Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar yaa bu gece rüyamda bebek emzirdim nasıl saldırıyodu varya ayy öyle fena oldumki uyanınca nasıl etkileniyo insan .birde tatlıydıki allahım hepimize nasip etsin bu duyguyu

oyyy ablacık hayrolsun inş....güzel yordum inş. rabbim güzel çıkarır rüyanı...

gülümmm hoşgeldin canım nasılsın

hş.b ablacım nbr nasılsın bakim....ama hissettim iyisin hemde çoookkk

oyyy ablacık hayrolsun inş....güzel yordum inş. rabbim güzel çıkarır rüyanı...

hş.b ablacım nbr nasılsın bakim....ama hissettim iyisin hemde çoookkk

amin kuzum yaaa inşallah çok gördüm böyle rüyalar buseferki hayra çıkar umarım
evet iyiyim kuzucum şükür allahıma sende iyisin bende hissediyorum

amin ablacım inş. hayırlara çıkar rüyalarımız...ewet walla çok mutlu ediyo helede kendi bebişini görmek rüyada olsa o duyguyu yaşamak mükemmel bişeymiş:97:

allahım gerçeğe dönüştürsün kuzum bugeceki kadar güzel bir duyguyu hiç yaşamamıştım bende mükemmelin ötesindeyaa

ranacım sen 7 aylık evliydin değilmi canım?
inşallah çok bekletmez minişin biraz kendinden bahsetsene canım

ewet ablacım 7 aylık ewliyim we ilk günden itibaren bebek için uğraşıyoruz 23 yaşındayım ankarada oturuyorum ...
inş çok bekletmez RABBİM bütün isteyenleri sewindirsin en kısa zamanda hepimizin miniklerini wersin belki ben daha yolun başındayım ama bunun ne kadar zor oldugunu şimdiden anladım ama şuda war ki RABBİM ol dedikten sonra olur en hayırlı zamanda hayırlı bebek werecek bunada yürekten inanıyorum...!!!

anladım canım ankaralımısın bende ankarada doğdum büyüdüm nasipse buayın sonunda ankaraya gelicem özledim memleketimi hemde düğün var
sen pozitif düşünmeye devam et canım ümit olmadan olmaz zaten bende 10 yıllık evliyim ve hep ümidim var tedavi işlerini bıraksamda yinede inanıyorumki rabbim vericek

ewet ablacım umudumu hiç kaybetmiyorum içimin en derinliklerinde o inanç war belki şuan bi sınawdan geçiyoruz bunu en iyi ALLAHIM bilir tabi sende hiç sıkma canını ne mucizeler oluyor inş en kısa zmanda sende sevinen kullarından olursun RABBİM hayırlısını kısmet etsin ...
sizin nedensiz mi olmuyor ablacım ???

Son düzenleme:
tamam canım sen bak eşine eşler herşeyden önemli
benimki yok bugün çalışıyo ama 2 saate gelir

baktım ablişkom...ewet abla eşler çok önemli ama bzen ikide birde rahatsız etmeleri olmasa

allahım gerçeğe dönüştürsün kuzum bugeceki kadar güzel bir duyguyu hiç yaşamamıştım bende mükemmelin ötesindeyaa

amin inş. ablacım bende hani sana anlatmıştım ya kendi bebeğimi gördüm diye o rüya beni çok etkilemişti walla hala daha aklımdan çıkmıyo sanki gerçekte yaşadım gibi gelio

Son düzenleme:
canım öyle elbetteki imtihandayız ve rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş inşallah hakkıyla veririz imtihanımızı
bizim sebepsiz aslında yani bende pıhtılaşma sorunu ve adet düzensizliği var .ben 3 kere hamile kaldım ikisi doğal biri tüpbebekle ama düşük oldu malesef .şimdi pıhtılaşma için coraspin kullanıyorum ama düzensizliğime bir anlam veremiyolar hormonlarda normal .böyle işte canım
oo hepsinde var o kuzum benimki evde olsa oturamazdım başına gece bile pc başındaysam birsürü şey ister canları saolun
çıkmaz canım benimde unutamadığım rüyalarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…