slm kızlarrrrr
a.slm cnm hş.g nasılsın_?
hoşbuldum cnm idare eder sen nasılsılsın
selam kızlar ben artık cok sık gelemiycem topige biraz kafamı rahatlatmak istiyorum bebiş fikrini aklımdan atmam lazım k.k ya girdikcede bu pek mümkün olmuyo malasef...hepinizi cok seviyorm iyiki varsınız canlarım... rabbim cok bekletmeden hepimizin yüzünü güldürür inş hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder...
boncugum ben adet oldum canım yeni tarihim 15 mayıs hayırlısıyla gelir inş melegim bu ay
merhaba arkadaşlar,:79:
nasılsınız ???
mrb cnm ben ii yim tşk ler sen nasılsın
ALLAHIM iyilik wersin canım bende iyi olmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince hala adetim gelmedi 23 gün oldu söktürücüde içtim biteli 2 gün oldu ama yok .....
amin cnm cümlemize inş... ay bitanem çok uzun olmuş yaaa peki söktürücü içtikten sonra belli bir zaman sınırımı warmı mesela ilaç bittikten şu kadar zaman sonra olur diye inş. olursunda rahatlarsın cnm...bu öyle bişeyki hep sabırla beklememiz gerekiyo çok ama çok sabır dilerim cnm...birde bol bol dua edebilirim senin için keşke elimden daha fazlası gelebilse
ALLAH RAZI OLSUN canım daha ne olsunki duaların yeter zaten bu ilacın bi wakti yok cnm kimi içerken olur kimi bitince olur ama benim anlamadığım tek konu gecen ay martta yumurtam çatlamıştı dr bi haftaya kalmaz gelir demişti kaç hafta geçti ama hala yok gögüslerim şişti kasıklarım fena agrıyor belim agrıyor aşırı akıntım war ama kırmızılar yok.....
amin cnm cümlemizden.ayyy cnm çok tuhaf belirtilerin hamilelik belirtileri gibi ama adet belirtileride böyle anlamadım ki tatlım walla bende meraklandım ama bence yine git dr gebelik kan testi yaptır eğer yoksa dr bu belirtilere kafam çok takılıyo lütfen bişeyler yapın psikolojim bozuluyo bu yüzden de ama mutlaka git yoksa biliyorum bu aklından çıkmaz kafanı yer bitirir hani görmezden gel dicem ama öyle bişeyde değil ki biran önce git cnm oke
kızlar benimde aynı adetime daha çok var ama aynı gögğüslerim şiş kasıklarım ağrıyo acaba neden:97::97:
gecikmemin 13. günü yaptırmıştım ama negatifti canım dr söktürücü werdi gelir dedi başkada bişi demedi 3. günüde zaten hormonlara bakılacak ama bilemiyorum yaa hayırlısı artık ....:26:
selam kızlar her an bam yiğebilirim haberiniz olaa
a.slm hş.g cnm...aaaaa o niye kıs hayırldır_????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?