Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sanada iyi akşamlar canım canlarım hiç çıkmak istemiyorum ama daha namaz kılmadım hay allahım bu ssate kadar hiç bırakmazdım barı 8 rekatta tehetcük kılayımda tam olsun sizlerede dua ediyorum her namzda ah o ablam yokmu nette beni oyaladı :57::57:
Mutfagı topluyum bulaşıkları yıkıyım yatarım artıgın benim mercimek çagırıyo :17::17::17:hepinize iyi geceler iyi muhabbetler canlarım aeo :79::79::79::79:
güle güle cnm Allah kabul etsin..dualarında bizi unutmadıgın için sagol tekrar.öptüm:38:
ya tek tek alıntı yapamıyorum çok yavaş netim kafamda hiç iyi değil aslında ben çıkıyım
buarada yarın tüm gün yokum görümceme gidicem perşembe kuranım var baklava yapıcaz eşimde akşam gelicek anca gece evde olurum tabi herkesler gitmiş olur .hepinizi öpüyorum iyi geceler
listeyi arada öne çekerseniz sevinirim :48:

tmm cnm bende kaçıyom..ALLAHA emanet ol...yarın ben izinliyim ama evde olmucam pek..görüşmek üzere canlar..aleynacım iyi geceler datluşş:54:

sanada iyi akşamlar canım canlarım hiç çıkmak istemiyorum ama daha namaz kılmadım hay allahım bu ssate kadar hiç bırakmazdım barı 8 rekatta tehetcük kılayımda tam olsun sizlerede dua ediyorum her namzda ah o ablam yokmu nette beni oyaladı :57::57:
Mutfagı topluyum bulaşıkları yıkıyım yatarım artıgın benim mercimek çagırıyo :17::17::17:hepinize iyi geceler iyi muhabbetler canlarım aeo :79::79::79::79:

sevtun sagol canım bende cıkıyorum zaten bi bakıyım dedim sizlere kolay gelsin ALLAH kabul etsin namazını

iyi gecelerrrrrrrrr

DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................15
BONCUK..................15
DERİN.....................15bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10
SELİNA...................20bitti
KARDELEN...............15bitti
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10bitti
NANELİŞKR..............10
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK..................20
DERİN.....................20bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15
BANUU....................10
KARDELEN...............10bitti
AFED......................10
KARDELEN49...........10bitti
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10
CİBEL......................10bitti
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
FLAN......................13

:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
ARALIK AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK:65:
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK:24:
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------17 ARALIK:17:
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------25 ARALIK:97:
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
KARDELEN5223---------------------------------------------------------------------------------23 ARALIK:108:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:91:
SELİNA23---------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:82:
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------27 ARALIK:86:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK:39:
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:65:

0090.gif
0003.gif
OCAK AYI LİSTEMIZ
0003.gif
0090.gif

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:3:
YETERRRRR---------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK:66:
TURKUAZ------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK :54:
ALEYNA------------------------------------------------------------------------------------------10 OCAK:109:
KAYRAM-----------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK:62:

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

ZEYN77--------------------------------------------------------------------------------------------- :16::16:
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:

baby_chicken-53.gif
civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif
baby_chicken-53.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
Kardelenbhr cnm sol tarafta ıkı tane olusmus yumos neden ıptal oldukı sonucta o taraftada olusmus benım doktorum bana bı tane olusması bıle yeter demıstı hakkına hayırlısı cnm ama merakettım acıklarsan sevınırım:16:
Derınım mıdenden rahatsızmıssın cnm gecmıs olsun dıkkatet kendıne:54:
Ebrarım morel bozmak yok cnm rabbımden ümıt kesılmez olucak elbet bızd egörcez o günlerı:49::70:
Kardelen profum bende böyle dım barı karısıklık olmasın cano:9:ınsallah sen patlatırsın cnm bombayı benım bombam ateslenmez bu ay hıc sanmam :82::5:
Kayram dün bana acıklama yapmıssın cnm cok sagol :71:
Bırsenım sana dünde yazıcaktım cnm unutmusum:29:sende nadır örneklerdensın cnm sende hamıs oldugundan berı bırakmadın bızı sagol:16:
Derdam ugramıs cnm bızde merakettık senı önceden daha cok görürdük senı yoğunsun demek dıkkatet cnm kendıne:54:
Tutısım nerdesın ya senıde özledım cano ya ıyısındır umarım
kızlar kacırdıgım olduysa kusurabakmayın :24::79::80:

