- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
hey m,llet ben geldim nasılsınız hoş geldiniz deyin bakem bana![]()
hoş geldinnnnnnnnn:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hey m,llet ben geldim nasılsınız hoş geldiniz deyin bakem bana![]()
hoş geldinnnnnnnnn:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:![]()
pelinim hayır olsun rüya gören görene valla kıss.inşallah gerçek olurr aminnnnn.günaydın kızlar
tugcecim ikili testiniz güzel cıkmış cok sevindim cd sinide izlemişsiniz allahım ne güzel bir duygudur rabbim hepimize gösterir inş anne olmayı...saglıklı hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın inş canım okuyunca cok duygulandım
kardelencim hic stres yapma canım hep iyi şeyler düşün inş aşılaman tutacak allahımın izniyle dualarım seninle...
aleynacım boncugum sizlerlede karşılaşamıyoruz inş iyisinizdir...boncugum senin misafirlr gitmiş bundan sonra bol bol görüşürüz inş...samyelimde epeydir gelmiyomu yoksa benmi rastlamadım...derinim sevtunum semram kardelenlerim kayram yetercim ebrarım cicim cibelcim zeynepcim selinacım birsencim unuttugum varsa kusura bakmasın hepinizi kocaman öpüyorum
kızlar ben rüyamda hamile oldugumu gordüm doktor bana diyoki hamilesin hemde ikizmiş o kadar seviniyorumki anlatamam size inş rüyalarımız gercek olur... rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş...hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucaklarıma alırız allahımın izniyle...![]()
kayram öncelikle sana bi kızayım ben..o ne demek öyle gülüm yaa.tabiki derdini söyleyeceksin...seninle ne ilgisi var..kardeloş başka bişeye degindi aslında ama böyle herkesin üzerine alınacagı belliydi..neyse...sakın öyle şeyler düşünme..burası dertleşme köşemiz.onu da yapmıcaksak niye buradayız dimi gel öpimcok uzun surer dıye alıntı yapamadım fıstıklar basladım yazmayaa
kardelosummm profummm bende gecmısı okuyanlardanım bebegım ıkı gundur gırememe ragmen uzun uzun okudummm oyyyyy yoruldum ama degdı bu sefer canım kendı adıma bısey sormak ıstedım sana hep aynı seyler derken hanı bebek konusunda dıyorsan ben artık agzımı bıle acmıcam bu konuda yanı derdımı acmak ıcın gelıyorum sızlerın de oyle oldugunuz sanıyorum ama eger artık hep dert konusmaktan sıkıldıysanız agzımı bıle acmam kendı adıma yanı bu sana bır sıtem degıl tatlımsadece merak ettım neyı kastettıgını elımden geldıgınce herkese selam vermeye calısıyorum allah bılıyo yanıııı
yanı burada olmus bebegıme yazdıgım yazılardan ve dertlerımden dolayı sıktıysam hakkınızı helal edın baska paylasacak mecram yoktu
sevtuncumm yaaaa bu aralar ruya furyası galıba ruyan hayrolsun canımmm ınsallah cok kolay bı hamıleleık gecırceksınn demekkı yeter de hamıle kalacak ınsallah
derınımm sende mı pkoydun bebegım yaaaa bende de aynı dert var ama bana progestan vermedı doktor adet söktürücü verdi ve ben onla hamıle kalmıstım sımdı kafam karıstı ılk gıdısımde soracagım bunu sıkıntının hafıflemesıne sevındım bıtanem
