Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

nasılsınız
ebrarım dilerim müjde veririsin bişze balım tüm duam sizinle
kardelenim canım açıklaman için saol balım
turkuazım uzun süredir görüşmüyoruz naber canım
diğer kızlar sizede güzel bir gün diliyorum iyi bakın kendinize
ben çıkıyorum kızlar bu gün ara ara girerim

meraba canım , nasılsın?
kurallar konulmuş topiğe, ben her geldiğimde geçmişi okuyabilirmiyim bilmiyorum ama, hayırlısı. işim çok yoğun ve ancak arada açabiliyordum. neyse bakalım
sen neler yapıyorsun

tünaydın cümleten herşey güzel gönlünüzce olsun inşallah:71:kardelenbhr bu ay aşılama iptal demişsin belki kendiliğinden gelir canım sen dikkat et kendine üşütme ağır kaldırma ne olur ne olmaz canım:31:sevtunum isimleri okudum çok şaşırdım çoğu günlük hayatta kullanılan isimler özelliklede sanem anlamını bilmiyordum ama çok sevdiğim isimlerden biriydi sağol canım bilgilendirdiğin için bu arada atak çoğalmış bak öncede söyledim diyet yapıyorsun ve bu sanırım bir uzman kontrolünde değil kan şekerinde düşmüş olabilir benimde çarpıntılarım arttı bu aralar ama ben ilaçların azalması ve folik asit yüzünden çok sıkıntılandım bulantı yaptı yiyemedim kontrolsüz kilo verdim ve kan şekerim düştü o yüzden folik asidi biraz kestim biraz yemeye başladım toparladım çarpıntılar azaldı kan şekerine ve tansiyonuna çok dikkat et ki sıkıntı yaratmasın acillik olma sonra :94:bersu derda Allah'a emanet olun kızlar kendinize çok iyi bakın Rabbim sağlıkla kucağınıza almakda nasip etsin inşallah mızmız maşallah çok güzel büyüyor bebiş Allah sıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına almak nasip etsin canım birsen bilgisayarın içine girdim resmen göreyim diye ama anladım sonunda sende tugcal da iyisiniz şükür aman kendinize iyi bakın:49:derinim folik asit sıkıntı yarattı bende kuzum 10 gün kadar ara vereceğim bu arada öbürünü azaltacağız ya hafta sonu azıcık toparlanayım diyorum telef olacağım bu yolda bu yaşta ne gerektiyse sanki başına geçtik artık bakalım hayırlısı kuzum test pozitif gibi geldi bana profumda demiş ya hiç belli olmaz bir yerlerde kalan yumurta vardı belki Rabbim ol dedi mi olur canım:34:kayram yarın film varmış dualarımız seninle canım:16:afed sanada çok geçmiş olsun kuzu:71:

arkadaşlar ben duayı okudum, ebrara özelden göndermek istedim ama başka bi özel mesaj yazmıştım 10 dk beklemek gerekiyormuş. benimde vaktim yok.
gören arkadaşlar iletirmi lütfen.

canım doktorun verdiği ilacın ismini bana özelden gönderebilirmisin, lütfen...
bize bi ilaç vermişti doktorumuz, bir aylık olarak kullandık ama pek bi faydası olmadı.
birde o ilacı alalım olmazsa....
canım faydası olmadı demişsin özele yazdım isimlerini ama ilaçlar 3 ay kullanımdan sonra etkisini gösteriyor bunu da dikkate alın

:
selinam, prof kardelenim lütfen üzülmeyin inş bidaki ay hayırlısıyla saglıklı gelir minişleriniz:54:
:
amin canım tşk ederim inş.
selınacıgım hayırlısı olsun cnm ınsallah gelıcek ay verırsın müjdeyı bendede sınyaller basladı adet olcam galıba:84:hayırlısı neyapalım
QUOTE]
inşallah canım hepimiz müjdeleri verelim 2011 hepimize uğur getirsin inş.

selinacım bi dahaki aya inşallah görmezsin kırmızıları:(( saglık olsun canım.
amin canım inşallah.çok istiyorum ondan mı olmuyo acaba diye düşünmüyorda değilim.

