slm kızlar adetıme 5 gun kala gebelık testı yapsam dogru sonuç verırmı ben yenı uyeyım ve acemılık cekıyorum suanda da bırazcık yardımcı olursanız sevınırım
bence vermez canım boşuna yapıpda hayal kırıklığı yaşama 5 gün nedirki çabucak geçer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar adetıme 5 gun kala gebelık testı yapsam dogru sonuç verırmı ben yenı uyeyım ve acemılık cekıyorum suanda da bırazcık yardımcı olursanız sevınırım
bence vermez canım boşuna yapıpda hayal kırıklığı yaşama 5 gün nedirki çabucak geçer
oylede merak edıyorum işdee.peki adetten 4 gunsonra kı ılıskıı de n gebelık olrumu arkadslar
oylede merak edıyorum işdee.peki adetten 4 gunsonra kı ılıskıı de n gebelık olrumu arkadslar
allah allah niye oluyo acaba ya kafanı azcık boşalt canım bence yoğunluktan ve yorgunluktan oluyor böyle
kuzum dikkat et geçmiş olsun benimde ennefret ettiğim şey tül asmak yaa kocişde hayatta takmaz beceremez biz kadınların işi çok zor
kahveyi içmiş kadar oldum canım saolasın
evet altta görüyodum biranda yok oldun dedim nereye gitti bu hatun olsun kuzum sorun yok ben takılmam öyle merak etme
buarada amin inşallah
evet eskilerin bankası oraydı yaa
canım maşallah çok sevindim haftayada keseyi görürsünüz inşallah
kız gerçekten ikizmi yoksam değerin çok güzel maşallah
kuzum unutmadım merak etme arada unutkanlık yapıyomda seni asla
dimek 4e kadar valla helal size
aaa demek misafirin vardı nediyim geçmiş olsun canım özledik seni bacım
anladım tatlışım inşallah birdaha yükselmez şifa olsun içtiğin ilaçlar inşallah
garibim dimek başlıyamadın neyse önümüzdeki ay başlarsın inşallah canım
ben temizliği severim ya kendimi kaybederim temizlik yaparken
hadi kolay gelsin sana
hoşbuldum canım saol nasılsın?
sagol eboşum valla kadınların işi zor canım napıyım asmak zorundaydım yoksa kırışcaktı kocişi beklerken...benim kociş asıyo canım ben kandırıyorum onu
way,elixsirr+,Duru_,kardelen5233,ebrar_53+,kuzubal,yesim1548,birsen29,mszatung,selam kızlar nasılsınızdurucum güle güle canım görüşmek üzre
![]()
sagol eboşum valla kadınların işi zor canım napıyım asmak zorundaydım yoksa kırışcaktı kocişi beklerken...benim kociş asıyo canım ben kandırıyorum onu
way,elixsirr+,Duru_,kardelen5233,ebrar_53+,kuzubal,yesim1548,birsen29,mszatung,selam kızlar nasılsınızdurucum güle güle canım görüşmek üzre
![]()
![]()
h.g pelincim kocişin iyimi cnm birşey yok dimi![]()
hoşbulduk bitanem iyi canım allaha şükür bişeyi yok ama cok korktum ya kocişime bişey oldu diye şimdi uyuyoken bende size bakıyım dedim...
hoşbulduk bitanem iyi canım allaha şükür bişeyi yok ama cok korktum ya kocişime bişey oldu diye şimdi uyuyoken bende size bakıyım dedim...
teşekkür ederim canım sana yakı vur demiştim yapmadın demi hainheyttt beeee,sağol birsencim,asıl maaşı sen hakediyon zaten bu tempoyla,bunlar bankamatik memuresi canım,boşver bunları,gel biz el ele verelim senle
canım çekmedi ananası,iyi gelirmiş diye duydum sadece.sağol.
gülme kısssssssss
tamam canım,sen goncana bak,görüşürük.
selam canım ebrar hacamat için cevap bekledim ama okumadınmı cevap gelmediselam canım saol ben iyiyim sen nasılsın bakem?
