Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Allah hepinizin yardimcisi olsun ins dualariniz kabul olurrrr:)))))))

allah kabul etsin dua ya yetişemedim ama bende ayrı olarak dua ettim canımmm inşallah en kısa zamanda nur topu gibi bebişleriniz olur

dua listesinde adımı göremeyince çok üzüldüm ama biraz düşününce kırmızılardan olduğunu düşündüm diğer dua listesinde yerimi alırım dimi ebrar cım ne yapayım duaya katılınca kendimi huzurlu hissediyorum

nasilsiniz kizlar.....
durucum tel. yzziyorum biraz zor oluyo sen nasilsin kirmizilar gelmis insallah bu ay gelmez de senin halayini cekeriz canim

eminim çok güzel olur.. güzel birer anne oluruz..hormonlarımız değişir duygusallaşırız.. ne bleyim güzel olur..ben zaten gazeteye ilan vercem bebişim oluyor diye ama içimden bir ses bu ay hamile kalcan diyor ama ben pek içimdeki sese güvenmemkandırıyor hep beni çünkü .. :)
allah iyligini versin bu yaza hamile olsak ne güzel olur nasıl bişey öyle merak ediyorum ki....

iyiyim abla çok şükür.yoğunum ve yorgunum sadece,misafirlerim oluyo boş olduğum günlerde yavaş yavaş temizlik yapıyorum kapı dolap dip köşe işte.sende iyisindir inş.
geçmiş olsun canım dayına acil sifalar Rabbim yar ve yardımcısı olsun inş.

hadii ben kaçtım yahşi cazibeyi izliyimde güleyim bareii...görüşürürzzzz.Allah a emanet olun..iyi geceler......iyi sohbetler size...

yaa canım inşallah düzelir de bir an önce iyileşirsin allah bir an önce şifa versin kib
öle canım ya ne yapacağız kaderde ne varsa o olacak artık elden gelen yok allah ne yazdıysa o aman canım sen kendine dikkat et bi sorun olmadan kucağına al inşallah
yaaa canım gecmiş olsun allah bir an önce şifasını versin allah bir an önce bebiş nasip etsin inşallah
kuşumm ben bugün regl oldum moralimbozuk bitanem ya napiyim hayırlısı (((
ahhhhhhhhhhhhhhhhh canım ya çok üzüldüm ama kafana takma moralını bozma inşallh bidaki aya böle böle olursun canım artık gelmiyorsun ya nerelerdesin bakalım
semroşum inşallah hayırlı haberler alırsın tez vakitte gelir 2. meleğinde

inşallah ebrarcığım sağ olasın allah rağzı olsun hepimizin melekleri gelsin inşallah canım cım
canım nasılsın doktora gidecekmişsin ben öle duydum bi sorun yok demi

]kizlar bisey sorcam bu sperm hareket yavasliligi cok buyuk sorun degildir dimii yani asilmayacak kadar
canım ben bi paylasım yaptım bu konuda okudun mu??????????
esim sevgililer gunu hediyesi bebek tulumu almis cok begendigim bi tulumdu aksam baktim baktimm dedim bunu giydirecek bebegim ne zman olcak 1 bohca bebek kiyafetim var begendigimi heveslenip aliyorum hepte kiz :85:cok istiyorum bi kizim olsun((
canım böyle eşya alma hevesin yarıda kalmasın böyle olunca mutlaka hüsranla sonlanıyo dikkar et bu konuya
öle canım ne kadar kafamıza takarsak o kadar zamanda olmuyormus artıkdüşün memeye çalışıyorum sağol arkadaslar cevap yazdığınız için
nasilsiniz kizlar.....
durucum tel. yzziyorum biraz zor oluyo sen nasilsin kirmizilar gelmis insallah bu ay gelmez de senin halayini cekeriz canim

ii canım sen nasılsın neler yapıyorsun ben pek giremiyorum ya böle gecmişten alıntı yaptım

