Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sevtuncum,şu var ki,arada olabilir genede böyle yazılar,insanlarda bilgilerini,yeni okudukları ve kendi ilgilerini çekenleri paylaşmalılar elbette,heptende şu şu olmasın demeyelim genede.
birde şu var ki,biz hiç bi yerin karar mercisi değiliz,bizimkisi sadece fikir ve yorumdur,kimseyi incitmek kırmak değil,sadece hoşca vikit geçirmektir amacımız.

hoşgeldin canım...

Güle güle canım ama ben gece burda olmıycam yarın görüşürüz inş:54:

Selam derinim...cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine görüşmek üzre öptüm:16:

Bu arada sevtunum bende sana katılıyorum canım:46: Sen bana hoşgeldin demedin ama:43:

sayfanın üstünü okusana dedimya sana kim demez be hoş geldin diye:38::38::38::38:
Gözünlen kaçmış topluca dedimya sayfa israfı olmasın diye bundan sonra tek tek degil topluca selamlar:60::60::60::60::60::60:

kız kendini sıcak tut yakın olsaydın çorba kaynatırdım getirirdim sana:10::10::10:
Kız kesin senin yumoşlar patlıyo amanın birde ikiz oluyomuş:52::52::52::52:
canım sagol Allah razı olsun içmiş kadar oldum:54:
yumoşlar patlamayı yapamadı bu ay biliyosun..ama acıyolar adet olcam az kaldı...
hoşgeldin canım...

güle güle canım ama ben gece burda olmıycam yarın görüşürüz inş:54:

selam derinim...cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine görüşmek üzre öptüm:16:

bu arada sevtunum bende sana katılıyorum canım:46: sen bana hoşgeldin demedin ama:43:
selam canım sagolasın...çok öptüm senide hadi hoşçakalın...:79:

sevtuncum ben samet düşünüyordum samet can da olur sanırım tb inşallah olursaa:59:
allahım gönlüne göre versin bebem işşallah tez zamanda:16::16::16::16:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız:80::80::80::80::80:
hoş geldin arkadaşım:3::3::3::3:
sevtuncum,şu var ki,arada olabilir genede böyle yazılar,insanlarda bilgilerini,yeni okudukları ve kendi ilgilerini çekenleri paylaşmalılar elbette,heptende şu şu olmasın demeyelim genede.
Birde şu var ki,biz hiç bi yerin karar mercisi değiliz,bizimkisi sadece fikir ve yorumdur,kimseyi incitmek kırmak değil,sadece hoşca vikit geçirmektir amacımız.
evet canım kimseyi incitmek degil şimdi yazıcaktım oruya bazıları alıntı yapıyo diye millet yanlış anlıcaktı ben yeterin insafına bıraktım o kırılmamıştır incilsin diye yazmadım zaten kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum zaten ben ben fikrimi yazdım artık insanlar keni bilirler sakın banda kırılmayın ne olur çok üzülürüm ozaman:14::14::14::14::14::14:

kızlar bebişi yuvarlak içine aldım inşallah anlarsınız yemek yiyoruz kaçamak geldim birazdan tam gelirimEki Görüntüle 117413
ay ay yesin onu teyzeleri maşallah :nazar:
Arkadaşlar kardelen haklı bu topigin bazı kuralları var sırayla yazıyorum katılanlar olursa sevinirim şimdiden aklımdan geçenleri yazıcam işşallah kimseyi kırmam istememde zaten bol bol düşündüm bugün neden böyle bişey yazıldı diye dikkat etmemişiz biz çünkü zorlananlar çok işi olanlar var geçmişe gidemeyenler herkezde istiyo kim kime ne olmuş merak ediyo tabi ben yazıyorum seçeneklerle

1 artık bu topige girenler mecburen geçmişi okucak okumayanlar var çünkü biz okuyoruz mecbur onlarda okucak okumazsa kimseye sormaya hakkı yok çünkü okadar kişi geçmişe gidiyo bir zahmet okumayanlarada gitsin :20::20::20::20::20::20