birsenim ben okadar dedimdi kızlara çok konuşmayın diye ama bunların çenesi düşük bacım
yaa yatağı düzeltmeyimde kocam beni düzeltsin benimki titizdir
birsenim sohbetimiz çok hoş gerçektende allahım daim etsin hepiniz süpersiniz yaa
Allah,
er-Rahmân, er-Rahîm,
el-Melik, el-Kuddûs, es-Selâm,
el-Mü'min, el-Müheymin, el-Azîz, el-Cebbâr,
el-Mütekebbir, el-Hâlık, el-Bâri', el-Musavvir, el-Gaffâr,
el-Kahhâr, el-Vehhâb, er-Rezzâk, el-Fettâh, el-Alîm, el-Kâbıd,
el-Bâsıt, el-Hâfıd, er-Râfi, el-Muiz, el-Müzill, es-Semi', el-Basîr,
el-Hakem, el-Adl, el-Lâtîf, el-Habîr, el-Halîm, el-Azîm, el-Gafûr,
eş-Şekûr, el-Aliyy, el-Kebîr, el-Hafîz, el-Mukît, el-Hasîb, el-Celîl,
el-Kerîm, er-Rakîb, el-Mücîb, el-Vâsi', el-Hakîm, el-Vedûd, el-Mecîd,
el-Bâis, eş-Şehîd, el-Hakk, el-Vekîl, el-Kaviyy, el-Metîn, el-Veliyy,
el-Hamîd, el-Muhsî, el-Mübdî, el-Muîd, el-Muhyî, el-Mümît, el-Hayy,
el-Kayyûm, el-Vâcid, el-Mâcid, el-Vâhid, es-Samed, el-Kâdir, el-Muktedir,
el-Mukaddim, el-Muahhir, el-Evvel, el-Âhir, ez-Zâhir, el-Bâtın, el-Vâli,
el-Müteâlî, el-Berr, et-Tevvâb, el-Müntakim, el-Afüvv, er-Raûf,
Mâlikü'l-Mülk, Zü'l-Celâli ve'l-İkrâm, el-Muksit, el-Câmi',
el-Ganiyy, el-Muğni, el-Mâni', ed-Dârr, en-Nâfi',
en-Nûr, el-Hâdi, el-Bedî', el-Bâkî,
el-Vâris, er-Reşîd,
es-Sabûr.
malesf canım ama erken yumurtladınsa olabilir ama genede adetini bekle canımoylede merak edıyorum işdee.peki adetten 4 gunsonra kı ılıskıı de n gebelık olrumu arkadslar
canım benim bende ya bebiş varsa ya bişey olursa diyorum oda asıyo ama nereye kadar kandırırım bilmiyorum cogu erkekler öyle tatlım benimkide asarken oflüyü pofluyo ama yinede asıyo...baksen kandırıyosun demek valla bizimki birkaç kez denedi ama beceremedi öf pöf dinlemektense ben asıyorum![]()
selam peloşum.![]()
teşekkür ederim canım sana yakı vur demiştim yapmadın demi hain
selam canım ebrar hacamat için cevap bekledim ama okumadınmı cevap gelmedi
malesf canım ama erken yumurtladınsa olabilir ama genede adetini bekle canım
evet canım bide biz zor kavuştuk... rabbim kocişlerimizi bize bagışlasınanooommm cnm yaaaa tabi kıs koca bu baska birşeye benzemezz![]()
ay ben bişeymi kaçırdım ya hayırdır peloş?noldu canım
selam cnm iyiyim cok sukur bu aksam burdaydım genelde moralım ondanmı iyi bilmiyorumway,elixsirr+,Duru_,kardelen5233,ebrar_53+,kuzubal,yesim1548,birsen29,mszatung,selam kızlar nasılsınızdurucum güle güle canım görüşmek üzre
![]()
ben cevap yazdım kuzum sen okumadın sanırsam ben pek sıcak bakmıyom benim koca hiç bakmıyo he çok iyi diyolar ama ben korkarımteşekkür ederim canım sana yakı vur demiştim yapmadın demi hain
selam canım ebrar hacamat için cevap bekledim ama okumadınmı cevap gelmedi
malesf canım ama erken yumurtladınsa olabilir ama genede adetini bekle canım
canım benim bende ya bebiş varsa ya bişey olursa diyorum oda asıyo ama nereye kadar kandırırım bilmiyorum cogu erkekler öyle tatlım benimkide asarken oflüyü pofluyo ama yinede asıyo...
a.s kardeloşum nasılsın canım bu arada msn ni özelden yollarmısın sakıncası yoksa![]()
evet canım bide biz zor kavuştuk... rabbim kocişlerimizi bize bagışlasın
canım bugun kocişim motordayken köpek saldırmış düşürmüş allahtan ufak sıyrıklardan başka bişey olmamış eve geldi şok oldum valla ama iyi şimdi uyuyo![]()
evet canım bide biz zor kavuştuk... rabbim kocişlerimizi bize bagışlasın
canım bugun kocişim motordayken köpek saldırmış düşürmüş allahtan ufak sıyrıklardan başka bişey olmamış eve geldi şok oldum valla ama iyi şimdi uyuyo![]()