güle güle cnm Allah kabul etsin..dualarında bizi unutmadıgın için sagol tekrar.öptümsanada iyi akşamlar canım canlarım hiç çıkmak istemiyorum ama daha namaz kılmadım hay allahım bu ssate kadar hiç bırakmazdım barı 8 rekatta tehetcük kılayımda tam olsun sizlerede dua ediyorum her namzda ah o ablam yokmu nette beni oyaladı
Mutfagı topluyum bulaşıkları yıkıyım yatarım artıgın benim mercimek çagırıyohepinize iyi geceler iyi muhabbetler canlarım aeo :79::79::79::79:
ya tek tek alıntı yapamıyorum çok yavaş netim kafamda hiç iyi değil aslında ben çıkıyım
buarada yarın tüm gün yokum görümceme gidicem perşembe kuranım var baklava yapıcaz eşimde akşam gelicek anca gece evde olurum tabi herkesler gitmiş olur .hepinizi öpüyorum iyi geceler
listeyi arada öne çekerseniz sevinirim
sanada iyi akşamlar canım canlarım hiç çıkmak istemiyorum ama daha namaz kılmadım hay allahım bu ssate kadar hiç bırakmazdım barı 8 rekatta tehetcük kılayımda tam olsun sizlerede dua ediyorum her namzda ah o ablam yokmu nette beni oyaladı
Mutfagı topluyum bulaşıkları yıkıyım yatarım artıgın benim mercimek çagırıyohepinize iyi geceler iyi muhabbetler canlarım aeo :79::79::79::79:
sevdim ben bu ismie tabı tatlı bıber olursun senın gıbı tatlı tatlı kızan bı baskası daha varmı
yok canım,yooook,yok,malesef geldi benimkiler.canım umarım seni kırmamışımdır istemeden..gel bi öpeyim tatlı şey.hüzünlü ve komik kadın
aminnn elixircim inşallah canım..tek dilegimiz
evet canım daha gelmedi ebroşum..bende yatıcam az sonra..öptüm seni...
ayyy aminnnn kıs inşallah yaaaa..
ben buradayım cnmmm selam nasılsın?
gülüm,erken kalkmasam,aile saadetim bozulcak,napim,artık gönlümde olcaksınız,sabah gelince yazcam size,napimmmmmmmcano naber geldim ben
kardeloş erken kaçmış bide diyoki ebroş gelmedi bilmiyoki ebroş gece kuşu
buarada geçmişi okumadım keyfim yok kusura bakmayın
ben oldum bilem.canommm hayırdır neyin var midenmi yine benimde öyle aslında bide hiç keyfim yok galiba adet oluyorum
senin neyin var cano
kuzum,kedili şeyler alcanda,senin evinde namaz kılınıyo,resimli yerde namaz mekruh olur,illa alcaksan çiçekli falan bişeyler almalısın bence.hoş bulduk bebeler şöyle kahverengi süt kahvesi tonlarında gibi benim çok hoşume gitti bademi rengi bebem nasıl renk çok hosuma gitti bir arkadaşta gördüm kkda evleri yayınlıyolarya sag olsun yazdım beni kırmadı cevap yazmış rengi merak edenler olursa adı umut dediz var evi oruya girsinler fikir versinler ya bide bişey sorucam duvarlara hadi kedili şekiller yapıştırılıyoya onu nerden alabiliriz bilgisi olan beni aydınlatsın bebeler size zahmet:44::44::44::44::44::44:
canım,ALLAHIM kabul etsin,baklavaya bayılırım bu arada,accık ucundan göndersene.ya tek tek alıntı yapamıyorum çok yavaş netim kafamda hiç iyi değil aslında ben çıkıyım
buarada yarın tüm gün yokum görümceme gidicem perşembe kuranım var baklava yapıcaz eşimde akşam gelicek anca gece evde olurum tabi herkesler gitmiş olur .hepinizi öpüyorum iyi geceler
listeyi arada öne çekerseniz sevinirim
Kardelenbhr cnm sol tarafta ıkı tane olusmus yumos neden ıptal oldukı sonucta o taraftada olusmus benım doktorum bana bı tane olusması bıle yeter demıstı hakkına hayırlısı cnm ama merakettım acıklarsan sevınırım