2 duayı okumak isteyenler kesin okuyolarsa okusunlar ihale bize kalıyo ebrar eziyet çekiyo ozaman duayı bilenler çok zor degil aldıklarında okusunlar hemen ebrarın özel mesajına yollasınlar ben okudum ekle desinler 1 hafta beklemeye ne gerek var demi ozamanda ebrar garibim herzaman listeyi öne almak zorunda kalmaz bide duayı alıp altına ben okudum yazmasınlar bende dahil buna tabe özeline yollasınlar bundan sonra sayfalar ondada doluyo hak veren:40::40::40::40::40:

3 başka yerlerden alıntı yapmasınlar bu hikaye olur başka şey olur sayfa ozaman çogalıyo bu lafıma kızma yetercim sakın sayfanın kısalıgı için yaz hani şöyle bir hamilelik şeyi olur duası kürü olur onlar alıntı olabilir çünkü onları okucam diye zamanımı kaybediyorum girenler çıkıyo yetişemiyorum sonra sevtun bizi görmüyosun oluyo sakın kızma ban kırılmada senden başka yapan yok kimseyide kırmak degil maksadım çünkü çok yoruluyorum okurken geçmişi bak gene diyorum seni seviyorum kırılman için demiyorun sakın yanlış anlama çünkü bazen sıkılıp okumuyorum geçiştiriyorum canım işşallah kırılmamışındır beni anladıysan çok sevinirim :48::48::48::48::48::48::48::48::48:

4 bide allah rızası için penkli yazılarla yazılmasın başına oturdugumda gözümü alıyo siyaha çevirin yazınızı canlı renkler gözlerimizi yorabilir bazen çok baktıgımda gözlerim yanıyo

5 herkez yazıcakları için alıntı alınca kızmayında aklınta tutsun bir kişiyi bir kere alsın düşüncelerini yazsın sayfa israfından kurtuluruz:38::38::38::38::38::38::38:

6 bundan sonra dövmek yok söz kimseyi ama hakedenleri döverim haberi olsun:60:60:

7 benim bu yazdıklarımı yanlış anlamayın fikir vermesi benden uygulaması sizden sakın üstünüze alınmayın inanın kalbimde bir kötülük yok düşüncelerimi arzettim eger böyle yaparsak sorun kalkar en azından herkez acaba benmi diye düşünüm kendini sorgulamaz içimdede ben tabe gene diyorum kırılmayım sakın hepinizin yeri bende ayrı ve bri diyeyim fikirlerinizi alayım ama fazla acımasız olmayın:18::18::18:
Gene size kalmış olay tabi hadi bakalım yorumları alalım:40::40::40::40::40::40::40:

:46::46::46::46::46::46::46:süpersin canım arkadaşım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii topiğin başkanı ilan ediyorum :65:hayırlı uğurlu olsun canım süpersin çok güzel açıklamışısın :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ay ay yesin onu teyzeleri maşallah :nazar:

:46::46::46::46::46::46::46:süpersin canım arkadaşım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii topiğin başkanı ilan ediyorum :65:hayırlı uğurlu olsun canım süpersin çok güzel açıklamışısın :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ah canım ne başkanı benim bir başkanım var oda ebrar :48::48::48::48::48::48::48::48:
çünkü bu topigi açmasaydım sizin gibi mükemmel insanlarla karşılaşmıcaktım allah ondan razı olsunki açmış bu topigi başkanın ebrarım nerdesin kız kupanı almaya gel bakem:65::65::65::65::65::65::65::65::65:

hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın...
sayfanın üstünü okusana dedimya sana kim demez be hoş geldin diye:38::38::38::38:
Gözünlen kaçmış topluca dedimya sayfa israfı olmasın diye bundan sonra tek tek degil topluca selamlar:60::60::60::60::60::60:

ay sevtunum aynı anda yazmışız canım bende şimdi gördüm cok sagol kuzum:48::48::48:

tamam canım bundan sonra bizde öyle yapalım o zaman:28::28:

sara cım hoş geldin,anlatsana biraz kendini,bak burdaki arkadaşlar tanımıyolar seni.
pelincim,semracım,selam kızlar.

