Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sagol canım benim...

evet canım her günümüz böyle olsun inş

kızlar bi sakıncası yoksa banada msn adreslrinizi yollarmısınız:26:

Bacı msj sürem gelsin yollicam trafik sıkıştı
ekledim kısslar seviyom siziii

ekledim durucuum sağol şekeriim

kıss duru profildeki resimdeki senmisin cok güsellsiin maaşallah

cicim bana davet gelmedi emme allah allah göremiyorum seni nerdesin kız

amin canım benım sağolasın iyiki varsınız hepimize gondersın ıns Rabbım bebişlerimizi

huuu huuuu benn geldimm benn napıyosunuzz bakimm sizz geçmişi okuyup geliyorummmm

Son düzenleme:
kızlar nıden ses vermıyonuz bakkem elm nasılsın kuzum duru elıksır nere gıttınız kız yesımdı galıba arkadasım merhaba sanada yenı tanısıyoruz galıba

bitane kayracım iyiyim sen nasılsın ara ara bakıyom sayfam açık ama evde misafir var ara ara bakıyom size

canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin

sagolasin kayracim,ama bugunde baslayamadim malesef,bugunlerde yogunum,bir turlu musait olupta yapamiyorum..adeti duzenledigini biliyorum,öyle diyorlar,ama duzensizlestirdigini bilmiyordum kayracim:26:

canim rabbim hayirli evlatlar versin,yuzunu guldursun

amin canim,ay temizligi seviyormusun gercekten canim,genel itibari ile sevilmezde..yok canim musait olupta baslayamadim sagon suyuna,evde olamiyorum bir turlu,sanirim bir dahaki aya kaldi

ahh canim benim yaa,kusuruba bakma olurmuislerim vardi sabah cikmak zorunda olunca nasil alinti aldigimida farkedemedim...hadi gel barisalim

kizlar nasilsiniz bu arada sohbetkoyu herhalde massallah bi aksam girmedimm off off off o sayfalar nasil cogalms kusura bakmayin kizlar gecmisi cok fazla okuyamadimm kafam agriyor birazzz haa bu arada dualari okudum allah ins kabul eder

canim gecmis olsun

ohh ohh,masallah cigköfteler meyva sulari afiyet olsun canim,sifa olsun selinacim

olmaz,ben diyetteyim,aklımı çelme lütfennnnn

ahh canim sende benim gibi diyettemisin

insallah pelincim insallah

canim iyi olmana cok sevindim,insallah en yakin zamanda bebeginide görursun sevtuncum

insallah durucum sagolasin

offfffffffff yine yalnızım evdee

canim sende cok sIk yanliz oluyorsun evde ,esin gecelerimi calisiyor:26:gel biz sana yoldaslik ederiz canim

canim benim yasadigin benzer sorunlari bizde yasiyoruz inan,kolay degil biliyorum ama uzulme,allah buyuk,bizimde bebegimiz oldugu gunler gelecek allahin izni ilee

elazel ve birsencim altta gördum kizlar sizi:82::82::82::82::82::82:size bir selam veriyim dedimcikmak gerek simdi,islerimi bitirirsem az sonra gelirim insallah..

hakkımızda bebişlerimizin olmasını hayırlı kılsın rabbim.
aman canım,kayra nıun dediği gibi,prof mrof olmayın sakın,bizim kadar uğraşmayın inşallah.
kardeloşum cıkıyormuss neti yavass yazamadıı sizlere

kızlar bu arada kkda sorun oldugundan kardelos gremedı ve ayrılması gerektı sızlere solememı ıstedı haberınız ola
teşekkürler kızlar
huuu huuuu benn geldimm benn napıyosunuzz bakimm sizz geçmişi okuyup geliyorummmm

çıkabilcen mi acaba?:82:

kizlar sevtunun bebegi kac haftali bilen varmi merak ettimde kese hala gözükmemis ins gözükür benim gibi ins hayal kirikligina ugramaz cnm benim allah yüzüne güler ins aminnnnnn..

garipcim cnm cok saoll valla nedense geceleri durduk yere kafayi yedimm haa bu arada senin sinav sonuclarin geldimi???

bu arada kizlarrr nasilsinizzz sohbet masallah koyuu ama ben gelince herkes dagilmiss

Son düzenleme:
senle alakası yok ta,saatleri tuturamıyon galiba

nerelerdesin kıss gurbetci seni özledik

Bacım burdaydık bir msn karışıklığı oldu valla feleğim şaştı bir anda ama şükür herşey yoluna girdi sen üstüne alınma gerçekten...Ben ağaç oldum kocişi beklerken henüz gelmedi aradım gelicem dedi kapattı erkekler işte Sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…