selinam üzüldüm kuzum yaa ama sağlık olsun bak buhafta duanı okuyoruz inşallah vesile olur canım
saol canım allah razı olsun okuyan okumayan herkesin ağzına sağlık inş dualarınız vesile olur bende size müjdemi veririm.Rabbim cümlemize nasip etsin inş.
DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................15
BONCUK..................15
DERİN.....................15bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10bitti
SELİNA...................20bitti
KARDELEN...............15bitti
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10bitti
NANELİŞKR..............10bitti
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK..................20
DERİN.....................20bitti
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15bitti
BANUU....................10
KARDELEN...............10bitti
AFED......................10
KARDELEN49...........10bitti
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
HALE......................10
TOSTİ....................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
FLAN......................13

ebrarım bu hafta benim duayı paylaştır gülüm sana zahmet çünkü bitecek gibi değil normalde bugün bitmesi gerekiyordu ama bitmedi hatta arttı işi riske atmayalım birde herzaman ümit vardır birtanem canını sıkma olur mu :54:

derdam neden üstüne alınıp sıtemlı bı cvp yazdın anlamadım o düşünce sadece bana aıt degıl ama sen sadece benım msjımı alıntı yapmıssın kendı üstüne alınıp buda benım ılgımı cektı benım kastettıgım kısıler bellı ama tabı benı ılgılendırmez kımın gırıp kımın gırmedıgı herkes özgür böyle sıtem msjlarını görüncede ınan benımde gıresım gelmıyor bu topıge üzülüyorum çünkü :53:eger kastettıgım kısı sen olsaydın dün gecmıse ıyı baksaydın sana cvp yazmıstım görürdün kayle almadıgım kısıye cvp yazmazdım ama sen onu alıntı yapmak yerıne baska tarafını cekıp almıssın:59:benım yazdıgım yazı suydu:yazdıklarınada katılıyorum cnm hamıs arkadasların bazıları kendımızı kullanılmıs hıssettırıyorlar cok haklısın sözüm meclısten dısarı tabı burda sözüm meclısten dısarı kelımesı ve hamıs arkadaslardan bazıları kelımesı var dırek derda dememısım yanı neden üstüne alındın bende bunu merakettım cnmneyse bende senı severım bırcok konuda yardımcı oldun bana çoğu seyımı senınle paylastım ben sen hamıs oldugunda kendımmıs gıbı sevındım umarım bıdaha yalnıs anlasılmam hakkını helal et nedım yalnıs anladıysan kendıne dıkkat et :71:
KARDELEOŞUM cok sagol cnm benım adıma acıklama yapmıssın tanıyorsun benı nedım cnm:70:
derınım ınanmıyorum cnm ya ınankı cok sevındım ınsallah cnm o cızgı kıpkırmızı olur sabırsızlanıyorum senı hamıs lıstesıne almak ıcın:16:
ebusum dün gec gelmıssın cnm ya ınsallah yerlesme kanaması falandı o gördüğün derınımle patlatın bombayı ınsallah:54:
kayram hatırladım o duayı cnm yasın okurken her mümın kelımesınden sonra okunuyo sağol cnm:16:
sevtunum kuralları sıralamıssın aferın kız sana:46::46:
kardelnbhr dün gördüm cnm yazdıgını ınsallah buay gelır mınısın:71:
pelıncıgım senı cok ıyı görüyorum ve cok sevınıyorum ınankı rabbım enkısa zamanda melegını gönderır umarım oda ıkız olur ınsallah:54:
kızlar kacırdıgım oldusa kusurabakmayın cnm sıkkın adet olcam galıba sancım basladı:57:
boncuğum kanama olmadı aslında henüz benim adetten önce sarı akıntım gelir ogelince bende geliyo sandım ama henüz bişey yok beklemedeyim dilerim hepimiz patlatırız bombayı .sen nasılsın varmı ağrın sızın canım
herkese günaydınlarrr:5:ben grip olyuyom galiba kızlar ya.kafam kütük gibi kalktım gene..burnum akıyoo...dün göğüs hastalıkları hastanesine gittik kayınvalidemle,orda mı bişey kaptım bilmiyom yazık ne çok göğüs hastası varmış yaa:(((Allah hepsine şifa versin..bide kötü bi rüya gördüm hayır olsun inşallah...akşam anlatırım.:31:
ebrarım canım,onu söylemek için aramıştım ama görmedigini tahmin ettim kuzum üzülme..valla öyle çıktı hayatım bilemiyorum..biliyosun doktorun ümitsiz konuşmalarına karşı hiç beklemedigim bişey hamilelik bu ay için...sonradan yumurtlasam bile atıyorum 20.gün yumurtladım diyelim(doktorda 20 olur demişti)döllenecekte bilmemnee..ayın zaten kaçı biliyosun..korayda tutturmuş öbür aydansın sen diye.yok diyorum.bi yandan da hatırlarsan sadece 1 gün yogun oldum çok geçen ay,iki gün normal oldu hatta üçüncü günü kesildi gibi bişeydi...off bilmiyom kuzu her ihtimlai düşünüyom bu aydansa hemen böyle belli olmaz diyorum hemide adete 3 gün kala:53:haksız mıyım...neyse konuşuruz gene bitanem..sen şimdi mışıl mışıl uyu rüyanda kızçeni gör inşallah amin...bu arada adetin kesilmiş ayyy inşallahhhh inşallahhh yarabbimmm nolur sevindir hepimizi hayırlısıylaaa...

