yüzde yüz katılıyorum bacıcım :13:al bi tane daha.
boncukum,gülüm,sen daha kendin çocuksun,bu kadar stres yaparsan,olcaksada olmaz,boşver milleti,onlar her halükarda başkalarını üzmeye bi konu bulurlar,insanları memnun etmek için yaşarsak,biz hayattan hiç tad almayız,yapmayın böyle yaaaaaaa,lütfen yapmayın.
kızlar hepinize iyigeceler sevtuncum sanada
kızlar hepinize iyigeceler sevtuncum sanada
alayeküm selam canem hüseyinim nasıl annesi
kayracım canım allahım şifa versin bebem işşallah herşey gönlünce olsun
durucum geçmiş olsun canım benim allahih şifa versin şimdi tıp ilerledi eger ilk evresindeyse kurtulur
kızlar beni soracak olursanız ben hiç iyi degilim ya bu panik atak illeti beni bir gün götürücek çok kötüyüm ben yakusura bakmayın çıkıcam birazdan inanın kafan kazan gibi aklımda okadar kötü şeyler var iyi düşünemiyorum ki ah ben eski sevtunu çok özledim ben çıkıyorum aeo
al bi tane daha.
boncukum,gülüm,sen daha kendin çocuksun,bu kadar stres yaparsan,olcaksada olmaz,boşver milleti,onlar her halükarda başkalarını üzmeye bi konu bulurlar,insanları memnun etmek için yaşarsak,biz hayattan hiç tad almayız,yapmayın böyle yaaaaaaa,lütfen yapmayın.
Bende gidip biraz uzanayım belim ikiye ayrıldı sanki..Cümleten hayırlı geceler diliyorum akide şekerlerim...Rabbim gönlünüze ferahlık versin...Gün ışığıyla birlikte tüm umutsuzluklarınız kaybolup gidiversin inşallah...
ebusum aynı seyler cano bılıyosun bazen patlıyoruz dayanamıyoruz ama ertesı gün hıcbırsey olmamıs gıbı hayat dvm edıyorofff neyse canlarım ben gıdım uyum unutum sabah olsun dert ortaklarım kader arkadaslarım sızlerı cok sevıyorum ıyıkı varsınız
nereye kuzu ben geldim sen gidiyon geç kaldım gerçi ama kardeşim vardı eşiyle oturduk ondan gelemedim
yok yok,bu gece burda stres atıulcak hal yok,resmen güzin abla hissettim kendimi,ama şimdide bana bi güzün abla gerekcek,en iyisi yol yakınken kaçim.
askolsun kardeleosum üzüldüm yazdıgına ben derdımı sıze rahatlamak ıcın anlatıyorum kusurabakma senı üzdüysem sıktıysam:26: sana güzın abla olurum ben meraketme ama güzın ablaya ıhtıyacın olmasın hıcbırzaman ınsallah
senın ıcını bılıyorum cnm küsmedımkıboncukcum,kimseyi kırmak için yazmadım,yanlış anlaşıldıysamda özür dilerim kuzu,yarı şakayla karışık ama birazda gereksiz kendinizi üzdüğünüzü kasdederek yazdıydım,gel öpüşelim,olmaz böyle
senın ıcını bılıyorum cnm küsmedımkısana sadece böyle anlar oluyor ıste neyapalım sende yasıyosun yerı gelınce allahım enkısa zamanda sevındırır ınsallah bızlerı ben kactım kızlar hadı allaha emanet olun
Çok geçmiş olsun canım.İnşallah son kırmızı olsun.Canlarım hepinize selam olsun.Tam geçmişi okumaya başladım ki telefon geldi..Dayım kolon kanseri teşhişiyle hastaneye yatırılmış..Şimdi hastaneye doğru yola çıkmam lazım. Döndüğümde,uzun uzun okur yazarım..sizleri çok özledim..bu arada benim kahverengiler dün gece az az gelmeye başladı bu gün biraz daha fazla,akşama doğru kırmızılaşırım..Hayırlısı allahtan diyelim yolumuza devam edelim...Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hoşçakalın....
Çok doğru diyorsun canım.çokkk geçmiş olsun.. ikiside kolay ameliyatlar üzülme..bu aralar sende sınanıyorsun.. vücudunun zekatı onlar geçer hemencik inş..