ablammmm canımın ıcı yuregını ferah tut bu ay gelsedekırmızılar en yakın zamanda olacak ınsallah dua edıyorum tabıı etmesmıyımmm hıc duaların kabul oldugu bır gun olacak elbet rabbım gonlundekını kucagına dusuruverecek bır gun inşşşaaaaaaaaaaalllllllllllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh
pelınım gecmıs olsun canım karnın agrıyomus
yetercım sende grıpmıssın sANA da gecmıs olsun
kardelenbhrım ınsallahh bu ay hamılesındır tatlım
semram nasıl oldun
bırsencım sen nasılsın bebeıs nasıl
banucum en kısa zamanda hayırlı haberlerle gel
bu arada tugcalımın dedıgıne gonulden katılıyorum hamılelık suphesı oldugunda gelıp bızımle heyecanlanıp daha sonra olsada olmasada cekıp gdenlere bende kızıyorummm ama tugcalım sende gecmısı okumuyon galıba sana hayırlı olsun tahlılllerın temız cıkmıs falan yazmıstım cevap yazmamısın ama olsun sen hamılesın affettım hihihihihih
ben hemen temızlık yapmaya kalkıcam hafta sonu cok gremedım temızlıgımı yapıyım gelcem sıte acık yanı burda gorunurum ama arda bakıp cevap vercem temıslık bıtene kadar herkese selamlarrrrr
adet mi oldun kuzu hayırlısı olsun ne diyelim..ilk denemeydi dimi flanım tedaviyi kestikten sonra?döndüm bayanlar nasılsınız?parça parça geçmişi okumaya çalışıyorum geçmiş olsun diyen arkadaşlarımın hepsine teker teker teşekkür ederimebrarcığım listeyi gördüm canım şu an kırmızı kart görmüş durumdayım ama sanırım çarşamba -perşembe gibi biter Allah'tan bir mani olmazsa cuma sabahı okur yetiştiririm inşallah olur ya bir aksilik olursada mutlaka önceden haber veririm canım
![]()
boncugum hakkında hayırlısı cnm.inşallah klomene falan gerek kalmadan hamile kalıcan..belkide hamilesin ne biliyon..Allahım inşallahhhhhh.pelınım evet cnm ınsallah artık bol bol konusuruz cnm buarada rüyan hayır olsun cnm allah gönlüne göre versın
ebrarım ıs bıttıde mutfakta lavabo tıkandı nefret edıyorum bu durumdan bı o var onuda sallıyorum esım gelsın ona yaptırıcam:90:buarada cnm adetıme az kaldı ama bende tık yok yıne neyapım benım kaderımde böyleymıs
kayram bende yalnıs düşündügünü sanıyorum cnm tabıkı dertlesıceksın bızımle bız nıcın varız
nanelıseker gecen slm yazmısdın cnm cvp veremdım sana nasılsın cnm
flan hoşgeldın tekrar cnm aramıza
aleynam kız senınlede görüşemıyoruz sana sormak ıstedıklerım var aslında
kızlar ben buay klomene ara verıyorum ocakta son klomenı kullanıcam olmazsa esım ılla dıyor benden olmuyor amelıyat olcam dıyor sonuc ıyı cıktı ama güvenmıyor nıye olmuyor ozaman dıyor bakalım ocakta tekrar test vercek ona göre karar vercezyoruldum artık
![]()
canım tekrar geçmiş olsun.bakarsın dişle oyalanırken hamilede kalmışsındır içimden öyle geçti inşallah tabi...kızlar tek tek alıntı yapmak istedim ama olmadı. sitede sorun var sanırım...
ben iyiyim,diş ağrısı çekiyorum. onun dışında şükür bi sorunumuz yok....
sizler de iyisinizdir inşaallah... varmı yeni hamiş
bizimde bu hafta yumurtlama haftasıydı. ben diş tedavisi ile geçiriyorum. yani yine bu ay da diğer aylar gibi boş geçiyor.
kardelen49 toparladın mı kendini, aleynacım eşinin tahlil sonuçları güzel çıkmıştır inş...
