canım öyle elbetteki imtihandayız ve rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş inşallah hakkıyla veririz imtihanımızı
bizim sebepsiz aslında yani bende pıhtılaşma sorunu ve adet düzensizliği var .ben 3 kere hamile kaldım ikisi doğal biri tüpbebekle ama düşük oldu malesef .şimdi pıhtılaşma için coraspin kullanıyorum ama düzensizliğime bir anlam veremiyolar hormonlarda normal .böyle işte canım
oo hepsinde var o kuzum benimki evde olsa oturamazdım başına gece bile pc başındaysam birsürü şey istercanları saolun
çıkmaz canım benimde unutamadığım rüyalarım var
hepside aynı demekki ama walla benimki çaykolik artık baydı beni yaaa 5 kelimemizden 3'ü güllllllll çayyartık bana seslenince direk çaya koşar oldum
ay koptum yaa madem öyle yanına koy kuzum demliği doldursun doldursun içsin
benimkide çok sever allahtan fincanla içiyoda çabuk bitmiyo
canımm sen nie konuşmuyon bnm le bakimnasılsın şekerim
canım öyle elbetteki imtihandayız ve rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş inşallah hakkıyla veririz imtihanımızı
bizim sebepsiz aslında yani bende pıhtılaşma sorunu ve adet düzensizliği var .ben 3 kere hamile kaldım ikisi doğal biri tüpbebekle ama düşük oldu malesef .şimdi pıhtılaşma için coraspin kullanıyorum ama düzensizliğime bir anlam veremiyolar hormonlarda normal .böyle işte canım
kuzum merak etme benimkide öyle şekerini filan mutlaka atıcam gerçi tadına bakamam çünkü ben şekersiz içtiğim için anlamıyorum .biyere gittiğimizde aynı yapıyo şekerini attınmı filan milletde şaşkın şaşkın bakıyo valla bebek olmayınca onlarla ilgileniyoruz işte kuzum napalım bebişlerimiz onlar bizimahh ablam keşke öyle bir şans olsa ama ben fena alıştırdım şimdi önünü alamıyorum...bizimkide kupa bardakta içiyo maşşalah sürahi gibi ama doymuyo yinedeşimdi çay istiyo ya ben çayını koyucam şekerini atıcam tadına bakıcam sonra ona vercem malesef bizim ki böyle....annemlerde bazen çay istiyo götürüyom eşim diyoki şekerini attın mı ewet diyorum tadına baktın mı ewet hayatım diyorum nasıl diyo güzel aşkım afiyet olsun diyorum. annem ohhh kızım ne güzel alıştırmışsın diyo..şimdi ben olmasam annem bakıyorum oda şekerini atıp öle weriyo ne oldu anne diyorum napıyım diyo öyle alışmış
konusmaz olurmuyum canım kusura bakma,
sanırım geliyor kırmızılarrrrrrrrr hafif pembemsi akıntım geldi toplu iğne ucu kadarda kan pıhtısı sancımda war inşşş sökülüyordur dua edin ne olur kurtulayım artık.....:97:
konusmaz olurmuyum canım kusura bakma,
sanırım geliyor kırmızılarrrrrrrrr hafif pembemsi akıntım geldi toplu iğne ucu kadarda kan pıhtısı sancımda war inşşş sökülüyordur dua edin ne olur kurtulayım artık.....:97:
anlıyorum ablacım inş olacak RABBİM acil şifalar wersin ,
adetlerin kac günde bi oluyor ???
