selam balım senı sromalı ben ıyıyım sukur
evet canım onu yazmayı unutmuşum öylelerine bilgi verelim bebem çünkü devamlı girenlerin bazıları okumuyo ben ilk girdigimde selam vermeden geçmişi okuyorum yorumumu yapıyorum ona okeysevtuncum ben katılıyorum tam olarak ama elınde olmayan sebeblerle uzun sure gıremeyen arkadaslar yuzlerce sayfayı okuyamayabılırler onlara bılgı verelım lutfen dua konusuna ozellıkle katılıyorum ablam cok zorlanıyooo ne yazıkkı
hoş geldin bebemselam güzeller nasılsınız ayyy dizi cok heycanlı öylebir geçer zamanki ağlattı beni yaw
sevtuncum,ben çok beğendim fikirlerini canım,seni alkışlıyorum
:119::119::119::119::119::119:
evet canım onu yazmayı unutmuşum öylelerine bilgi verelim bebem çünkü devamlı girenlerin bazıları okumuyo ben ilk girdigimde selam vermeden geçmişi okuyorum yorumumu yapıyorum ona okey
hoş geldin bebem
h.b canım nasılsın bakalım yazında pek güzelmişQUOTE]
canlarım ben cıkıyommm kocısım kıskanıyo yapcak bısey yokk 11 den sonra ızın verdı sımdı onlan ılgılencem burda olun anacım nolurrr
kardelenım sana ayırca bılıyom karar aldın gece gırmıcen amaaaa benıde dusun kapının onune koycak adam benı uyuyunca gırcem soz optum hepınızı anacım
# KK Pro ÜyeDerinSu
# birsen29+
# kardelen5233+
# KAYRAM29+
# pelin67
# elixsir+
# derdanur+
# sara_28
HOŞ GELDİNİZ BEBELER İYİ AKŞAMLAR HEPİCİGİNİZE BİRSENCİM BU ARADA TEŞEKKÜR EDERİM BEBEM BAN KATILDIGIN İÇİN HEPİCİGİNEZEDE TABE
kızlar selam hepinize...geçmişi şuanda okuyamıyorum kalabalıksınız ama kalamıyom..bişeyi arastırmak için girmiştim..eşim oturacak şimdi biraz..başım çatlıyo zaten iyi degilim çok yoruldum bugün..kasıklarım acıyo yaaa(( geçmişi okuyup dönücem bi ara öptüm.
canım,sen niye rahatsızsın yaaa,alışkın değiliz bu durumlarına,bi an önce iyileşirsin inşallah.
kızlar selam hepinize...geçmişi şuanda okuyamıyorum kalabalıksınız ama kalamıyom..bişeyi arastırmak için girmiştim..eşim oturacak şimdi biraz..başım çatlıyo zaten iyi degilim çok yoruldum bugün..kasıklarım acıyo yaaa(( geçmişi okuyup dönücem bi ara öptüm.
hoşgeldin canım...selam güzeller nasılsınız ayyy dizi cok heycanlı öylebir geçer zamanki ağlattı beni yaw
güle güle canım ama ben gece burda olmıycam yarın görüşürüz inşcanlarım ben cıkıyommm kocısım kıskanıyo yapcak bısey yokk 11 den sonra ızın verdı sımdı onlan ılgılencem burda olun anacım nolurrr
kardelenım sana ayırca bılıyom karar aldın gece gırmıcen amaaaa benıde dusun kapının onune koycak adam benı uyuyunca gırcem soz optum hepınızı anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?