Galiba hesabıma göre bu cuma değil haftaya perşembe yada cuma transfer o zaman haftaya okuyalım bana bu haftaki listeyi hazırlada bende okıyım.
Bu arada Meryem suresini 7 kere suyu okuyun ilişkiye girmeden için bende okudum tüpte olsa içiyim dedim.
canım bencede haftaya okuyalım sana tam transfere denk gelir güzel olur
buhaftaki listeyi hazırlamadım henüz inşallah bugce hazırlarım
meryem suresini 41 gün okuduk yani ben değilde benim adıma 2 kişi okudu ama olmayınca olmuyo işte nasip
bu arada yeni yilimiz hayirlara vesile olsun insallah,dilerim hepimiz bu yilda annelik duygusunu yasayanlardan oluruz
rabbim tum isteyen herkese ve bizlere hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin insallah
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
amin canım... inş hepimizin bebişleri bu yeni yılda saglıkla gelir nanelim...meraba canım, yeni yılda hayırlısıyla sağlıkla bebişin gelsin inşaallah
aleykum selam pelincim,hamdolsun iyiyiz ya sen nasilsin?yeni yilin hayirli olsun insallah canim,
canım hayılı olsun tedaviye başlamssınız inşallah hayırlısıyla gelir bebişincanım merhaba önümüzdeki hafta yumurtalarım toplanıyor bu hafta benim için okurmusun.
canım benim eşimle ilk yılbaşımdı bu yüzden güzeildi ama kötü bitti sende yorulmuşsun dikkat et canımnasılsınız kızlar herkez yeni yıl yorgunu galiba gece geldim kimsecikler yoktu neaıl geçti geceniz bizim herzamanki gibi geçti işte
kayram29,birsen29 selamun aleykum ben geldim kizlarr
canım kusura bakma geçmişteydim yeni gördüm iyiyim sen nasılsın amin inşallah gelir bebişlerimizbu arada yeni yilimiz hayirlara vesile olsun insallah,dilerim hepimiz bu yilda annelik duygusunu yasayanlardan oluruz
Rabbim tum isteyen herkese ve bizlere hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin insallah
amin canım... Inş hepimizin bebişleri bu yeni yılda saglıkla gelir nanelim...
Bende iyiyim canım sagol...amin garipcim seninde bu yeni yılda gönlünden gecirdigin her şey hayırlısıyla gercekleşir inş...
canım hayılı olsun tedaviye başlamssınız inşallah hayırlısıyla gelir bebişin
canım benim eşimle ilk yılbaşımdı bu yüzden güzeildi ama kötü bitti sende yorulmuşsun dikkat et canım
canım kusura bakma geçmişteydim yeni gördüm iyiyim sen nasılsın amin inşallah gelir bebişlerimiz
pelincim sen nasılsın canım benimm inşallah gelir bebişler yoksa ben benden geçicem az kaldı ümitlerim bi geliyo bi gidiyo
inşallah canım inşallahhh dha ne diyeyim bilmiyorum kendimi toparlamaya çalışıyorummmiyiyim canım sen nasılsın...kayracım umudumuzu yitirmek yok bu yeni yılda inş hayırlısıyla bebişlerime kavuşcaz...inanmak başarmanın yarısıdır mutlu ol artık lütfen
inşallah canım inşallahhh dha ne diyeyim bilmiyorum kendimi toparlamaya çalışıyorummm
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ LEYLAMIZIN BEBİŞİNİN SIKI SIKI TUTUNMASINI SAĞLIKLA DÜNYAYA GELMESİNİ NASİP ET ..ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BEBİŞİNİN DÜNYAYA GELMESİNİ NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
anne olmak isteyen güzel bayanlar yeni yıl 2011 inşallaaaaaaah hepimizin bebişlerini bizi dahada fazla bekletmeden kucaklarımıza verir inşallahhhhhhh.herşey gönlümüzce olsun...
slm kızlar nasılsınız
ebrraım ben dualmı bitirdim canım haber veriyim dedim
duaya gelemezsem şimdiden amin diyorum dilerim bebeği sıkı sıkı tutunur annesine
ve bu cuma günü hirmetin mevlam herkeze tez vakitte bebklerini gönderir aminnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
HAYIRLI CUMALR
RABBİM DUALRIMIZI KABUL ETSİN
AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
selam kızlar hayırlı cumalar herkese.yeni yılınızın hepinize sağlık huzur ve mutluluk getirmesini ve bunların yanında isteyen herkese Rabbimden hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum.bugun duada olamıcam bi tanıdığımız dükkan açıyor ona yardım edicem yılbaşı için yapılacak şeylere yardım edicem.
