Dikkat dağınıklığı için ritalin kullanan var mı?

berencek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2024
582
1.051
Hanımlar selam ,
32 yaşındayım hem çalışıyorum hem evliyim hem de ikinci üniversiteyi okuyorum. Zor bir sene geçirdim ailesel problemler vs. Ders çalışırken asla algılayamıyorum beynim almıyor alttan bi sürü dersim var kendimi veremiyorum,ritalinin kolay kolay yazılmadığını söylediler. Kullanan var mı cidden zor mu reçete ediliyor bilgisi olan? Kullanan varsa ders çalışırken odaklanmada işe yaradı mı

Oğlum kullanıyor medikinet 20 mg daha 7 yaşında 6 buçuk yaşında başladık şuan iyi gidiyoruz. İlk zamanlar etkileri çok fayla gösterdi uyuyamıyor yemek yemiyordu 2 ay sonra normale döndü çok şükür 🙏

Yorumunuzu atlamışım yeni gördüm ben de 4. Seviye dehb çıktı hem ritalin hem concetra birlikte yazdılar ikisini test yaptıktan sonra uykusuzluk ben de de var sonra alışırım inşallah ben de oğlunuz gibi ;çok teşekkür ederim

Yorumunuzu atlamışım yeni gördüm ben de 4. Seviye dehb çıktı hem ritalin hem concetra birlikte yazdılar ikisini test yaptıktan sonra uykusuzluk ben de de var sonra alışırım inşallah ben de oğlunuz gibi ;çok teşekkür ederim
Oğluma uyuyabilmesi için rispeldal da verdiler akşam yatmadan veriyorum rahat uyuyor ama alışması biraz sürüyor erken saatlerde almaya gayret edin ilaçları akşama doğru etkisini kaybetsin öyle rahat uyuyabilirsiniz

X