Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

napıyosunuzz kızlarr

bugün belimde bi agrı varr dünde kasıklarım çok agrıyoduu umarım herşey yolundadırr çünkü bu aydan çok umutluyum ben :5:

ayy bende bu aydan çok umutluyuummmmm sen tedavi görüyomusunnnn

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
ARALIK AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK:65:
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK:24:
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------17 ARALIK:17:
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------25 ARALIK:97:
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:91:
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------27 ARALIK:86:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK:39:
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:65:

0090.gif
0003.gif
OCAK AYI LİSTEMIZ
0003.gif
0090.gif

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:3:
YETERRRRR---------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK:66:
TURKUAZ------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK :54:
ALEYNA------------------------------------------------------------------------------------------10 OCAK:109:
KAYRAM-----------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK:62:
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------18 OCAK:82:
KARDELEN5223---------------------------------------------------------------------------------19 OCAK:108:

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

ZEYN77--------------------------------------------------------------------------------------------- :16::16:
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:

baby_chicken-53.gif
civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif
baby_chicken-53.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

ay ocak ayı listemiz kabarmaya başladı yaaa :(((( çok üzülüyorum böle oluncada yaw

mrb canım seninle daha önce konuşmadık heralde biraz anlatsana kendini kaç yıllık evlisin meleğini nezamandır bekliyosun

kardelencim ben beş aydır bekliyorum ama olmuyo 3 yıllık evliyiz biz ama biz çocuk istemedik hep gezdik sandııkki hemen isteyince olacak olmadı şimdi beş ay önce istedik canı gönülden beş aydır olmuyo dün doktora gittim hiç bişiyein yok dedi bekle dedi işte öylee yani canmmmmm durum buu :)) olur inşallah arkadaşımda aynı zamanda başladı onun beşinci ayında hamile kaldı hemen oda tam doktora gitmeye hazırlanıyorduki hemen hamişşşşşş

herkese selamm çıkış vaktııımız geldii :66: :66: :66: yarın görüşürüüüükkkkkk :58: :58: :58:

# pelin67
# semraozsoy
# kardelenbhr slm kızlar geçmişi okuyamadım ama mutlaka okuacam bende bugün hastaneye gittim ultrasonda gördüm bebişimi kıpır kıpır hiç durmuyo dr da şaştı kanama alanı hala duruyo bakalım neolcak hayırlısı haftayada ense kalınlığı için gidecem neyse sonra gelirim konuşuruz çıkmam lazım işlerim var Eki Görüntüle 117287 Eki Görüntüle 117287
canım allahım analı babalı büyütsün bebem inan çok duygulandım he:14::14::14:alahım dogdugu günüde gösterir işşallah
hoşbulduuuuum ben geldim sizde cümleten hoşgelmişsiniz:71:tek tek alıntı yapamıyorum çünkü gönderirken site gidebiliyor riske girmek istemiyorum o yüzden şöyle genel bir yazayım:31:kardelen 49 boncukcuğum hoşgeldin demişsiniz ama ben o ara çıkmışım hoşbulduk canlarım:87:ebrarcığım ilacı sormuşsun kuzum daha gidemedim hafta sonu şehir dışındaydık ya gidemedim ancak hafta sonu olur çünkü malum işteyim hafta içi çıkamıyorum gerçi benim işte yılan hikayesine döndü ya neyse idare edersiniz artık:86:naneli canım geçmiş olsun diş çektirmişsin çok acır cidden ama şimdiden yaptırman daha iyi sonra rahat edersin canım:61:aleynacığım tek sperm bile yetebiliyor canım hele 6 ocakta sonuçlar gelsin o zaman sanırım dr sizi en doğru şekilde yönlendirir tatlım:34:güneycanan ters mi rahim bu aralar bunu çok sık duyuyorum açıkcası korkmayada başladım çünkü bende hiç dikkat etmiyorum ağır kaldırıyorum ama dr baktı olsa söylerdi sanırım ama düzelebildiğini biliyorum :18:derinim o bulantı beni de öldürecek canım ama ben biliyorum benim bulantıların sebebini daha ilaçları kesmedik 1,5 kaldı ama en önemli dozajları düşürdük ama ilacın etkisi azalırken bulantı başdönmesi yapabiliyormuş ilacın geri çekilme reaksiyonu diyorlar sanırım dr o yüzden kalanlara acele etmiyor vücudu alıştıra alıştıra gidelim istiyor sanırım bir de folik asit çok sıkıntı yarattı bende ikisi bir araya geldi inan lavabodan çıkamaz oldum eşim folik aside biraz ara ver kendini topla dedi o yüzden 10 gün kadar içmeyeceğim folik asidi:85:sevtuncuğum denk gelemedik canım evin hayırlı olsun canım güle güle kullan :70:profum gelmiş kırmızılar olsun öbür aya tutar inşallah fıstığım:16:kardelen bhr nasılsın canım ağrın yok değil mi?:34:ebrarım moralini bozma canım lütfen demekle olmuyor biliyorum ama elimden ancak bukadarı geliyor:50:herkesi tek tek okudum dr giden arkadaşlarımız var ama konuların bazıları hakkında bilgim yok o yüzden yazmadım zaten bilgisi olan arkadaşlarda yazmışlar şimdilik benden bu kadar :42:
canım teşekkür ederim güzel dileklerin için bu arad görüşemiyoruz canım benim panik atak hatsaffada cumartesinden beri hergece çarpıntım oluyo garip eşim beni zor zapdediyo ben ne yapıcam ya ne olucak bu benim halim:43::43::43::43::43::43:
ebrarım karamsar gördüm seni canım lütfen öyle şeyler söyleme ben senin söylediklerinle moral buluyorum biliyosun...senin gibi yüregi temiz arkadaşıma rabbim hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip etcek inş bitanem seni cok öpüyorum bi türlü karşılaşamıypruz senle özledim seni:48:

