Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kayyum birsen29 kardelen5233 kardelenbhr garip KAYRAM29+ selam canlarım

kayram canım kusura bakma bu gün karmakarışık bir gün yaşadım he birde kocişin evde olması ambale olmuş durumdayım sorunu gözden kaçırmışım çok özür dilerim birtanem küsme bana

Canım kızkardeşimin çok düşüğü oldu 5-6 aylıkkek kaybetti hep bebişlerini..Gebe kaldığında 3. ay rahim ağzına dikiş atıyorlardı ama 5 ya da altıncı ayda kanamayla doğum başlıyordu...Sonra bir dr. buldular doktor rahimin iki bölmeden oluştuğunu bebiş büyüyünce bulunduğu alanın dar geldiğini rahimin içindeki perdenin kalkmadığı sürece bu düşüklerin tekrarlanacağını söyledi...kardeşim ameliyat oldu tekrar gebe kaldı doğan çocukları sağlıklı onlarda erken doğdu 7 şer aylıkken fakat dikiş falan atılmadan sanırım alanın genişlemesiyle az da olsa zaman kazanılmış oldu.Çok şükür oğullarından biri şu an 13 diğeri 6 yaşında...

Son düzenleme:

haklisin canim,insanin yaninda sevdikleri olsun daa,köyde sehirde insana cennet olurevet canim tasinma islerimiz baslamadi henuz ama,mutfak islerimiz falan vardiii..bugun plan yapildi..insallah guzel olur

insallah test sonuclarin guzel cikar canim

canim cok uzuldum dayin icin,rabbim sifa versininsallah durumu iyidir:26:bu arada regl olmussun,insallah birdaha ki ay gelir bebisin

öylemiiibenim esimdede sperm sorunu var,gerci esim keciboynuzu suyu,ve pekmezi iciyor amadenemekte fayda var..paylasim icin cok sagol allah razi olsun

ölemi cnm yaaa hiç haberim olmadı ama epeydir giremiyordu zaten ALLAH şifa versin

canim benim yaaa,

canım çok saol allahım razı olsun
tamam bende kaçıyorum zaten vakit geç oldu iyi geceler

bende kaçar herkese iyi geceler

rabbim sendende razi olsun ebrarcim

ıyıyım kuzu sen gıt gel bır sure daha buradayım beklıyorum

geldim canim,nasilsin iyisin insallah?kardesini ugurladiniz mii??

iyidir canım sen nasılsın

hamdolsun canim bende iyiyim

insallah canim,rabbim umit ettiklerine nail eylesin

aleykum selam canim,hosgeldinnasilsin???

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun...Evet kırmızılar yavaş yavaş teşrif etmeye başladılar..Hayırlısı olsun kısmetten öteye geçilmiyor buna şükür diyelim
Tedavi sürecinde hayırlarla sonuçlanır yüzün güler inşallah tatlım