Derınım mıdenden rahatsızmıssın cnm gecmıs olsun dıkkatet kendıne
Ebrarım morel bozmak yok cnm rabbımden ümıt kesılmez olucak elbet bızd egörcez o günlerı
Kardelen profum bende böyle dım barı karısıklık olmasın canoınsallah sen patlatırsın cnm bombayı benım bombam ateslenmez bu ay hıc sanmam :82:
Kayram dün bana acıklama yapmıssın cnm cok sagol
Bırsenım sana dünde yazıcaktım cnm unutmusumsende nadır örneklerdensın cnm sende hamıs oldugundan berı bırakmadın bızı sagol
Derdam ugramıs cnm bızde merakettık senı önceden daha cok görürdük senı yoğunsun demek dıkkatet cnm kendıne
Tutısım nerdesın ya senıde özledım cano ya ıyısındır umarım
kızlar kacırdıgım olduysa kusurabakmayın:79::80:
slmmmmmmmm temiliğe başlayacağım
ama sizlere slm vermeden başlama içime sinmedi
canım ınsallah heyecanlandım sımdı bak hayırlı haberlerle gel ınsallah canm benımgünaydın kızlar hepinize hayırlı sabahlar olsun inş.
sevtuncum boya rengi söylicektim ama sanırım bi renk beğenmişsin.kataloglarda görünen rekle boyandığı zaman farklı oluyo bunu da gözönğnde bulundur.ben evimin her yerini şampanya rengine boyattım çok aydınlık ve diğer odalarımda mobilya renkleri farklı farklı olmasına rağmen her mobilyama uyum sağladı.fikir vermek istedim.ayrıca hamiş kalırsam evi kim temizlicek demişsin kızdımmtemizlikçi tutar temizletirsin duymayayım bi daha böyle dediğini.
kızlar lavabo konusunda sıkıntı yaşayanlara tavsiye lavobo açıcı tozlar var tek kullanımlık poşetlerde oluyor lavaboya döküp üzerine 1 lt kaynar su döküyorsunuz.bunu her ay yaparsanız tıkanıklık sorunu yaşamazsınız.
kardelencim aşılama neden iptal ettin solda 2 sağda 3 yumurtan oluşmuş yanlış hatırlamıyorsam,bence bu şans her zaman denk gelmez aşılama yaptırsan daha iyi değilmi?
ebrarcım regl günüm 22 si yani yarın listeye 24 yazdırdım ama 22 sine denk geliyo.hayırlısı bekliyoruz bakalım.göğüslerim çok şişti ve uçları kopacak gibi acıyo çok uyumaya başladım,bide çok sıkışıp wc gidiyorum ama sıkıştığım kadar gelmiyo.yarında gelmezse perşembe test yaparım sanırım.
aleyna senin eşinin ameliyat durumu ne olduydu unuttum valla 50 sayfaya yakın geçmiş okuyunca.varikosel benim eşimde olmuş 6-7 sene önce dr muayene etti sipermiogram sonucu düşük olduğu için.ama varikosel yokmuş.bazı dr lar ameliyat etmek için söylüyor olabilir başka dr lara görünmüşmüydünüz?
ıyıyız bebegım sen nasılsın fasulye nasıl ınsallah ıyıdır yorma kendını ne olurgünaydın kuzular... bugün bir sürü işim var... o yüzden geçmişe bakmaya hiç vaktim yok inşallah herkes iyidir....
canlarım merhaba hepinizin iyi dileklerine teşekküt ediyorum nasılsınız
sağol canım hoşgeldin neler yaptın merak ettik bi anlat bakem
canım dün doktora gitik işte bakyı dediki solda 2 sağda 3 yumurtan oluşmuş benim sağ tüpüm yok ya iptal ettik diyceksin solda 2 tane var ya diye ama soldakilerin kalitesi sağdakine göre daha düşükmüş bizde dün gece saat 11de çatlatma iğnesi yaptırdık bu ay böyle deniycez bakalım inşallah önümüzdeki ay aşılamaya gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?