canı gönülden amiin diyorum Rabbim leyla arkadaşımızın yavrusunu anneciğine bağışlasın inş.mutluluğunu göstermek nasip etsin.
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ LEYLAMIZIN BEBİŞİNİN SIKI SIKI TUTUNMASINI SAĞLIKLA DÜNYAYA GELMESİNİ NASİP ET ..ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BEBİŞİNİN DÜNYAYA GELMESİNİ NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
selam canım inş çok beklemeden sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik nasip olur inş.rabbim yardımcın olsun.kız vallahi yakın olsak kesinlikle gelirdim yardıma.çok severim yardımlaşmayı.dün bi tanıdığımız dükkan açtı,4 çeşit meze yaptık marullar soğanlar kasa kasa yıkadık o kadar iş yaptık ama sohbetle muhabbetle hiç bişey anlamadık.sora kocişle yemeğe çıktık,annemlere uğradık 2 saat sonrada kayınvalidemlerde oturduk 2 saat.sonrada evde kocişle 2 saat romantik takıldık.inş hepimize sağlık huzun ve mutluluk getirir 2011 (eli boş gelmesin tabi bide bebiş nasip etsin)sevtuncum sana da kolay gelsin inş işleri bitirip ayaklarını uzatıp oturacağın günlerde gelecek acısını çıkaracaksın az kalmış bak.öptüm canım.2011 senesi hepiciginize hayırlı ugurlu olsun bebeler bu arada yasagım bu ay kalktı allahım ne olur bu sene mercimeklerimizi sag saglim yolla anneciklerine doyalım bu sene evlatlara amin kız dün geçe girdim firsat buldum baktım kimse yok niden acaba kız bütün millet tüymüş he
Bendeki şans yokki niden dersiniz kırk yılın başı girdim gene hüsran kimsecikler yokneyse ben çıkıyorum bebeler annem çagırıyo bu arada duvarların rutuşları yapıldı zımpara yapıldı boyası yapılıcak allah nasip ederse sonra parkeleri yapılıcek gelsin temizlik kız sevabınıza gelinde evi hemencik bitirelim be
hepinize güzel birgün diliyorum
2011in ilk günü netuhaf değilmi koca biryıl bitti nerdeyse ilk günüde bitiricez .
bugün çok işim var temizlik yapıcam daha sonrada pazara gidicem akşamda arkadaşlardayız
gece nasipse görüşürüz hepinizi öpüyorum
selinam güzel birakşam geçirmişsiniz inşallah seneye bebişinizle girersiniz yeniyıla kuzum
sevtunum işler bitiyo yavaş yavaş hadi gözünaydın .kuzu valla yardıma gelmek isterdide uzaklık işte bide ben çok temizlik yapamıyorum bileklerimde sorun var benim ağır iş yapmamam gerekiyo yoksa ağrıdan duramıyorumbuarada duayı okuyalımmı sana nedersin?
günaydın canım hoşgeldin.inş seneye bebişimiz olurda onu sevip öperek girerim yeni yıla.Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.sevtuna okuyalım duayı çalışmalara başlamadanhepinize güzel birgün diliyorum
2011in ilk günü netuhaf değilmi koca biryıl bitti nerdeyse ilk günüde bitiricez .
bugün çok işim var temizlik yapıcam daha sonrada pazara gidicem akşamda arkadaşlardayız
gece nasipse görüşürüz hepinizi öpüyorum
selinam güzel birakşam geçirmişsiniz inşallah seneye bebişinizle girersiniz yeniyıla kuzum
sevtunum işler bitiyo yavaş yavaş hadi gözünaydın .kuzu valla yardıma gelmek isterdide uzaklık işte bide ben çok temizlik yapamıyorum bileklerimde sorun var benim ağır iş yapmamam gerekiyo yoksa ağrıdan duramıyorumbuarada duayı okuyalımmı sana nedersin?
aaa negüzel hayırlısı olsun canımCanım merhaba önümüzdeki hafta yumurtalarım toplanıyor bu hafta benim için okurmusun.
günaydın canım hoşgeldin.inş seneye bebişimiz olurda onu sevip öperek girerim yeni yıla.Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.sevtuna okuyalım duayı çalışmalara başlamadan
nasılsınız kızlar herkez yeni yıl yorgunu galiba gece geldim kimsecikler yoktu neaıl geçti geceniz bizim herzamanki gibi geçti işte
selam canım valla bizimde farklı değildi ailecek biraradaydık okadar kociş çalışıyodu ama 12den önce yetişti çok şükür
sen nasılsın canım
aaa negüzel hayırlısı olsun canım
aslında transfer zamanı okusak daha iyi olmazmı yinede sen bilirsinde
beni kesin bişey söyle canım ona göre liste hazırlıyayım
hoşbuldum canım inşallah mis kokulularımız gelir
eğer sevtun isterse tabiki olur zaten çok az kişi kaldı onlar bitince dua işide bitiyo(
bende iyiym canım bizimde eşimin arkadaşları vardı eşleriyle beraber çok geç gittiler gece evi topla derken 4 de yattım şimdide eşim gitti onu bekliyorum kahvaltı yapmak için bu saat oldu daha yapamadık kahvaltı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?