Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tühhh neden bebek fikrini aklından atman lazım? böyle daha iyi olacaksa hakkında hayırlısı olsun...

ALLAHIM iyilik wersin canım bende iyi olmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince hala adetim gelmedi 23 gün oldu söktürücüde içtim biteli 2 gün oldu ama yok .....

amin cnm cümlemize inş... ay bitanem çok uzun olmuş yaaa peki söktürücü içtikten sonra belli bir zaman sınırımı warmı mesela ilaç bittikten şu kadar zaman sonra olur diye inş. olursunda rahatlarsın cnm...bu öyle bişeyki hep sabırla beklememiz gerekiyo çok ama çok sabır dilerim cnm...birde bol bol dua edebilirim senin için keşke elimden daha fazlası gelebilse

Son düzenleme:

ALLAH RAZI OLSUN canım daha ne olsunki duaların yeter zaten bu ilacın bi wakti yok cnm kimi içerken olur kimi bitince olur ama benim anlamadığım tek konu gecen ay martta yumurtam çatlamıştı dr bi haftaya kalmaz gelir demişti kaç hafta geçti ama hala yok gögüslerim şişti kasıklarım fena agrıyor belim agrıyor aşırı akıntım war ama kırmızılar yok.....

amin cnm cümlemizden.ayyy cnm çok tuhaf belirtilerin hamilelik belirtileri gibi ama adet belirtileride böyle anlamadım ki tatlım walla bende meraklandım ama bence yine git doktora gebelik kan testi yaptır eğer yoksa bu belirtilere kafam çok takılıyo lütfen bişeyler yapın psikolojim bozuluyo bu yüzden de ama mutlaka git yoksa biliyorum bu aklından çıkmaz kafanı yer bitirir hani görmezden gel dicem ama öyle bişeyde değil ki biran önce git cnm oke

Son düzenleme:
kızlar benimde aynı adetime daha çok var ama aynı gögğüslerim şiş kasıklarım ağrıyo acaba neden:97::97:

gecikmemin 13. günü yaptırmıştım ama negatifti canım dr söktürücü werdi gelir dedi başkada bişi demedi 3. günüde zaten hormonlara bakılacak ama bilemiyorum yaa hayırlısı artık ....:26:

kızlar benimde aynı adetime daha çok var ama aynı gögğüslerim şiş kasıklarım ağrıyo acaba neden:97::97:

canım aynı bu ay bende bunu yaşadım adet günümden 10 gün önce göğüsşerimde ağrı başladı belim ve kasıklarım ağrıyodu hamileyim zannettim ama adet oldumm çok zor bişey bu yaa çok takma kafana cnm yoksa sonu çok üzücü oluyo bizim için kendini bişeylerle oyalamaya düşünmemeye çalış.

gecikmemin 13. günü yaptırmıştım ama negatifti canım dr söktürücü werdi gelir dedi başkada bişi demedi 3. günüde zaten hormonlara bakılacak ama bilemiyorum yaa hayırlısı artık ....:26:

anladım cnm ama işte 3.günü gidiceksinde bak olmuyo hala git bence anlat doktora çünkü bayağı zaman geçiyo üzerinden.:26::26::26:

slm kızlar herkes ii inş... bizde bugün piknige gitti k önce hava çok güzeldi sonra tam yemege başlıyıcaz gökcenin uykusu geldi bagrış çagrış uyudu sonra bi rüzgar .. offf ne yedik anlamadım buz gibi oldu herşey ardından yagmur çiselemeye başladı neyse eve dogru geliyoduk kociş araba ögretiyim dedi azcuk arabada sürdüm sona hep 1 vistesle kalktık die hararet yapmış ee benim şucum yok kociş öyle yaptırdı :) neyse sona geldik eve ama heryerim agrıyo gibi yaa slm verip kaçayım dedim
pelincim biraz ara sana iyi gelicekse gelme canım kafanı dagıt gelincede güzel haberle gel inşallah göbüşün dolu olarak gellll:)
trakyacım bebegin için üzüldüm ama bence bi genetik test yaptırman gerekiyo eger daha önce yaptırmadıysandüşüklerin sebebi bulunmalı canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…