unuttuğum arkadaş varsa kusura bakmasın nolur. iki gündür ilaç içe içe kafamda midemde bi tuhaf oldu![]()
![]()
![]()
canım çatlama ignesi inşallah işe yarda hamile kalırsın...kalabilir miyim demişsin..şansın yüksek tabi ama Allah bilir cnm.inş rabbim günlüne göre versin.slm arkdaslar yenı uyeyım ben bı sorum olcaktı sızlere ya benım de olmuo bebegım yumurtalıklarımda sorun vardı doktr klomen ılac verdı ışe yaradı ılac sonrada ıgne vurlcn dedı vurldum soledıgı saatte ılıskıye de gırdım sızce hamıle kalabılır mıyımmm((
belirtilerin hamilelik belirtisidir inşallah canım.daha önce böyle oluyo muydun peki?:79: Öncelikle yeni saffamız hayır olsun ..Bende Aanne olmak istiyorum artıkben haziran ayında 7 haftalık hamileyken maalesef düşük yaptım kürtaj oldum..her ay denememize rahmen bir türlü olumlu sonuç alamadık..ama bu ay sanki biraz umutluyum . regl günüme 2 gün kaldı .. belim çok ağrıyo, göğüslerimde ağrı var..bir de şeffaf bir akıntı geliyo sizce hamile olmuş olabilirmiyim? cevaplarınızı bekliyorrum..:2: hoşçakalın...
aleykümselam canancım gerçekten göremedim ne zamandır seni ben..yeni doktorun yeni tedavilerin hayırlı olsun ..valla doktor çok önemli boşa oyalayan çok..inşallah herşey güzel olur senin için...canım benim bende özledim ama işte yoğunum son zamanlarda.önemli değil güzelim Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.bu sefer ümitliyim inşaallah
çok geçmiş olsun canım,Allah'a emanet ol inşaallah...
hepinize selamün aleyküm diyorum öncelikle kızlar.cumartesi günü doktora gideceğiz demiştim biliyosunuz.doktoru çok beğendim inşaallah bu sefer olacak inanıyorum.önce karnımdan ultrasona baktı.eşimde yanımdaydı,rahimi,yumurtalıkları gösterdi.sağ yumurtalığımda bir tane yumurtam varmış şimdi onu takibe başlıycakmış.sonra alttan muayene etti ve rahmin ters dedi çok şaşırdım şimdiye kadar gittiğim hiçbir doktor böyle bişey söylememişti (hepsi dandikmiş gerçekten de)sonra boynuma baktı guatr olup olmadığını sordu.tek göğsümün ucunu hafif sıktı ve şeffaf bir sıvı çıktı,hiç böyle yapmışmıydın dedi ben görünce tabi yine şaşkın şaşkın baktım kaldım.eşimle ikimizin ortasına oturdu kocaman bir kitap açtı ve resimlerle herşeyi anlattı.rahim ters olması problem değilmiş bu arada.yarın tekrar gideceğim yumurtama bakacak.önceki testlerimin hepsini gördü ve size doğru dürüst bir takip yapılmamış dedi.folik asit de yazdı.inşaallah bu sefer olur YaRabbim,olmaması için bişey yok dedi,inşaallah Allah'ım inşaallah
kardelencim sevindim senin adına yaa ne güzel..inşallah tutar ya Rabbimmmmm.amin.mrb kızlar doktordan geldim solda 2 tane sağda 3 tane yumurta oluşmuş benim sağ tüpüm yok ya riske atmak istemedim aşılamadan vazgeçildi gece 11 de çatlatma iğnesi yaptırcam öyle deniycez bu ay önümüzdeki ay aşılamaya gerek kalmaz inşallah sizler neyaptınız
merhaba canımherkese merhaba
:80::80::80:
kızlar hepinizi özledim
derinim naber canım yaa uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın balım
valla ebrraı kardeleni boncuğu aleynayı kısacası hepinizi merak ediyorum canlar
