- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
ugurbocugu yeter hoş geldiniz pelincim sevindim öyle düşünmene![]()
iyilik şeker sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ugurbocugu yeter hoş geldiniz pelincim sevindim öyle düşünmene![]()
samyeli canım hoşgeldin ay bebem pardon bebem yanlış yazmışım ay bak şimdi çok utandım heDerdam sende hoş geldin mercimek nasıl kız üzüyomu anneyi doktor ne dedi bakalım merakla seni dinliyorum bebem
Yetercim bildigin gibi panik atagım hatsaffada canım ya hastalıgım üstüne geldi ne yapacagımımı vallahi bilmiyorum ya kafayı yemek üzereyim anlıcagın:18::18::18::18::18::18::18:
pelin67,derdanur,samyeli26,
ve yeter hoşgeldiniz kızlar![]()
canım yaa ilaçalrın falan yokmu
benim bir arkadaşımda vardı panik atak
çok zor oluyordu![]()
kardelen mrb nasıl bir haber varmı gelişmelerden ?
ayyyyyyyyyyyyyy ne güzel bir duygu dimi allah tamamına erdirsin canım benim rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat olmasını nasipetsin canım amin# pelin67
# semraozsoy
# kardelenbhr slm kızlar geçmişi okuyamadım ama mutlaka okuacam bende bugün hastaneye gittim ultrasonda gördüm bebişimi kıpır kıpır hiç durmuyo dr da şaştı kanama alanı hala duruyo bakalım neolcak hayırlısı haftayada ense kalınlığı için gidecem neyse sonra gelirim konuşuruz çıkmam lazım işlerim var Eki Görüntüle 117287 Eki Görüntüle 117287
merakla bekliyoruz canımişte babişim işaretlemeye çalıştım ama yerini beceremedim neyse sonra gelince anlatırım
kuzum arkadaşımda zor günler geçirmiştiilaç kullanmıyorum kullanmadımda kendim yapıyorum biliyorum girmedigim çekap kalmadı herşeyim temiz geçtı ama allahtan işet hastalık degilmi geliyo işte her sene sag olsun beni bir kere yoklar çok severde kendileri ukadar diyorum gelme diye ama yüzsüz geliyo benim en güzel ilacım namaz tespih canım hastalanınca allahım beni bırakma diyorum çok şükür geçiyo ama ben yıpranıyorum allah biliyo rabbim düşmanımın başına vermesin![]()
kızlar bebişi yuvarlak içine aldım inşallah anlarsınız yemek yiyoruz kaçamak geldim birazdan tam gelirimEki Görüntüle 117413
kızlar bebişi yuvarlak içine aldım inşallah anlarsınız yemek yiyoruz kaçamak geldim birazdan tam gelirimEki Görüntüle 117413
kızlar ben geldim annem nihayet geliyo 9,30 arabasında yarın nasip olursa yanımda allahıma çok şükür inanın çok mutlu oldum heNe var ne yok kızlar görüşmeyeli
ayyy yeter anlattıpğına bende duygulandım bak şimdi gerçekten ana gibi yar olmazmış ya çok doğru gerçekten......