Sağol canım inşallahgecmis olsun hayirlisiyla atlatirsin ins...
Olsun canım onada şükür.selamün aleyküm kızlar nasılsınız?
samyeli,zeynep ve tosti tebrik ederim kızlar,Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin...
Dua eden herkesten Allah razı olsun çok tşk ederim,Allah ne dileğiniz varsa versin aminnnn
Ablammm yeter ve kardeloş için 10ar okuycam ben sanırım sen bitti yazarsın akşam okurum Allah'ın izniyle
Beni soracak olursanız bugun son kontrolüme gittim cumarteside progesteron testi yapılacakmış bi tane büyük 22mm lik yumoşum var bi tane de 7mm de kaldı :)
Hayırlısı artık Rabbim isteyen herkese biran önce nasip etsin sağlıklı sıhhatli..
Allah'a emanet olsun hepinizi öpüyorum..
boyum kadar oğlum var ama bu işler nasıl yapılır nasıl işler hiç bilmiyorum yumurta takibi hakında bilgisi olan varsa yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
esim sevgililer gunu hediyesi bebek tulumu almis cok begendigim bi tulumdu aksam baktim baktimm dedim bunu giydirecek bebegim ne zman olcak 1 bohca bebek kiyafetim var begendigimi heveslenip aliyorum hepte kiz :85:cok istiyorum bi kizim olsun((
yaa canım inşallah düzelir de bir an önce iyileşirsin allah bir an önce şifa versin kib
öle canım ya ne yapacağız kaderde ne varsa o olacak artık elden gelen yok allah ne yazdıysa o aman canım sen kendine dikkat et bi sorun olmadan kucağına al inşallah
yaaa canım gecmiş olsun allah bir an önce şifasını versin allah bir an önce bebiş nasip etsin inşallah
ahhhhhhhhhhhhhhhhh canım ya çok üzüldüm ama kafana takma moralını bozma inşallh bidaki aya böle böleolursun canım artık gelmiyorsun ya nerelerdesin bakalım
canım nasılsın doktora gidecekmişsin ben öle duydum bi sorun yok demi
canım ben bi paylasım yaptım bu konuda okudun mu??????????
canım böyle eşya alma hevesin yarıda kalmasın böyle olunca mutlaka hüsranla sonlanıyo dikkar et bu konuya
öle canım ne kadar kafamıza takarsak o kadar zamanda olmuyormus artıkdüşün memeye çalışıyorum sağol arkadaslar cevap yazdığınız için
ii canım sen nasılsın neler yapıyorsun ben pek giremiyorum ya böle gecmişten alıntı yaptım
saol bıtanem evet gıdıyor basımın tatlı belası offf onsuz gunler daha bı gecmıcek ama ınsallah ıkı ay sonra benım evıme gelecekcan9ım bende bır pkoluyum kısaca anlatmaya calısayım pkomu ogrendıgımde evlenmeme ıkı ay vardı ve ben artık ılacsız adet gorememeye kadar gelmıstım evlendım ve bana dr hayat boyu kullanmam ıcın glukofen dıye bır ılac verdı uc ayda dogum kontrol hapı kullandım adetlerım duzelsın dıye esımlede ayrı sehırlerde calısıyoduk bebek olayı falan yoktu yanı o zaman neyse ben evlendıkten bes ay sonra ıstıfa ettım ve esımın yanınan geldım bebek ıstemeye basladım dr dedı kı 6 ay deneyın olmazsa gelırsın tedavıye baslarız ve ben ucuncu ayımda streslenmeye basladım ve tekrar gıttım dedım kı ben altı ay denemek ıstemıyorum hemen baslayalım ve dr bana serophene dıye bır ılac verdı 4 ay kullan olmazsa gel dedı bende kullandım ılk ayımda hamıleydım sukurler olsun kı ama ne yazıkkı bes aylıkken kaybettım bebegımı ama yınede hamıle kalabıldıgımı bılmek bıle allahın ıznı ıle cok gusel canım hem dr ların en yuz guldurucu hastalık olarak buldukları bsey bu ayrıca drun senı cok fazla korkutmus dusun yanı ben yumurta takıbı bıle olmadan allahımın ıznı ıle once ve o hapla hamıle kalabıldım yanı demekkı hem buyudu hemde catladı bence hersey guzel rabbımde bıtıyor sakındr a da fazla takma benım drum gayet yuz guldurucu seyler solemıstı ole de oldu ama ben farklıbır problemden dolayı kaybettım canım ınsallah okursun bunları uzulme yanı