hoş bulduk ne var ne yok kardelen profum çok olmasam bişey sormak istiyorum yemin ederim aklıma takıldı hani diyorum geyik derken aynı muhabbetler derken bide eltinden geçen konuştum ondanmı kızdın kızmada dedin diyeli çok üzüldüm eskisi gibi laf atmıyosunuz ban sanki ben yokmuşum gibi bir kusur bir hatami işledimki okadar dikkat ediyorum herkez kendisiyle samimi olanlara vecap yazıyo diye düşündüm ben bişeymi yaptım çokmu gevezeyim yoksa ben benim yüzümdenmi sayfalar doluyo benim yazdıklarımmı sizi sıkıyo burada ben dertlerimi kimseye anlatamazken sizlere anlatıyorum içim rahatlıyo en azından inan kafam çok dolu şuan sitemin banamı herkez sordu bende soruyum çünkü üstüme alındım haberin olsun eltimdense sıkıntın bir daha topige yazmam olur biter üzülsümde aglasamda bebegimi yazmak sevinçli gibi davranırım olur biter ben size bir laf bir sözmü ettimki kırıldınızki siteminiz banamı yoksa inan çok üzülürüm kırılırım zaten duygusal moddan çıkamadım inan bu satırları gözlerim yaşlı ayalayarak yazıyorum ben tek istedigim biraz sevgi ilgiye sevilmeye ihtiyacım var ne olur ben kötüde olsam beni dışlamayım dayanama çünkü herşeyim oldunuz benim burda herkezin yeri ayrı benim için özlerimi önce ebrarada sonra derinde açtım derinde ilk zamanlar ban kızdı çok agladım sonra barıştık eltim için konuştum sen kızdın bende tırstım haliyle sonra sebebeini dedin onada eyvallah yoksa ben çok geliyosam söyleyin çıkyım hayatınızdan inannın bir daha ayagımı bile atmam bugün çok girdim topige benimi lafı yedim acaba ne yazsamda yanlış gene anlaşılmasam dedim ama yürgim kaldırmıyo artık çok agırıma gitti çok agladım beni sevmiyomusun artık yaaaaa![]()
sevtuncum,öncelikle şunu hemen belirteyim,geçmişi okuduysan sende görmüşündür zaten,kimsenin gelmemesini istemek benim haddime değil,kimsede benim yüzümden gelmemezlik etmesin,ben sadece biraz daha birbirimizi anlayalım,daha alakadar olaım istedim,ama olmuyomuş gördüm,her ne kadar dile getirsekte,herşey aynı olcak,o yüzden bişey demiyorum artık,herkez istediği gibi davransın,zatende davranıyo.hoş bulduk ne var ne yok kardelen profum çok olmasam bişey sormak istiyorum yemin ederim aklıma takıldı hani diyorum geyik derken aynı muhabbetler derken bide eltinden geçen konuştum ondanmı kızdın kızmada dedin diyeli çok üzüldüm eskisi gibi laf atmıyosunuz ban sanki ben yokmuşum gibi bir kusur bir hatami işledimki okadar dikkat ediyorum herkez kendisiyle samimi olanlara vecap yazıyo diye düşündüm ben bişeymi yaptım çokmu gevezeyim yoksa ben benim yüzümdenmi sayfalar doluyo benim yazdıklarımmı sizi sıkıyo burada ben dertlerimi kimseye anlatamazken sizlere anlatıyorum içim rahatlıyo en azından inan kafam çok dolu şuan sitemin banamı herkez sordu bende soruyum çünkü üstüme alındım haberin olsun eltimdense sıkıntın bir daha topige yazmam olur biter üzülsümde aglasamda bebegimi yazmak sevinçli gibi davranırım olur biter ben size bir laf bir sözmü ettimki kırıldınızki siteminiz banamı yoksa inan çok üzülürüm kırılırım zaten duygusal moddan çıkamadım inan bu satırları gözlerim yaşlı ayalayarak yazıyorum ben tek istedigim biraz sevgi ilgiye sevilmeye ihtiyacım var ne olur ben kötüde olsam beni dışlamayım dayanama çünkü herşeyim oldunuz benim burda herkezin yeri ayrı benim için özlerimi önce ebrarada sonra derinde açtım derinde ilk zamanlar ban kızdı çok agladım sonra barıştık eltim için konuştum sen kızdın bende tırstım haliyle sonra sebebeini dedin onada eyvallah yoksa ben çok geliyosam söyleyin çıkyım hayatınızdan inannın bir daha ayagımı bile atmam bugün çok girdim topige benimi lafı yedim acaba ne yazsamda yanlış gene anlaşılmasam dedim ama yürgim kaldırmıyo artık çok agırıma gitti çok agladım beni sevmiyomusun artık yaaaaa![]()
