sagol canım benim...
evet canım her günümüz böyle olsun inş
kızlar bi sakıncası yoksa banada msn adreslrinizi yollarmısınız:26:
ekledim kısslar seviyom siziii
ekledim durucuumsağol şekeriim
kıss duru profildeki resimdeki senmisincok güsellsiin maaşallah
böyle düşünme canım benim pozitif düşün pozitif gelişmeler olsun sabah ekmeğini kimse vermiyor kimse senin derdine dermen olmuyor,o hal de niye takacaksın başkalarını halt etmiş laf edenler..Güzel Allahım tez günde göndersin mucizesini inşallah üzülme şeker
:
huuu huuuu benn geldimm benn napıyosunuzz bakimm sizz geçmişi okuyup geliyorummmm
vayy cicişiim gelmişş
kızlar nıden ses vermıyonuz bakkem elm nasılsın kuzum duru elıksır nere gıttınız kız yesımdı galıba arkadasım merhaba sanada yenı tanısıyoruz galıba
temızlıge baslamadan bakım dedım cok gec uyuduk dün sabah 5 e gelıyordutam böyleyım suanda ıslerım bıtsın gelcem yıne
gecmısı okucam dünde okuyamadım su hastalıkta gecse kecı ınadı var mübarekte
ınsallah canım ınsallah gelır hayırlısıyla bebısın bende gun sayıyorum valla kanama bıtsede ıcım rahatlasa bıraz az az gelıyo her gun cevız buyuklugunde falan ama olsun yınede huzursuz edıyor benııııı
onamlı degıl bebeısıım grusuruz ınsallah pzt gunu donuyorum kıbrısa allahtan manı cıkmassa eger daha uzun grusuruz ama aksamları degıl orda da malum koca bı bebek varrrr
canım esın nereye ne ıcın okadar gdıyor bılemıyorum ama allah kavustursun mınısın de senınledır ınsallah
ben geldım de sen yoksun karsılasamadık bı su kkyı acınca msnyı de acsan ya kusum yaaaa osledımmmmmm
neden bebısım yarın ve yarından sonra
saol guselım gusel dıleklerın ıcın allahım aynısını sananda yazsın
ıyıyım bebısım ben kendı adıma bugun dahaıyıyım ve kararlıyım hareket etmıcem cok agrım olmasın bugun yaaaaa bu arada yumurtan belkı daha buyuyecektır yada ılacın dozunu artırır tatlım okadar uzulme
canım kuzucuga cok gecmıs olsun kurtulamadı gıttı yavrucak yaaaa allahım sıfa versın
olacaksın kuzu ınsallah olacaksın hamıle bu ay ben bogurtlen kokunun ıse yaradıgını dusunuyorum acıkcası
canımcım sen de sogan suyuna baslamıssın ınsallah sıfa olur ama ben korkuyorum baslamaya yaaaa zorla duzene gırmıs olan adetımı bozarmıkı
merhaba arkadaşlar takıp edıyorum yazdıklarınızı fırsat buldukca haftaiçi yogunum ev-iş o yuzden cok katılamıyorum size
adetım bugun bıtıyo inş bu ay olur bebişim canım sıkılyıo dusunmemeye calısıyım dıyorum ama olmuyo bılıyosunuz doktor aylar önceden folıkasıt vermıştı uzun zamandır ıcmıyodum ona basladım gene prolaktın hormonumun degerı yukselıyodu sureklı dostınex kullanıyodum onuda bırakmıstım onada başladım gene Allahım nolur bu sınavı hayırlı guzel haberlerle bıtır ıns nolur olsun bebişlerimiz artık hayırlısıyla:85:
canım adetin gecikezmiydi senin eğer öyleyse erken olabilir bekle biraz daha 1 hafta dolsun testi tekrarla inşallah hamilesindir
derdam nasılsın kuzum yoğunmuşsun allah kolaylık versin
o arkadaşında olur inşallah tez vakitte rabbim kimseyi üzmesin buyolda
öpüyorum iyi bak kendine bitanem
sungerim tamam canım bildirirsin bitince
kanka döndün demek kuzumda iyiymiş çok şükür daha iyi olur inşallah
annelikten istifamı etcen baksen gebertürüm seni uyuduklarına say kuzumu ihmal etme
canım geçicek bugünlerde gökcem iyi olsunda
ablam belli olmazki bazısının hemen başlıyo inşallah öyledir kuzum allahım gönlüne göre versin
eşinde negüzel düşünmüş inşallah bereketiyle gelir kuzunuz
canım garibim çok saol canım allahım tüm ana kuzularını ailesine kavuştursun
neyse bugün başla bakalım şifa olsun canım