amin bıtanem sen nasılsın esın nasıl keyfınız yerındedrı ınsallah
ah kuzum ya dr senı nasıl korkutmus aslına bır cok kısı klomen serophene ve benzerı haplara hemencecık karsılık verıyor yanı u mucıze degıl bılmsel olarak kucuk bır hormondestegı yanı tabı once rabbımın ıznı ıle tekrar soluyorum he dusuk rıskı konusuna gelınce ılk uc ay gukofen yada glukofaj kullanıyorsun ve sonra rısk ortadan kalkıyor tatlım sakın onları da dusunme
kesınlıkle katılıyorum canım ama dr lar da bır vesıle sonucta ucunu da bırakmamak lazım rabbım yavrunu sana bagıslasın
bebısım hastalandıgımdan dolayı benı lıstye yazmadın herhalde ıyıde yapmısın kuzum zaten hastaeye yatcagım ıcın bu hafta okuyamazdım herhalde dusuncelı bebegım benım
sende selmalarımı ılet kuzum
ah yesınler onun kesesını allah tamamına erdırsın tostıcım dua et bızede
ınsallah hayallerın gercek olur tatlım ama bırazcık kızıcam sana ıznınle daha cok kucuksun bu bır ve cok panıksın bu ıkı yapma bole kendıne zarar
bu nedemek sımdı emelcım ben pko oldugumu ogrendıgımde 23 yasındaydım ben ne yapmalıyım pekı senın dusuncene gore canım
ben de gordum bebeısım onu yaaa allahım sen bılırsın dıyorum baska da bısey dıyemıyorum
ınsallah kıstın bır an once erır tatlım da daha fazla ugrasmassın allahım sen duy sesımızı
canım ben safra kesesı amelıyatı oldum ınan bıseycık yok tatlım bademcık ıse ondan da kolay sen ıyıles de bır an oce ol amelıyatlarını sonrada yegenımız gelsın ınsallah
canım gecmıs olsun cok usuldum allah sıfalar versın
canım gecmıs olsun kendıne dıkkat et tamammmı bebıse de
sana da gecmıs olsun kuzu sen hem kendıne dıkkat et hem de yakısıklıya bulastırma heeeeeeeeeeee
evet kuzu gecmısteydım ama bıttı sukur sen nasılsın
ınsallah tatlım ınsallah hersey gonlunce olur
hıııııııı anladım teşekkürler fıstığım ya bunlar vesile rabbim yeterki ol desin ama yinede insan oğlu sabırsız:84:
kız kullan ne olur kı hersey bebeıklerımız ıcın yeterkı bı ılcla olsun daha kotusu de var dusun ve sukret ınsallah ufacık bır mudahale ıle gelır bebekın
kayracım çok haklısın canım insan kendi kendineyken düşünemiyor ama hastaneye gidip gelince çok kötü oluyorum rabbim herkezin derdine derman olsun inşallah kıyaslamak hoş bişey değil ama insan oğlu karşısındakini görünce aklı başına geliyor rabbim affet sin bizi dertlilere derman olsun kardeşinde gidiyormuş allah kavuştursun tektatdan canım hayırlı yolculuklar dilerim
SÖZE NERDEN BAŞLAMALIYIM İÇİMDEKİLERİN HANGİSİ ÖNCE YAZIMA DÖKMELİYİM BİLEMİYORUM . laparoskopi olacağım gün en güzel günüm olabilirdi ben salı günü sezeryana gidiyor ve dönşümde ellerimde ufacık gözlerini daha açamamış gnlümün ailemin uvamın neşesi ile evime gelecek olabilirdim. olmadı nasip değilmiş
korkuyorum ama kafamda bir sürü soru yığını var
hamile kalabilecekmiyim acaba
kaldım diyelim ya yine aynı seyleri yasarsam bu sefer dayanabilirmiyim sizce
ruyalarım darman duman oldu artık benımle dalga gecer gıbı sankı bır gun kanamam oluyor ruyamda dıger gun ıkızlerım oluyor dr soruyor hangısı alayım dıye
