Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar sevtunun selamı var acil çıkması gerekti bende kaçıyorum allaha emanet olun hepinizi öpüyorum bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79

ebrar bugün görümcesine gidecekmiş baklava yapmaya gece gelmeye çalışırım demiş pelin
tamam canım sagol bilgi verdigin icin...
kızlar sevtunun selamı var acil çıkması gerekti bende kaçıyorum allaha emanet olun hepinizi öpüyorum bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79

güle güle canım...kızlar bende cıkıyorum sonra görüşürüz öptüm

merhaba arkadaşlar

hepiniz çok sıcak insanlarsınız.beni çok sıcak karşıladığınız için teşekkür ederim hepinize.

Son düzenleme:
kızlar haberi okudum inanın çok üzüldüm Allahım kimseye yaşatmasın çok zor BURSA (İHA) - Olay, Yıldırım ilçesine bağlı Çınarönü Mahallesi'nde meydana geldi. 22 yaşındaki Güzel T.'nin bu sabah saatlerinde doğum sancıları tuttu. Evde kimse olmadığı için hastaneye gidemeyen Güzel T., ikinci çocuğunu kendi kendine doğurmaya çalıştı. Dünyaya gelen erkek bebek, annenin ellerinin arasından kayarak yere düştü. Bu sırada fenalaşan anneyi, feryatları üzerine eve gelen komşuları buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, gözü yaşlı anne ile bebeğini Şevket Yılmaz Hastanesi'ne kaldırdı.

Başını zemine çarpan bebeğin kafatasında kırık olduğu ve olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilirken, polis genç kadının inşaat işçisi kocası Metin T.'nin ifadesine başvurdu.

Daha önce hastanede kadın doğum uzmanına muayene olup doğum için gün belirlenen Güzel T.'nin bugün hastaneye gitmeyi planladığı ancak doğum sancılarının erken başladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

yazık yaaa canım benimm

sagol fıstıgım öpüyorum seni
canım saoglasın..reflü olmasından korkuyorum gerçekten..başımada vuruyo galiba bulantı anlamadım gitti..kussam rahatlıam gibi geliyo (elma yiyom arada canım..mideye iyi mi geliyomuş bildigim iyi oldu..zaten farkına varmıştım..bi tek meyve rahatlatıyo midemi..dün işten geldim sadece meyve yedim..

kızlar ben regl oldum yeni tarihim 18 ocak pufffff
selinacım bi dahaki aya inşallah görmezsin kırmızıları( saglık olsun canım.
canım yaa resmini koydun demek teyzoşları görsün diye.MAAŞALLAH canım güle güle büyüsün göbişinde o mercimek
demek seninde mide kötüay bende hergün folik içiyorum kıs ondan mı acep hepsi karışıyo offff..seninde ilaçlardan oluyo benimde demekki canım
amin peloşum inşallah tatlım..hepimizinki gelsin en yakın zamanda..
bersum benim..hiç korkma canım bol bol dinlen bişey olmaz Allahın iziniyle..dayımın kızınında öyleydi son 6 hafta risk altındaydı..ama çok şükür bebişi saglıcakla dogdu..bol bol dinlen olsun..öpüyom kuzum.
kıss evet o da olabilir tabi..ama ben bebiş için stres olmuyomda başka şeylere oluyom kardeloşum yaaa...baş agrılarım da ondan olabilir...sende adetlenmişsin bu arada üzüldüm canım ne yalan diyim yaama Rabbim büyük..inşallah bu ay olmadıysada önümüzdeki ay amin inşallahhhhhh.