derinim inş adet olmassın canım hayırlısıyla saglıklı melegin gelir bu ay...:95:

selinam, prof kardelenim lütfen üzülmeyin inş bidaki ay hayırlısıyla saglıklı gelir minişleriniz:54:

kardelenbhrcım hakkında hayırlısı olsun inş bu ay hamiş haberlerini alırız canım:16:

sevtuncum ben sana daha öncede yazmıştım ama görmedin heralde ben evimi fildişi yaptırdım cok güzel oldu hem acık renk hemde ferah tavsiye ederim canım:86:

selam kızlaR ben geldim nasılsınız:3:
canım özür dilerim inan dikkat etmemişim yoksa cevap yazmazmıyım sana aşk olsun:48::48::48::48:
herkese gunayyydıııınnn guzel anne adayları
ablacım keyfın yokmus nolur Allahtan umıdını kesme bı daha da duymayaım neden umıtlenıyorumkı zaten falan demıssın bı daha duymayayım umıt kaynagımsın benım ınsallah olacak ınsallah olacak bu ay olmassa bır dahakı ay ama mutlaka olacak bır zamanı var bılıyorsun ınsallah olacak ınsalllah ınsallah bu arada belkı yapıyosundur bılmıyorum ama ben calısmalara baslarsam yapmayı dusunuyorum her gun kenzul ars suresını okuyarak ve mubın duasını okuyarak hamle kalanlar var zaten mubın duasını ben bı kere yapmıstım baska bır dılegım ıcın gerceklestı cok sukur bunun ıcın de yapıcam bu arada kuranın varmıs allah kabul etsın ablacım
derınım saol canım acıklaman ıcın bu arada gecmıs olsun mıden nasıl oldu reflu olabılır canım zencefıl cayı ıcmenıve arada elma yemenı tavsıye ederım ama umarım bebeıstendır cayında elmanın da zararı olmaz bebege bu arada eklemıssın ama bana davet gelmedı balım sen ozelden bana yolla da bende eklıyım
kardelenbhrım canım toplam 5 tane yumurtan olusmus belkı coklu gebelık olmasın dıye vazgecmıstır yada yeterlı buyukluge ulasmısmı belkı kendılıgınden olur dıye vazgecmıstır ınsallah olmustr canım
aleynam sen nasılsın
tutiş kım bılmıyorum pek tanısmak nasıp olmadı ısmını cok duydum ama en kısa zamanda gelde tanısalım canım
profum kırmızıları gormusun yıne kırmızıları gordugumuz surece umut var demektır ınsallah bı dahakı aya ınsallah
sevtunum rengını bulmusun canım hayırlı olsun tertemız yap evını otur sonra gelsın bebısler
teşekkür ederim bebem tabi dönmezsem kararımdan:1::1::1::1::1::1::1:
:16: :16: meraba kızlar, nasılsınız :16: :16:
hoş geldin canım benim:3::3::3::3::3:
kıs hangi site ki...
alırım canım ama nasıl bişey istedigini bilmeyom kine:82:

off deme cano yaa.inşş diyorum yinede...
bilmemki açlıktan mı dersin.çok aç kalmıyom ki aslında.meyve yiyom,demin birsürü mısır yedim:31:

hoşgeldin taklımmmmm:38:
evim evim güzel evim varya kkda orda sen zevkine güre al bebem:9::9::9::9:
sevdim ben bu ismi:34:

yok canım,yooook,yok,malesef geldi benimkiler.:14::14:

gülüm,erken kalkmasam,aile saadetim bozulcak,napim,artık gönlümde olcaksınız,sabah gelince yazcam size,napimmmmmmm:14::14::14:

ben oldum bilem.:14:

kuzum,kedili şeyler alcanda,senin evinde namaz kılınıyo,resimli yerde namaz mekruh olur,illa alcaksan çiçekli falan bişeyler almalısın bence.