bonocugum fıstıkım,çok sagol o listeye girdigimde hiç çıkmamak istiyorum:43:aklımda hep olumsuzlujlar çünkü..kalsamda kaybederim korkusu:5:neyse hayırlısı inş canım..sen naptın kuzum az kaldı seninde..ay hepimiz müjdeler dagıtsak nolur sanki :31:

hadi kaçtım ben canlar...
kuzu geçmiş olsun dikkat et kendine geldimi üst üste gelir zaten buarada geçen aydan olma ihtimali olabilirmiki doktor muayene etmedimi kuzum gözükürdü diye düşünüyorum ama rabbimin işi bilinmez neylerse güzel eyler inşallah yiğenimiz göbüşündedir allahım sevindirsin seni cano .buarada rüyan hayrolsun inşallah :29:
bende adet olmadım cano yanlış anladınız beni sanırsam sarı akıntı geldi onun için dedim benimki geliyo diye .aman işte herneyse :9:
günaydın arkadaşlar girmeyeli neler olmuş ya ebrarım özledm cnm seni derincim inşallah bebiş vardır hayırlısı sevtunum döktürmüşsün tatlm diğer arkadaşlar sizlerede selamlar tuğçemde iyiymiş birsncim senin adınada sevindim bebişin iyiymiş bende gremedim bayadır pazar günü arkadaşımın çeyiz asmaSI vardı ona gttim pazarteside aşure mevlütü yaptm çok yoruldum allahım kabul etsn dünde doktora gttim adetim 17 gün geçti kan aldı gebeliğe ve kansayımıma baktı biraz moralim bozuldu 3 te sonuçları aldım kızlar şeker çıktı bende glikopaz verdi bide bu ay boş geçmesin dedi adet söktürücü eşim çok üzüldü ailemden herkes teyzem ağladı ama 3 gün çok başım ağrıdı fenaydım yani eşimde bu sabah polikinliğe gtürdü açlık kan şekerimi ölçtürdü 95 çıktı 2 saat snra yine çağrdılar tokluğa bakılck 3 gn gitçm yani üzüldm ama napim herşey allahtan rabbim taşıyamıca yük vermezmiş kullarına bunada şükür..
afedim çok çok geçmiş olsun özlettin kendini canım nerelerdesin bakıyım demek yoğunluk vardı sağlık olsunda bitanem
şekeride takma inşallah ilaçlarla hallolur kuzum mevlam dermansız dert vermesin :48:
okurken cok duygulandım ya allah sabır versin annesine:14:

derinim ya cok sevinddim inan bişey olmasa ikinci cizgi cıkmazki...bırak obur testleri sen oburkulerden farklı hem midende bulanıyo kasıklarında agrıyo bunlar hep hamilelik belirtileri...canım bende hamile oldugumu ögrenmeden önce grip olmuştum hamilelikte o da belirti...ben inanıyorum allahımın izniyle bebişin geldi inş...inan cok duygulandım ya güzel haberlerini bekliyoruz bitanem:54:halay cekmek icin sabırsızlanıyorum:66::66:

canım bebişin baya büyümüzş maşallah:nazar:isminide cok begendim..rabbim saglıklı hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin:emir_bebek::54:

ebrarım öbür alıntın uzun diye bunu aldım canım...sakın moralını bozma canım ben inanıyorum bebişin gelcek inş hayırlısıyla...hem adetinde gelmemiş...bendede öyle olmuştu ilk gün kahverengi leke gelmişti ertesi gün hicbişey yoktu ondan sonraki gün hamıle oldugumu ögrendim aama benım bebişim tutunamadı :14: inş sende de öyle olmuştur tatlım...bu ararda misafirlerin varmış cok özledim seni ya cabuk dön aramıza kolay gelsin bitanem fazla yorma kendini agır iş yapma belki bebiş vardır...allaha emanet ol kocaman öpüyorum seni:54:

boncugum cok sagol allah razı olsun sizin sayenızde iyiyim...bide ikinci melegim icin kendimi toparlamam lazım..canım ya inan cok duygulandım amin inş...senin kırmızılarda bu ay gelmez inş hayırlısıyla hamiş haberini alırız dualarım seninle:49::38:

drinim gecmiş olsun inş bunlar bebişin habercisidir...o kadar cok istiyorumki hepinizin hamile kalmasını hayırlısıyla benim bebişim tuunamadı...sizler hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı kucagınıza alırsınız inş:14:kızlar unuttugum varsa kusura bakmasın hepinizi cok seviyorum :16::16:

günaydın canlarım...ben yine rüya gördüm...şimdi diyceksinizki bu kız ne cok rüya görüyo:9:ama bu rüyamı paylaşmak istiyorum...rüyamda hamileymişim hemde 6 aylık karnımı şiş gordum resmen bide bebişim tekme atma hariketlerini bile hissettim bide karnıma elime koyup bebişimin kafasının nerde oldugunu bile hissettim..hatta rüyamın icinde bu topige girip yazıyorum bu güzel haberi... tek ebrarım yazıyo altta ama onun cevabınıda göremedim cünkü uyandım:14:...o kadar etkilendimki anlatamam sizlere hic uyanmak istemedim :43::43:rabbim inş en kısa zamanda gönderir melegimi ben böyle giderse korunamıycam heralde hep bebek rüyaları görüüyorum rabbim hayırlısıyla saglıklı meleklerimizi yollar inş:emir_bebek::14:
pelinim valla bende sizi özledim benim misafir bitmez kuzum allahda bitirmesin gerçi
bakalım pelinim adetim henüz yok meydanda yine gecikme yaptı artık nasip nedüşüneceğimi bilemiyorum seninde tekrar gelicek kuzum bak rüyaların bile çok güzel hem bende varmışım rüyanda hayrolsun kuzum .
selam kızlarr,sabah geçmişe göz attım hepsini okumadım ama okuduğum
alıntılarım siteyi kapattığım için gitmiş
eboşummm cnm ablammm bitanem,beni merak etme tamam mı biraz iyiyim bugun işe geldim...
sende üzülmüşsün kırmızıların geldi sanırım yanlış okumadıysam üzülme ablam vardır bi hayır
bunda da Rabbim başka dert vermesin... (aminnn)
kardeloşum,boncuğum bende özledim canlarım sizi
kardeloşum kırmızılar gelmiş cnm hayırlısı olsun hakkımızda herşeyde bi hayır vardır,
boncuğum umarım klomen bu ay işe yarar sende cnm bnm
derinim midende yara olabilir,eşimde de aynı şikayetler vardı stresten oluyormuş
genelde cnm Rabbim şifa versinn
kayram nam-ıdiğer tutiş bnm cnm çok konuşamasakta tanışmıştık sanırım...
kardelenbhrımm cnm aşılaman iptal olmuş ama sen çalışmalara devam et belki aşılamaya gerek kalmaz,bizim dileğimiz kalmaması tabii,inşaallah bu ay gelsin meleğinn
birsenim bebişini görmüşsün cnm maaşallah miniğimizee
tugcem ikili testin temiz çıkmış cnm gözün aydın darısı diğer annelerin başına inşaallahh
sevtunum evini ne renge boyayacağına krar verdin mi cnm,güle güle bebişlerinle otur inşallahh cnm
canancım cnm bnm de rahim ters ama engel değil dedi doktorum...
flanımm taaa ne zamandan beri yazıcam fırsatım olmadı kaza atlatmışsınız geçmiş olsun,
Allah daha kötüsünden korusunn
aleynam e vitamini,arı sütünü ve zeytinyağında inciri kullanın mutlaka çok farkediyor,ama hepsini bi arada değil
inciri yatarken yesin,e vitamini gün ortasında arı sütünüde sabah,ocak ayına kadar diye böyle dedim aslında incir kendi başına yeter
pelinim,yeterim,haticecim,afedim,selinam,cici35,elixsir,kardelen49um:)sibelcim,kızlarr sizler nasılsınız?
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar aklımda kalan bu kadar :(zaten kafamda yerinde değil yaa neysee

tabi bunları dün yazıpta yollayamadım çünkü işyerinde netimiz gitti ve daha yeni geldi
şimdi dün konuştuklarınıza bakayım ben,biraz alakasız bi yazı oldu belki ama idare edin

kardeloşum çok tatlısın yaa Rabbim sana senin gibi bebişler nasip etsinn...