günaydın kısslar nasılsınız 2011 hepimize bebeşlerimizi getirmesini diliyorum ve hicri yılbasınızı kutluyorum
şimdi test yaptım tek cizgi cıktı
ama adetime daha 7 gün var
erken olmus olabilirmiki:26:[/QUOTE
sağol bitanemmmm 2011 hepimizi için mutlu bir sene olsun dilerimmm...
ewet cnm erken yapmışsın bence biraz daha bekle umarım hayırlı haberler verirsin bize
duaya kalamıcam canı gönülden amin diyorum 2011 senesi hayırlı ugurlu huzurlu geçsin işşallah sevdiklerimizle sag saglim bebeklerimizi alalım kucagımıza kendinize iyi bakın evime geçene kadar böyle benimde canım gidiyo ama elimden bişey gelmiyo ne yapayım
görüşürüz semracım anacımla oturuyoz ne yapalım temem güzel dileklerini iletirim anacıgıma ben kaçtım çagırılıyorum ev işi sofrayı kaldırıcam pazara gidicez bay beni özleyin anacım işşallah bu sene nifus patlaması yaşarızebrarcım duayı özele yolla okuyum bebem geçmişe annem yüzünden gidemem girersemde kaçamak giriyorum eger yakalarsada anlıcagın olay bu
sevtunnnnn şekerim sen nerelerdesinn özletiyosun kendini ama annenede yakalanma tabi ki anlıyorum anneler kızıyolar benimkide öyle çünkü...inş. cnm dediğin gibi 2011 de bebişerimizi alırız kucağımıza.mutlu seneler bebem
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkeze...iki gündür yoktum ebrarım merak etmişsin canım cok sagol...hastaydım bogazlarım kotü olmuş doktora gittim faranjit olmuşsun edi ilac verdi onları kullanıyorum şimdi biraz daha iyiyim ama midem bulanıyo korunmasam hamileyim diycem ama oyle bişey olamazhastayım ondan heralde...sizler nasılsınız
ahh cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine...mutlu seneler bitanemm sağlık,huzur,mutluluk ve bebişlerimize kavuşacağımız bir yıl olması dileği ile..
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
şunda ezan okunuyo ezanların hürmetine arkadaşımızın bebişi sağlıkla dünyaya gelir inşallah
canımm bütün kalbimle aminnnnn diyorum gelemedim duaya ama kalbim hep sizinle leyla arkadaşımızın mutlu haberlerini duymak dileğiyle aminnnnnnn....
iyi bari sevindim.... ezanı duyunca birden çok üzüldüm unuttum diye.... zaten bugünlerde herşeyi unutuyorum o da ayrı bir konu daevet canım akşam arkadaşlara gidicez de ev sahibine yük olmasın diye yiyecekleri falan bölüştük 2 çeşit meze yaptım ben de ancak bitti işim....
ben de hepinizin yeni yılını kutlarım inşallah 2011 yılında Rabbim istediğimiz herşeye sahip olmayı nasip etsin....
bende kutluyorum cnm yeni yılını mutlu seneler....amin güzel dileklerin için yürektenn aminnn
kızlar işlerimi bitirip geleyim dedim ama bu saat oldu bitmedi malum hem ay sonu hem yıl sonu neyse leyla arkadaşımızın duasına yürekten amin diyorum bebeğine sağ salim kavuşsun inşallahayrıca da hepinizin yeni yılını canı gönülden kutluyorum 2011 sizin yılınız olsun Rabbim muradınızı versin inşallah boncuğum yeni tarihim 14 ocak kuzum
sağol canım mutlu seneler diliyorum sanada amin inş. rabbim hepimizin gönlümüzdeki muratlarını versinn
herkese selamlar elektrık sorunumuz bıttı cok sukur
leyla arkadasımın duasına tum kalbımle amın dıyorum bebegını sag salım kucagına alır ınsallahhhhhh
oncelıkle benım duama da amın dıyen herkesten allah razı olsun demeyenden de tabıııkı
boncugum ya dun benım msn gıttı geldı kusura bakmadın dımı senınle konusmayıda cok ıstedım halbukı sonra duzeldı ama sen gıttın bu seferde ınsallah kızmamısındır
ablacım kardelenım kardelosum derınım tugcecım pelınım aleynam hatıcecım turkuazım gulcum semracım bırsenım boncugum flan ablam tostım kardelenbhrım derdam mujercım cicişim yetercim eliksircim sevtuncum ve ısmını yazmayı unuttugum herkes (bana kızmayın ne olur) yenıyılınız hayırlara vesıle olsun ve tum dıleklerınız kabul olsun ınsallahhh allah tum dualarınızı kabul etsın bı dahakı yıla kucaklarımızda mınık yavrucuklarla grelım ınsallah
cok heyecanlıyım bugun nedendır bılmıyorum esıme mum ısıgında bı yemek hazırlıcam ınsallah opuyorum hepınızı seneye gorusuruz
canım benim,bitanem çok sağol mutlu seneler...senide güzel ve mutlu haberlerini duymak dileği ile 2011 yılı güzel bir yıl olsun inş.
