kıss bir derdim var bölümüne takılıyoyorum çenemide tutamıyorum
ee malum her an bam yiğebilirim
ALLAH ii liğini versin emiaman dur yemezsin inş.
selam derincim,nasılsın kuzu,özledim seni
bu iksir niye bamlandı ki gene:76:
canım ya negüzel yapıyosun allahım kabul etsin inşallah bu rahatlama bebişini getirsin inşallahcanım ya kayıplardayım sanırım ben.dualara verdim kendimi öyle rahatlıyorum.fırsat olmuyo pc açmaya.bazende giriyorum kimse yok kapatıyorum.öyle işte.sen nasılsın.?
selam kızlar hayırlı haftasonları olsun inş.ben bugun kuaföre gittim gezdim tozdum sabahta temizlik yapmıştım.baya yorgunum şuan yatıcam.herkesi öpüyorum.allaha emanetsinizz..:80:
hay yarabbim ya bu doktorları anlamıyorum benkızlar ıyı hafta sonları.bugun doktora gıttım.muayene bıle etmedı.buranın en ıyı doktoru.şey dedı senin gebelıklerın en baştana daha 2 haftalıkkken sonlanmış yapabılecek bı sey yok dedı.allahın işi.2 kez ust uste dusuk yasadım..tekrar deneyeceksın dedı.hıcbır test felan ıstemedı.herssey gayet ıyı dedı.hıc bı sey anlamadım ınanınn .o zaman neden dusuk aypıyorum kı ben
doktor bıle normal dedı uffffffffffffffffffff.....
peloşum çok üzüldüm canım ama eğer atabileceksen kafandan uzak kal ben pek beceremiyorumda inşallah siz becerirsiniz öpüyorum seni arada uğra özletme kendiniselam kızlar ben artık cok sık gelemiycem topige biraz kafamı rahatlatmak istiyorum bebiş fikrini aklımdan atmam lazım k.k ya girdikcede bu pek mümkün olmuyo malasef...hepinizi cok seviyorm iyiki varsınız canlarım... rabbim cok bekletmeden hepimizin yüzünü güldürür inş hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder...
boncugum ben adet oldum canım yeni tarihim 15 mayıs hayırlısıyla gelir inş melegim bu ay
canım sıkma canını söktürücü içtikden sonra 1 hafta içinde adet oluyosun .inşallah gelirde sıkıntıların biter tatlımALLAHIM iyilik wersin canım bende iyi olmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince hala adetim gelmedi 23 gün oldu söktürücüde içtim biteli 2 gün oldu ama yok .....
canım inşallah müjde verirsin sendekızlar benimde aynı adetime daha çok var ama aynı gögğüslerim şiş kasıklarım ağrıyo acaba neden:97::97:
ayy kuzu noldu acep yaa üzüldüm şimdiselam kızlar her an bam yiğebilirim haberiniz olaa
ooo gökce hanım başladınız pikniklere demek arabada kullandın ohh sefan olsun bacımslm kızlar herkes ii inş... bizde bugün piknige gitti k önce hava çok güzeldi sonra tam yemege başlıyıcaz gökcenin uykusu geldi bagrış çagrış uyudu sonra bi rüzgar .. offf ne yedik anlamadım buz gibi oldu herşey ardından yagmur çiselemeye başladı neyse eve dogru geliyoduk kociş araba ögretiyim dedi azcuk arabada sürdüm sona hep 1 vistesle kalktık die hararet yapmışee benim şucum yok kociş öyle yaptırdı :) neyse sona geldik eve ama heryerim agrıyo gibi yaa slm verip kaçayım dedim
pelincim biraz ara sana iyi gelicekse gelme canım kafanı dagıt gelincede güzel haberle gel inşallah göbüşün dolu olarak gellll:)
trakyacım bebegin için üzüldüm ama bence bi genetik test yaptırman gerekiyo eger daha önce yaptırmadıysandüşüklerin sebebi bulunmalı canım
selam derincim,nasılsın kuzu,özledim seni
bu iksir niye bamlandı ki gene:76:
kuzum bende özledim yaa dön artık noluycnm ya seni altta gördüm hemen yazamadım yegenler bırakmadı yeni aldım...selam gulüm bende çok özledim sorma...kesin olmamakla birlikte 1-2 güne dönüyorum galiba.
sen nasılsın canom iyisin inşallah...
kızlar ben kaçıyorum hepinizi çok öptüm bikaç güne görüşmek üzere inşallah hoşçakalın
ebuşkommm diger kıslar çok çok çokkkkkk özledim yaaaaa:84:
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
1. kardelen5233
boncukum nasılsın kuzum seni düşünüyodum bende iyisin inşallah
bende anlamıyorum ama galiba topicde hamiş patlaması olcaktünaydınlarrrrrrr canlarım.anneme kahvaltıya geldim bi bakayım dedim ama dün gecede kimseler ugramamış niyeki acep topic böyle olmuş hayırdır inşallah
ebuşummm bugün müsait olursan bi alo der misin bebem öptüm seni
neyse dimekki herkes kocişlerinle gezmelerde yada uyuyo:))
boncukumm canım benim sanada iyi pazarlar fıstıgımbu arada ben 3-4 gündür leke görüyom olamadım 2 ay ı geçti baya...çok tuhaf.hergün kahverengi minik lekeler görüyom menapoza mı giriyom ben acep dicegim o ki boncuum listede nereye koyarsın beni bilmiyom ne marrta olabildim ne nisanda çayımıda içtim sökmedi bu defa
kayracım sen neler yapıyon canım seni de özledim yaffhiçbirinizden haberim yok geçmişe bakmadım pek...
peloşşş sen naptın cnm öptüm seni
ay acele çıkmam gerek herkesi yazamıyom öptüm canlar...
iyi pazarlar kimsecikler yok topikte bende gidem
iyi pazarlar kızlarrrrr, :79::79::79:
nasılsınız ???
kızlar yaa bu gece rüyamda bebek emzirdim nasıl saldırıyodu varya ayy öyle fena oldumki uyanınca nasıl etkileniyo insan .birde tatlıydıki allahım hepimize nasip etsin bu duyguyu
ayyy ablacım bende görmüştüm çok acayip bi duygu uyanınca gözlerim dolmuştu bugun bende bi erkek bebek gördüm üzerinde mavi bi süveter wardı çıkarmıs atmıs bnde yerden alıp tekrar giydiriyorum bebekte beni al diye aglıyordu onu uyutuyordum falan cok tuhaftı .....hayırlar olsun inş........
bu arada hala yok ablacım kırmızılar ....
değilmi yaa çok tuhaf oluyo gerçektende sanki bire bir yaşıyosun .keşke devam etseydi malesef telefonla uyandım yaa
senin rüyanda hayrolsun erkek bebek müjde diye biliyorum bide hamile oluyomuşsun hadi hayırlısı belli olmaz benim arkadaşım söktürücü içerke kaldı hamiş şimdi 2 yaşında oğluşu maşallah
ayyyyy ablacım içim bi tuhaf oldu yaa ne bileyim RABBİM hayırlısını wersin annemde bu ara belkide üstüne hamile kaldın ondan skülmüyor diyo ama ben hiç beklemiyorum öyle bişeyi ....
bazen rüyalar hiç bitmese diyorum bende uyanınca sinir oluyorum.....
canım hayrolsun inşallah hiçbişey belli olmaz arkadaşta olcam diye beklerken şok geçirdi bide pko vardı onda hiç ümidi yoktu .ama mevlam ol dedikten sonra herşey boş .
keşke gerçek olsa ama olmuyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?