ah canım ne başkanı benim bir başkanım var oda ebrar :48::48::48::48::48::48::48::48:
çünkü bu topigi açmasaydım sizin gibi mükemmel insanlarla karşılaşmıcaktım allah ondan razı olsunki açmış bu topigi başkanın ebrarım nerdesin kız kupanı almaya gel bakem:65::65::65::65::65::65::65::65::65:

evet yaaaaaaaaaaa ama o başka o genel başkan sen yardımcısı :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

DERYA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................15
BONCUK..................15
DERİN.....................15bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10
SELİNA...................20bitti
KARDELEN...............15bitti
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10bitti
NANELİŞKR..............10
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13

SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK..................20
DERİN.....................20bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15
BANUU....................10
KARDELEN...............10bitti
AFED......................10
KARDELEN49...........10bitti
GÜNEYCANAN..........10
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10
CİBEL......................10bitti
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
FLAN......................13

:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım dün doktora gitik işte bakyı dediki solda 2 sağda 3 yumurtan oluşmuş benim sağ tüpüm yok ya iptal ettik diyceksin solda 2 tane var ya diye ama soldakilerin kalitesi sağdakine göre daha düşükmüş bizde dün gece saat 11de çatlatma iğnesi yaptırdık bu ay böyle deniycez bakalım inşallah önümüzdeki ay aşılamaya gerek kalmaz
canım ya sağ tüpün yoksa orda yumurta nasıl oluşabiliyo merak ettim bide iğneyi vurunduktan 24 saat sonra çatlamaya başlar 72 saat içinde çalışma olması gerekmiş ben pazartesi saat 4 te vurundum iğneyi salı saat 2 de aşılamayı yaptı fakat yumurta çatlamamıştı ertesi gün çatladı aşılamadan 1 gün sonra çalışma yapmıştım yumurta çatladığı zaman 24 ssat spermler 72 saat rahimde kalabiliyomuş inşallah tutar canım
canım,rabbim bağışlasın bebeğini,ama ben göremedim yavvvvv:24:

kardeloş bebişi göremeyenlere işaretledim ve resimi sonra tekrardan ekledim

maşallah senin bebişede canım,söylüyon mu artık meraklı millete.:49:

flancım,pelincim,aleynacım,kayracım,teşekkür ederim kızlar,napim,olmadı bu ayda,zaten gece uykudan uyandım ve gördüm,üzülsem uykum kaçcaktı,bende boşverdim,üzülmedim:9:

canım,çok geçmiş olsun,bizde seni merak ediyoduk,ama ben bugün biraz takip yaptım,anne topiclerinde buldum yazıklarını,hakkında bilgi sahibesi oldum:8:
derincim,sana gelince tatlım,bence senin ağrın,bulantın stresten tamamiyle,stres olup,meraklanıp,yiyemiyosun,yiyemedikçede öyle durumlkar oluyo midende.
çok geçmiş olsun.
bu arada,tutiş nerelerde acaba,kız gelsene,özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:82:
bebeişi göremeyenlere işaretledim inşallah kendinizde gerçeğini görürsünüz
neyapıyım idare ediyorum işte sevtun bişey sorucam çatlatma iğnesi vurdurdum ben nezaman çalışma yapmak gerekiyo belli bir saati var mı ki bunun

iyyiiz canım sende hoşgeldin topiğimize

Son düzenleme:
neyse canlar şimdilik kaçtım ben..gelicem kısmetse yine öpüldünüz...:54:
bay bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:58:
selam canım hoşgeldin çok şükür iyiyiz sen nasılsın
sara cım hoş geldin,anlatsana biraz kendini,bak burdaki arkadaşlar tanımıyolar seni.
pelincim,semracım,selam kızlar.

selam canım nasılsın:79:

Son düzenleme:
kızlar ya zencefil ve ahududu yaprakları spermi artırıyomuş bide 1 bardak kaynar suya 6 gr kişniş konulup 10 dk bel-kletilip günde 3 defa içilirse artırıyomuş biyerde okudum isterseniz aktara bide sorun

# tugcal
# sara_28
# semraozsoy
# sevtun2+
# kardelen5233+
# elixsir
# pelin67 evet bayanlar nasıl gidiyo hayat

Back
X