Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bir gelişme yok canım aşılamadan vazgeçtik dün çatlatma iğnesi vurldu bakalım hayırlısı sen neyaptın

ya kusura bakma cvp yazamadım sana misafir geldi.bana şuanda yumurtlama takibi yapılıyor.Dr yumurta iyi büyüyor dedi cumartesi tekrar gideceğim.eğer olmassa ilaç tedavisine başlancak sanırım.. inş bu ay bebek isteyen herkes sevinir.yüce rabbim hayırlısını nasip etsin.

# derdanur
# kardelen5233+
# KK Pro Üyeyeteeeeer slm kızlar nasılsınız ne var ne yok derda dr gittinmi canım ya kardeloş sende adet olmuşsun üzüldüm inan inşallah bidahaki aya

bgn saat 4 ten sonrakı gecmıse bakabıldım ancak çünkü cok kötüyüm kızlar yenı geldım eve mısafırlerım gıttı yalnızım artık evde ınsallah bol bol konusuruz artık:17:
tugcem hıc sorma cnm hıc bıtmıyor mısafır :27:sen nasılsın cnm bebiş nasıl:55:
banucugum hadı hayırlısı cnmm ınsallah tutucak bu sefr dualarım senınle cnm
kardeloşum bısıy yazmıs bende katılıyorum ama kımse kırılmasın :48:
semra bazı arkadaslar slm vermıyor demıssın cnm :69:ınankı yalnış anlama ben bı kac haftadır gırdıgım gıbı cıkmak zorunda kalıyorum :31:
tugcem senın yazdıklarınada katılıyorum cnm hamıs arkadasların bazıları kendımızı kullanılmıs hıssettırıyorlar cok haklısın sözüm meclısten dısarı tabı:16:sen nadır örneklerden bırısın buarada bravo sana cnm ıcınde dısında bırmıs:70:
kızlar kacırdıgım olduysa kusurabakmayın ben kactım öptüm sızlerı yrn görüşürüz:79::80:

slm kızlar nasılsınız ben iyyyim size bakıyım dedim
boncuğum söğlediğim söüz mağlesef üzerime alındım çok kırıldım ben kimseyi kullanmadım
eğer bu sözün banaysa canım benim sana açıklama yapmak zorunda hisssettim kendimi çünkü bne hepinizle çok şey paylaştım
canım ben eskisi gibi her an giremiyorum çünkü hala geçmeyen bel ağrım var üstüne bide girp oldum tam bir hafta yatak döşek yattım duygu sömürüsü değil bu kendime çorba bile zor yaptım
bazı arkadaşlar slm vermiyolar demiş benim evim sobalı ve pc soğuk yerde ben ne zamn girdiysen duaya bakma için girdim ya okudum yazdım yada kaçtane var ona baktım oyüzden de çabuk kapattım
son bikaçgündürde annemdeğim kardeşimin sözü veriliyo onun için gittim
yani hiçbirinizi üzmek yada terketmek değil amacım duaya her zaman varım
ya bazen gisemde çoğunuz yeni arkadaşlar tanımıyorum hikayelerini bilmiyorum tanımak isterim ama vaktim yok geçmişe bakıyım dedim vakit varken hüsarana uğradım
ben geçen hafta duamı bile okuyamadım anneme okuttum okadar hastaydım
ama olsun eğer böğle hisstirdiysem özür dilerim ben kimseyi kullanmadım bende sizinle aynı şeyleri yaşadım halada unutmadım ne hissettiğinizi ne yaşadığınızı sizin kadar biliyrum calar o yüzden ben giremezsem kusura bakmayın olurmu

iyiym birsenim canım senin bebğinde iyiymiş
tugçemin bebğide beni çok mutlu etti mevlam olmayana tez vakitte versin sizede kucağınıza almayı nasip etsin
canım ben gittim bugün doktora ama bişey demedi çünkü doğuma gitti acil şimdilik iyi dedi 3buçuk aylık olmuş dedi 1 aysonra gel iğneye devam dedi okadar

iyiym birsenim canım senin bebğinde iyiymiş
tugçemin bebğide beni çok mutlu etti mevlam olmayana tez vakitte versin sizede kucağınıza almayı nasip etsin
canım ben gittim bugün doktora ama bişey demedi çünkü doğuma gitti acil şimdilik iyi dedi 3buçuk aylık olmuş dedi 1 aysonra gel iğneye devam dedi okadar

senin son adetin neydi 2 li test le ense kalınlığına baktılarmı bide tehl,ken geçmiş mi umarım geçmiştir kendine iyi bak 16 haftada 3 lü test var unutma