kuzum merak etme benimkide öyle şekerini filan mutlaka atıcam gerçi tadına bakamam çünkü ben şekersiz içtiğim için anlamıyorum .biyere gittiğimizde aynı yapıyo şekerini attınmı filan milletde şaşkın şaşkın bakıyo valla bebek olmayınca onlarla ilgileniyoruz işte kuzum napalım bebişlerimiz onlar bizim
aa hadi gözünaydın diyim canım geliyo kırmızılar inan varya adetin düzensiz olunca seviniyosun gelmesine
benim belli olmuyoki be kuzum bazen tam gününde bazende 2 ay olmuyorum buara biraz daha iyiyim sanki bakalım .benim evlenmeden önce hiç sorunum yoktu evlendim düzenim bozuldu bunada anlam veremiyorum ama böyle olanda çok duydum
gerçi adet olmamakda çocuğa engel değil allahım diledikten sonra arkadaşım vardı benim senede 2 yada 3 kez adet olurdu evlendiği ay hamile kaldı
ALLAH RAZI OLSUN canımmm,ahh kuzum inş. dualarım seninle olda rahatla canım benimmm seni çok ama çok iyi anlıyorum
benim belli olmuyoki be kuzum bazen tam gününde bazende 2 ay olmuyorum buara biraz daha iyiyim sanki bakalım .benim evlenmeden önce hiç sorunum yoktu evlendim düzenim bozuldu bunada anlam veremiyorum ama böyle olanda çok duydum
gerçi adet olmamakda çocuğa engel değil allahım diledikten sonra arkadaşım vardı benim senede 2 yada 3 kez adet olurdu evlendiği ay hamile kaldı
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 5 ziyaretçi)
ebrar_53 rana20+ gul_tamer+
ewet abla öyle onlarla uğraşıyoz bol bol napalım...ama demek sende ölesin yalnız değilim yani sewindim buna
yaa ewet ALLAH ol desin yeterki hiçbişey engel değil.
hanımlar ben kaçıyım yaa yemeğim varda bi pilav yapıyım kocişim gelir 1 saate
öpüyorum sizi görüşmek üzere
ALLAH RAZI OLSUN canımmm,
bu ay cok strese soktu beni olsun diye yalvarıyorum resmen sende mi düzensizsin canım ???
ewet ablacım bende duydum çok war böyle olan her adet gören yumurtlar diye bişey yokmuş her adet görmeyende yumurtlamaz diye bişey yokmuş işte RABBİM ol deyince oluyor kader kısmet yani yeterki hayırlısı olsun ...
bende ewlendikten sonra düzensizleştim öncesinde de gecikmeler yaşıyordum ama en fazla bi kaç gün ewlendikten sonra hem ara kanamam hemde adetlerim tam 10 yada 15 gün gec geldi ama ilk kez bu ay böle uzun oldu işte dr hiç sorunun yok diyor gebe kalmaman olası bile değil çok sağlıklısın diyor o düzensizlikte aşırı stresten olmuş ki doğruda düğün zamanı çok stresliydim bazı seylerin etkisini hala atamadım üstümden yani düşün bak 7 ayda 3 kez yumurtlamışım we adetim bundan gecikmiş ama o ay yumurtamda wardı catlamıştıda yinede gelmedi hersey nasip ya kaderimizde anne olmak warsa elbet oluruz ....
canım ya stres herşeyin başı zaten ah biraz rahat bıraksalar bizi şu kafamızı bi rahatlatsakALLAH RAZI OLSUN canımmm,
bu ay cok strese soktu beni olsun diye yalvarıyorum resmen sende mi düzensizsin canım ???
ewet ablacım bende duydum çok war böyle olan her adet gören yumurtlar diye bişey yokmuş her adet görmeyende yumurtlamaz diye bişey yokmuş işte RABBİM ol deyince oluyor kader kısmet yani yeterki hayırlısı olsun ...
bende ewlendikten sonra düzensizleştim öncesinde de gecikmeler yaşıyordum ama en fazla bi kaç gün ewlendikten sonra hem ara kanamam hemde adetlerim tam 10 yada 15 gün gec geldi ama ilk kez bu ay böle uzun oldu işte dr hiç sorunun yok diyor gebe kalmaman olası bile değil çok sağlıklısın diyor o düzensizlikte aşırı stresten olmuş ki doğruda düğün zamanı çok stresliydim bazı seylerin etkisini hala atamadım üstümden yani düşün bak 7 ayda 3 kez yumurtlamışım we adetim bundan gecikmiş ama o ay yumurtamda wardı catlamıştıda yinede gelmedi hersey nasip ya kaderimizde anne olmak warsa elbet oluruz ....
ayy ablam war ama bu misafirlere demlik yetmez ki termosla hazırlayım ben hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?