Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet haftaya gitcem geç ovulasyonda olabilir dedi ama rahimde keseyi gördü böyle dış gebelik olurmu

geçmiş olsun dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım ewet cnım dış gebelikte kese oluyor normal gebe gibi büyüyor ay geçtikçe.ama ıyıce ıncelettır sen bence dr una guvenmedıysen de değiştir içine sinmesi çok önemli.

jensu selam cnmmmmın

nasılsın????
ben de deneyımımı paylaşmak ıstedım hamıleyken ewet sık ıdrara cıkılıyor.bende de oldu ıdrarımda normaldekınden ınanılmaz koyuydu şaşırıyordum.senin kesın bellı olmadımı kii??*

yok daha test yapmadım cnm benim idrar rengi fazla koyu dil ama diğer belirtiler var illa koyu olması gerekiyo ki

canım bılmıyorum belkı kısıye gore değişir rengın öle olmasııı.sen test yap bence bır an once neden yapmıyorsun kı???

neden kı canım umıtlenmek mı ıstemıyorsun yanıı??? bu arada ne kadarlık ewlısın????
adetın kac gun gectı??

8 aylık evliyim 2 gündr daha olmadım 19 naydı

cnm cok da ümitlenme ama bana var gibi geldi
5 gun gecınce fılan yap test cıkar ozaman cnmmm.ama stres de yapma daha cok yenısınız...

hee döndüm kıs bak işyerinden de yazıyom artıkama hergün yanıma alamam heralde müşterilere bakamam sonraagel tabi kuzu keşke gelebilsen yaa çok görmek istiyom seni de kardeloşum.şimdilik sesle idare ediyoz dimisen ne yaptın cnm durumlar nasıl?
iyiim şükür adet olmadım daha ama idrar rengi nasıl olur kızlar merak ediyim bi türlü düzgünce anlatan bi site bulamadım
canım..bende koyu olur diye biliyorum ama herkesin olurmu bilmem...ben ilkinde hiç dikkat etmemiştim...bide asitli gibi oluyomuş köpürmüş gibi.

cnm ben çıkıyorum ok.yemek fılan yapıcam zaten eşim sağolsun nasıl yapcam bılmem mıgrenımı azdırdı

geçmiş olsun cnm migreni bilirim bende..kardeşimin tutuyo..bide bende de var sanırım ama dotora hiç baktırmadım..istifra etmeden rahatlamıyorum şiddetli tuttugunda..bide ışık hiç istemiyorum..sessiz karanlık odada geçiyo anca..bunlar migren belirtisi bildigim kadarıyla...sadece tanı konmadı bana...geçen gün tuttu benimde işyerinde duramadım ölücem sandım o derece...çok çok geçmiş olsun..tabi sinirde agrıtıyo başı.

tıpkısının aynısını bende yaşıyorum,bi an bu yazıyı ben yazdım sandım.
dimek sen artık tükkandanda giriyon he miiiii
ay keşke ben istanbul larda cirit atarken tanışsaydık yaaaa,hofff,olmiii böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…