kızlar ben geldim annem nihayet geliyo 9,30 arabasında yarın nasip olursa yanımda allahıma çok şükür inanın çok mutlu oldum he ne var ne yok kızlar görüşmeyeli
canım gözünaydınnn ohh anneciginle bol bol oturursun şimdik sefan olsun..benden selamda söyle...öptüm cnmheee bu arada son yazdıgın şeylere kısmen katılıyorum..ama biraz fazla karışmışsın gibime geldirenkli yazma konusunda kimseye karışamayız kendi adıma diyorum yani bunları...dualar konusunda dogru diyosun bak...başka sitelerden alıntı yapıp kopyalamak konusunda şöyle dicem,çok abartılmadıgı sürece iyi bişey bence.bilmediklerimizi ögreniyoruz bazen..ama yok o şarkıyı kopyala bu şiiri kopyala sürekli falan onlar benimde hoşuma gitmez öyle olmuş olsa.ama olmuyo farkındaysan...kız bide bişey dicem,hem geçmişi okuyun diyon hemide çok alıntı olmasın diyon çeçlişki bu cnm..alıntı yapılmazsada geçmişi okumanın ne manası var deliş:))çogu kişi katılmış sana ama bence biraz abartmışsın olayı o kadarda karışamayız herkese canım..hem ben bu konuda son sözümü dile getireyim yaa..artık bu yapılmasın şu yapılmasınlar bitsin kızlar bakın herkes birbirini yanlış anlayıp duruyo derdam mesela...kardeloş gayet nazik bi şekilde gerekeni söylemişti zaten çok fazla uzamasın oldu mu..bence yani..yine özgür herkes tabi bişey diyemem....ay bu baş agrısıylada amma yazdım haaaa.
derdam lütfen duymayım bi daha böyle şeyler..kastedilen sen degilsin emin ol canım..hatta ben hep senin zor durumların arasında da hep girmeye çalıştıgının farkındayım..yok tatlım sakın üzülme sen..
merhaba arkadaşlar

hepiniz çok sıcak insanlarsınız.beni çok sıcak karşıladığınız için teşekkür ederim hepinize.
sagol canım ne demek

off çok kötü yaa çok üzüldümmm..Rabbim sabır versin((

çok üzüzcü bi haber,rabbim sabır versin.
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum.
sara cım,hayırlı geceler,diğer giden bütün kızlar,sizlerede hayırlı geceler.

derincim,naber cano.
kız sevtunun alıntı almayın deyişini ben şöyle anladım nacizane,aynı kişiye yazacaklarınızı,tek bi alıntının altında yazın,paso paso almayın dedi sanki,ama alıntılar zaten kişinin mesajı içerisinde olduğundan vede ne kadar uzun olursa olsun,sayfa mesaj sayısıyla dolacağından,sorun olmaz almak.

ve bende artık konunun kapanmasını rica ediyorum,kendimi kötü hissetmeye başladım.

geldin mi kardleoşum hoşgeldin balım..öyle demek istediyse bilemiyom cnm..alıntı konusunda ben mesela çok dolmaması için şöyle yapıyorum senin uzun bi alıntını kopyalıyom mesela sadece bana yazdıgın kısmı bırakıp gerisini siliyorum...amann herneyse evet kapandı gitti canom..

allah kımseye yasatmasın cok uzucu bır olay allah sabır versın
kayra,11 dedin,11 de geldin kısss,tebrikler
accık daha buralardayım gibi görünüyo.
evet canımın ıcı dakık bır ınsanım nede olsa bı kupa da bana

derinimm canım bu araada asıtlı meyveler yemıcen tatlım portakal mandalına gıbı daha cok muz elma turu notr meyveler yıyeceksın zaten reflu mıde asıdının yukarı cıkmasından oluyo bılıyosun bu yuzden mıdende zaten asıt var artırıcı seyler yeme

keşke her gece öyle bir geçer zamanki olsa,onu izlerken kaldık bu saate,daha namazda kılcak,e o arada muhebbet edebiliriz.:102::102::102:
allah kımseye yasatmasın cok uzucu bır olay allah sabır versın

evet canımın ıcı dakık bır ınsanım nede olsa bı kupa da bana

maşallah,maşallah:103:

kıslar bişey dicem ben:26:ilk girdigimde söylemedigim için özür dilerim öncelikle..ben bu akşam test yaptım estiler bana adete 3 gün var daha...iki dakika içinde pespembe bi ikinci çizgi çıktı...bikaç kere böyle oldugu ve sonucuda negatif oldugu için pek kale almadık eşimde bende..bi fark vardı ama digerleri çok geç beliriyodu ve sonradan gölge olarak kalıyodu.bu 10 dk geçmeden iyice pembeleşti acaba mı dedim.ama kararsız kaldım sizi yok yere heyecan etmek istemedim...geçen seferde olmuştu ve bikaç defa ben yok yere böyle heyecanlandırdım herkesi..o yüzden kararsız kaldım hemen söyleyip söylememekte...ama iyice düşündüm canım arkadaslarım bilsin şimdilik dedim...doktorun demesine göre hiç yumurtlama yoktu,geç yumurtlayıp kalsam bile böyle çıkmaz ki..içtigim ilaçlardanmı diye bile düşünüyorum şuanda(bi sevinç yok içimde..kan testi diceksiniz biliyorum ama günüm geçmeden yapmak istemedim kıslar...

aa evet cnm yaa bi tek muzla elma iyi geliyo valla nerden bildinşimdi bi elma yiyim barim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…