mevlam umut dolu neşe dolu tüm güzle dualaırn kabul olduğu bir tıl versin hepinize
öğle bir yıl olsunki tüm güzlrlrikler hem ülkemiz hem müslüman alemi hem bütün dünya için güzleli,k getisin
siz canım arkadaşlarımıda tez vakitte bebeklerine kavuştursun
bizide hiç ayırmasın canlar
ben kaçar kızlar hemencik işim var
ahhh canım ALLAH razı olsun güzel dileklerin için..rabbim bu yılda hepimizin yüzünü güldürsün dilerim.
CANLARRRRRRRRR YENİ YIL SAĞILK HUZUR GETİRİSN
BİRDE İSTEYEN HERKESE İKİZ İKİZGETRİSİN
ikiz ikiz bebişerrr.sağol cnm inş. hep birlikte sağlık,huzur,mutluluk dolu bir yıl geçirmek dileği ile....
slm kızlar kk nın şekerleri bütün hepinizin yeni yılı kutlu mutllu umutlu bol bebişli olsun Allahım bütün topiğimize ve diğer anne olmak isteyen herkese yeni yılda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah mutlu ve bebişli olursunuz bugün bana garip geliyo sanki çok uzun zaman görüşemeyecekmişiz gibi gerçi koskaca 1 yıl geçecek herkese iyi akşamlar İYYİİİİ YIILLLAAAARRRRRRRRRR
mutlu yıllar cnm da sen neden öyle dedin sanki uzun bir zaman görüşemicekmişiz gibi....ayyy cnm üzme bizleri o nedemek şimdi amaa yaaaa
kimseciklerde yoooooooooooooooook nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrr
arkadaşlarım canlarım dert ortaklarım hepinize yeni yılın huzurlu mutlu umutlu olmasını
ve rabbimden gönlümüzdeki en çok istnileni hayırlısıyla nasip etmesini dilerim allahım bu sene
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bize melekerimizi göndersin sağlıklı bi şekilde hepinizi çok ama çok seviyorum canlarım
canımmmm çok sağol güzel temenillerin için ALLAH razı olsun bizlerde seni çookk seviyorum mutlu seneler bütün dilek ve isteklerin kabul,sağlık,huzur,mutluluk,dolu bir yıl geçirmen dileği ile..
yeni yılda inşallah hepimize minik melekler gelir... sağlık mutluluk huzur hep sizlerle olsun mutlu yıllaaar
mutlu yıllar cnm inş. bize sürpriz yapıp gelir meleklerimiz bu yıl...
Selamlarrr sevgilerrr canlarım...
bugün cuma vakti herzamanki gibi burada olamadım..leyla ve kayramın dualarına amin diyemedim ama şimdi yürektennn AMİN diyorum..Allahım leyla arkadasımıza yardım et bebişini koru,saglıcakla güzel bi evlat dünyaya getirmesini nasip et......kayracıgımada katından saglıklı eli ayagı düzgün akıllı güzel bi evlat nasip et.amin...
kayram bu arada kalbini takmışın sende kafaya yapma benim gibi cnm...rahat olmak gerek aslında.herşeyi başka bişeye çekiyoruz..yani bazen evhamlanmak iyi oluyo ama bazende kötü...
canlarımm sevdiklerinizle birlikte nice güzel,saglıklı ve bebişli bir yıl diliyorum..gündüz girip yeni yılımızı kutlayan tüm arkadaslarıma sonsuz teşekkürler ediyorum...biz demin geldik eve.görümcemin dogum günüydü ordaydık..sonra kardeşime geçtik biraz geldik...uykum var çok..hadi Allaha emanet olun iyi geceler.
çok sağol cnm bütün güzel dileklerine canı yürekten katılıyorum.mutlu senelerrrr herşey gönlünce olsun inş.
2011 yılı hepimize sağlık,mutluluk,huzurve ençok istediğimiz bebişimizi getirsin inşallah
buyıl bitsin hasretler bunu canı gönülden istiyorum
ben bugün annemlerdeydim kocişde çalışıyodu malesef eve geldik net yoktu bizde sohbet ettik kocişle azcık .geldim ama kimsecikler yok .hepinizi çok öpüyorum
derinim kılpayı kaçırdım seni canomöpüyorum senide iyi geceler
ahhh canım inş. bu yıl bizim yılımız olsun anne olalaım bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?