# derdanur
# kardelen5233+
# KK Pro Üyeyeteeeeer slm kızlar nasılsınız ne var ne yok derda dr gittinmi canım ya kardeloş sende adet olmuşsun üzüldüm inan inşallah bidahaki aya
evet birsencim,oldum,hayırlısı artık,önümüzdeki aylara kısmet demekki.
slm kızlar nasılsınız ben iyyyim size bakıyım dedim
boncuğum söğlediğim söüz mağlesef üzerime alındım çok kırıldım ben kimseyi kullanmadım
eğer bu sözün banaysa canım benim sana açıklama yapmak zorunda hisssettim kendimi çünkü bne hepinizle çok şey paylaştım
canım ben eskisi gibi her an giremiyorum çünkü hala geçmeyen bel ağrım var üstüne bide girp oldum tam bir hafta yatak döşek yattım duygu sömürüsü değil bu kendime çorba bile zor yaptım
bazı arkadaşlar slm vermiyolar demiş benim evim sobalı ve pc soğuk yerde ben ne zamn girdiysen duaya bakma için girdim ya okudum yazdım yada kaçtane var ona baktım oyüzden de çabuk kapattım
son bikaçgündürde annemdeğim kardeşimin sözü veriliyo onun için gittim
yani hiçbirinizi üzmek yada terketmek değil amacım duaya her zaman varım
ya bazen gisemde çoğunuz yeni arkadaşlar tanımıyorum hikayelerini bilmiyorum tanımak isterim ama vaktim yok geçmişe bakıyım dedim vakit varken hüsarana uğradım
ben geçen hafta duamı bile okuyamadım anneme okuttum okadar hastaydım
ama olsun eğer böğle hisstirdiysem özür dilerim ben kimseyi kullanmadım bende sizinle aynı şeyleri yaşadım halada unutmadım ne hissettiğinizi ne yaşadığınızı sizin kadar biliyrum calar o yüzden ben giremezsem kusura bakmayın olurmu

derdacım,selam canım.
öncelikle şunu belirteyim,ben eminimki,boncuğun kasdettiği sen değildin,geçmişten beri süregelen bişeyi söyledi boncuk,ben hatırlıyorum,çoğu zaman gelip,şöyle mi,şu mu,benim şu derdim var falan diyolşar,hatta isim bile verebilirim,hemde bi kaç tane,gün geliyo bu kişiler,kızlar ben hamileyim diyolar ve bidahada uğramıyolar,sen elinden geldiğince uğruyosun,riskli bi durumun var,en azından ağrıların var,seni anlayışla karşılıyoruz emin ol.

evet birsencim,oldum,hayırlısı artık,önümüzdeki aylara kısmet demekki.

derdacım,selam canım.
öncelikle şunu belirteyim,ben eminimki,boncuğun kasdettiği sen değildin,geçmişten beri süregelen bişeyi söyledi boncuk,ben hatırlıyorum,çoğu zaman gelip,şöyle mi,şu mu,benim şu derdim var falan diyolşar,hatta isim bile verebilirim,hemde bi kaç tane,gün geliyo bu kişiler,kızlar ben hamileyim diyolar ve bidahada uğramıyolar,sen elinden geldiğince uğruyosun,riskli bi durumun var,en azından ağrıların var,seni anlayışla karşılıyoruz emin ol.
merhaba canım nasılsın
saol canım valla uğramak istiyorum hatta sizi çok özlüyorumda ama şu an bile dinmeyen bel ağrım var
boncuğuda çok seviyorum inş ben değilimdir ama ben üstüme laındım neden bilmem sevmesem zaten cevap bile vermezdim ama benim gönül borcum var hepinize birgün ölürsem ancak unuturum sizleri ben kedi çevreme anlatamadıklarımı anlattım size
böğle hisstriediysem benimde hatam vardır belki diye dedim
açıklman için saol balım

