Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yüzde yüz katılıyorum bacıcım :13:

kızlar hepinize iyigeceler sevtuncum sanada

iyi geceler birsenim

kızlar hepinize iyigeceler sevtuncum sanada

alayeküm selam canem hüseyinim nasıl annesi
kayracım canım allahım şifa versin bebem işşallah herşey gönlünce olsun
durucum geçmiş olsun canım benim allahih şifa versin şimdi tıp ilerledi eger ilk evresindeyse kurtulur

kızlar beni soracak olursanız ben hiç iyi degilim ya bu panik atak illeti beni bir gün götürücek çok kötüyüm ben ya kusura bakmayın çıkıcam birazdan inanın kafan kazan gibi aklımda okadar kötü şeyler var iyi düşünemiyorum ki ah ben eski sevtunu çok özledim ben çıkıyorum aeo

Canım sağol inşallah dediğin gibi ilk evresindedir...
Canım inşallah şu panik atak derdinden kurtulursun..Çok zor biliyorum ama elimizden birbirimiz için dua etmekten başka bir şey gelmiyor ..Rabbim sesimizi duysun inşallah....

ah kızlar ha ben yaslandım artık hıcbırseyden tat almıyorum sahte ınsanlardan bıktım sızıde üzmüm sagolun sızden baska kımse anlamaıyor benı

Bende gidip biraz uzanayım belim ikiye ayrıldı sanki..Cümleten hayırlı geceler diliyorum akide şekerlerim...Rabbim gönlünüze ferahlık versin...Gün ışığıyla birlikte tüm umutsuzluklarınız kaybolup gidiversin inşallah...

geçmiş baya birilmiş önce bi selam veriyim dedim sonra geçmişe dönerim
nasılsınız canım arkadaşlarım
boncuğum neyin var bitanem ?
durucum altta görüyorum sen nasılsın canım

yok yok,bu gece burda stres atıulcak hal yok,resmen güzin abla hissettim kendimi,ama şimdide bana bi güzün abla gerekcek,en iyisi yol yakınken kaçim.

canım kaçırdım seni tatlış rüyalar allaha emanet ol öpüyorum

ebusum aynı seyler cano bılıyosun bazen patlıyoruz dayanamıyoruz ama ertesı gün hıcbırsey olmamıs gıbı hayat dvm edıyorofff neyse canlarım ben gıdım uyum unutum sabah olsundert ortaklarım kader arkadaslarım sızlerı cok sevıyorum ıyıkı varsınız

Son düzenleme:

canım ya kıyamam sana hepsi geçicek bunların yeterki inan buna
allahım dayanma gücü versin hepimize
iyi uykular tatlışım sabaha pozitif uyanırsın inşallah

yok yok,bu gece burda stres atıulcak hal yok,resmen güzin abla hissettim kendimi,ama şimdide bana bi güzün abla gerekcek,en iyisi yol yakınken kaçim.

askolsun kardeleosum üzüldüm yazdıgına ben derdımı sıze rahatlamak ıcın anlatıyorum kusurabakma senı üzdüysem sıktıysam:26: sana güzın abla olurum ben meraketme ama güzın ablaya ıhtıyacın olmasın hıcbırzaman ınsallah

boncukcum,kimseyi kırmak için yazmadım,yanlış anlaşıldıysamda özür dilerim kuzu,yarı şakayla karışık ama birazda gereksiz kendinizi üzdüğünüzü kasdederek yazdıydım,gel öpüşelim,olmaz böyle

senın ıcını bılıyorum cnm küsmedımkı sana sadece böyle anlar oluyor ıste neyapalım sende yasıyosun yerı gelınce allahım enkısa zamanda sevındırır ınsallah bızlerıben kactım kızlar hadı allaha emanet olun

HAYIRLI OLSUN

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
*****************************EVANUR*************************24 ŞUBAT************************
MART AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************EGAL****************************11 MART***********************
*****************************PELİN67**************************13 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************

HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************

ay kırılmamana sevindim,istemem kimse bana kırılsın.

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah son kırmızı olsun.

çokkk geçmiş olsun.. ikiside kolay ameliyatlar üzülme..bu aralar sende sınanıyorsun.. vücudunun zekatı onlar geçer hemencik inş..
Çok doğru diyorsun canım.

gecmis olsun hayirlisiyla atlatirsin ins...
Sağol canım inşallah

Olsun canım onada şükür.

boyum kadar oğlum var ama bu işler nasıl yapılır nasıl işler hiç bilmiyorum yumurta takibi hakında bilgisi olan varsa yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:

bende hiç yaptırmadım canım ama olusup olusmadına bakıyor catlama iğnesi ve ilişki öneriyormuss[/QUOTE]
Adetin 3.günü ilaca başlıyosun sonra araara çağırıyo yumoşcuk tamamsa iğne vurduruyo 36 saat sonra ilişki 2 gün arayla

esim sevgililer gunu hediyesi bebek tulumu almis cok begendigim bi tulumdu aksam baktim baktimm dedim bunu giydirecek bebegim ne zman olcak 1 bohca bebek kiyafetim var begendigimi heveslenip aliyorum hepte kiz :85:cok istiyorum bi kizim olsun((

saol bıtanem evet gıdıyor basımın tatlı belası offf onsuz gunler daha bı gecmıcek ama ınsallah ıkı ay sonra benım evıme gelecek

kuzu ya sana kuscem bak sımdı en sana gecmıste yazdım okumadınmı bır ıkı sayfa once hemde bıkac kere ben cevabı goremedım ama cevabı benım ıcın cok onemlı ınankı nolur gor benı ve cevapla kuzummmmmmm[/QUOTE]
İnşallah canım bu işleri bir bitirsem tekrar bir tüpbebek daha deniycez.

Canım sakın üzülme unutmaki Rabbim çok büyük inşallah bu sefer herşey güzel olucak.Şöyle düşünki ondan dolayı olmasaydı sn onu bırakırmıydın hıı bence hayıııırrrrr diyosun ee o zaman sarıl eşine herşey olucana varır.Lütfen bizleride üzme tamammı canım.

İnşallah canım tabi duadan kime zarar gelmişki deneyelim Rabbim büyük hemde çok büyük ondaki mucizeler başka nerde var.

Yapma be boncuğum zaten sana böyle davranan insan senin dostun olamaz o zamanda onlaarın yaptığı senin umrunda olmasın dimi boşver gül geççççççççççççççç

Naber kızlar kardelen ebrar valla geçmişten çıkılmıyoki okusan buraya gelemiyosun okumasan merak ediyosun hızla okudum geldim inşallah gözümden kaçan olmamıştır.

Naber kızlar kardelen ebrar valla geçmişten çıkılmıyoki okusan buraya gelemiyosun okumasan merak ediyosun hızla okudum geldim inşallah gözümden kaçan olmamıştır.

iyiyidr canım,kusura bakma,ancak gördüm yaaaaa.
evet insan merak ediyo,ama gün içerisinde girmediysende ,geçmişten çıkılmıyo,boğazın nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…