Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

SAOL CANIM KÖY KÖY İŞTE VALLA BANA NE SEHIR NEDE KÖY FARKLI GELMIYOR ARTIK GALIBA IKISINE DE DOYDUM EREDE OLURSAM OLAYAIM AMA YANIMDA ESIM VE BEBISIM OLSUN ARTIK SANA DA KOLAY GELSIN CANIM TADILAT VE TASINMA KOLAY DEGIL HIC
ya pelınım ben sana ne dıyım kuzum ya bana bak dıyorum baska da bısey demıyorum halımı bılıyosun anlatmaya gerek yok zaten ınsallah olacak de umutsuzluga kapılma ama bu aralar bende o moddayım da benımdurum daha bı vahım tabıııı
canım dusuk rıskı mı oda ne dıcem sımdı ben dusurdum bıle pkonun dusuk rıskını kafaya hıc takma bence bak bana hem pkodan gelen dusuk rıskı hemde cıft rahımden dolayı erken dogum rıskım var bıtanem ılacla halledılıyo pkonun kı bunu hıc dusunme rahat ol ınsallah bıseycık olmaz kuzum
ah kizlar ismimi hamile diye gorunce bi hos oldum heyecanlandim yanlisliklada olsa beni nasol mutlu etti ankatamam
pelincim insallah gercek olur
nasilsin....
abla sen nasilsin..
duru niye test yapmiyon kizz cok meraklandim...
kuzum ınsallah gerck olacak bırgun ve ınsallah kotu bısey cıkmaz testınde hemen en kotusunu dusunme

kızlar buarada GÖKCEMİN kızı rahatsızmış minişe dua edelim olurmu biran önce sağlığına kavuşsun kuzucuk .kıyamam buara çok hasta oldu yaa
canım derınıme selam sole benden de gokceme de acıl sıfalr versın rabbım canım benım ya kıyamam ona
ben sana demedımmı sukurler olsun bısey yok bak
canım onundekı engeller bır bır asılır ve bebısın gelır ınsallah
cumanız hayırlı olsun arkadaşlar moralim bozuk yine kırmızıları buldum neyse dua ya yetişirim inşallah şimdşi işlerimi halledeyim görüşürüzzzzzzzz
uzulme be guzelım en azından kırmızıların duzenlı gelıyo
amin amin binlerce nihayetsiz amın dıyorum

Kendime dua yapmakda tuhaf oldu yaa

duana canı gonulden amın dıyorum ablacım duayı en cok hak eden sensın bızımkılerle de az ugrasmıyosun yanı garıp gelmesın kendıne dua etmek optum
kızlar bıraz da sonra devam edıcem grusuruz

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum akide şekerlerim..Allah razı olsun....Yeni gelen kardeşlerimize arkadaşlarımıza da hoş geldiniz diyorum....Kocişler evde olunca oturtumuyorlar istekleri hiç bitmiyor...Pc yi açık bırakıyorum mutfağa geçmem lazım..Birazdan dönerim hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....

merhaba yanlız değilsin hemen hemen hepimiz hamile kalmak için çabalıyoruz : ) inşallah seninde en kısa zamanda bebeğin olurr

allah iyligini versin bu yaza hamile olsak ne güzel olur nasıl bişey öyle merak ediyorum ki....

AnaToLia_ hasretimsinn elixsir+ elaezel hayırlı akşamlar bacılar....

kizlar bisey sorcam bu sperm hareket yavasliligi cok buyuk sorun degildir dimii yani asilmayacak kadar
Aşılamayacak sorun yoktur Allahın izniyle canım ..sperm hareketleri için herhangi birşey kullanıyor musunuz ?

]kizlar bisey sorcam bu sperm hareket yavasliligi cok buyuk sorun degildir dimii yani asilmayacak kadar

esim sevgililer gunu hediyesi bebek tulumu almis cok begendigim bi tulumdu aksam baktim baktimm dedim bunu giydirecek bebegim ne zman olcak 1 bohca bebek kiyafetim var begendigimi heveslenip aliyorum hepte kiz :85:cok istiyorum bi kizim olsun((

AnaToLia_ hasretimsinn elixsir+ elaezel hayırlı akşamlar bacılar....