aminnnnnnnn aminnnnnnn

çok üzüldüm bende dün sabah okumuştum bu haberi,Rabbim dayanma gücü versin onlara

derinim cnm bnm inşaallah bu sefer oldu cnm bnm ya inan ççok sevindim kendim kalsam bu kadar sevinmem yeminle...yüzüm güldü sayende:16:

sevtuncum biraz abartmışsın bana göre yanlış anlaşılma olmasın,günlerdir hep bu konuya denk geliyorum sürekli tartışılıyor,burası paylaşım sitesi sonuçta tamam haklısın gerksiz konuşma olmasın ama renkli yazmayın demekle biraz abartmışsın ben arada yazıyorum mesela... böyle kurallarla bu topiğin tadı kalmaz bunu da söyliyim kimse de yanlış anlamasın,çoğu konuda haklısın ama doğruya doğru,neyse konu kapandı gitti

maşallahhh birsenimm maşallahhh

ablammm bitanemmm siteye girdim dün ama yazamadan çıktım
bitanem beni merak etme sen iyi olmaya çalışıyorum,Kuran okutacakmışsın Allah kabul etsin,bana da dua et ne olur biliyorm hep ediyorsn ama bu sefer ıslah etsin diye dua et kimin olduğunu biliyosun:(
bu arada tam adet olmadın sanırım inşaallah yerleşme kanaması falandır,coraspine devam et sen ne olur olmaz, teyze olmak istiyorum diyorsun inşaallah bu ay derinim de teyze yapacak bizi ama aynı zamanda annede olacaksın inşaallah kalbi temiz ablamm bnm bitanemsinnn sen de olmasan...

cnm bnm hayır olsun inşaallah,en kısa zamanda müjde verirsin bize...
afedim seninde yazını alıntılamıştım ama almamış,çok geçmiş olsun cnm sakın üzülme tamam mı hayırlısı herşeyin,verdiği ilaçta hem şekerini dengeliyor hem de yumurtlamanı ayarlıyor bildiğim kadarıyla...
bende önceki gün bi rüya gördüm anlatayımda yorumlayın kızlar,
bnm evim panjurlu önce onu belirtiyim,yatak odasının panjurlarını kapatmışım ama bi tanesini 10dk havalansın diye açıyorum sonra bi bakıyorum o açtığım taraftan en az 8-9kumru yuva yapmış minik mink o an ki sinirler panjurları geri açıyoum uçuyorlar ama sonra ölürler daha minkler diye geri kapatıyorum hemen geri geliyorlar hayır olsun inşaallahh

çok yazdım farkındayım ama okuyanların gözlerine sağlık...

ablasının balı çok şükür seni burda görmek çok güzel merak ettim ama dünde hiç fırsatım olmadı arıyamadım bide müsayit olmazsın diye düşündüm .kuzum herzaman duamdasın biliyosun zaten şimdiden sonra daha çok olucak allahım merhametiyle ıslah etsin nediyim başka söylenecek söz çokda burası uygun değil :47:seviyorum seni bitanem allahım seni darda bırakmasın hiçbir zaman ferah kapıları açsın buarada rüyanda çok güzel inşallah herşey çokdaha güzel olucak canom
:9::9::9:demek öyleymiş,hiç o kadar uzun alıntım olmadığı için kanka,öğrenemdim bu güne kadar bu durumu:9::9::9:
ayyyy,seni çok seviyorum ben yaaaaaa:16::16::16:

boncuğum,ben alıntıyı aldığımda,derdanın cevap yazdığını görmemiştim ve düşüncem şuydu,derda epeydir düzenli giremediği için,geçmişin hepsinide okuyamadığı için,çok az kaldı zaten topicte,o yüzden sadece senin yazdığını görmüş olup,kırılmış olabilir,ama düzelttik zaten durumu.herkezin kırgınlığı geçti bi şekilde.:16:

bencede korunma,hep söyledim,söylüyorumda,hiççç gerek yok korunmana.:70:

derincim,canım,pelin in dediği gibi,gripte hamilelik belirtisi canım,hadi inşallah,helecanla bekliyorum haberini.
kızlar ben şimdi gidiyorum,akşama kadar gelemicem.:48:
kuzu evet 1 gün akşama kadar girmezsen öyle oluyo tavsiye etmiyorum
bende seni seviyorum :48:
nasılsınız
ebrarım dilerim müjde veririsin bişze balım tüm duam sizinle
kardelenim canım açıklaman için saol balım
turkuazım uzun süredir görüşmüyoruz naber canım
diğer kızlar sizede güzel bir gün diliyorum iyi bakın kendinize
ben çıkıyorum kızlar bu gün ara ara girerim
derdam kuzum inşallah ya dualarında unutma beni ve tüm arkadaşlarımı
buarada sen nasıl oldun bitanem
meraba canım , nasılsın?
kurallar konulmuş topiğe, ben her geldiğimde geçmişi okuyabilirmiyim bilmiyorum ama, hayırlısı. işim çok yoğun ve ancak arada açabiliyordum. neyse bakalım
sen neler yapıyorsun
canım kural filan yok sıkıldım şu kural konusundan burası resmi daire değilki canım kural olsun herkes rahatlamak için geliyo buraya bunları geçelim boşver aslında söylenmek istenen biraz daha birbirimizle alakalı olmak :29::48:
arkadaşlar ben duayı okudum, ebrara özelden göndermek istedim ama başka bi özel mesaj yazmıştım 10 dk beklemek gerekiyormuş. benimde vaktim yok.
gören arkadaşlar iletirmi lütfen.
canım ben gördüm saool ağzına sağlık bitanem
Herkese merhabalar,yine biten umutlar ve yine bekleme süreci derken kendimi burda buldum.Allah herkesin dileğini yerine getirsin

hoşgeldin topiğimize sen nekadardır bekliyosun canım

canım faydası olmadı demişsin özele yazdım isimlerini ama ilaçlar 3 ay kullanımdan sonra etkisini gösteriyor bunu da dikkate alın

amin canım tşk ederim inş.
selınacıgım hayırlısı olsun cnm ınsallah gelıcek ay verırsın müjdeyı bendede sınyaller basladı adet olcam galıba:84:hayırlısı neyapalım
QUOTE]
inşallah canım hepimiz müjdeleri verelim 2011 hepimize uğur getirsin inş.

amin canım inşallah.çok istiyorum ondan mı olmuyo acaba diye düşünmüyorda değilim.

saol canım allah razı olsun okuyan okumayan herkesin ağzına sağlık inş dualarınız vesile olur bende size müjdemi veririm.Rabbim cümlemize nasip etsin inş.

EBRAR....................15
GÜNEYCANAN...........10

EBRAR....................20
GÜNEYCANAN..........10
MİRANDA...............10
FLAN......................13
selinam inşallah kuzum inşallah vesile olur çok arkadaşımız hamiş kaldı darısıda sana ve hepimize olsun

ebrarım bu hafta benim duayı paylaştır gülüm sana zahmet çünkü bitecek gibi değil normalde bugün bitmesi gerekiyordu ama bitmedi hatta arttı işi riske atmayalım birde herzaman ümit vardır birtanem canını sıkma olur mu :54:

tamam flanım önemli değil kuzum hep okuyosun zaten allahım gönlüne göre versin
inşallah zaman buzamandır flanım galiba buay çok kaptırdım kendimi dediğin gibi hayırlısı inşallah

EBRAR....................28
GÜNEYCANAN...........10

EBRAR....................33
GÜNEYCANAN..........10
MİRANDA...............10

ablasının balı çok şükür seni burda görmek çok güzel merak ettim ama dünde hiç fırsatım olmadı arıyamadım bide müsayit olmazsın diye düşündüm .kuzum herzaman duamdasın biliyosun zaten şimdiden sonra daha çok olucak allahım merhametiyle ıslah etsin nediyim başka söylenecek söz çokda burası uygun değil :47:seviyorum seni bitanem allahım seni darda bırakmasın hiçbir zaman ferah kapıları açsın buarada rüyanda çok güzel inşallah herşey çokdaha güzel olucak canom
Allah razı olsun ablamm,aminnn aminnnn
inşallah ablam artık düzelsin sıkıldım isyan etmek istemiyorum
hep imtihan hep imtihann:(neyse Allah sanada kolaylık versin kalabalık olacak sanırım,Allah kabuş etsin...

hep imtihan hep imtihann:(neyse Allah sanada kolaylık versin kalabalık olacak sanırım,Allah kabuş etsin...