peloşum tabiki insan herzaman aynı olmuyo kuzum aada geliyo hepimize
bugünlerde geçicek canım azcık delip geçiyo ama napalım kader
sana kolay gelsin işlerinde datlum
sanada canım
ay ben temizliği severim gelemmi yardıma kuzum
şaka biyana kolay gelsin canım
cananım hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılar
allahım gönlüne göre versin .tamam canım haftaya yazarım sanada
koptum inanki selinaya yazdığına alemsin kuzum
nasılsın?herşey yolunda inşallah
canım geç büyüyo olabilir ama biraz küçük kalmış sanki belkide sanada klomen etki etmiyo canım
hayırlısı olsun sıkma canını
5temi yattın kuzu kıyamam sana ben ble sabah sarhoş gibiydim inanki
kayram allahım daha iyi etsin dikkat et kendine
demek dönüyosun hayırlısıyla kavuş evine canım
kıyamam size ben geldim ama buseferde siz gelmez oldunuz
ayyyy negüzel
oyy yerim ben onu öp benim için kuzuyu
yeşimcim hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılar
peki tahlil yaptırmadanmı kullanıyosun dostıneksi eğer öyleyse yapma canım bu prolaktin belli olmuyo bianda çıkıyo bianda düşüyo .allahım şifa versin hepiize
ne güzel canım insanlara yardım etmek ayrıca geçmiş olsun sanada,,,dualarınada yürekten amin diyorum
ama beni unutmuşunnn
ayyyyy ne güzel prenses iyileşmiş işallah uykusuda düzene girer canım,,,,
işallah hamilesindir canım hakkımızda hayırlısı olsunnnn
yaaaaaa garip sende bana bişey yazmamışın ama beni sizleri hiç unutmuyorum
kardelencim ben bu asistanlık işini merak ettim canım bi ara bi iş mevzusu konuşuyodunuz ama benim kafam bi milyon olduğu içinanlamamıştım banada anlatabilirmisin
işallah canım işallah RABBİM bizede hayırlı bi evlat nasip eder
way ALLAH kavuştursun canım,,,,,işallah hamilesindir eşine çok güzel bi haber vermek nasip olur sana.
Sevtunnn naptıki çok meraklandım işallah güzel haberlerle gelir
Birsen işallah sende bebişinde çok iyisinizdir canım çok ugrayamıyosun bu aralar
ebrarcım sen nasılsınnnnnnnnnn şimdi burda yoksun ama olsunnnnn
ugurboncuğum liste benm çok hoşuma gidiyor ellerine sağlık canım işallah oraya birgün hamile olarak hepimizin ismi yazılır
sünger canım sölediğin konuyla ilgili bilgim yok canım keske bişeyler yazabilseydim
Pelincim aleynacım kayram semracım kardelen49 fıstık sende gelmiyosun yaaa,,, sizler nasılsınız bu arada duruda bi iki gündür yok neden gelmiyo ki merak ettim işallah hersy yolundadır,,,,
arkadaşlar elimden geldiği kadar hepinizin halini hatrını sormaya çalıştım işallah unuttuğum kader rkadaşlarım bana kırılmaz ama kırılsalarda haklılar insan herkezin ismini görüp kndi ismini görmeyince üzülüyor,,,,,ama ben hepinizi çok seviyorum,,,,,13 martı beklyorum merakla dur bakalım ne olacak ama ben hamile kalsamda sanırım kalp atışlarını duyana kadar rahat olamıcam ama bu defa çok umutluyum mutluyum yada mutlu olmaya çalışıyorum bebeğim gelirse eger birdaha gitmesin istiyorum beni bırakmasın işallah ,,,,sanki hiç hamile kalmamışım gibi heyecanlıyım hoş hersey hamile kalmayla bitmiyo aslında hersey yeni başlıyo zorlu bi süreç ama tatlı,,,,işallah hepimiz o zorlu olsada tatlı süreçten tez zamanda geçerizzzzzz
kizlar nasilsiniz bu arada sohbetkoyu herhalde massallah bi aksam girmedimm off off off o sayfalar nasil cogalms kusura bakmayin kizlar gecmisi cok fazla okuyamadimm kafam agriyor birazzz haa bu arada dualari okudum allah ins kabul eder
ben her sabah 7 de kalkıyom kahvaltısını yaptırıyom sora uğurluyom,dün akşam uyuşukluğum üstümde diye gitti bütün meyvelerden sıkıp gelmiş,bide çiğköfte aldı geldi yatana kadar iyi besledi beni.saolsunn.
