Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım bencede haftaya okuyalım sana tam transfere denk gelir güzel olur
buhaftaki listeyi hazırlamadım henüz inşallah bugce hazırlarım
meryem suresini 41 gün okuduk yani ben değilde benim adıma 2 kişi okudu ama olmayınca olmuyo işte nasip

görüşürüz canım sende iyi bak kendine öğel yoruldum biraz
kusura bakma cevap gecikti tel geldide
sende iyi bak kendine bitanem
takvimi değiştiricem ama siteyi kaybettim en kısa zamanda inş

Hoşçakal canım öyle herşey Allahın izniyle

mutlu yıllar
..........................................................

Eklentiler

• $HAREKE~1.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $cid012xp3.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 23
bu arada yeni yilimiz hayirlara vesile olsun insallah,dilerim hepimiz bu yilda annelik duygusunu yasayanlardan oluruz
rabbim tum isteyen herkese ve bizlere hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin insallah

meraba canım, yeni yılda hayırlısıyla sağlıkla bebişin gelsin inşaallah
amin canım... inş hepimizin bebişleri bu yeni yılda saglıkla gelir nanelim...
aleykum selam pelincim,hamdolsun iyiyiz ya sen nasilsin?yeni yilin hayirli olsun insallah canim,

bende iyiyim canım sagol...amin garipcim seninde bu yeni yılda gönlünden gecirdigin her şey hayırlısıyla gercekleşir inş...

canım merhaba önümüzdeki hafta yumurtalarım toplanıyor bu hafta benim için okurmusun.
canım hayılı olsun tedaviye başlamssınız inşallah hayırlısıyla gelir bebişin
nasılsınız kızlar herkez yeni yıl yorgunu galiba gece geldim kimsecikler yoktu neaıl geçti geceniz bizim herzamanki gibi geçti işte
canım benim eşimle ilk yılbaşımdı bu yüzden güzeildi ama kötü bitti sende yorulmuşsun dikkat et canım
kayram29,birsen29 selamun aleykum ben geldim kizlarr

bu arada yeni yilimiz hayirlara vesile olsun insallah,dilerim hepimiz bu yilda annelik duygusunu yasayanlardan oluruz
Rabbim tum isteyen herkese ve bizlere hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin insallah
canım kusura bakma geçmişteydim yeni gördüm iyiyim sen nasılsın amin inşallah gelir bebişlerimiz

pelincim sen nasılsın canım benimm inşallah gelir bebişler yoksa ben benden geçicem az kaldı ümitlerim bi geliyo bi gidiyo

iyiyim canım sen nasılsın...kayracım umudumuzu yitirmek yok bu yeni yılda inş hayırlısıyla bebişlerime kavuşcaz...inanmak başarmanın yarısıdır mutlu ol artık lütfen

iyiyim canım sen nasılsın...kayracım umudumuzu yitirmek yok bu yeni yılda inş hayırlısıyla bebişlerime kavuşcaz...inanmak başarmanın yarısıdır mutlu ol artık lütfen
inşallah canım inşallahhh dha ne diyeyim bilmiyorum kendimi toparlamaya çalışıyorummm

inşallah canım inşallahhh dha ne diyeyim bilmiyorum kendimi toparlamaya çalışıyorummm

toparla canım güclü ol... bak ben sizlerin sayesinde cabuk toparladım kendimi...bizler senın her zaman yanındayız bu sıkıntılı günleri allahımın izniyle sende atlatacaksın...

hoşgeldiniz arkadaşlar umarım yeni yılın ilk günlerinden itibaren mutluluk herkesin yüzüne güler ve Allah bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eyler :13::13:

herkese merhaba kızlar yeni yılınız kutlu olsun umarım bu yeni yılda tüm dileklerimiz kabul olur ve hepimiz hayırlısıyla anne oluruz.

Son düzenleme:

AMİN işallah arkadaşımız yavrusuna sağsalim kavuşur işallah RABBİM leylaya bu mutluluğu nasip eder

anne olmak isteyen güzel bayanlar yeni yıl 2011 inşallaaaaaaah hepimizin bebişlerini bizi dahada fazla bekletmeden kucaklarımıza verir inşallahhhhhhh.herşey gönlümüzce olsun...

amin cnm inş.güzel dileklerin için sağol ALLAH razı olsun...

canı yürekten aminnnn diyorum canım sağol.

yetercim inş. canm inş. rabbim güldürür bizim yüzümüzüde dilerim

aminn canım aminn mutlu yıllar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…