bitanem düzelicek isyan etmek haddimize değil biliyosun bize bu canı veren RABBİM bizim için enhayırlısını biliyo emin ol .bazen güçlükler yorsada bizi unutmaki hayırlısı buymuş .geçicek inanıyorum herkes farklı imtihanda zor ve acı olsada geçip gidicek geçmişe bakınca belkide tebessüm ettiricek bize .ben inanıyorumki sen herşeyin eniyisine layıksın bunu unutma :34:
benim misafirler kocişin kuzum anladın sen onu :27:biraz kalabalık olucak .
neyse ben şimdi kaçmalıyım temizlik yapıcam kuzum bana anlatıcakların varsa mesaj yolla tamammı .hadi çok öpüyorum seni allaha emanetsin :48::48::90:

herkese ıyı gunler daha yenı gırebıldım
ablacım dualarına cok ıhtıyacım var cok degısık bır korku var ıcımde fılmden mı sonucndan mı bılemedım
gecmsı okudum ama aklımda tutamadım
bı daha gırıp bakcam sımdı alıntı yapcam flanım sen nasılsın daha kım vardı unuttum ozur dılerım
bu arada ebrar ablam flanın dualarını bana ver ben halldederım 26 tane degılmı sımdı karısıklık olmasın

turkuazım görüşemedik seninle epeydir balım rüyayı yorumlayamadım be gülüm çünkü kumru yada kuş ne anlama gelir rüyada bilmiyorum inşallah hayırlara çıkar kuzum:16:

kayram sağol fıstığım ebrar söyler zatende 26 gülüm evet kızlar ben kaçer misafirim geldi öptüm:10:

bitanem düzelicek isyan etmek haddimize değil biliyosun bize bu canı veren RABBİM bizim için enhayırlısını biliyo emin ol .bazen güçlükler yorsada bizi unutmaki hayırlısı buymuş .geçicek inanıyorum herkes farklı imtihanda zor ve acı olsada geçip gidicek geçmişe bakınca belkide tebessüm ettiricek bize .ben inanıyorumki sen herşeyin eniyisine layıksın bunu unutma :34:
benim misafirler kocişin kuzum anladın sen onu :27:biraz kalabalık olucak .
neyse ben şimdi kaçmalıyım temizlik yapıcam kuzum bana anlatıcakların varsa mesaj yolla tamammı .hadi çok öpüyorum seni allaha emanetsin :48::48::90:

inşaallah ablam hakkımızda hayırlısı,inş gülüp geçebileceğim bi anı olur:(Neyse ablacaım sana kolay gelsin bayağı kalabalıksınız:),öptümm kocaman

herkese günaydınlarrr:5:ben grip olyuyom galiba kızlar ya.kafam kütük gibi kalktım gene..burnum akıyoo...dün göğüs hastalıkları hastanesine gittik kayınvalidemle,orda mı bişey kaptım bilmiyom yazık ne çok göğüs hastası varmış yaa:(((Allah hepsine şifa versin..bide kötü bi rüya gördüm hayır olsun inşallah...akşam anlatırım.:31:
ebrarım canım,onu söylemek için aramıştım ama görmedigini tahmin ettim kuzum üzülme..valla öyle çıktı hayatım bilemiyorum..biliyosun doktorun ümitsiz konuşmalarına karşı hiç beklemedigim bişey hamilelik bu ay için...sonradan yumurtlasam bile atıyorum 20.gün yumurtladım diyelim(doktorda 20 olur demişti)döllenecekte bilmemnee..ayın zaten kaçı biliyosun..korayda tutturmuş öbür aydansın sen diye.yok diyorum.bi yandan da hatırlarsan sadece 1 gün yogun oldum çok geçen ay,iki gün normal oldu hatta üçüncü günü kesildi gibi bişeydi...off bilmiyom kuzu her ihtimlai düşünüyom bu aydansa hemen böyle belli olmaz diyorum hemide adete 3 gün kala:53:haksız mıyım...neyse konuşuruz gene bitanem..sen şimdi mışıl mışıl uyu rüyanda kızçeni gör inşallah amin...bu arada adetin kesilmiş ayyy inşallahhhh inşallahhh yarabbimmm nolur sevindir hepimizi hayırlısıylaaa...

bonocugum fıstıkım,çok sagol o listeye girdigimde hiç çıkmamak istiyorum:43:aklımda hep olumsuzlujlar çünkü..kalsamda kaybederim korkusu:5:neyse hayırlısı inş canım..sen naptın kuzum az kaldı seninde..ay hepimiz müjdeler dagıtsak nolur sanki :31:

hadi kaçtım ben canlar...
canım gecmıs olsun grıp hamıleleık belırtısı olabılır canım bende ole olmustu cunku ınsallah oledır kendıne dıkat et ınsallah o lısteye bır kac gune kadar grersın canım
günaydın arkadaşlar girmeyeli neler olmuş ya ebrarım özledm cnm seni derincim inşallah bebiş vardır hayırlısı sevtunum döktürmüşsün tatlm diğer arkadaşlar sizlerede selamlar tuğçemde iyiymiş birsncim senin adınada sevindim bebişin iyiymiş bende gremedim bayadır pazar günü arkadaşımın çeyiz asmaSI vardı ona gttim pazarteside aşure mevlütü yaptm çok yoruldum allahım kabul etsn dünde doktora gttim adetim 17 gün geçti kan aldı gebeliğe ve kansayımıma baktı biraz moralim bozuldu 3 te sonuçları aldım kızlar şeker çıktı bende glikopaz verdi bide bu ay boş geçmesin dedi adet söktürücü eşim çok üzüldü ailemden herkes teyzem ağladı ama 3 gün çok başım ağrıdı fenaydım yani eşimde bu sabah polikinliğe gtürdü açlık kan şekerimi ölçtürdü 95 çıktı 2 saat snra yine çağrdılar tokluğa bakılck 3 gn gitçm yani üzüldm ama napim herşey allahtan rabbim taşıyamıca yük vermezmiş kullarına bunada şükür..
canım seker baslangıcıdır o glukophage genelde pkolulara verırler ınsulın dırencını krsın dıye dıkkat edersen hıc bıseycık olmaz tatlım allah sıfa versın
Derinsu inşallah hamilesindir bu ay burdan aldığım ey iyi haber olucak bu :64: :64: :64:

Sevtunun listelediği şeylerede katılıyorum helal ossunnn:38:

Başkan kayram .:)))) simileylere dikkat edioruz bi kez de bana olmuştu öyle öpüyorum hepiniziii

mucuuruukkkkk :16: :16: :16: :16:

tünaydın cümleten herşey güzel gönlünüzce olsun inşallah:71:kardelenbhr bu ay aşılama iptal demişsin belki kendiliğinden gelir canım sen dikkat et kendine üşütme ağır kaldırma ne olur ne olmaz canım:31:sevtunum isimleri okudum çok şaşırdım çoğu günlük hayatta kullanılan isimler özelliklede sanem anlamını bilmiyordum ama çok sevdiğim isimlerden biriydi sağol canım bilgilendirdiğin için bu arada atak çoğalmış bak öncede söyledim diyet yapıyorsun ve bu sanırım bir uzman kontrolünde değil kan şekerinde düşmüş olabilir benimde çarpıntılarım arttı bu aralar ama ben ilaçların azalması ve folik asit yüzünden çok sıkıntılandım bulantı yaptı yiyemedim kontrolsüz kilo verdim ve kan şekerim düştü o yüzden folik asidi biraz kestim biraz yemeye başladım toparladım çarpıntılar azaldı kan şekerine ve tansiyonuna çok dikkat et ki sıkıntı yaratmasın acillik olma sonra :94:bersu derda Allah'a emanet olun kızlar kendinize çok iyi bakın Rabbim sağlıkla kucağınıza almakda nasip etsin inşallah mızmız maşallah çok güzel büyüyor bebiş Allah sıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına almak nasip etsin canım birsen bilgisayarın içine girdim resmen göreyim diye ama anladım sonunda sende tugcal da iyisiniz şükür aman kendinize iyi bakın:49:derinim folik asit sıkıntı yarattı bende kuzum 10 gün kadar ara vereceğim bu arada öbürünü azaltacağız ya hafta sonu azıcık toparlanayım diyorum telef olacağım bu yolda bu yaşta ne gerektiyse sanki başına geçtik artık bakalım hayırlısı kuzum test pozitif gibi geldi bana profumda demiş ya hiç belli olmaz bir yerlerde kalan yumurta vardı belki Rabbim ol dedi mi olur canım:34:kayram yarın film varmış dualarımız seninle canım:16:afed sanada çok geçmiş olsun kuzu:71:
evet ablacım yaa fılm var yarın cok korkuyorum malesef hatrladıgın ıcın allah razı olsun

canım sıkıntın derdın ne bılmıyorum ama rabbım tez zamanda kurtarsın sıkıntılarından sıkıntıların en cok oldugu zaman careye en yakın oldugun zamandır unutma tatlım

kayram sağol fıstığım ebrar söyler zatende 26 gülüm evet kızlar ben kaçer misafirim geldi öptüm:10:

ablam ben hallederım derken hepsını ben okurum bugun abdestlenecegım ınsallah aksama okurum hepsını dagtınca belkı karısıklık olur sımdı zorlanmasın ebrar ablam

merhaba ben cok endiselendim 2 gundur yumurtaliklarima dogru siskinlik ve gaz hissi gibi garip biseyler var hatta dun gece biraz sanci oldu bile diyebilirim ve reglim bir kac gun kadar gecikti hamile olabilirmiyim ?

Back
X