kardeloşum ya ben msjını sımdı gördüm cnm özürdılerım:5:
bersum hayırlısı cnm yat yuvarlan ınsallah hayırlısıyla kucagına alırsın tatlım:16:
kardeln bhr soruma cvp yazmamıssın oysa ben cok meraketmıstım:53::58:
selınacıgım hayırlısı olsun cnm ınsallah gelıcek ay verırsın müjdeyı bendede sınyaller basladı adet olcam galıba:84:hayırlısı neyapalım
kayracıgım mümın süresını nekadar okumamız gerek cnm azcık anlat sana zahmet:93:
boncugum mubin suresi yasin okuyorsun ve her mübin ile biten ayette 7 tane galiba mübin duası okuyorsun eger anlamassan ozelden mesaj at sana duayı da yollarım
inş canım benim dualrım siznel rabbim yardımcınız olsun
canım o yoruma bende katıldım kastedılen kesınlıkle sen degılsın gecen zamanları bılmıyorum ama son zamanlarda bıle ole yapan oldu canımız sıkılıyo dolayısıyla su belırtılerım var acaba hamılemıyım deyıp daha sonra hamıle oldugunu ogrenıp gıdıyorlar senı tam olarak tanımıyorum ama kesınlıkle ustune alınma tatlım o bel agrılarını cok ama cok ıyı bılırım kendıne dıkkat et canım
tugcem kendıne dıkkat et ne olursa olsun canım bebısınden onemlı degıl ya
bırsencım bu arada cok sevındım canım kendı bebegımı gormus gıbı mutlu oldum allahım kavustursun

Arkadaşlar kardelen haklı bu topigin bazı kuralları var sırayla yazıyorum katılanlar olursa sevinirim şimdiden aklımdan geçenleri yazıcam işşallah kimseyi kırmam istememde zaten bol bol düşündüm bugün neden böyle bişey yazıldı diye dikkat etmemişiz biz çünkü zorlananlar çok işi olanlar var geçmişe gidemeyenler herkezde istiyo kim kime ne olmuş merak ediyo tabi ben yazıyorum seçeneklerle

1 artık bu topige girenler mecburen geçmişi okucak okumayanlar var çünkü biz okuyoruz mecbur onlarda okucak okumazsa kimseye sormaya hakkı yok çünkü okadar kişi geçmişe gidiyo bir zahmet okumayanlarada gitsin :20::20::20::20::20::20

2 duayı okumak isteyenler kesin okuyolarsa okusunlar ihale bize kalıyo ebrar eziyet çekiyo ozaman duayı bilenler çok zor degil aldıklarında okusunlar hemen ebrarın özel mesajına yollasınlar ben okudum ekle desinler 1 hafta beklemeye ne gerek var demi ozamanda ebrar garibim herzaman listeyi öne almak zorunda kalmaz bide duayı alıp altına ben okudum yazmasınlar bende dahil buna tabe özeline yollasınlar bundan sonra sayfalar ondada doluyo hak veren:40::40::40::40::40:

3 başka yerlerden alıntı yapmasınlar bu hikaye olur başka şey olur sayfa ozaman çogalıyo bu lafıma kızma yetercim sakın sayfanın kısalıgı için yaz hani şöyle bir hamilelik şeyi olur duası kürü olur onlar alıntı olabilir çünkü onları okucam diye zamanımı kaybediyorum girenler çıkıyo yetişemiyorum sonra sevtun bizi görmüyosun oluyo sakın kızma ban kırılmada senden başka yapan yok kimseyide kırmak degil maksadım çünkü çok yoruluyorum okurken geçmişi bak gene diyorum seni seviyorum kırılman için demiyorun sakın yanlış anlama çünkü bazen sıkılıp okumuyorum geçiştiriyorum canım işşallah kırılmamışındır beni anladıysan çok sevinirim :48::48::48::48::48::48::48::48::48:

4 bide allah rızası için penkli yazılarla yazılmasın başına oturdugumda gözümü alıyo siyaha çevirin yazınızı canlı renkler gözlerimizi yorabilir bazen çok baktıgımda gözlerim yanıyo

5 herkez yazıcakları için alıntı alınca kızmayında aklınta tutsun bir kişiyi bir kere alsın düşüncelerini yazsın sayfa israfından kurtuluruz:38::38::38::38::38::38::38:

6 bundan sonra dövmek yok söz kimseyi ama hakedenleri döverim haberi olsun:60:60:

7 benim bu yazdıklarımı yanlış anlamayın fikir vermesi benden uygulaması sizden sakın üstünüze alınmayın inanın kalbimde bir kötülük yok düşüncelerimi arzettim eger böyle yaparsak sorun kalkar en azından herkez acaba benmi diye düşünüm kendini sorgulamaz içimdede ben tabe gene diyorum kırılmayım sakın hepinizin yeri bende ayrı ve bri diyeyim fikirlerinizi alayım ama fazla acımasız olmayın:18::18::18:
Gene size kalmış olay tabi hadi bakalım yorumları alalım:40::40::40::40::40::40::40:

Back
X