ole degılmı ya bı tanesını bıle tasıyamayan rahmım ıkısını bırden nasıl tasısın sonra gozumu acıyorum tavana dıkıyorum sabaha kadar hamıle kalıcam da ne olacak kı gecelerı uyuyabılecekmıyım rahatca hayır cunku kanma da suyumun gelmesı de uykumda yakaladı benı 9 ayı olece gecırebılırmıyım dıyorum yoksa acaba vazmı gecsem dıye soruyorum bole gecıp gıtse mı hayat belkı bır hayvan alırım belkı bı kedı onlara annelık yaparım cennettekı memelegımle konusur rahatlatırım kendımı sonra dıyorum ya esım o ne olacak ben sırf ayını seylerı yasamaktan korktugum cesaretedemedıgım ıcın hıc baba olamasınmı sonra tekrar dusunuyorum ve dıyor kı ıcımden bır ses bosan olsun bıtsın onuda azad et kendını de ama onu da yapamassın dıyor obur ses sen o kadar cesaretlı degılsın kı tek sıgınagın o onun da kaybedersen cıldırırsın yasamassın merak etme sonra obr ses grıyor devreye yasama ıste daha ıyı sen kadınsın tam anlamıyla kadın olamadıktan sonra yasama zaten dıger ses dıyor kı ya sankı hersey bıttımı ya bıdaha olursa dıyosun hep pekı ya bı daha olmassa ya hamılelıgın ıyı gecerse yatınca dınlenınce alırsan bebegını kucagına ama korkuyorum cok korkuyorum helede burada tek bır sorun uzerıne korkup da anne olamayacagını dusunenlerı okudukca daha da cok korkuyorum hamıle kalsam da hem pkodan dolayı hemde cıft rahımden dolayı sureklı artan erken dogum ve dusuk rısklerıme bebegım dayanabılırmı dıye dusunup duruyorum
yardımınıza cok ıhtıyacım ar yoruldum artık ve korkuyorum
İnşallah canım tabi duadan kime zarar gelmişki deneyelim Rabbim büyük hemde çok büyük ondaki mucizeler başka nerde var.Ben inanıyorum arkadaşlar..Duanın açamayacağı kapı yok. Allah hayırlı bir evlat nasip etsin diye öğrendiğim duaları sizinle de paylaşmak istedim.Allah kısmet ederse ben de okumaya çalışacağım
1. Kur'an okumayı bilenler için : Meryem suresini 41 gece okumak çocuğun olmasına vesile oluyormuş deneyen sonuç alanlar var
2.Şöyle bir dua var kur' anda.Hz.Zekeriya'nın çocuğu olmuyormuş ve bu duayla yalvarmış rabbine ve çocuk vermiş allah ona.Dua şu: Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.
2. Allahın isimlerinden biri olan varis (a harfi uzatılarak okunacak) mirasçı anlamına gelen vaaris kelimesi var ya işte o.
İşte bu ismi ya vaaris ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş denemekte fayda var
olmasa da sevaba gireriz allahın adını anmaktan zarar gelmez ki.
canlarım..ramazan da geliyor asılalım dualara...yolumuzu aydınlatsın mevla.. tedavilerimizi kolaylaştırsın, mucizelerimize kavuştursun bizi.ona sığınalım bizi en iyi anlayacak olan,kalplerimizdeki iyi kötü her niyeti en iyi bilen bizi yaratan mevlamızdır şüphesiz
duaların kabulü dileğiyle..hepimiz anne oluruz ve buradan yeni gelen üyelere umut oluruz inşallah...
Yapma be boncuğum zaten sana böyle davranan insan senin dostun olamaz o zamanda onlaarın yaptığı senin umrunda olmasın dimi boşver gül geçççççççççççççççben bgn hıc ıyı degılım ölüyorum sankı cok yoruldum artık ısyan degıl ama dayanamıyorum her dakka aglayasım gelıyor ınsanların bakıslarındann laf cakmalarından cocuklarını nıspet olsun dıye sevmelerınden cok yoruldum cokkk allahım bana dayanma gücü ver neolursun artık sevındır bızı
Naber kızlar kardelen ebrar valla geçmişten çıkılmıyoki okusan buraya gelemiyosun okumasan merak ediyosun hızla okudum geldim inşallah gözümden kaçan olmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?