Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

samyeli canım hoşgeldin ay bebem pardon bebem yanlış yazmışım ay bak şimdi çok utandım he:17::17::17::17::17: derdam sende hoş geldin mercimek nasıl kız üzüyomu anneyi doktor ne dedi bakalım merakla seni dinliyorum bebem:52::52::52::52::52::52:
yetercim bildigin gibi panik atagım hatsaffada canım ya hastalıgım üstüne geldi ne yapacagımımı vallahi bilmiyorum ya kafayı yemek üzereyim anlıcagın:18::18::18::18::18::18::18:

samyeli canım hoşgeldin ay bebem pardon bebem yanlış yazmışım ay bak şimdi çok utandım he:17::17::17::17::17: Derdam sende hoş geldin mercimek nasıl kız üzüyomu anneyi doktor ne dedi bakalım merakla seni dinliyorum bebem:52::52::52::52::52::52:
Yetercim bildigin gibi panik atagım hatsaffada canım ya hastalıgım üstüne geldi ne yapacagımımı vallahi bilmiyorum ya kafayı yemek üzereyim anlıcagın:18::18::18::18::18::18::18:

canım yaa ilaçalrın falan yokmu
benim bir arkadaşımda vardı panik atak
çok zor oluyordu :14::14::14::14::14::14:

canım yaa ilaçalrın falan yokmu
benim bir arkadaşımda vardı panik atak
çok zor oluyordu :14::14::14::14::14::14:

ilaç kullanmıyorum kullanmadımda kendim yapıyorum biliyorum girmedigim çekap kalmadı herşeyim temiz geçtı ama allahtan işet hastalık degilmi geliyo işte her sene sag olsun beni bir kere yoklar çok severde kendileri ukadar diyorum gelme diye ama yüzsüz geliyo benim en güzel ilacım namaz tespih canım hastalanınca allahım beni bırakma diyorum çok şükür geçiyo ama ben yıpranıyorum allah biliyo rabbim düşmanımın başına vermesin:43::43::43::43::43::43:

# pelin67
# semraozsoy
# kardelenbhr slm kızlar geçmişi okuyamadım ama mutlaka okuacam bende bugün hastaneye gittim ultrasonda gördüm bebişimi kıpır kıpır hiç durmuyo dr da şaştı kanama alanı hala duruyo bakalım neolcak hayırlısı haftayada ense kalınlığı için gidecem neyse sonra gelirim konuşuruz çıkmam lazım işlerim var Eki Görüntüle 117287 Eki Görüntüle 117287
ayyyyyyyyyyyyyy ne güzel bir duygu dimi allah tamamına erdirsin canım benim rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat olmasını nasipetsin canım amin:49:
işte babişim işaretlemeye çalıştım ama yerini beceremedim neyse sonra gelince anlatırım
merakla bekliyoruz canım :71:

ilaç kullanmıyorum kullanmadımda kendim yapıyorum biliyorum girmedigim çekap kalmadı herşeyim temiz geçtı ama allahtan işet hastalık degilmi geliyo işte her sene sag olsun beni bir kere yoklar çok severde kendileri ukadar diyorum gelme diye ama yüzsüz geliyo benim en güzel ilacım namaz tespih canım hastalanınca allahım beni bırakma diyorum çok şükür geçiyo ama ben yıpranıyorum allah biliyo rabbim düşmanımın başına vermesin:43::43::43::43::43::43:
kuzum arkadaşımda zor günler geçirmişti
canım allah yardımcım olsun
bol bol namaz kıl dua et

kızlar bebişi yuvarlak içine aldım inşallah anlarsınız yemek yiyoruz kaçamak geldim birazdan tam gelirim $img022.webp

kızlar ben geldim annem nihayet geliyo 9,30 arabasında yarın nasip olursa yanımda allahıma çok şükür inanın çok mutlu oldum he:66::66::66::66: ne var ne yok kızlar görüşmeyeli

kızlar ben geldim annem nihayet geliyo 9,30 arabasında yarın nasip olursa yanımda allahıma çok şükür inanın çok mutlu oldum he:66::66::66::66: Ne var ne yok kızlar görüşmeyeli

bebem gözün aydın
ohhhhhhhhh ne güzel öp anneni elleriden
kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa
bu anneler ne kadar mukkades ne kadar değerli varlıklar
geçen gün size buradan bir şey yazmıştım
hani yağmur suyunua okunan dua
işte bunu bana kardeşim anlatı okumuş
hatta dediki abla çokm etkilendim dedi
annemde duymuş bunu biz konuşurken
evelsi gün bir pet şişeye yağmur suyu doldurup getimiş
çok duygulandım yaaaaaa:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Back