e tabı tatlı bıber olursun senın gıbı tatlı tatlı kızan bı baskası daha varmı
sevdim ben bu ismi:34:
canım umarım seni kırmamışımdır istemeden..gel bi öpeyim tatlı şey.hüzünlü ve komik kadın:1::38:

aminnn elixircim inşallah canım..tek dilegimiz:54:

evet canım daha gelmedi ebroşum..bende yatıcam az sonra..öptüm seni...:38:

ayyy aminnnn kıs inşallah yaaaa..:65:

ben buradayım cnmmm selam nasılsın?
yok canım,yooook,yok,malesef geldi benimkiler.:14::14:
cano naber geldim ben
kardeloş erken kaçmış bide diyoki ebroş gelmedi bilmiyoki ebroş gece kuşu
buarada geçmişi okumadım keyfim yok kusura bakmayın
gülüm,erken kalkmasam,aile saadetim bozulcak,napim,artık gönlümde olcaksınız,sabah gelince yazcam size,napimmmmmmm:14::14::14:
canommm hayırdır neyin var midenmi yine benimde öyle aslında bide hiç keyfim yok galiba adet oluyorum :59:
senin neyin var cano
ben oldum bilem.:14:
hoş bulduk bebeler şöyle kahverengi süt kahvesi tonlarında gibi benim çok hoşume gitti bademi rengi bebem nasıl renk çok hosuma gitti bir arkadaşta gördüm kkda evleri yayınlıyolarya sag olsun yazdım beni kırmadı cevap yazmış rengi merak edenler olursa adı umut dediz var evi oruya girsinler fikir versinler ya bide bişey sorucam duvarlara hadi kedili şekiller yapıştırılıyoya onu nerden alabiliriz bilgisi olan beni aydınlatsın bebeler size zahmet:44::44::44::44::44::44:
kuzum,kedili şeyler alcanda,senin evinde namaz kılınıyo,resimli yerde namaz mekruh olur,illa alcaksan çiçekli falan bişeyler almalısın bence.
ya tek tek alıntı yapamıyorum çok yavaş netim kafamda hiç iyi değil aslında ben çıkıyım
buarada yarın tüm gün yokum görümceme gidicem perşembe kuranım var baklava yapıcaz eşimde akşam gelicek anca gece evde olurum tabi herkesler gitmiş olur .hepinizi öpüyorum iyi geceler
listeyi arada öne çekerseniz sevinirim :48:
canım,ALLAHIM kabul etsin,baklavaya bayılırım bu arada,accık ucundan göndersene.:56:
Kardelenbhr cnm sol tarafta ıkı tane olusmus yumos neden ıptal oldukı sonucta o taraftada olusmus benım doktorum bana bı tane olusması bıle yeter demıstı hakkına hayırlısı cnm ama merakettım acıklarsan sevınırım:16:
Derınım mıdenden rahatsızmıssın cnm gecmıs olsun dıkkatet kendıne:54:
Ebrarım morel bozmak yok cnm rabbımden ümıt kesılmez olucak elbet bızd egörcez o günlerı:49::70:
Kardelen profum bende böyle dım barı karısıklık olmasın cano:9:ınsallah sen patlatırsın cnm bombayı benım bombam ateslenmez bu ay hıc sanmam :82::5:
Kayram dün bana acıklama yapmıssın cnm cok sagol :71:
Bırsenım sana dünde yazıcaktım cnm unutmusum:29:sende nadır örneklerdensın cnm sende hamıs oldugundan berı bırakmadın bızı sagol:16:
Derdam ugramıs cnm bızde merakettık senı önceden daha cok görürdük senı yoğunsun demek dıkkatet cnm kendıne:54:
Tutısım nerdesın ya senıde özledım cano ya ıyısındır umarım
kızlar kacırdıgım olduysa kusurabakmayın :24::79::80:

aslında,kardelenin iptal edilmesini bende merak ettim,drlar genelde tek yumurtayla bile yapıyolar,3 yumurta lüks oluyo,dördüncü varsa çoğul gebelik riskine karşı iptal ediyolar,kardelencim sende bi sor istersen dr una.
canım,beni listede değiştir,aslında hiç not alma,ben çok kızgınım ona,ama illada yazcaksan,yeni tarihim 19 ocak.

