Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

he kıs valla uzak olsun hepimizden şu baş agrısı çok fena...
evet bugünlük aldım canım benim işyerine ama hergün taşıyamam .arada kaçamak yaparım.
istanbula gelme imkanın yokmu ki

bu arada demin bi müşteri geldi offf (üzüldüm yaaa...bebek kıyafetlerine bakıyo durmadan da içini çekiyo ay çok güzel şeyler var diye..bende içimden diyomki ay kadında baydı içimi durmadan aynı şeyleri diyo..megerse durum başkaymış...bende öyle bakıyom bebe şeylerine ama bebek yok ortada dedi içim yandı o anda kıss...konuştuk neyse.8 yıldır olmuyo dedi.yarın rahim filmi varmış falan...Allahım hepimizi sevindirsin ya

ay yazık yaaa,rabbim bekletmesin daha fazla,8 yıldır daha çekmemişler mi rahim filmini,ya boşa kürek çekmişlerse.
istanbul a bugün gideyim desem izin çıkarda,ben gelemiyorum şimdilik,şu çocuk meselesi hallolsun,bebişim gelsin istiyorum,rabbim nasib eder inşallah hepimize

evet cnm valla boşa kürek o da öyle dedi..

oyy tüylerimi diken diken ettin kıs inşallah canım benim..gelirsiniz derin teyzesi ona ciciler hediye eder anammmm

anatolıam hoşgeldin cnm benim
jensu büşra sizde hoşgeldiniz..
büşra bi daha kan tahlili ne zaman yaptrıcan...inş dış gebelik fln degildir hemen üzülme cnm...

hoşbulduk...gene kimseler yok bi ikimiz varız

of karnım bi agrı girdi yaw bi sökülemedim gitti 10 gündür.
sen de bakim testi ne zaman yapıcan..ay nasıl duruyosun yapmadan...normalde geçiyomu böyle.

yoo geçmiyo bende dayanamıyorum ama eşim bekliyelim diyo

selam arkadaslar.. benide araniza alirsaniz cok sevinirrim.almanyada yasiyorum 23 yasindayim.
daha bugun doktordan geldim cok moralim bozuk.gittigim doktorlardan duymadigim kalmadi,umutlarim tükeniyor.nerdeyse 2 senedir cocuk istiyorum.ilk gittigim doktor prolaktin yüksekligi var cok az,sorun degil dedi.bisey olmadi,degistirdim
öbür doktorda klomen catlatma ignesi verdi,yine negatif.

3. doktor benim elimden gelen bu(klomen-catlatma ignesi )
istersen bebek isteme merkezine git dedi.

ordaki uzman ilk basda rahmin sol tarafa yukari kaymis dedi, sonra prolaktin asiri yükseldi.dostinex verdi onu düsürdü, bugün de yumurtalarin yavas calisiyor % 100 calismiyor,aslinda hic normal degil daha yasin cok genc dedi.esimde sigara ictigi icin spermleri cok güclü degilmis.asilama ile isleri kolaylastirabilirmis.düsünün dedi.
2800 euroaya mal olcakmis.
okadar canim sikkinki.yani önce prolaktindi,sonra rahim kaymasi oldu.simdide yumurtalar iyi calismiyormus.ne yapcami sasirdim

dostinex kullaniyorum o prolaktini düsürünce yumurtalarimda düzelirmi acaba kizlar ?:18:

hoşgeldin cnm aramıza

kızlar hani olurda Rabbim bizlere evlat verirse koyacağınız isimler belli mi ? yani şu ismi seviyorum dediğiniz?
benim mesela kız olarak Fatma ismi. erkekte de Ömer veya Hakan ismi çocuklarıma koyacağım isim. (birtane bulamadım çocuklarım oldu)

kızlar baglantı kesildi ya yazamadım.müşteride geldi sinirlerim zıpladı gene.

birdilimpasta cnm inşallah istedigin isimleri en yakın zamanda koyarsın..fatmada ömerde çok güzel.
ben başta derinsu diyodum hep ama bi arkadas koydu benden önce.hevesim gitti o yüzden.şimdi erkek ismi YUNUS EMRE favorim oldu..bide ÇINAR.
Kız ismi olarakta ceren i hep sevmişimdir.şimdilik net bi kız ismi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…