evet haftaya gitcem geç ovulasyonda olabilir dedi ama rahimde keseyi gördü böyle dış gebelik olurmu
bu topikte en son benle bitek bi ziyaretçi kalıyo hep yaaaa:84::84::84::84::84::84:
bikaç gün geçmesse kendimi hazır hissedemem
neden kı canım umıtlenmek mı ıstemıyorsun yanıı??? bu arada ne kadarlık ewlısın????
adetın kac gun gectı??
8 aylık evliyim 2 gündr daha olmadım 19 naydı
cnm cok da ümitlenme ama bana var gibi geldi
5 gun gecınce fılan yap test cıkar ozaman cnmmm.ama stres de yapma daha cok yenısınız...
saol cnm ALLAH ım sanada tez zamanda tekrardan bebiş versin hayırlısıyla
aminnn cnmmm bakalım nısan sonuna kadr korunma werdı dr mayısta çalışmalara dewammm
saol cnm ALLAH ım sanada tez zamanda tekrardan bebiş versin hayırlısıyla
hayırlısı cnm hadi bakim
cnm ben çıkıyorum ok.yemek fılan yapıcam zaten eşim sağolsun nasıl yapcam bılmem mıgrenımı azdırdı
hee döndüm kıs bak işyerinden de yazıyom artıkah canım,dün senden sonra bi başım ağrıdı ki,anlatamam,dinlenmek nerde,daha yeni yeni geçiyo.
kim geldi ki yatılı,söylemedin hiç,niye rapor dökmüyon bakim
akıl verene bak,sen niye duygu sömürüsü yapmıyon kocişine
senin işin hiiiiiç bitmez birsoş,öyle görünüyo,emrecik bile kurtaramıyo seni işlerden.
oooo,hoşgeldin kaçak,nihayet döndün sahalara öyle mi?
bugünden itibaren bende döndüm gibi,inşallah bi aksilik olmaz,işlerim baya hafifledi.
o cmv bendede pozitif çıkmıştı,ama tam olarak ne diye kimse dpoğru bişey söylemedi,araştırdığımdada bulamadım,haffif bi enfeksiyon dediler bana,daha açıklayıcı bilgi verirsen,yada link verirsen,ordanda okuyabilirim.
işte geldim burdayım
demek geldi garibim kırmızılar,hayırlısıyla bu ay bebiş gelir inşallah.
hangi site,kimi,niye şikayet etmiş,tam olarak anlatırsan daha iyi olcak lagrima cım.
mende gelem miiiiiiii
canım..bende koyu olur diye biliyorum ama herkesin olurmu bilmem...ben ilkinde hiç dikkat etmemiştim...bide asitli gibi oluyomuş köpürmüş gibi.iyiim şükür adet olmadım daha ama idrar rengi nasıl olur kızlar merak ediyim bi türlü düzgünce anlatan bi site bulamadım
akşam kocama çocuk istediğimi tekrar söyledim. tamam yaparız bir ara dedi geçiştirdi. ayy bu adam beni sinir ediyor yaakorkuyorum diyor. hazır değilim..sende üstüne gitme.istemesini saglamak içinde bişeyler yap tabi.bebişlerden bahset bebe giysilerine baktır belkide hazır hissetmiyodur cnm inşallah en kısa zamanda o da ister sıkma canını
8 aylık evliyim 2 gündr daha olmadım 19 naydı
jensucum bence yap testi..ha 2 gün ha 5 gün beklemene gerek yok bence.sen bilirsin tabi.inş hamilesindir cnm.
cnm ben çıkıyorum ok.yemek fılan yapıcam zaten eşim sağolsun nasıl yapcam bılmem mıgrenımı azdırdı
geçmiş olsun cnm migreni bilirim bende..kardeşimin tutuyo..bide bende de var sanırım ama dotora hiç baktırmadım..istifra etmeden rahatlamıyorum şiddetli tuttugunda..bide ışık hiç istemiyorum..sessiz karanlık odada geçiyo anca..bunlar migren belirtisi bildigim kadarıyla...sadece tanı konmadı bana...geçen gün tuttu benimde işyerinde duramadım ölücem sandım o derece...çok çok geçmiş olsun..tabi sinirde agrıtıyo başı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?