kızlar ben size öncelikle birşey açıklamayı unuttum bunuda demin kayramın yazısını okuyunca farkettim ben hamilelik şüphesiyle topiğe gelip sonrada olup yada olmayıp bırakıp gidenlerden değilim net kesikti 2 gün sonra dr gittim ewde değildim kaynanamlarda kaldım derken bir süre giremedimm böyle düşünülmesine hem hak verdim hemde üzüldüm ama ben burdayım elimden geldiği kadarda burda olucam bunu bilmenizi istiyorum çünkü ben sizleri tanıdıktan sonra yatağıma hergece yattığımda kendim için ettiğim dualarıma sizleride dahil ettim nasıl bırakıp gidebilirim ki....sadece bunu bilmenizi istiyorumm...
hoş bulduk ne var ne yok kardelen profum çok olmasam bişey sormak istiyorum yemin ederim aklıma takıldı hani diyorum geyik derken aynı muhabbetler derken bide eltinden geçen konuştum ondanmı kızdın kızmada dedin diyeli çok üzüldüm eskisi gibi laf atmıyosunuz ban sanki ben yokmuşum gibi bir kusur bir hatami işledimki okadar dikkat ediyorum herkez kendisiyle samimi olanlara vecap yazıyo diye düşündüm ben bişeymi yaptım çokmu gevezeyim yoksa ben benim yüzümdenmi sayfalar doluyo benim yazdıklarımmı sizi sıkıyo burada ben dertlerimi kimseye anlatamazken sizlere anlatıyorum içim rahatlıyo en azından inan kafam çok dolu şuan sitemin banamı herkez sordu bende soruyum çünkü üstüme alındım haberin olsun eltimdense sıkıntın bir daha topige yazmam olur biter üzülsümde aglasamda bebegimi yazmak sevinçli gibi davranırım olur biter ben size bir laf bir sözmü ettimki kırıldınızki siteminiz banamı yoksa inan çok üzülürüm kırılırım zaten duygusal moddan çıkamadım inan bu satırları gözlerim yaşlı ayalayarak yazıyorum ben tek istedigim biraz sevgi ilgiye sevilmeye ihtiyacım var ne olur ben kötüde olsam beni dışlamayım dayanama çünkü herşeyim oldunuz benim burda herkezin yeri ayrı benim için özlerimi önce ebrarada sonra derinde açtım derinde ilk zamanlar ban kızdı çok agladım sonra barıştık eltim için konuştum sen kızdın bende tırstım haliyle sonra sebebeini dedin onada eyvallah yoksa ben çok geliyosam söyleyin çıkyım hayatınızdan inannın bir daha ayagımı bile atmam bugün çok girdim topige benimi lafı yedim acaba ne yazsamda yanlış gene anlaşılmasam dedim ama yürgim kaldırmıyo artık çok agırıma gitti çok agladım beni sevmiyomusun artık yaaaaa![]()
gülcüm,sağol canım gösterdiğin itina için,inan hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz.
rabbim bizim için dua edenlere,bize ettiklerinin bin katını nasib eylesin inşallah.![]()
sevtuncum,öncelikle şunu hemen belirteyim,geçmişi okuduysan sende görmüşündür zaten,kimsenin gelmemesini istemek benim haddime değil,kimsede benim yüzümden gelmemezlik etmesin,ben sadece biraz daha birbirimizi anlayalım,daha alakadar olaım istedim,ama olmuyomuş gördüm,her ne kadar dile getirsekte,herşey aynı olcak,o yüzden bişey demiyorum artık,herkez istediği gibi davransın,zatende davranıyo.
