Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet cnm dewam soğan suyu bende işe yaradı çok şükür pco yok artık şükürler olsun geçen gün dr daydım herşey normal güzel yumurtalarında sorun yok dedi.yeni bir dr du yani yeni geldi özellikle sordum bende pco vardı dedim hayır herşey gayet normal ama çok kötü enfeksiyon kapmışım ilaç yazdı eşimi gönderdim alsın diye ama eczacı bu ilacı vermezler demiş ilacın adı gynoflor ama alamadık hayırlısı vardır bir hayır bundada ama şimdi bugün 2.günüm soğan suyuna tekrar başladım.sen nasılsın canım_?
canım persembe gunu fılm cektırcem kırmızıları goremıyodum dıye uzuluyodum sımdıde gıtmek bılmıyolar canımm ya ıkı gunum var fılme ve acayıp kanama devam edıyo ınsallah carsamba bıterde persembe cektırırım fılmımı yaaa 4 ay sonra basla demıs sogan suyuna benım daha ıkı ayım var bakalım ınsallah fılmım temıs cıkar
hoş geldin canımkızlar ben geldıımmmmm opucukler selamlar hepınıze
![]()
insan ister istemez kızıyo değil mi,sen insaniyet namına bi şeyler paylaşıyon,o ise,kullanıp atıyo gibi geliyo,sanalda olsa ben böyle hissediyorum işte.:97:merhaba herkese oncelıkle kardelenım profum ıcım rahatladı cunku sabahtan berı bunu dusunuyorum allah razı olsun canım bu arada ole erken yatmak falan bızı bozar bı gece senı gormıyım burda sorarım sana heheheheheeh
derınım ya progestanı nasıl kullandıgını bana bı tarıflermısın bu arada adet sökturuculerın nasıl zararı oluyomus canım bak sımdı bende kurtlandım ben cunku her ay adetımı adet söktürücüyle olurum progestan duzenlı olduruyomu bıde
gulcum bu arada acıklaman ıyı oldu bıtanem cunku o donemde sana elımden geldıgınce destek olanlardan bırı olarak cekıp gıttın zannettım ve cok kırıldım ne yalan dıyeyeım ben bole gecıcı soleyım boleyım acaba hamılemıyım deyıp bı kac gun takılıp sonra hamıle oldugunu yada olmadıgını ogrenıp cekıp gıdenlere cok kızıyrum hem de cok acıklaman ıcın ve senı burada gordugum ıcın cok mutluyum canım
canım,deriniminde dediği gibi,herkez kimin ilgilenip,kimin ilgilenmediğini anlıyo,illa geçmişi tam okumak,yada hergün burda olmakla alakalı bri durum değil,hani bi felsefe var ya,düşünüyorum,öyleyse varım,işte o hikaye,sanal da olsa,o enerji,ilgi,alaka taaa evlerimize kadar ulaşıyo emin o ki.amin canım amin ama benim için lütfen düşünmeyin çünkü ben ewde çok sık kalmıyorum olur giremeyebilirim ama bu demek değil ki girmek istemediğim için girmiyorum kesinlikle ilk fırsat bulduğum an sizleri merak edip herzaman girerim tabiki![]()
sevtuncum,anlaştık sanırım canım.anlıyorum yanlış anlaşılmak istemiyorum sorun yok ozaman![]()
benimde kaçma vaktim geldi derincim.selam yeni gelen herkese aynı zamanda bana güle güle:)
kardeloşum kalamıyom tatlış yaa.anlattıgım gibi iyi degilim canom...
