Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

napıyosunuzz kızlarr

bugün belimde bi agrı varr dünde kasıklarım çok agrıyoduu umarım herşey yolundadırr çünkü bu aydan çok umutluyum ben

ayy bende bu aydan çok umutluyuummmmm sen tedavi görüyomusunnnn

ay ocak ayı listemiz kabarmaya başladı yaaa ((( çok üzülüyorum böle oluncada yaw

mrb canım seninle daha önce konuşmadık heralde biraz anlatsana kendini kaç yıllık evlisin meleğini nezamandır bekliyosun

kardelencim ben beş aydır bekliyorum ama olmuyo 3 yıllık evliyiz biz ama biz çocuk istemedik hep gezdik sandııkki hemen isteyince olacak olmadı şimdi beş ay önce istedik canı gönülden beş aydır olmuyo dün doktora gittim hiç bişiyein yok dedi bekle dedi işte öylee yani canmmmmm durum buu :)) olur inşallah arkadaşımda aynı zamanda başladı onun beşinci ayında hamile kaldı hemen oda tam doktora gitmeye hazırlanıyorduki hemen hamişşşşşş

herkese selamm çıkış vaktııımız geldii yarın görüşürüüüükkkkkk

canım allahım analı babalı büyütsün bebem inan çok duygulandım healahım dogdugu günüde gösterir işşallah
canım teşekkür ederim güzel dileklerin için bu arad görüşemiyoruz canım benim panik atak hatsaffada cumartesinden beri hergece çarpıntım oluyo garip eşim beni zor zapdediyo ben ne yapıcam ya ne olucak bu benim halim
canım özür dilerim inan dikkat etmemişim yoksa cevap yazmazmıyım sana aşk olsun
teşekkür ederim bebem tabi dönmezsem kararımdan
meraba kızlar, nasılsınız
hoş geldin canım benim
evim evim güzel evim varya kkda orda sen zevkine güre al bebem
canım bende çiçekli bişey düşünüyorum farzı misal dedim çiçegi
düşündügün için sagol

neyapıyım idare ediyorum işte sevtun bişey sorucam çatlatma iğnesi vurdurdum ben nezaman çalışma yapmak gerekiyo belli bir saati var mı ki bunun

neyapıyım idare ediyorum işte sevtun bişey sorucam çatlatma iğnesi vurdurdum ben nezaman çalışma yapmak gerekiyo belli bir saati var mı ki bunun

canım benim ban doktor şu saate vurun sonla ilişkide bulun dedi sninki demedimiki demesi lazım çatlatma ignesi vurununca 3 gün karı koca oluyosun bebem
pelinim hoş geldin bebem sen nasıl oldun:44::44::44::44::44:

canım ben nerde oldugunu anlamadım yaallahım hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin darısı başımıza inş
canım gecmiş olsun...inş bebişini saglıklı hayırlısıyla kucagına alcaksın bol bol dinlen sen hic bişey yapma sakın
napıyosunuzz kızlarr

bugün belimde bi agrı varr dünde kasıklarım çok agrıyoduu umarım herşey yolundadırr çünkü bu aydan çok umutluyum ben
canım in bebişin seninledir dualarım seninle

yok sevtunum önemli degil gözden kacırmış olabilirsin canım

selam kızlar nasılsınız

canım benimde 17 ocak, yazar mısın canım....

canım benim ban doktor şu saate vurun sonla ilişkide bulun dedi sninki demedimiki demesi lazım çatlatma ignesi vurununca 3 gün karı koca oluyosun bebem
pelinim hoş geldin bebem sen nasıl oldun:44::44::44::44::44:

hoşbulduk canım iyiyim sagol...sen nasılsın sevtunum:86::86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…