Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

flan,aleyna84,pelin67,birsen29,
kızlar hoşgeldiniz birsencim çok sevindim canım ama resimden bişey anlamadım tuçem sen nasılsın bebeğinde iyiidir inşallah

selam kızlar umarım herkes çok iyidir bende iyi olmaya çalışıyorum 37. haftaya kadar çalışma planları yaparken son gittiğimiz kontrolde dr um sezonu kapattığımı artık evde oturup bol bol dinlenmem gerektiğini söyledi erken doğumtehtidi gerekçesiyle şuan raporluyum evde hiiiç bi iş yapmadan bol bol yat yuvarlan yapıyorum inşallah sıpam erkenden gelmeye kalkmaz önümüzdeki şu 6 haftayıda atlatırsam çok rahatlıcam inşallah şimdilik benden haberler bu kadar hepinizi öpüyorum dualarımdasınız

kızlarrrrrr nasılsınız
bu gün yeğenime bakmaya gitmedim
evdeydim
temizlik yaptım
silere slmm diyip kaçtım hep şimdide yemek yapmaya gideceğim
çok yoruldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nefret ediyorum şu ev işlerinden
sabahtan bu yana çalışıyorum
yarın hiç bir şey yapmamış gibi olacak nakör işler :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

selam kıslar evet cok haklısın yeterim

bende bıktım vallaa birdee belim ağrıyo zaten

hergün hergn işşşş

canım,rabbim bağışlasın bebeğini,ama ben göremedim yavvvvv

iyiyim aleynam cok şükğr sen nasılsın canım???

oyyy maşallah yerim ben onu.... hareketlerini görmek cok güzel dimi maşallah... benimki de pek hareketliydi
maşallah senin bebişede canım,söylüyon mu artık meraklı millete.

flancım,pelincim,aleynacım,kayracım,teşekkür ederim kızlar,napim,olmadı bu ayda,zaten gece uykudan uyandım ve gördüm,üzülsem uykum kaçcaktı,bende boşverdim,üzülmedim
canım,çok geçmiş olsun,bizde seni merak ediyoduk,ama ben bugün biraz takip yaptım,anne topiclerinde buldum yazıklarını,hakkında bilgi sahibesi oldum
derincim,sana gelince tatlım,bence senin ağrın,bulantın stresten tamamiyle,stres olup,meraklanıp,yiyemiyosun,yiyemedikçede öyle durumlkar oluyo midende.
çok geçmiş olsun.
bu arada,tutiş nerelerde acaba,kız gelsene,özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:82:

kardeloşum ya ben msjını sımdı gördüm cnm özürdılerım
bersum hayırlısı cnm yat yuvarlan ınsallah hayırlısıyla kucagına alırsın tatlım
kardeln bhr soruma cvp yazmamıssın oysa ben cok meraketmıstım
selınacıgım hayırlısı olsun cnm ınsallah gelıcek ay verırsın müjdeyı bendede sınyaller basladı adet olcam galıba:84:hayırlısı neyapalım
kayracıgım mümın süresını nekadar okumamız gerek cnm azcık anlat sana zahmet:93:

HAYIRLI UGURLU OLSUN

ARALIK AYI LİSTEMİZ

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------17 ARALIK
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------25 ARALIK:97:
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------27 ARALIK:86:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK

OCAK AYI LİSTEMIZ

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK
YETERRRRR---------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK
TURKUAZ------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK
ALEYNA------------------------------------------------------------------------------------------10 OCAK:109:
KAYRAM-----------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------18 OCAK:82:
KARDELEN5223---------------------------------------------------------------------------------19 OCAK:108:

HAMıŞLERıMıZ

ZEYN77---------------------------------------------------------------------------------------------
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:

emeğine sağlık canım

napıyosunuzz kızlarr

bugün belimde bi agrı varr dünde kasıklarım çok agrıyoduu umarım herşey yolundadırr çünkü bu aydan çok umutluyum ben

DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................15
BONCUK..................15
DERİN.....................15bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10
SELİNA...................20bitti
KARDELEN...............15bitti
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10bitti
NANELİŞKR..............10
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK..................20
DERİN.....................20bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15
BANUU....................10
KARDELEN...............10bitti
AFED......................10
KARDELEN49...........10bitti
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10
CİBEL......................10bitti
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
FLAN......................13

canımm harikaa bi duygudur eminimmm

önemli değil boncuğum,öylesine çağırmıştım zaten.

krdelenbhr canımm çok sevindimm bu ay senden de umutluyuz ozman desene hayırlıs canım inşallh

canım ben sorunun cevabını yazdım aşılamyı iptal ettik soldaki yumurtalar biraz kalitesizmiş sadece çatlatma iğnesi yaptırdık bu arada nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…