Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam derincim,nasılsın kuzu,özledim seni
bu iksir niye bamlandı ki gene:76:

cnm ya seni altta gördüm hemen yazamadım yegenler bırakmadı yeni aldım...selam gulüm bende çok özledim sorma...kesin olmamakla birlikte 1-2 güne dönüyorum galiba.
sen nasılsın canom iyisin inşallah...

kızlar ben kaçıyorum hepinizi çok öptüm bikaç güne görüşmek üzere inşallah hoşçakalın

ebuşkommm diger kıslar çok çok çokkkkkk özledim yaaaaa:84:

tünaydınlarrrrrrr canlarım.anneme kahvaltıya geldim bi bakayım dedim ama dün gecede kimseler ugramamış niyeki acep topic böyle olmuş hayırdır inşallah

ebuşummm bugün müsait olursan bi alo der misin bebem öptüm seni

neyse dimekki herkes kocişlerinle gezmelerde yada uyuyo:))

boncukumm canım benim sanada iyi pazarlar fıstıgımbu arada ben 3-4 gündür leke görüyom olamadım 2 ay ı geçti baya...çok tuhaf.hergün kahverengi minik lekeler görüyom menapoza mı giriyom ben acepdicegim o ki boncuum listede nereye koyarsın beni bilmiyom ne marrta olabildim ne nisandaçayımıda içtim sökmedi bu defa

kayracım sen neler yapıyon canım seni de özledim yaffhiçbirinizden haberim yok geçmişe bakmadım pek...

peloşşş sen naptın cnm öptüm seni
ay acele çıkmam gerek herkesi yazamıyom öptüm canlar...

canım ya negüzel yapıyosun allahım kabul etsin inşallah bu rahatlama bebişini getirsin inşallah
hay yarabbim ya bu doktorları anlamıyorum ben
ayne şeyleri ben yaşadım hep normal dendiki benim bebeklerim daha büyüktü kendi çabalarımla genetik testlerimi yaptırdım ve sorun ortaya çıktı .nekadar ucuz hayatımız onların canı yanmıyo tabi
peloşum çok üzüldüm canım ama eğer atabileceksen kafandan uzak kal ben pek beceremiyorumda inşallah siz becerirsiniz öpüyorum seni arada uğra özletme kendini
ALLAHIM iyilik wersin canım bende iyi olmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince hala adetim gelmedi 23 gün oldu söktürücüde içtim biteli 2 gün oldu ama yok .....
canım sıkma canını söktürücü içtikden sonra 1 hafta içinde adet oluyosun .inşallah gelirde sıkıntıların biter tatlım
kızlar benimde aynı adetime daha çok var ama aynı gögğüslerim şiş kasıklarım ağrıyo acaba neden:97::97:
canım inşallah müjde verirsin sende
bide yumurtlama günlerin olmasın benimodönemlerdede gögüs ağrım ve kasık ağrım olur
selam kızlar her an bam yiğebilirim haberiniz olaa
ayy kuzu noldu acep yaa üzüldüm şimdi
ooo gökce hanım başladınız pikniklere demek arabada kullandın ohh sefan olsun bacım
gökceyide senide öpüyorum
selam derincim,nasılsın kuzu,özledim seni
bu iksir niye bamlandı ki gene:76:

naber kuzu işlerini hallettinmi yumoşlar ne alemde?
kuzum bende özledim yaa dön artık noluy
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

1. kardelen5233

boncukum nasılsın kuzum seni düşünüyodum bende iyisin inşallah
bende anlamıyorum ama galiba topicde hamiş patlaması olcak onun sessizliği olsa gerek
iyi pazarlar kimsecikler yok topikte bende gidem

selam kuzu sanada iyi pazarlar

ya ben sungeride merak ediyorum adet günü geçti acep oldumu yoksa bebişmi var
sunger nerelerdesin tatlım yaa bi ses ver bakıyım

kızlar yaa bu gece rüyamda bebek emzirdim nasıl saldırıyodu varya ayy öyle fena oldumki uyanınca nasıl etkileniyo insan .birde tatlıydıki allahım hepimize nasip etsin bu duyguyu

kızlar yaa bu gece rüyamda bebek emzirdim nasıl saldırıyodu varya ayy öyle fena oldumki uyanınca nasıl etkileniyo insan .birde tatlıydıki allahım hepimize nasip etsin bu duyguyu

ayyy ablacım bende görmüştüm çok acayip bi duygu uyanınca gözlerim dolmuştu bugun bende bi erkek bebek gördüm üzerinde mavi bi süveter wardı çıkarmıs atmıs bnde yerden alıp tekrar giydiriyorum bebekte beni al diye aglıyordu onu uyutuyordum falan cok tuhaftı .....hayırlar olsun inş........
bu arada hala yok ablacım kırmızılar ....

değilmi yaa çok tuhaf oluyo gerçektende sanki bire bir yaşıyosun .keşke devam etseydi malesef telefonla uyandım yaa
senin rüyanda hayrolsun erkek bebek müjde diye biliyorum bide hamile oluyomuşsun hadi hayırlısı belli olmaz benim arkadaşım söktürücü içerke kaldı hamiş şimdi 2 yaşında oğluşu maşallah

ayyyyy ablacım içim bi tuhaf oldu yaa ne bileyim RABBİM hayırlısını wersin annemde bu ara belkide üstüne hamile kaldın ondan skülmüyor diyo ama ben hiç beklemiyorum öyle bişeyi ....
bazen rüyalar hiç bitmese diyorum bende uyanınca sinir oluyorum.....

canım hayrolsun inşallah hiçbişey belli olmaz arkadaşta olcam diye beklerken şok geçirdi bide pko vardı onda hiç ümidi yoktu .ama mevlam ol dedikten sonra herşey boş .
keşke gerçek olsa ama olmuyo işte

canım hayrolsun inşallah hiçbişey belli olmaz arkadaşta olcam diye beklerken şok geçirdi bide pko vardı onda hiç ümidi yoktu .ama mevlam ol dedikten sonra herşey boş .
keşke gerçek olsa ama olmuyo işte

ewet değil mi ablacım RABBİM inş bizede bu mucizeyi yaşatır herşeyin hayırlısı olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…