günaydın kızlar hepinize hayırlı sabahlar olsun inş.
sevtuncum boya rengi söylicektim ama sanırım bi renk beğenmişsin.kataloglarda görünen rekle boyandığı zaman farklı oluyo bunu da gözönğnde bulundur.ben evimin her yerini şampanya rengine boyattım çok aydınlık ve diğer odalarımda mobilya renkleri farklı farklı olmasına rağmen her mobilyama uyum sağladı.fikir vermek istedim.ayrıca hamiş kalırsam evi kim temizlicek demişsin kızdımm :47:temizlikçi tutar temizletirsin duymayayım bi daha böyle dediğini.

kızlar lavabo konusunda sıkıntı yaşayanlara tavsiye lavobo açıcı tozlar var tek kullanımlık poşetlerde oluyor lavaboya döküp üzerine 1 lt kaynar su döküyorsunuz.bunu her ay yaparsanız tıkanıklık sorunu yaşamazsınız.

kardelencim aşılama neden iptal ettin solda 2 sağda 3 yumurtan oluşmuş yanlış hatırlamıyorsam,bence bu şans her zaman denk gelmez aşılama yaptırsan daha iyi değilmi?

ebrarcım regl günüm 22 si yani yarın listeye 24 yazdırdım ama 22 sine denk geliyo.hayırlısı bekliyoruz bakalım.göğüslerim çok şişti ve uçları kopacak gibi acıyo çok uyumaya başladım,bide çok sıkışıp wc gidiyorum ama sıkıştığım kadar gelmiyo.yarında gelmezse perşembe test yaparım sanırım.

aleyna senin eşinin ameliyat durumu ne olduydu unuttum valla 50 sayfaya yakın geçmiş okuyunca.varikosel benim eşimde olmuş 6-7 sene önce dr muayene etti sipermiogram sonucu düşük olduğu için.ama varikosel yokmuş.bazı dr lar ameliyat etmek için söylüyor olabilir başka dr lara görünmüşmüydünüz?

günaydın kuzular... bugün bir sürü işim var... o yüzden geçmişe bakmaya hiç vaktim yok inşallah herkes iyidir....:16:

slmmmmmmmm temiliğe başlayacağım
ama sizlere slm vermeden başlama içime sinmedi

herkese gunayyydıııınnn guzel anne adayları
ablacım keyfın yokmus nolur Allahtan umıdını kesme bı daha da duymayaım neden umıtlenıyorumkı zaten falan demıssın bı daha duymayayım umıt kaynagımsın benım ınsallah olacak ınsallah olacak bu ay olmassa bır dahakı ay ama mutlaka olacak bır zamanı var bılıyorsun ınsallah olacak ınsalllah ınsallah bu arada belkı yapıyosundur bılmıyorum ama ben calısmalara baslarsam yapmayı dusunuyorum her gun kenzul ars suresını okuyarak ve mubın duasını okuyarak hamle kalanlar var zaten mubın duasını ben bı kere yapmıstım baska bır dılegım ıcın gerceklestı cok sukur bunun ıcın de yapıcam bu arada kuranın varmıs allah kabul etsın ablacım
derınım saol canım acıklaman ıcın bu arada gecmıs olsun mıden nasıl oldu reflu olabılır canım zencefıl cayı ıcmenıve arada elma yemenı tavsıye ederım ama umarım bebeıstendır cayında elmanın da zararı olmaz bebege bu arada eklemıssın ama bana davet gelmedı balım sen ozelden bana yolla da bende eklıyım
kardelenbhrım canım toplam 5 tane yumurtan olusmus belkı coklu gebelık olmasın dıye vazgecmıstır yada yeterlı buyukluge ulasmısmı belkı kendılıgınden olur dıye vazgecmıstır ınsallah olmustr canım
aleynam sen nasılsın
tutiş kım bılmıyorum pek tanısmak nasıp olmadı ısmını cok duydum ama en kısa zamanda gelde tanısalım canım
profum kırmızıları gormusun yıne kırmızıları gordugumuz surece umut var demektır ınsallah bı dahakı aya ınsallah
sevtunum rengını bulmusun canım hayırlı olsun tertemız yap evını otur sonra gelsın bebısler

