iyidir derinsucum sen nasılsın ebrarım h.g cnm nasılsın
nolsun cnm..bugün iyi degildim yine dünki gibi..ama şimdi biraz iyiyim..
ebrarım hoşgeldin cnm..demin düştüm netten ya anca girdim...
canommm hayırdır neyin var midenmi yine benimde öyle aslında bide hiç keyfim yok galiba adet oluyorum
senin neyin var cano
kız kenarda site bakımda yazıyo ..aman kapanmasın şimdik yaa..msn den devam ederik o zaman napalım.
canım bnm yaa niye geldimi ki bişeyler
bbilmiyom ebuşum benim mide çok fena..yemek yiyemiyom sırf meyve yiyorum.hep agzıma geliyo afedersin acı acı..üşütüyomuyum neyim..bide başıma vuruyo agrı midem yüzünden..reflü mü oldum yaaaa.
sevtuncum hoşgeldin cnm
aaa bende yazmıyo cano
benim msn açık zaten
cano hafif bi leke oldu ama kan değil sarı gibi işte nebiliyim benim öyle başlar biliyorum yok boşuna ümit yaptım aptal kafam ben kim ümitlenmek kim
hayırdır bitanem ya sana bu sık oluyo aslında göstersenmi mideni bi .yada bebiştendir inşallah ama bukadar erken başlamaz bulantı
ay inşallah olmazsın yaaa..neden acep o sarılar gelir..hayırlısı artık cano..ama ben kim ümitlenmek kim deme asla..lütfen..olacak Allahın izinyle.cano hafif bi leke oldu ama kan değil sarı gibi işte nebiliyim benim öyle başlar biliyorum yok boşuna ümit yaptım aptal kafam ben kim ümitlenmek kim
hayırdır bitanem ya sana bu sık oluyo aslında göstersenmi mideni bi .yada bebiştendir inşallah ama bukadar erken başlamaz bulantı
hoş bulduk bebeler şöyle kahverengi süt kahvesi tonlarında gibi benim çok hoşume gitti bademi rengi bebem nasıl renk çok hosuma gitti bir arkadaşta gördüm kkda evleri yayınlıyolarya sag olsun yazdım beni kırmadı cevap yazmış rengi merak edenler olursa adı umut dediz var evi oruya girsinler fikir versinler ya bide bişey sorucam duvarlara hadi kedili şekiller yapıştırılıyoya onu nerden alabiliriz bilgisi olan beni aydınlatsın bebeler size zahmet:44::44::44::44::44::44:
Komik veHüzünlü hatum geldi
Naber bebelerbu arad evin rengini buldum ondan yapıcam hay allah neydi adı hım şimdi aklıma gelicek kız gene unutum be ismini
vayy yeni ismin hayırlı olsun sevtunum
huysuz ve tatlı kadın gibi
derinim güzel isim bulmuş sana hoşgeldin canım nasılsın
buarada geçmişe baktım herkesler üstüne alınmış aslına bakarsan ben uyarı yapmıştım hani aynı şeyler konuşulmasın selam ,hoşgeldin muhabbeti olmasın sayfalar çabuk doluyo demiştim biraz kale alındığını düşünüyorum bundan sonra dahada iyi olcak eminim bu hepimiz için iyi olur nedeniyse geçmiş uzayıp gitmez okuması kolay olur .sana gelincede kimse acını yada sevincini paylaşmandan rahatsız olmaz .burda dertlerimizi konuşmak için varız .yoksa bianlamıda olmaz olay aslında dert sevinç meselesi değil geçmişin okunmaması .artık bukonu kapanmıştır orta yol bulunduğuna inanıyorum .bundan sonra güzel muhabbetlerle yolumuza devam inşallah
canım okadar koyu olmucak siteye gir bak hoşuma gitti katoloktan baktık aynı renk degildi eşim ısık vuruyoya ondan dedi hoşuma gitti renk eşyalarımda eskitme çok hoş durucakta bende evi temizleyince çok güzel olucamay inşallah olmazsın yaaa..neden acep o sarılar gelir..hayırlısı artık cano..ama ben kim ümitlenmek kim deme asla..lütfen..olacak allahın izinyle.bana gelinceee bilmiyom ki kuşum ya napsam..bugün mideme kramplar girdi bıçak batması gibi oldu yaa..dedim içimden,yara falanmı oldu ..öyle düşündüm..şimdi yarın baktıram diyom ama bu seferde bişey vardır diye ilaçda kullanamam..yoksa baktıracak o kadar çok şeyim var ki
Canım çok kahve tonu yapma ya krem yada bej yap onun yerine..o kedili şeyler bizim burda dolu pazarda bilem var
vayy yeni ismin hayırlı olsun sevtunum