olmaz,ben diyetteyim,aklımı çelme lütfennnnn
tamam canım dedgin gibi umutsuzlık yok amin inş hayırlısıyla cok bekletmeden gelir bebişlerimiz
canım benim üzülme inş bidaki aya gelir bebişin hayırlısıyla...
canım rabbim yüzünü güldürsün... inş bu ay gelir bebişin...
canım ben bugun daha iyiyim sagol sordugun icin sen nasılsın...
eboşum sendende alıntı almıştım ama cıkmamış... yine karşılaşamadık canım ya ben cıkmışım sen gelmişsin tatlım... bu arada selina kerdeloş elixsir dördünüz yaptıgı sohbeti okudum ama bişey anlamadım ne parasıymış o bakıyım
sevtunumu bende merak ettim nerde kaldı bu hatun ya...
selam kızlar nasılsınız ben yorgunum biraz iş yaptım tülleri asarken belimi agırttım ama şimdi iyi allaha şükür sizler ne yaptınız görşmeyeli...
canlarım eve yeni girdim vallahi kusura bakmayın pazarada gittik eşimle neyse doktora gittim sabah keseyi göremedi ama dedi birşeyelr ban tebbessün ediyo dedihaftaya salı nasip olursa gel keseyi görelim dedi yarın kan tahlili vercem bebek için hormon tahlili bu arada doktora dedim progestoron içiyorum 200 mglık sabah 1 akşam 1 dedim ban bakarak güldü aferim sana dedi içtiğgin için ama o akşam 2 sabah 1 tane iç dedi ama 100 mg vermiş bendedede 200 mglık var sabah 1 akşam bir içiyorum panik atagımı söyledim dedi korkma bebege bir şey yapmaz o dedi 14 haftalıkken dikilicek dedi sagolsun ban gel ben senin herşeyinle ilgilenicem dedi kim demiş sigorta diye özel vallahi yanında halt yemiş ban dua edin kızlar teste sonuş 4356 çıktı acaba kaç haftalık benim mercimegim allahım sizlerede tez zamanda tatırsın işşallah bu güzel duyguyu kusura bakmayım bir hastane bir annemide hastaneye götürdüm anca gelebildik çizelgeyi nasıl yapıyosun link atında yapam bir yada ben beceremiyorum kime yaptırsam acebe yardım edin bakem profun sen yapabilirmisin gene sana zahmet olmazsa a
İnşallah canım hayırlısıyla
kocamann öpüyorum şeker kız
Ne tür bir ceza bacım
Evet tatlım şu an olduğu gibi dün bu gün giremedim nete.Fransadan misafirlerim vardı..Şimdi yaslandım arkama okuyup okuyup yazıyorum
Diyetin hayırlı uğurlu olsun canım
offfffffffff yine yalnızım evdee
cnm bnm 2yıl olcak evlenelı 1 yıldır dusunuyoruz bebiş 1yıl önce başladık doktora gıtmeye bı ara hormonlar sıkıntı yaptı bı ara fılm cekıldı bı ara klomen iğne falan kullandım şimdi doktora gıtmeyıde bıraktım sadece hormon hapı bıde folık asıt kullanıyorum Rabbım ısteyen herkese versın etrafın kayınvalıdemın laflarındanda sıkıldım herkes soruyo arkadaşlarımındanda cogu hamıle busıra hep gebelıkten muhhabbet edıyoz cok özenıyorum onlara streslıyım sabırsızım Allah sabrımı arttırsın hakkımızda hayırlısı olsun
aminn doğru dıyosun cnm takmasam iyide elımdekı değilki bazen öle laflar edıyolarkı -özellıkle kayınvalıdem- hiç çocugum olamıyacak gıbı hıssedıyorum böle dusune dusunede stres olup cıkıyorum Rabbım hepimizin yuzunu guldursun bebişlerimizi versın bıran önce hayırlısıyla tabı