SÖZE NERDEN BAŞLAMALIYIM İÇİMDEKİLERİN HANGİSİ ÖNCE YAZIMA DÖKMELİYİM BİLEMİYORUM . laparoskopi olacağım gün en güzel günüm olabilirdi ben salı günü sezeryana gidiyor ve dönşümde ellerimde ufacık gözlerini daha açamamış gnlümün ailemin uvamın neşesi ile evime gelecek olabilirdim. olmadı nasip değilmiş
korkuyorum ama kafamda bir sürü soru yığını var
hamile kalabilecekmiyim acaba
kaldım diyelim ya yine aynı seyleri yasarsam bu sefer dayanabilirmiyim sizce
ruyalarım darman duman oldu artık benımle dalga gecer gıbı sankı bır gun kanamam oluyor ruyamda dıger gun ıkızlerım oluyor dr soruyor hangısı alayım dıye
ole degılmı ya bı tanesını bıle tasıyamayan rahmım ıkısını bırden nasıl tasısın sonra gozumu acıyorum tavana dıkıyorum sabaha kadar hamıle kalıcam da ne olacak kı gecelerı uyuyabılecekmıyım rahatca hayır cunku kanma da suyumun gelmesı de uykumda yakaladı benı 9 ayı olece gecırebılırmıyım dıyorum yoksa acaba vazmı gecsem dıye soruyorum bole gecıp gıtse mı hayat belkı bır hayvan alırım belkı bı kedı onlara annelık yaparım cennettekı memelegımle konusur rahatlatırım kendımı sonra dıyorum ya esım o ne olacak ben sırf ayını seylerı yasamaktan korktugum cesaretedemedıgım ıcın hıc baba olamasınmı sonra tekrar dusunuyorum ve dıyor kı ıcımden bır ses bosan olsun bıtsın onuda azad et kendını de ama onu da yapamassın dıyor obur ses sen o kadar cesaretlı degılsın kı tek sıgınagın o onun da kaybedersen cıldırırsın yasamassın merak etme sonra obr ses grıyor devreye yasama ıste daha ıyı sen kadınsın tam anlamıyla kadın olamadıktan sonra yasama zaten dıger ses dıyor kı ya sankı hersey bıttımı ya bıdaha olursa dıyosun hep pekı ya bı daha olmassa ya hamılelıgın ıyı gecerse yatınca dınlenınce alırsan bebegını kucagına ama korkuyorum cok korkuyorum helede burada tek bır sorun uzerıne korkup da anne olamayacagını dusunenlerı okudukca daha da cok korkuyorum hamıle kalsam da hem pkodan dolayı hemde cıft rahımden dolayı sureklı artan erken dogum ve dusuk rısklerıme bebegım dayanabılırmı dıye dusunup duruyorum
yardımınıza cok ıhtıyacım ar yoruldum artık ve korkuyorum

aleykum selam canim,hosgeldinnasilsin???

hoşbuldum birtanem iyi diyelim iyi olsun benim regl dönemlerim sancılı geçiyor biraz.uzun zamandır ilk defa bu kadar hareketli bir gün yaşadım.hastane evde kociş arada topiğe bakmaya yazmaya çalıştım. böyle işte tatlım.Bu arada sağol canım rabbim inşallah şifasını gönderir dayıcığıma da

çok üzüldüm.. ne diyeceğimi bilemiyorum vallahi.. Rabbim gönlüne göre versin..acil şifalar versin..

Bacımmm neler yazmışsın sen Böyle düşünme ama ya gün doğmadan neler doğar..Bir önceki mesajımda kardeşime olanı yazdım sana şimdi boyunca evladı var hem de iki tane....Acılarını çok iyi anlıyorum kardeşimden biliyorum onun gözyaşları çektikleri geldi gözümün önüne Ama inan güzel bir tedaviyle aşılamayacak bir sorun değil bu..Üzüldüm bu haline ama silkelen kendine gel nolur..Hayat herşeye rağmen devam ediyor en azından tedavinin ertesinde bir bebişin olacak onu biliyorsun...Ne demek eşini boşamak bizim sorunumuz spermlerimiz bak 14 yıl oldu bir kez bile hamile kalamadım ne yapalım şimdi canımı ciğerimi çocuk yok diye atayım gitsin mi...O taksa kafasına ben diyorum amannn kocam sen benim herşeyimsin arkadaşım yarenim bebeğim sen den güzel bebekmi olur Rabbim senin acını göstermesin bana diyorum..Gül gibi geçinip gidiyoruz rabbime şükürler olsun...
Kafandan bu negatif düşünceleri at bacım benim..Gün doğmadan neler doğar hayat sürprizlerle dolu bir de bakmışsın ki herşey yoluna girmiş...Sınava tabiyiz inancını yitirme lütfen hep birlikte iyi ya da kötü ne olursa olsun hayata tutunmaya çalışalım...Allah eşlerimizin acılarını yaşatmasın ardından hayırlı olacaksa evlatlar nasip etsin...Seni seviyorum kendine gel şeker kız

canım geçmiş olsun inşallah dayın tedaviye cevap verip iyileşir sende kendine dikkat et
hadi bakalım canım ablanla bir sende hamiş kalırsın beraber hem anne hem teyze olursun inşallah
iyiyim canım teşekkürler
yardımmı dedin canım dr verdiği ilacı kullanınca yumoşlara bakıyo arada istediği boyuta gelince kendi çatlayacakmı diye kontrol eder çatlarsa ne ala yoksa ya iğne verir çatlatmak için yada gelecek ay iğneyi denemeye karar verir inşallah seninkiler çatlar

