Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir gelişme yok canım aşılamadan vazgeçtik dün çatlatma iğnesi vurldu bakalım hayırlısı sen neyaptın
bgn saat 4 ten sonrakı gecmıse bakabıldım ancak çünkü cok kötüyüm kızlar yenı geldım eve mısafırlerım gıttı yalnızım artık evde ınsallah bol bol konusuruz artık
tugcem hıc sorma cnm hıc bıtmıyor mısafırsen nasılsın cnm bebiş nasıl
banucugum hadı hayırlısı cnmm ınsallah tutucak bu sefr dualarım senınle cnm
kardeloşum bısıy yazmıs bende katılıyorum ama kımse kırılmasın
semra bazı arkadaslar slm vermıyor demıssın cnmınankı yalnış anlama ben bı kac haftadır gırdıgım gıbı cıkmak zorunda kalıyorum
tugcem senın yazdıklarınada katılıyorum cnm hamıs arkadasların bazıları kendımızı kullanılmıs hıssettırıyorlar cok haklısın sözüm meclısten dısarı tabısen nadır örneklerden bırısın buarada bravo sana cnm ıcınde dısında bırmıs
kızlar kacırdıgım olduysa kusurabakmayın ben kactım öptüm sızlerı yrn görüşürüz:79::80:
iyiym birsenim canım senin bebğinde iyiymiş
tugçemin bebğide beni çok mutlu etti mevlam olmayana tez vakitte versin sizede kucağınıza almayı nasip etsin
canım ben gittim bugün doktora ama bişey demedi çünkü doğuma gitti acil şimdilik iyi dedi 3buçuk aylık olmuş dedi 1 aysonra gel iğneye devam dedi okadar
ben iyiym canım sen
evet birsencim,oldum,hayırlısı artık,önümüzdeki aylara kısmet demekki.# derdanur
# kardelen5233+
# KK Pro Üyeyeteeeeer slm kızlar nasılsınız ne var ne yok derda dr gittinmi canım ya kardeloş sende adet olmuşsun üzüldüm inan inşallah bidahaki aya
slm kızlar nasılsınız ben iyyyim size bakıyım dedim
boncuğum söğlediğim söüz mağlesef üzerime alındım çok kırıldım ben kimseyi kullanmadım
eğer bu sözün banaysa canım benim sana açıklama yapmak zorunda hisssettim kendimi çünkü bne hepinizle çok şey paylaştım
canım ben eskisi gibi her an giremiyorum çünkü hala geçmeyen bel ağrım var üstüne bide girp oldum tam bir hafta yatak döşek yattım duygu sömürüsü değil bu kendime çorba bile zor yaptım
bazı arkadaşlar slm vermiyolar demiş benim evim sobalı ve pc soğuk yerde ben ne zamn girdiysen duaya bakma için girdim ya okudum yazdım yada kaçtane var ona baktım oyüzden de çabuk kapattım
son bikaçgündürde annemdeğim kardeşimin sözü veriliyo onun için gittim
yani hiçbirinizi üzmek yada terketmek değil amacım duaya her zaman varım
ya bazen gisemde çoğunuz yeni arkadaşlar tanımıyorum hikayelerini bilmiyorum tanımak isterim ama vaktim yok geçmişe bakıyım dedim vakit varken hüsarana uğradım
ben geçen hafta duamı bile okuyamadım anneme okuttum okadar hastaydım
ama olsun eğer böğle hisstirdiysem özür dilerim ben kimseyi kullanmadım bende sizinle aynı şeyleri yaşadım halada unutmadım ne hissettiğinizi ne yaşadığınızı sizin kadar biliyrum calar o yüzden ben giremezsem kusura bakmayın olurmu
neolsun çatlatma iğnesi yapıldı beklemedeyim bakalım nezaman çalışma yapmam gerekiyo onu araştırıyorum
merhaba canım nasılsınevet birsencim,oldum,hayırlısı artık,önümüzdeki aylara kısmet demekki.
derdacım,selam canım.
öncelikle şunu belirteyim,ben eminimki,boncuğun kasdettiği sen değildin,geçmişten beri süregelen bişeyi söyledi boncuk,ben hatırlıyorum,çoğu zaman gelip,şöyle mi,şu mu,benim şu derdim var falan diyolşar,hatta isim bile verebilirim,hemde bi kaç tane,gün geliyo bu kişiler,kızlar ben hamileyim diyolar ve bidahada uğramıyolar,sen elinden geldiğince uğruyosun,riskli bi durumun var,en azından ağrıların var,seni anlayışla karşılıyoruz emin ol.
boncugum mubin suresi yasin okuyorsun ve her mübin ile biten ayette 7 tane galiba mübin duası okuyorsun eger anlamassan ozelden mesaj at sana duayı da yollarımkardeloşum ya ben msjını sımdı gördüm cnm özürdılerım
bersum hayırlısı cnm yat yuvarlan ınsallah hayırlısıyla kucagına alırsın tatlım
kardeln bhr soruma cvp yazmamıssın oysa ben cok meraketmıstım
selınacıgım hayırlısı olsun cnm ınsallah gelıcek ay verırsın müjdeyı bendede sınyaller basladı adet olcam galıba:84:hayırlısı neyapalım
kayracıgım mümın süresını nekadar okumamız gerek cnm azcık anlat sana zahmet:93:
canım o yoruma bende katıldım kastedılen kesınlıkle sen degılsın gecen zamanları bılmıyorum ama son zamanlarda bıle ole yapan oldu canımız sıkılıyo dolayısıyla su belırtılerım var acaba hamılemıyım deyıp daha sonra hamıle oldugunu ogrenıp gıdıyorlar senı tam olarak tanımıyorum ama kesınlıkle ustune alınma tatlım o bel agrılarını cok ama cok ıyı bılırım kendıne dıkkat et canıminş canım benim dualrım siznel rabbim yardımcınız olsun
kızlar ben çıkıyorum kusura bakmayın hepinizi öptüm iyi bakın kendinize
derdanur,CITLANBIK,nilcelll,KAYRAM29+,birsen29,tarioronar,selam kızlar nasılsınız![]()