Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

anne olmak isteyen güzel bayanlar yeni yıl 2011 inşallaaaaaaah hepimizin bebişlerini bizi dahada fazla bekletmeden kucaklarımıza verir inşallahhhhhhh.herşey gönlümüzce olsun...

anne olmak isteyen güzel bayanlar yeni yıl 2011 inşallaaaaaaah hepimizin bebişlerini bizi dahada fazla bekletmeden kucaklarımıza verir inşallahhhhhhh.herşey gönlümüzce olsun...

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş cnım umarız öle olur
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bu arada avatarın çok şirin yaaaaaaaaaaaaaaaa

ayy kızlarrr bende kacıyorum olmıcak cunku gercekten ozur dılerım benım degıl netın sucu kactım ıyı geceler allaha emanet olun

slm kızlar nasılsınız
ebrraım ben dualmı bitirdim canım haber veriyim dedim
duaya gelemezsem şimdiden amin diyorum dilerim bebeği sıkı sıkı tutunur annesine
ve bu cuma günü hirmetin mevlam herkeze tez vakitte bebklerini gönderir aminnnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
HAYIRLI CUMALR
RABBİM DUALRIMIZI KABUL ETSİN
AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ebrarcım dün akşam internetim yoktu yazamadım ben duamı okudum Allah kabul etsin inşallah.HEpimize güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum.

kızlar selamlar hepinize...bugün topice girip selam veren herkesede ayrı ayrı sevgiler selamlar..çok uzun olmasın diye selamlart için alıntı yapmadım..
kardeloşum ugramamış bugün hayırdır inşallah...
ya kızlar eve gelirken çok moralim bozuldu..babamla dükkanı kapadık baktım o da geliyo benimle o tarafta işim var dedi tamam dedim..megerse beni yanlız bırakmamak içinmiş(bizim üst sokakta marketin üstünde cinayet olmuş 50 yaşlarda kadını öldürmüşler nedir bu yaa Allah kahretsin bunları..yazında aynı olay çalıştıgım caddede oldu..teksasta yaşıyoruz sanki...çok üzüldüm polisler vardı güvenlik şeridi falan çekilmişti

ay çok korkunç bir şey allahım sonumuz nereye gidiyor rabbimin verdiği canı kullar alıyor allahım sen ıslah et

canım bende seninnle aynı durumda sayılırım sağ kasığım çok acıyor idrarımdab çok koyu bir rankte ama ben adet oldum bunlar adetin bitiminde başladı :26:

canım benim rabbim yeterki oldesin ama okurken çok şaşırdım açıkçası

bence bebek hiçbirşey için ertelenmez bnede 20 yaşında hamile kaldım 21 yaşında anne oldum şimdi 28 yaşındayım 7.5 yaşında oğlum var rabbime çok şükür hiç bir gün erken yaşta anne olduğum için pişman olmadım ama yine de sana kalmış birşey amaaaaaaaaaaaa genç anne olmakta çok hoş bence ben çok zevk alıyorum rabbime çok şükür rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tüm arkadaşlarımın gönlüne göre versin

ben olur diye biliyorum canım doktorum söylemişti

derincim sana katılıyorum canım

amin canım inşallah

ben diycektim canoya biriniz değiştirin şu avatarı inanki çok tuhaf oluyo
ben bu avatarı görünce seni görmüş gibi oluyorum esnart değişse aslında bize kızmazsa tabiki

ebrarcım arkadaştan çok özür dileyerek bende aynı şeyi düşünüyorum

benimde halamın kızı evlendi 40 yaşında o da bir takım sorunlardan sonra anne oldu ikinci arkadan hemen geldi kısmet

canlarımmmmm
ben geldım herkese merhabalar
ablacımmm ve derınım benı merak etmıssınız saolasınız malesef ve malesef ıkı gundur elektrıkler aksam 5 e kadar kesık yarında ole olacakmıs offfffffffff
sonrada yemek falan yıyoz esımle bugunde dısarı cıktık ondan gelemedım
ablamm ben ıyıyım sukur ıste nasıl olsun ole bole gecıyoo yanlız bı sorun var ben ne zaman dua edecek olsam aglamaya baslıyorumbı caresı olması lazım
derınım takma kafaya dıcem ama benımde kalbımde agrı oluyo bıkac gundur onu taktım kafaya bıde kasıklarda yumurtalıktafalan agrı var batma gıbı adetımde yenı bıttı halbukı hıc bı sey anlamıyorum artık ıyıce curuge cıktım herhalde
profumm bebegımmm cok sukur sesın cıktı canım yolla mısafırlerı kop gel kusum
hatıcecım anlıyorum canım allhım sıfa versın ınsallahhhhhh habersız bırakma bızı
bır suru sey okudum ama unuttum kızlar kusura bakmayın ne olur
semracım kırgınlık varmıs galıba gecmıs olsun allahım oglusunu da yalnız kardessız bırakmasın ınsallah
flan ablam sanada allah sıfa versın en kısa zamanda hersey yoluna gırer ınsallah

ianşallah canım inşallah oğlumu kardeşsiz arkadaşlarımıda evtlarsız bırakmasın

canım benim rabbim dualarını kabuletsin

kartını çok beğendim inşallah yeni yıl hepimize sağlık sıhat huzur getirir canım hııııııııı bide bebiş

amin inşallah

amin inşallah

amin amin amin inşallah

kızlar geçmişten ancak çıka bildim şimdi biraz işim var daha valiz hazırlıyacam pc açık arada bakarım :79:

selam kızlar hayırlı cumalar herkese.yeni yılınızın hepinize sağlık huzur ve mutluluk getirmesini ve bunların yanında isteyen herkese Rabbimden hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum.bugun duada olamıcam bi tanıdığımız dükkan açıyor ona yardım edicem yılbaşı için yapılacak şeylere yardım edicem.

inşallah canım arkadaşın içinde hayırlı olsun inşallah sanada kolay gelsin canım :79:

günaydın kısslar nasılsınız 2011 hepimize bebeşlerimizi getirmesini diliyorum ve hicri yılbasınızı kutluyorum

şimdi test yaptım tek cizgi cıktı

ama adetime daha 7 gün var

erken olmus olabilirmiki:26:

günaydın canım bence çok erken yapmışsın bence günün geçtikten sonra yap inşallah gelmiştir meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…