canım hıc onemlı degıl demek perdeden dolayı keske benımkıde perde yzunde n ıkıye bolunmus olsaydı ama degıl malesef benımkısı yapı bozuklugu ve mudahale edılemıyo bı umut sordum ıste acaba benım durumum da da yınede bebegı olmusmu dıye o daha sanslıymıs allah yavrulARINI ONA BAGISLASIN
EVET KUSUM aynen ole onemlı olan sevdıklerının yanında olması canım allah kolaylık versın ne dıyeyım kı

çok üzüldüm.. ne diyeceğimi bilemiyorum vallahi.. Rabbim gönlüne göre versin..acil şifalar versin..
benım ıcın dua etmen yeterlı canım yapılacak ne benım nede drların yapacagı hıcbısey yok

kuzum ole hıssettım ve yazdım su an elımden baska bısey dusunmek gelmıyor malesef kardesının yavrularına allahım uzun omur versın ama bı ocesıde de yazdım benımkı perde degıl melasef yapısal bozukluk offff artık dusunmek ıstemıyorum yoruldum

inşallah sevtuncum,inşallah,hepimizde hamile kalalım inşallah
gezmiyorum canım,evde yapmam gereken bazı şeyler varda,ondan.
çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin inşallah.
senin içinde hayırlısı olsun,rabbim meleğine kavuştuırsun.
canım,zaten sana bir yumurta yeter,inşallah en kaliteli şekilde büyümüştürde,bebişin olarak gelişir o minik mımırta.
bimile burda aynı dertleri paylaşan,herkezle aynı derecede ilgilenen her arkadaşımızla,yıllardır tanışıyormuşcasına bi bağımız var kesinlikle
sinemcim 20 den sonra iyi diye biliyorum tabi fazla büyük olmamak kaydıyla hayırlısı artık beklicez çok sağol Allah razı olsun cnm
18 yeterli canım,ordan yukarıya gerek duymuyo bazı dr lar.
hayırdır kuzu yaaaaa,gerçi altta bişeyler gördüm ama,bekle geliyorum yanına,önce biraz başını yaslamana izin vercem,sonrada pataklıcam seni,bu ne umutsuzluk,neler yazmışın öyle
ela cım,enb doğru vesileyi buldursun rabbim ki,en kısa zamanda bebeğine kavuş inşallah canım.
maşallah diyorum.

işte dananın kuyruğu,kuzu bu ne şimdi,tamam üzülüyosun,en normal şey üzülmen ama yok boşanmakta,yok ölmekte,neler söylüyosun öyle,bi kere şunu düşün ki,eğer kocanın nasibinde baba olmak varsa,sen ne yaparsan yap o olur,yoksada sen feriştah olsan gene olmaz,unutma ki,şu yaşadığınız ortak kaderiniz,kesinlikle senin suçun değil,rabbim erkekelere sabır sınavı vermiyo mu,sadece bizlere mi bu sınav,bunu neden düşünmüyosun acababekle geliyorum

kayram yüreğini ferah tut böyle kötü şeyleri getirme aklına Allahın mucizelerine inan birtanem hayırlısı olsun hakkında inşallah..dualarım sizlerle ...

ah bebegım ahh onu gec o ıcımden gecelerın sadece bır tanesı ben onu sadece dusunmekle kalırım onu gerceklestırmek ıcın bıle cesraetım yokkı benım cok korkuyorum hemde cok yıne aynı seylerı yasamak dusuncesı bıle korkunc acaba hıc kendımı hırpalatmasammı dr lara hıc gırısmesemmı bu ıslere

canım benim sağol birtanem ...kayramın canı sıkılmış paylaşmış ona üzüldüm biraz.sen nasıln birtanem iyisin inşallah ?
sağol canım ağrılar arada geliyo anlamadım bende ama önemli bişey yokmuş dayın nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…