Biz seni dışlamıyoruz,hatta kimseyi dışlamıyoruz,bunu bil,yeter.
merhaba herkese oncelıkle kardelenım profum ıcım rahatladı cunku sabahtan berı bunu dusunuyorum allah razı olsun canım bu arada ole erken yatmak falan bızı bozar bı gece senı gormıyım burda sorarım sana heheheheheeh
derınım ya progestanı nasıl kullandıgını bana bı tarıflermısın bu arada adet sökturuculerın nasıl zararı oluyomus canım bak sımdı bende kurtlandım ben cunku her ay adetımı adet söktürücüyle olurum progestan duzenlı olduruyomu bıde
gulcum bu arada acıklaman ıyı oldu bıtanem cunku o donemde sana elımden geldıgınce destek olanlardan bırı olarak cekıp gıttın zannettım ve cok kırıldım ne yalan dıyeyeım ben bole gecıcı soleyım boleyım acaba hamılemıyım deyıp bı kac gun takılıp sonra hamıle oldugunu yada olmadıgını ogrenıp cekıp gıdenlere cok kızıyrum hem de cok acıklaman ıcın ve senı burada gordugum ıcın cok mutluyum canım
ewet cnm ilk girdiğim günden beri ilk yanımda olan sensin açıklama yapmamakla suç benim ewet ama durum bundan ibaret tabiki ben sizleri merak ediyorum dua ediyorum ve fırsat bulduğum ilk an hemen girip okumaya sormaya çalışıyorum cnm bunu böyle bil...![]()
güle güle git canım arayı açma anladım dediginizi içim rahatladı inan bundan sonra dediklerimizeselam yeni gelen herkese aynı zamanda bana güle güle:)
kardeloşum kalamıyom tatlış yaa.anlattıgım gibi iyi degilim canom...
sevtunum lütfen..aynen kardeloşun dedigi gibi kimsenin kimseyi dışlama gibi bi hakkı olamaz..ayrıca dışlanacak bi konumda mısın sence? birbirimizle daha alakadar olmak konusunda sonuna kadar katılıyorum..evet herkes elinden geldigince oluyor Allah razı olsun..ama ugraşmak istemedigi için zamanı oldugu halde geçmişi okumayan da çok var kimse aptal degil anlaşılıyo yani...herneyse..kısaca buradaki sorun geyik yapılıyo olmasıda degil aslında.bizde yapıyoruz o geyikleri bazen ve zamanında diger topiclerimizde gülmekten kırılıyoduk yazarken çok çok çok saçmaladıklarımızda oldu ama hepsi çok güzeldi...bu ayrı bişey..ama hergün aynı şeyleri aynı şakaları gülmeleri okumak takdir edersin ki bayıyo insanı...belki çogumuz aynı şeyleri görmekten bıktıgımız için dile getirmişiktir canım..onun dışında ben sana çok gülüyorum sohbet ederken,üzüntülerine derinden üzülüyorum anlattıgında,bebegini kaybettin hepbirlikte agladık...mesela bugün geç girmişsin okurken merak ettim nerelerdesin diye..dua ediyosun sürekli Allah razı olsun.bunlar ayrı şeyler gülüm...sakın küsme üzülme canım sen bu topicin renklerinden birisin yeterin dedigi gibi..aslında hepimiz ayrı birer rengiz kızlar..kimsenin kimseden farkı yok dertler aynı herşey aynı...
kızlarr ben kaçtım hoşçakalın canlarımm...
kızlar iyi akşamalr
tamam canımmm allah razı olsun acıklaman ıcın hanı burada sıradan arkadas sıtelerı gıbı degılız kı madem bırbırımızın hayatına gırdık bırbırımızle alakadar olmamız gereklı degılmı hosgeldın tekrar eee nasıl sogan suyuna devammı