günaydın kızlar hepinize hayırlı sabahlar olsun inş.
sevtuncum boya rengi söylicektim ama sanırım bi renk beğenmişsin.kataloglarda görünen rekle boyandığı zaman farklı oluyo bunu da gözönğnde bulundur.ben evimin her yerini şampanya rengine boyattım çok aydınlık ve diğer odalarımda mobilya renkleri farklı farklı olmasına rağmen her mobilyama uyum sağladı.fikir vermek istedim.ayrıca hamiş kalırsam evi kim temizlicek demişsin kızdımm :47:temizlikçi tutar temizletirsin duymayayım bi daha böyle dediğini.

kızlar lavabo konusunda sıkıntı yaşayanlara tavsiye lavobo açıcı tozlar var tek kullanımlık poşetlerde oluyor lavaboya döküp üzerine 1 lt kaynar su döküyorsunuz.bunu her ay yaparsanız tıkanıklık sorunu yaşamazsınız.

kardelencim aşılama neden iptal ettin solda 2 sağda 3 yumurtan oluşmuş yanlış hatırlamıyorsam,bence bu şans her zaman denk gelmez aşılama yaptırsan daha iyi değilmi?

ebrarcım regl günüm 22 si yani yarın listeye 24 yazdırdım ama 22 sine denk geliyo.hayırlısı bekliyoruz bakalım.göğüslerim çok şişti ve uçları kopacak gibi acıyo çok uyumaya başladım,bide çok sıkışıp wc gidiyorum ama sıkıştığım kadar gelmiyo.yarında gelmezse perşembe test yaparım sanırım.

aleyna senin eşinin ameliyat durumu ne olduydu unuttum valla 50 sayfaya yakın geçmiş okuyunca.varikosel benim eşimde olmuş 6-7 sene önce dr muayene etti sipermiogram sonucu düşük olduğu için.ama varikosel yokmuş.bazı dr lar ameliyat etmek için söylüyor olabilir başka dr lara görünmüşmüydünüz?
canım ınsallah heyecanlandım sımdı bak hayırlı haberlerle gel ınsallah canm benım

günaydın kuzular... bugün bir sürü işim var... o yüzden geçmişe bakmaya hiç vaktim yok inşallah herkes iyidir....:16:
ıyıyız bebegım sen nasılsın fasulye nasıl ınsallah ıyıdır yorma kendını ne olur

sağol canım hoşgeldin neler yaptın merak ettik bi anlat bakem

canım dün doktora gitik işte bakyı dediki solda 2 sağda 3 yumurtan oluşmuş benim sağ tüpüm yok ya iptal ettik diyceksin solda 2 tane var ya diye ama soldakilerin kalitesi sağdakine göre daha düşükmüş bizde dün gece saat 11de çatlatma iğnesi yaptırdık bu ay böyle deniycez bakalım inşallah önümüzdeki ay aşılamaya gerek kalmaz

tugcal naneliseker+ flan aleyna84 kardelenbhr CİCİ35 turkuaz

herkes ayn anda geldi maşallah hoşgeldiniz hanımlar

canım dün doktora gitik işte bakyı dediki solda 2 sağda 3 yumurtan oluşmuş benim sağ tüpüm yok ya iptal ettik diyceksin solda 2 tane var ya diye ama soldakilerin kalitesi sağdakine göre daha düşükmüş bizde dün gece saat 11de çatlatma iğnesi yaptırdık bu ay böyle deniycez bakalım inşallah önümüzdeki ay aşılamaya gerek kalmaz

inşallah gerek kalmaz canım yaa dua edelim bizde bebeğin uğraştırmadan gelsin

Back
X