Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm kızlar adetıme 5 gun kala gebelık testı yapsam dogru sonuç verırmı ben yenı uyeyım ve acemılık cekıyorum suanda da bırazcık yardımcı olursanız sevınırım

bence vermez canım boşuna yapıpda hayal kırıklığı yaşama 5 gün nedirki çabucak geçer

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 elixsirr+ way+ kardelen5233+ birsen29+ kuzubal pelin67+ yesim1548 mszatung
:65::65::65::65:

allah allah niye oluyo acaba ya kafanı azcık boşalt canım bence yoğunluktan ve yorgunluktan oluyor böyle

:60::60::53:

kuzum dikkat et geçmiş olsun benimde ennefret ettiğim şey tül asmak yaa kocişde hayatta takmaz beceremez biz kadınların işi çok zor

kahveyi içmiş kadar oldum canım saolasın :68:
evet altta görüyodum biranda yok oldun dedim nereye gitti bu hatun olsun kuzum sorun yok ben takılmam öyle merak etme
buarada amin inşallah

:60::60:
evet eskilerin bankası oraydı yaa

:65::65:
canım maşallah çok sevindim haftayada keseyi görürsünüz inşallah
kız gerçekten ikizmi yoksam değerin çok güzel maşallah

kuzum unutmadım merak etme arada unutkanlık yapıyomda seni asla :38:
dimek 4e kadar valla helal size :46:

aaa demek misafirin vardı nediyim geçmiş olsun canım özledik seni bacım

anladım tatlışım inşallah birdaha yükselmez şifa olsun içtiğin ilaçlar inşallah

:43::43:

garibim dimek başlıyamadın neyse önümüzdeki ay başlarsın inşallah canım
ben temizliği severim ya kendimi kaybederim temizlik yaparken
hadi kolay gelsin sana

hoşbuldum canım saol nasılsın?

sagol eboşum valla kadınların işi zor canım napıyım asmak zorundaydım yoksa kırışcaktı kocişi beklerken...benim kociş asıyo canım ben kandırıyorum onu:9::9:

way,elixsirr+,Duru_,kardelen5233,ebrar_53+,kuzubal,yesim1548,birsen29,mszatung,selam kızlar nasılsınız:3::3: durucum güle güle canım görüşmek üzre:16:

sagol eboşum valla kadınların işi zor canım napıyım asmak zorundaydım yoksa kırışcaktı kocişi beklerken...benim kociş asıyo canım ben kandırıyorum onu:9::9:

way,elixsirr+,Duru_,kardelen5233,ebrar_53+,kuzubal,yesim1548,birsen29,mszatung,selam kızlar nasılsınız:3::3: durucum güle güle canım görüşmek üzre:16:

h.g pelincim kocişin iyimi cnm birşey yok dimi:59:

baksen kandırıyosun demek valla bizimki birkaç kez denedi ama beceremedi öf pöf dinlemektense ben asıyorum :43:

selam peloşum.:3:

heyttt beeee,sağol birsencim,asıl maaşı sen hakediyon zaten bu tempoyla,bunlar bankamatik memuresi canım,boşver bunları,gel biz el ele verelim senle:29:
canım çekmedi ananası,iyi gelirmiş diye duydum sadece.sağol.

gülme kısssssssss:41:

tamam canım,sen goncana bak,görüşürük.
teşekkür ederim canım sana yakı vur demiştim yapmadın demi hain
selam canım saol ben iyiyim sen nasılsın bakem?

