kızlar bu topiğe üzülmeyi yasaklıyorum haberiniz olsun üzülene ceza var
iyiyim aleynam sagol uğraşıyoz işte senden naber
lagrima banada dua et canim benide unutma lutfen .
sen nasilsin kac yildir istiyosun bebek allah bizleri sevindirir insallah bu ay
canım bende ole sandım ben ole cok sık uzulmem bılırsın ama ıkı gundur yasadıklarımın da etkısı var tabıkı ben belkı gormedım bana cevap yazdıgınagre sana yazdıklarımı okumussundur degılmı ben sana demıstım balımtosunumuz buyuyo ondan sana yaptıkları cektırdıgı agrıları gun gelır odetırsın ona merak etme
tmm aleyna inşallah kabul olur dualarımız... 2 senelik evliyim hiç korunmadık ama olamdı..aminn inşallah..
datlum,belki bu gece olurum,çok uykuzuz olmama rağmen senin için,ama gündüz olamıcam malesefdurucum ınsallah hersey bır gun cok guzel olacak rabbım hıcbırımıze daha fazla aratmasın artık
aleynam kırılmadın ınsallah gulum herkesın kendıne zor derdı bunun en ıyı bılenlerden bırıyım benı bılırsın zaten rabbım hepımıze oncelıkle saglıklı hamılelıkler daha sonrada hayırlı saglıklı uzun omurlu yuz akı evlatlar versın
kardelosum bıtanem gece msn de olucam canım yarında ole gece gelemsen de yarın caldırsam gelırmısın
bırsencım bebse ıyı bak kuzum kendını yorma ne olur odum patlıyo sen yoruldukca
lgrımacım duaların ıcın allah razı olsun canım
herkese ıyı geceler kardesımle ılgıleneyım bıraz ama once braz yzumu yıkamalyım agladıgımı anlamamalı ıyı geceler
kardelen bende ilac kullandimya bende de oldu sinirlilik aglama cok oldu halende var sikintim bubun dr tam buyumemis dedi yumurtan yarin yine cagirdi beni
slm arkadaşlar ben pcos hastasıyım buyüzden çocuk olmama riskim çok fazla çok korkuyorum 3 aydır korunmuyoruz ama bişey yok napıcamıda bilmiyorum
selam pkoiçin birşeyler yazmııştım bir bak istersen..biz 2 senedir korunmuyoruzbütün arkadaşlarımda korunmuyor ama Rabbim ol demedimi olmuyor işte..
slm arkadaşım nereye yazdın bilmiyorumki
ben çıkıyorum canlar... görüşürüz Allah a emanet olun... iyi geceler.. Rabbim gönlünüze göre versin.. hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla bebişler nasip etsin.aminnnnnn
ebroş hiç uğramamış mı,bana mı öyle geldi acaba?
Selam canım hoşgeldin pcos konusunda çok fazla bilgim yok ama bilgili arkadaşlarımız var aramızda paylaşımlarda bulunacaklardır yazını okuyunca emin ol..Yüreğini ferah tut Allah hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin sana daslm arkadaşlar ben pcos hastasıyım buyüzden çocuk olmama riskim çok fazla çok korkuyorum 3 aydır korunmuyoruz ama bişey yok napıcamıda bilmiyorum
Allah razı olsun canım benim...Hayırlı geceler dilerim..ben çıkıyorum canlar... görüşürüz Allah a emanet olun... iyi geceler.. Rabbim gönlünüze göre versin.. hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla bebişler nasip etsin.aminnnnnn
Akide şekerlerim ne oldu sizlere böyle nazar değdi sanırım ....En pozitif topic bu topic diye düşünüyordum fikrim değişmedi...İnsanların ne dediğinin hiç bir önemi yok insn bana sen evinin içinde eşinle mutluysan huzurluysan (biraz ayıp kaçacak affınıza sığınıyorum) dışarıdakilere mok yemek düşer...Allah yüzlerinizi hayırla güldürsün birtanem boşverin eli alemi bu dünya ya bir kez daha mı geleceğiz onu tak bunu tak sallayın gitsin Allah aşkınıza canlarım ya :13:ben bgn hıc ıyı degılım ölüyorum sankı cok yoruldum artık ısyan degıl ama dayanamıyorum her dakka aglayasım gelıyor ınsanların bakıslarındann laf cakmalarından cocuklarını nıspet olsun dıye sevmelerınden cok yoruldum cokkk allahım bana dayanma gücü ver neolursun artık sevındır bızı
ben bgn hıc ıyı degılım ölüyorum sankı cok yoruldum artık ısyan degıl ama dayanamıyorum her dakka aglayasım gelıyor ınsanların bakıslarındann laf cakmalarından cocuklarını nıspet olsun dıye sevmelerınden cok yoruldum cokkk allahım bana dayanma gücü ver neolursun artık sevındır bızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?