çok pahalı olmyan ama kaliteli hangi modeli önerirsiniz?
 
arkadaslar benim de yardıma ihtiyacım var..umarım bu konu üzerinden devam eddebilirim..
benim penye dikebilen bi dikiş makinesine ihtiyacım var..bu dikiş işlerinde yeniyim..biraz piyasayı araştırdım fakat yardımcı olabilecek bi kaynak bulamadım..normal dikiş makinesi alıp ona penye ayağı taksam benim ihtiyacımı karşılayabilir.çünkü penye dikebilen makineler çok pahalı..ben 200-250 TL ayırabilirim bütçe olarak..
fikirlerinizi bekliorum!!
 
Merhaba.Bende dikiş makinası alırken çok aradım uygun bişey ve kaliteli olsun diye.Sonunda bende internetten janome 1018 aldım 270 tl ye.Çok kullanışlı bi makina...Ama penye hiç denemedim.İstersen edemirbilek sitesinden bi göz atabilirsin.Ben dikiş konusunda acemiyim...Daha yeni öğreniyorum...Makinamı çok seviyorum...Çok kalın kumaşlar felan dikebiliyor..Bir bak istersen..Sevgilerle..
 
yanıt için teşekkür ederim
ben de araştırmalarım sonucunda Janome 1018 aldım bugun gelecek..penye dikebilen bi makineymiş..umarım memnun kalırım!!!
 
X