birsenim ben okadar dedimdi kızlara çok konuşmayın diye ama bunların çenesi düşük bacım :60::60:
yaa yatağı düzeltmeyimde kocam beni düzeltsin benimki titizdir :24:
birsenim sohbetimiz çok hoş gerçektende allahım daim etsin hepiniz süpersiniz yaa
selam canım ebrar hacamat için cevap bekledim ama okumadınmı cevap gelmedi
Allah,
er-Rahmân, er-Rahîm,
el-Melik, el-Kuddûs, es-Selâm,
el-Mü'min, el-Müheymin, el-Azîz, el-Cebbâr,
el-Mütekebbir, el-Hâlık, el-Bâri', el-Musavvir, el-Gaffâr,
el-Kahhâr, el-Vehhâb, er-Rezzâk, el-Fettâh, el-Alîm, el-Kâbıd,
el-Bâsıt, el-Hâfıd, er-Râfi, el-Muiz, el-Müzill, es-Semi', el-Basîr,
el-Hakem, el-Adl, el-Lâtîf, el-Habîr, el-Halîm, el-Azîm, el-Gafûr,
eş-Şekûr, el-Aliyy, el-Kebîr, el-Hafîz, el-Mukît, el-Hasîb, el-Celîl,
el-Kerîm, er-Rakîb, el-Mücîb, el-Vâsi', el-Hakîm, el-Vedûd, el-Mecîd,
el-Bâis, eş-Şehîd, el-Hakk, el-Vekîl, el-Kaviyy, el-Metîn, el-Veliyy,
el-Hamîd, el-Muhsî, el-Mübdî, el-Muîd, el-Muhyî, el-Mümît, el-Hayy,
el-Kayyûm, el-Vâcid, el-Mâcid, el-Vâhid, es-Samed, el-Kâdir, el-Muktedir,
el-Mukaddim, el-Muahhir, el-Evvel, el-Âhir, ez-Zâhir, el-Bâtın, el-Vâli,
el-Müteâlî, el-Berr, et-Tevvâb, el-Müntakim, el-Afüvv, er-Raûf,
Mâlikü'l-Mülk, Zü'l-Celâli ve'l-İkrâm, el-Muksit, el-Câmi',
el-Ganiyy, el-Muğni, el-Mâni', ed-Dârr, en-Nâfi',
en-Nûr, el-Hâdi, el-Bedî', el-Bâkî,
el-Vâris, er-Reşîd,
es-Sabûr.

slm kızlar adetıme 5 gun kala gebelık testı yapsam dogru sonuç verırmı ben yenı uyeyım ve acemılık cekıyorum suanda da bırazcık yardımcı olursanız sevınırım

oylede merak edıyorum işdee.peki adetten 4 gunsonra kı ılıskıı de n gebelık olrumu arkadslar
malesf canım ama erken yumurtladınsa olabilir ama genede adetini bekle canım

baksen kandırıyosun demek valla bizimki birkaç kez denedi ama beceremedi öf pöf dinlemektense ben asıyorum :43:
canım benim bende ya bebiş varsa ya bişey olursa diyorum oda asıyo ama nereye kadar kandırırım bilmiyorum cogu erkekler öyle tatlım benimkide asarken oflüyü pofluyo ama yinede asıyo...:37:

a.s kardeloşum nasılsın canım bu arada msn ni özelden yollarmısın sakıncası yoksa:34:

henüz yakı yapmadım birsencim,inşallah gerek kalmaz.

anooommm cnm yaaaa tabi kıs koca bu baska birşeye benzemezz:69:
evet canım bide biz zor kavuştuk... rabbim kocişlerimizi bize bagışlasın:69::69:
ay ben bişeymi kaçırdım ya hayırdır peloş?noldu canım

canım bugun kocişim motordayken köpek saldırmış düşürmüş allahtan ufak sıyrıklardan başka bişey olmamış eve geldi şok oldum valla ama iyi şimdi uyuyo:69::69:

ben cevap yazdım kuzum sen okumadın sanırsam ben pek sıcak bakmıyom benim koca hiç bakmıyo he çok iyi diyolar ama ben korkarım :34:
canım benim bende ya bebiş varsa ya bişey olursa diyorum oda asıyo ama nereye kadar kandırırım bilmiyorum cogu erkekler öyle tatlım benimkide asarken oflüyü pofluyo ama yinede asıyo...:37:

a.s kardeloşum nasılsın canım bu arada msn ni özelden yollarmısın sakıncası yoksa:34:

saolsun canım naapsın adamda korkuyodur yapıyodur benimki korkmuyo olma ihtimali olmadığı için :9:

evet canım bide biz zor kavuştuk... rabbim kocişlerimizi bize bagışlasın:69::69:

canım bugun kocişim motordayken köpek saldırmış düşürmüş allahtan ufak sıyrıklardan başka bişey olmamış eve geldi şok oldum valla ama iyi şimdi uyuyo:69::69:

geçmiş olsun pelincim,atlamışım galiba tatlım.

çok gecmıs olsun cnm bı verdıgınız varmıs Allah bırbırnıze bagıslasın sızı bıde inş olacak bebişlerinizi:))

Back
X