canım,ALLAHIM kabul etsin,baklavaya bayılırım bu arada,accık ucundan göndersene.:56:

aslında,kardelenin iptal edilmesini bende merak ettim,drlar genelde tek yumurtayla bile yapıyolar,3 yumurta lüks oluyo,dördüncü varsa çoğul gebelik riskine karşı iptal ediyolar,kardelencim sende bi sor istersen dr una.
canım,beni listede değiştir,aslında hiç not alma,ben çok kızgınım ona,ama illada yazcaksan,yeni tarihim 19 ocak.
canım bende çiçekli bişey düşünüyorum farzı misal dedim çiçegi:1::1::1::1:
düşündügün için sagol

yeşil mercimek yemegi makarna kabak yemegi var dünden ben pırasa yedim bugün komşum sag olsun yemek verdi sıcaktı iftarada az vardı yeni pişmiş yemegi yedim ısıtmayla ugraşmadım anlıcagın :1::1::1::1::1::1::1:sen neler yaptın

neyapıyım idare ediyorum işte sevtun bişey sorucam çatlatma iğnesi vurdurdum ben nezaman çalışma yapmak gerekiyo belli bir saati var mı ki bunun

neyapıyım idare ediyorum işte sevtun bişey sorucam çatlatma iğnesi vurdurdum ben nezaman çalışma yapmak gerekiyo belli bir saati var mı ki bunun

canım benim ban doktor şu saate vurun sonla ilişkide bulun dedi sninki demedimiki demesi lazım çatlatma ignesi vurununca 3 gün karı koca oluyosun bebem:17::17::17::17::17::17:
pelinim hoş geldin bebem sen nasıl oldun:44::44::44::44::44:

# pelin67
# semraozsoy
# kardelenbhr slm kızlar geçmişi okuyamadım ama mutlaka okuacam bende bugün hastaneye gittim ultrasonda gördüm bebişimi kıpır kıpır hiç durmuyo dr da şaştı kanama alanı hala duruyo bakalım neolcak hayırlısı haftayada ense kalınlığı için gidecem neyse sonra gelirim konuşuruz çıkmam lazım işlerim var Eki Görüntüle 117287 Eki Görüntüle 117287
canım ben nerde oldugunu anlamadım ya:9:allahım hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza inş:nazar::emir_bebek:
selam kızlar umarım herkes çok iyidir bende iyi olmaya çalışıyorum 37. haftaya kadar çalışma planları yaparken son gittiğimiz kontrolde dr um sezonu kapattığımı artık evde oturup bol bol dinlenmem gerektiğini söyledi erken doğumtehtidi gerekçesiyle şuan raporluyum evde hiiiç bi iş yapmadan bol bol yat yuvarlan yapıyorum inşallah sıpam erkenden gelmeye kalkmaz önümüzdeki şu 6 haftayıda atlatırsam çok rahatlıcam inşallah şimdilik benden haberler bu kadar hepinizi öpüyorum dualarımdasınız
canım gecmiş olsun...inş bebişini saglıklı hayırlısıyla kucagına alcaksın bol bol dinlen sen hic bişey yapma sakın:54:
napıyosunuzz kızlarr

bugün belimde bi agrı varr dünde kasıklarım çok agrıyoduu umarım herşey yolundadırr çünkü bu aydan çok umutluyum ben :5:
canım in bebişin seninledir dualarım seninle:38:
canım allahım analı babalı büyütsün bebem inan çok duygulandım he:14::14::14:alahım dogdugu günüde gösterir işşallah

canım teşekkür ederim güzel dileklerin için bu arad görüşemiyoruz canım benim panik atak hatsaffada cumartesinden beri hergece çarpıntım oluyo garip eşim beni zor zapdediyo ben ne yapıcam ya ne olucak bu benim halim:43::43::43::43::43::43:

canım özür dilerim inan dikkat etmemişim yoksa cevap yazmazmıyım sana aşk olsun:48::48::48::48:

teşekkür ederim bebem tabi dönmezsem kararımdan:1::1::1::1::1::1::1:

hoş geldin canım benim:3::3::3::3::3:

evim evim güzel evim varya kkda orda sen zevkine güre al bebem:9::9::9::9:

canım bende çiçekli bişey düşünüyorum farzı misal dedim çiçegi:1::1::1::1:
düşündügün için sagol

yok sevtunum önemli degil gözden kacırmış olabilirsin canım :48:

selam kızlar nasılsınız:3:

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
ARALIK AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK:65:
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK:24:
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------17 ARALIK:17:
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------25 ARALIK:97:
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:91:
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------27 ARALIK:86:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK:39:
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:65:

0090.gif
0003.gif
OCAK AYI LİSTEMIZ
0003.gif
0090.gif

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:3:
YETERRRRR---------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK:66:
TURKUAZ------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK :54:
ALEYNA------------------------------------------------------------------------------------------10 OCAK:109:
KAYRAM-----------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK:62:
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------18 OCAK:82:
KARDELEN5223---------------------------------------------------------------------------------19 OCAK:108:

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

ZEYN77--------------------------------------------------------------------------------------------- :16::16:
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:

baby_chicken-53.gif
civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif
baby_chicken-53.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

canım benimde 17 ocak, yazar mısın canım....

canım benim ban doktor şu saate vurun sonla ilişkide bulun dedi sninki demedimiki demesi lazım çatlatma ignesi vurununca 3 gün karı koca oluyosun bebem:17::17::17::17::17::17:
pelinim hoş geldin bebem sen nasıl oldun:44::44::44::44::44:

hoşbulduk canım iyiyim sagol...sen nasılsın sevtunum:86::86::86::86::86::39:

Back
X