Son düzenleme:
kızlar polistik over sorunu olan varmı benim ki gibi varsa biraz aydınlatsanız nasıl olur?bu tedaviden hamş kalan varmı süresi uzunmu tedavinin....?lütfen aydınlatın bildiklerininzi
can9ım bende bır pkoluyum kısaca anlatmaya calısayım pkomu ogrendıgımde evlenmeme ıkı ay vardı ve ben artık ılacsız adet gorememeye kadar gelmıstım evlendım ve bana dr hayat boyu kullanmam ıcın glukofen dıye bır ılac verdı uc ayda dogum kontrol hapı kullandım adetlerım duzelsın dıye esımlede ayrı sehırlerde calısıyoduk bebek olayı falan yoktu yanı o zaman neyse ben evlendıkten bes ay sonra ıstıfa ettım ve esımın yanınan geldım bebek ıstemeye basladım dr dedı kı 6 ay deneyın olmazsa gelırsın tedavıye baslarız ve ben ucuncu ayımda streslenmeye basladım ve tekrar gıttım dedım kı ben altı ay denemek ıstemıyorum hemen baslayalım ve dr bana serophene dıye bır ılac verdı 4 ay kullan olmazsa gel dedı bende kullandım ılk ayımda hamıleydım sukurler olsun kı ama ne yazıkkı bes aylıkken kaybettım bebegımı ama yınede hamıle kalabıldıgımı bılmek bıle allahın ıznı ıle cok gusel canım hem dr ların en yuz guldurucu hastalık olarak buldukları bsey bu ayrıca drun senı cok fazla korkutmus dusun yanı ben yumurta takıbı bıle olmadan allahımın ıznı ıle once ve o hapla hamıle kalabıldım yanı demekkı hem buyudu hemde catladı bence hersey guzel rabbımde bıtıyor sakındr a da fazla takma benım drum gayet yuz guldurucu seyler solemıstı ole de oldu ama ben farklıbır problemden dolayı kaybettım canım ınsallah okursun bunları uzulme yanı
amin bıtanem sen nasılsın esın nasıl keyfınız yerındedrı ınsallah
ah kuzum ya dr senı nasıl korkutmus aslına bır cok kısı klomen serophene ve benzerı haplara hemencecık karsılık verıyor yanı u mucıze degıl bılmsel olarak kucuk bır hormondestegı yanı tabı once rabbımın ıznı ıle tekrar soluyorum he dusuk rıskı konusuna gelınce ılk uc ay gukofen yada glukofaj kullanıyorsun ve sonra rısk ortadan kalkıyor tatlım sakın onları da dusunme
kesınlıkle katılıyorum canım ama dr lar da bır vesıle sonucta ucunu da bırakmamak lazım rabbım yavrunu sana bagıslasın
saol tatlışım ağzına sağlık
bebısım hastalandıgımdan dolayı benı lıstye yazmadın herhalde ıyıde yapmısın kuzum zaten hastaeye yatcagım ıcın bu hafta okuyamazdım herhalde dusuncelı bebegım benım
ya bu kardeloş nerelerde bugün hiç uğramadı merak ettim

ayrıca kardelen49un hepinize çok selamı var
sende selmalarımı ılet kuzum
ah yesınler onun kesesını allah tamamına erdırsın tostıcım dua et bızede
ınsallah hayallerın gercek olur tatlım ama bırazcık kızıcam sana ıznınle daha cok kucuksun bu bır ve cok panıksın bu ıkı yapma bole kendıne zarar
yok demi seninde bebiş varmı?üzülme olur mutlaka hem ben 18 im ama ya kendime baktırmasaydım aman daha yaşım küçük olur deseydim vaktim geçseydi o zaman ne yapardım?
bu nedemek sımdı emelcım ben pko oldugumu ogrendıgımde 23 yasındaydım ben ne yapmalıyım pekı senın dusuncene gore canım
ben de gordum bebeısım onu yaaa allahım sen bılırsın dıyorum baska da bısey dıyemıyorum
ınsallah kıstın bır an once erır tatlım da daha fazla ugrasmassın allahım sen duy sesımızı
canım ben safra kesesı amelıyatı oldum ınan bıseycık yok tatlım bademcık ıse ondan da kolay sen ıyıles de bır an oce ol amelıyatlarını sonrada yegenımız gelsın ınsallah
canım gecmıs olsun cok usuldum allah sıfalar versın
,KAYRAM29
,lagrima,
semraozsoy,
elixsir
,baybbb,

selammm kızlarrrrrr nasılsınızzzzzz nası gidiyoo ben daha iyileşemedim :2::2::2::2::2:hala gribim ve hala işe gidemiorummmm
canım gecmıs olsun kendıne dıkkat et tamammmı bebıse de
selam canım çok şükür sen nasılsın çok geçmiş olsun ben grip olmuyan insan bile bu kış iki defa çok ağır grip
oldum pessssssssss
sana da gecmıs olsun kuzu sen hem kendıne dıkkat et hem de yakısıklıya bulastırma heeeeeeeeeeee
kayracım geçmiştesin sanırım h.g cnm
evet kuzu gecmısteydım ama bıttı sukur sen nasılsın
beş yıldır evlıym eşimde varikosel vardı amalyat oldu bekliyoruz dua edin hamiş olmak istiyorum
ınsallah tatlım ınsallah hersey gonlunce olur
bende hiç yaptırmadım canım ama olusup olusmadına bakıyor catlama iğnesi ve ilişki öneriyormuss

hıııııııı anladım teşekkürler fıstığım ya bunlar vesile rabbim yeterki ol desin ama yinede insan oğlu sabırsız:84:

kız kullan ne olur kı hersey bebeıklerımız ıcın yeterkı bı ılcla olsun daha kotusu de var dusun ve sukret ınsallah ufacık bır mudahale ıle gelır bebekın

kayracım çok haklısın canım insan kendi kendineyken düşünemiyor ama hastaneye gidip gelince çok kötü oluyorum rabbim herkezin derdine derman olsun inşallah kıyaslamak hoş bişey değil ama insan oğlu karşısındakini görünce aklı başına geliyor rabbim affet sin bizi dertlilere derman olsun kardeşinde gidiyormuş allah kavuştursun tektatdan canım hayırlı yolculuklar dilerim[/QUOTE]
saol bıtanem evet gıdıyor basımın tatlı belası offf onsuz gunler daha bı gecmıcek ama ınsallah ıkı ay sonra benım evıme gelecek
kuzu ya sana kuscem bak sımdı en sana gecmıste yazdım okumadınmı bır ıkı sayfa once hemde bıkac kere ben cevabı goremedım ama cevabı benım ıcın cok onemlı ınankı nolur gor benı ve cevapla kuzummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…