Aşılamayacak sorun yoktur Allahın izniyle canım ..sperm hareketleri için herhangi birşey kullanıyor musunuz ?

yok daha doktor net bisey soylemedi testi yapan doktor sadece yavaslik var dedi o kadar haftaya cumaya testleri degerlendircek esas doktor

yok daha doktor net bisey soylemedi testi yapan doktor sadece yavaslik var dedi o kadar haftaya cumaya testleri degerlendircek esas doktor

Bu konuda bir çok dr.a güvenmiyorum açıkçası ... Spermler yavaş,sayısı az vs.. vs.. birşeyler diyorlar..gerekirse ameliyat yapıyorlar sonra kendi halinde düzlemesini bekliyorlar..Biz senelerdir kendi haline bıraktık herhangi bir gelişme görmedik hamd olsun... Ben araştırdım iki aydır multivitamin kullanıyorum eşim için,vitaminden sonra iyi yönde gelişmeleri biz bile farkediyoruz..Bazen bu doktorları hiç anlayamıyorum desem yeridir:44:

aman nnn hangi yazına cvp yazmadım kıss elacımm görmedim sanırıım :44:

yoksa neden yazmıyımm kısss ask olsuunnnn

olsun canım görmemişindir önemli değil,,,,nasılsın o sölediğin dr devam ediyosun dimi

:71:iyi hafta sonları kızlar

sana da iyi haftasonları canım

ah canım benim,o düşünce bendede var ilki doğsa 1 yaşında 2.kucagımda 6 aylık 3.ise bu ayın sonunda doğacakta yani bu günlerde doğum telaşındaydım ama bunları düşünmek bize fayda etmiyo sadece üzülüyoruz eee bebeklerimizde üzülünce geri gelmiyo o zaman önümüze bakıcaz huzurlu bi şekilde dua ede ede tekrar denicez işallah yavrularımızı tez vakitte kucamıza alırızda yasadığımız kötü günleri unuturuz
selam kısslar nasılsınızz elacım nasılsın cnm

iyiyim sinemcim sen nasılsın,,,,ismini yeni ögrendim

birsenimde burdaa

hayır canım sadece folikasit kullanıyorum onun dışında ilaç kullanmadım hiç inşallah yaaaa iyi ce stre oldum gerçi pazartesidoktora gidicem hayırlısı bakalım..

hakkında hayırlısı olsun canım

çok geçmiş olsun dayına canım,,daha dur iyice gör kırmızıları ondan sonra,,,,,olmazsada napalım canım ALLAHIM bidahaki aya güldürür yüzünü canım benim sen yeterki sağlıklı ol gerisi mühim deil önce sağlık

hadi bakalım işallah ALLAHIM yüzünü güldürür canım,,,,ettiğin dualar içinde çok saol,,,,

Evet canım çapayı düşünüyorum birde 2 tane dr var aklımda özel muayenehaneleri var bakalım,,,,ayaklarım nereye götürürse beni oraya gitcem,,,,hayırlısı işallah,,,bu arada yasadığım hersyi yapılan tedavileri en ince ayrıntısıyla sizlere yazıcam benim yasadığım sorunları yasayan arkadaşlarıma fikir olur,,,iyi dileklerin için çok çok çok teskür ederim durucum...

,KAYRAM29
,lagrima,
semraozsoy,
elixsir
,baybbb,

selammm kızlarrrrrr nasılsınızzzzzz nası gidiyoo ben daha iyileşemedim :2::2::2::2::2:hala gribim ve hala işe gidemiorummmm

geçmiş olsun canım,,,dikkat et kendine

beş yıldır evlıym eşimde varikosel vardı amalyat oldu bekliyoruz dua edin hamiş olmak istiyorum

işallah RABBİM daha fazla bekletmez hiçbirimizi arkadaşım

kızlar ne habersiniz nasıl gidiyor

kendi adıma iyiyim yetercim sen nasılsın

fıstıklar ben çıkıyorum oğlum film izlemek istiyor allaha:79: emanet olun bayyyyyyyyyy

görüşürüz canım oğlunu öp bizim yerimize

ebrarım sevtuncum birsencim kardelencim canlarım öptüm sizleride çok çok çok

canlarım nasılsınız ben iyiyim adetim bitti bitecek benimki 6-7 gün sürüyor ondan sonra bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…