huysuz ve tatlı kadın gibi
derinim güzel isim bulmuş sana hoşgeldin canım nasılsın
buarada geçmişe baktım herkesler üstüne alınmış aslına bakarsan ben uyarı yapmıştım hani aynı şeyler konuşulmasın selam ,hoşgeldin muhabbeti olmasın sayfalar çabuk doluyo demiştim biraz kale alındığını düşünüyorum bundan sonra dahada iyi olcak eminim bu hepimiz için iyi olur nedeniyse geçmiş uzayıp gitmez okuması kolay olur .sana gelincede kimse acını yada sevincini paylaşmandan rahatsız olmaz .burda dertlerimizi konuşmak için varız .yoksa bianlamıda olmaz olay aslında dert sevinç meselesi değil geçmişin okunmaması .artık bukonu kapanmıştır orta yol bulunduğuna inanıyorum .bundan sonra güzel muhabbetlerle yolumuza devam inşallah
canım kesekağıdı diyosun belkide çok hoş birenk tabiki koltuklarının rengide önemli onlara uygun yaptır benim evim kumbeji çokda ferah vallahoş bulduk bebeler şöyle kahverengi süt kahvesi tonlarında gibi benim çok hoşume gitti bademi rengi bebem nasıl renk çok hosuma gitti bir arkadaşta gördüm kkda evleri yayınlıyolarya sag olsun yazdım beni kırmadı cevap yazmış rengi merak edenler olursa adı umut dediz var evi oruya girsinler fikir versinler ya bide bişey sorucam duvarlara hadi kedili şekiller yapıştırılıyoya onu nerden alabiliriz bilgisi olan beni aydınlatsın bebeler size zahmet:44::44::44::44::44::44:
inşallah canım yaa hayırlısıyla olucakkız beni bekleyin asllahın izniyel birlikte kalıcaz aynı senenin bebeleri olur işşallah
içime öyle doguyo allahım içime doganı gerçekleştirsin işşallah
ay inşallah olmazsın yaaa..neden acep o sarılar gelir..hayırlısı artık cano..ama ben kim ümitlenmek kim deme asla..lütfen..olacak Allahın izinyle.bana gelinceee bilmiyom ki kuşum ya napsam..bugün mideme kramplar girdi bıçak batması gibi oldu yaa..dedim içimden,yara falanmı oldu ..öyle düşündüm..şimdi yarın baktıram diyom ama bu seferde bişey vardır diye ilaçda kullanamam..yoksa baktıracak o kadar çok şeyim var ki
canım çok kahve tonu yapma ya krem yada bej yap onun yerine..o kedili şeyler bizim burda dolu pazarda bilem var
sanada iyi akşamlar canım canlarım hiç çıkmak istemiyorum ama daha namaz kılmadım hay allahım bu ssate kadar hiç bırakmazdım barı 8 rekatta tehetcük kılayımda tam olsun sizlerede dua ediyorum her namzda ah o ablam yokmu nette beni oyaladıherkese hayırlı akşamalarrrrrrrrr nasılsınız kızlar
kıs hangi site ki...canım okadar koyu olmucak siteye gir bak hoşuma gitti katoloktan baktık aynı renk degildi eşim ısık vuruyoya ondan dedi hoşuma gitti renk eşyalarımda eskitme çok hoş durucakta bende evi temizleyince çok güzel olucam
Kız pazardamı satılıyo dedigime bakın duvarlara hep ondan yapıştırmuış çok şirin durmuş ya derinsu alsana ban be ne olur onlardan banane be istiyorum işte:84::84::84::84::84::84:
evet canım bende inanıyorum bundan sonra buruya giren geçmişi okusun baksın ben ilk giriyorun ne var ne yok okuyorum yoksa bukadar bilgili olurmuyum bebelerOzaman herkezin herkezden haberi olur demi
off deme cano yaa.inşş diyorum yinede...canım kesekağıdı diyosun belkide çok hoş birenk tabiki koltuklarının rengide önemli onlara uygun yaptır benim evim kumbeji çokda ferah valla
buarada dediğin stikırlar satılıyo heryerde ama biraz modası geçti gibi yinede hoşuna gidiyosa bulursun
inşallah canım yaa hayırlısıyla olucak
cano ben adet olmadan öyle gelir direk kırmızı gelmez yani oyüzden artık geliyo kesin
canım kramp açlıktan olmasın yemek yemiyorum diyosun ondan olabilir
endişelenme öyle kötü şeylerde düşünme kuzum
hoşgeldin taklımmmmmherkese hayırlı akşamalarrrrrrrrr nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?