hakkımızda bebişlerimizin olmasını hayırlı kılsın rabbim.cnm bnm 2yıl olcak evlenelı 1 yıldır dusunuyoruz bebiş 1yıl önce başladık doktora gıtmeye bı ara hormonlar sıkıntı yaptı bı ara fılm cekıldı bı ara klomen iğne falan kullandım şimdi doktora gıtmeyıde bıraktım sadece hormon hapı bıde folık asıt kullanıyorum Rabbım ısteyen herkese versın etrafın kayınvalıdemın laflarındanda sıkıldım herkes soruyo arkadaşlarımındanda cogu hamıle busıra hep gebelıkten muhhabbet edıyoz cok özenıyorum onlara streslıyım sabırsızım Allah sabrımı arttırsın hakkımızda hayırlısı olsun
aman canım,kayra nıun dediği gibi,prof mrof olmayın sakın,bizim kadar uğraşmayın inşallah.bende iyiyim bitanem sagol...valla bende anlamadım niye böyle yavaşladıkı o zaman k.k damı sorun var acaba...
iyi olmana sevindim canım dün ikimizinde moralı bozuktu bugun bende iyiyim allha şükür tatlım
yok canım ya biz senin gibi olamayızki ben espri yapmıştım kardeleşum...ya ben asmıyodum aslında ama öglen yıkıyınca kırışmasın diye mecburen astım zaten yaramazlıkta yaptıgımız yok doktor yasakladı oyüzden bişey olmaz tatlım
kardeloşum cıkıyormuss neti yavass yazamadıı sizlere
teşekkürler kızlarkızlar bu arada kkda sorun oldugundan kardelos gremedı ve ayrılması gerektı sızlere solememı ıstedı haberınız ola
huuu huuuu benn geldimm benn napıyosunuzz bakimm sizz geçmişi okuyup geliyorummmm
senle alakası yok ta,saatleri tuturamıyon galibakizlar sevtunun bebegi kac haftali bilen varmi merak ettimde kese hala gözükmemis ins gözükür benim gibi ins hayal kirikligina ugramaz cnm benim allah yüzüne güler ins aminnnnnn..
garipcim cnm cok saoll valla nedense geceleri durduk yere kafayi yedimmhaa bu arada senin sinav sonuclarin geldimi???
bu arada kizlarrr nasilsinizzz sohbet masallah koyuu ama ben gelince herkes dagilmiss
kizlar sevtunun bebegi kac haftali bilen varmi merak ettimde kese hala gözükmemis ins gözükür benim gibi ins hayal kirikligina ugramaz cnm benim allah yüzüne güler ins aminnnnnn..
garipcim cnm cok saoll valla nedense geceleri durduk yere kafayi yedimmhaa bu arada senin sinav sonuclarin geldimi???
bu arada kizlarrr nasilsinizzz sohbet masallah koyuu ama ben gelince herkes dagilmiss
Bacım burdaydık bir msn karışıklığı oldu valla feleğim şaştı bir anda ama şükür herşey yoluna girdi sen üstüne alınma gerçekten...Ben ağaç oldum kocişi beklerken henüz gelmedi aradım gelicem dedi kapattı erkekler iştekizlar sevtunun bebegi kac haftali bilen varmi merak ettimde kese hala gözükmemis ins gözükür benim gibi ins hayal kirikligina ugramaz cnm benim allah yüzüne güler ins aminnnnnn..
oo ebrar ablam gelmiş h.g ablacıım
Ebrarcım selam bacım nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?