sevtunum lütfen..aynen kardeloşun dedigi gibi kimsenin kimseyi dışlama gibi bi hakkı olamaz..ayrıca dışlanacak bi konumda mısın sence? birbirimizle daha alakadar olmak konusunda sonuna kadar katılıyorum..evet herkes elinden geldigince oluyor Allah razı olsun..ama ugraşmak istemedigi için zamanı oldugu halde geçmişi okumayan da çok var kimse aptal degil anlaşılıyo yani...herneyse..kısaca buradaki sorun geyik yapılıyo olmasıda degil aslında.bizde yapıyoruz o geyikleri bazen ve zamanında diger topiclerimizde gülmekten kırılıyoduk yazarken çok çok çok saçmaladıklarımızda oldu ama hepsi çok güzeldi...bu ayrı bişey..ama hergün aynı şeyleri aynı şakaları gülmeleri okumak takdir edersin ki bayıyo insanı...belki çogumuz aynı şeyleri görmekten bıktıgımız için dile getirmişiktir canım..onun dışında ben sana çok gülüyorum sohbet ederken,üzüntülerine derinden üzülüyorum anlattıgında,bebegini kaybettin hepbirlikte agladık...mesela bugün geç girmişsin okurken merak ettim nerelerdesin diye..dua ediyosun sürekli Allah razı olsun.bunlar ayrı şeyler gülüm...sakın küsme üzülme canım sen bu topicin renklerinden birisin yeterin dedigi gibi..aslında hepimiz ayrı birer rengiz kızlar..kimsenin kimseden farkı yok dertler aynı herşey aynı...
kızlarr ben kaçtım hoşçakalın canlarımm...
canım persembe gunu fılm cektırcem kırmızıları goremıyodum dıye uzuluyodum sımdıde gıtmek bılmıyolar canımm ya ıkı gunum var fılme ve acayıp kanama devam edıyo ınsallah carsamba bıterde persembe cektırırım fılmımı yaaa 4 ay sonra basla demıs sogan suyuna benım daha ıkı ayım var bakalım ınsallah fılmım temıs cıkar
kızlarrr eşim oturcak ben artık çıkıyorum sonra grşrz öptüm ii bakın kendinize....:79::79::79:
arkadaşlar ben çıkıyorum eşimle vakit geçiriyim birazönce sizi allahıma sonra kendinize emanet ediyorum bu arada gülcüm sagolasın herkez sag olsun allahım tez zamanda meleklerimizi göndersin işşallah
herkeze iyi muhabbetler
![]()
kızlar,alemsiniz heee,adım kaldı profff,heee bide tatlı biber olduk
çıkmadan belirtim,ebroşum,gülüm,senlede karşılaşsaydık keşke.
ben duaları bitirdimmmmmmm![]()
mrb kızlar doktordan geldim solda 2 tane sağda 3 tane yumurta oluşmuş benim sağ tüpüm yok ya riske atmak istemedim aşılamadan vazgeçildi gece 11 de çatlatma iğnesi yaptırcam öyle deniycez bu ay önümüzdeki ay aşılamaya gerek kalmaz inşallah sizler neyaptınız
canım umarım seni kırmamışımdır istemeden..gel bi öpeyim tatlı şey.hüzünlü ve komik kadıngüle güle git canım arayı açma anladım dediginizi içim rahatladı inan bundan sonra dediklerimize
dikkat edelim sag olun genede![]()
aminnn elixircim inşallah canım..tek dilegimizinşallah 2011de hepimiz anne oluruzzzzzzzzzzzzzzz![]()
evet canım daha gelmedi ebroşum..bende yatıcam az sonra..öptüm seni...hoş geldin canım
insan ister istemez kızıyo değil mi,sen insaniyet namına bi şeyler paylaşıyon,o ise,kullanıp atıyo gibi geliyo,sanalda olsa ben böyle hissediyorum işte.:97:
canım,deriniminde dediği gibi,herkez kimin ilgilenip,kimin ilgilenmediğini anlıyo,illa geçmişi tam okumak,yada hergün burda olmakla alakalı bri durum değil,hani bi felsefe var ya,düşünüyorum,öyleyse varım,işte o hikaye,sanal da olsa,o enerji,ilgi,alaka taaa evlerimize kadar ulaşıyo emin o ki.
sevtuncum,anlaştık sanırım canım.
benimde kaçma vaktim geldi derincim.
malesef ebroşla karşılaşamadık![]()
kızlarrr eşim oturcak ben artık çıkıyorum sonra grşrz öptüm ii bakın kendinize....:79::79::79:
ayyy aminnnn kıs inşallah yaaaa..bu arada,boncukumun da misafirler gitmiş,ALLAH KAVUŞTURSUN.
boncuuuuuuuukkkk,senle biz patlatıyoz bu ay inşallah![]()
ben buradayım cnmmm selam nasılsın?beni gören yokmuyawww![]()
iyidir derinsucum sen nasılsın ebrarım h.g cnm nasılsın![]()