Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım sagol bilgi verdigin icin...ebrar bugün görümcesine gidecekmiş baklava yapmaya gece gelmeye çalışırım demiş pelin
kızlar sevtunun selamı var acil çıkması gerekti bende kaçıyorum allaha emanet olun hepinizi öpüyorum bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79
hhmm bak onu bilmem işteepeki orda oluşan yumurtalara noluyo dışarı nasıl atılıyo canım kist olmuyomu
kızlar haberi okudum inanın çok üzüldüm Allahım kimseye yaşatmasın çok zor BURSA (İHA) - Olay, Yıldırım ilçesine bağlı Çınarönü Mahallesi'nde meydana geldi. 22 yaşındaki Güzel T.'nin bu sabah saatlerinde doğum sancıları tuttu. Evde kimse olmadığı için hastaneye gidemeyen Güzel T., ikinci çocuğunu kendi kendine doğurmaya çalıştı. Dünyaya gelen erkek bebek, annenin ellerinin arasından kayarak yere düştü. Bu sırada fenalaşan anneyi, feryatları üzerine eve gelen komşuları buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, gözü yaşlı anne ile bebeğini Şevket Yılmaz Hastanesi'ne kaldırdı.
Başını zemine çarpan bebeğin kafatasında kırık olduğu ve olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilirken, polis genç kadının inşaat işçisi kocası Metin T.'nin ifadesine başvurdu.
Daha önce hastanede kadın doğum uzmanına muayene olup doğum için gün belirlenen Güzel T.'nin bugün hastaneye gitmeyi planladığı ancak doğum sancılarının erken başladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
sagol fıstıgım öpüyorum seniKardelenbhr cnm sol tarafta ıkı tane olusmus yumos neden ıptal oldukı sonucta o taraftada olusmus benım doktorum bana bı tane olusması bıle yeter demıstı hakkına hayırlısı cnm ama merakettım acıklarsan sevınırım
Derınım mıdenden rahatsızmıssın cnm gecmıs olsun dıkkatet kendıne
Ebrarım morel bozmak yok cnm rabbımden ümıt kesılmez olucak elbet bızd egörcez o günlerı
Kardelen profum bende böyle dım barı karısıklık olmasın canoınsallah sen patlatırsın cnm bombayı benım bombam ateslenmez bu ay hıc sanmam :82:
Kayram dün bana acıklama yapmıssın cnm cok sagol
Bırsenım sana dünde yazıcaktım cnm unutmusumsende nadır örneklerdensın cnm sende hamıs oldugundan berı bırakmadın bızı sagol
Derdam ugramıs cnm bızde merakettık senı önceden daha cok görürdük senı yoğunsun demek dıkkatet cnm kendıne
Tutısım nerdesın ya senıde özledım cano ya ıyısındır umarım
kızlar kacırdıgım olduysa kusurabakmayın:79::80:
canım saoglasın..reflü olmasından korkuyorum gerçekten..başımada vuruyo galiba bulantı anlamadım gitti..kussam rahatlıam gibi geliyoherkese gunayyydıııınnn guzel anne adayları
ablacım keyfın yokmus nolur Allahtan umıdını kesme bı daha da duymayaım neden umıtlenıyorumkı zaten falan demıssın bı daha duymayayım umıt kaynagımsın benım ınsallah olacak ınsallah olacak bu ay olmassa bır dahakı ay ama mutlaka olacak bır zamanı var bılıyorsun ınsallah olacak ınsalllah ınsallah bu arada belkı yapıyosundur bılmıyorum ama ben calısmalara baslarsam yapmayı dusunuyorum her gun kenzul ars suresını okuyarak ve mubın duasını okuyarak hamle kalanlar var zaten mubın duasını ben bı kere yapmıstım baska bır dılegım ıcın gerceklestı cok sukur bunun ıcın de yapıcam bu arada kuranın varmıs allah kabul etsın ablacım
derınım saol canım acıklaman ıcın bu arada gecmıs olsun mıden nasıl oldu reflu olabılır canım zencefıl cayı ıcmenıve arada elma yemenı tavsıye ederım ama umarım bebeıstendır cayında elmanın da zararı olmaz bebege bu arada eklemıssın ama bana davet gelmedı balım sen ozelden bana yolla da bende eklıyım
kardelenbhrım canım toplam 5 tane yumurtan olusmus belkı coklu gebelık olmasın dıye vazgecmıstır yada yeterlı buyukluge ulasmısmı belkı kendılıgınden olur dıye vazgecmıstır ınsallah olmustr canım
aleynam sen nasılsın
tutiş kım bılmıyorum pek tanısmak nasıp olmadı ısmını cok duydum ama en kısa zamanda gelde tanısalım canım
profum kırmızıları gormusun yıne kırmızıları gordugumuz surece umut var demektır ınsallah bı dahakı aya ınsallah
sevtunum rengını bulmusun canım hayırlı olsun tertemız yap evını otur sonra gelsın bebısler
selinacım bi dahaki aya inşallah görmezsin kırmızılarıkızlar ben regl oldumyeni tarihim 18 ocak pufffff
canım yaa resmini koydun demek teyzoşları görsün diye.MAAŞALLAH canım güle güle büyüsün göbişinde o mercimek# pelin67
# semraozsoy
# kardelenbhr slm kızlar geçmişi okuyamadım ama mutlaka okuacam bende bugün hastaneye gittim ultrasonda gördüm bebişimi kıpır kıpır hiç durmuyo dr da şaştı kanama alanı hala duruyo bakalım neolcak hayırlısı haftayada ense kalınlığı için gidecem neyse sonra gelirim konuşuruz çıkmam lazım işlerim var Eki Görüntüle 117287 Eki Görüntüle 117287
demek seninde mide kötüay bende hergün folik içiyorum kıs ondan mı acep hepsi karışıyo offff..seninde ilaçlardan oluyo benimde demekki canımhoşbulduuuuum ben geldim sizde cümleten hoşgelmişsiniztek tek alıntı yapamıyorum çünkü gönderirken site gidebiliyor riske girmek istemiyorum o yüzden şöyle genel bir yazayım
kardelen 49 boncukcuğum hoşgeldin demişsiniz ama ben o ara çıkmışım hoşbulduk canlarım:87:ebrarcığım ilacı sormuşsun kuzum daha gidemedim hafta sonu şehir dışındaydık ya gidemedim ancak hafta sonu olur çünkü malum işteyim hafta içi çıkamıyorum gerçi benim işte yılan hikayesine döndü ya neyse idare edersiniz artık:86:naneli canım geçmiş olsun diş çektirmişsin çok acır cidden ama şimdiden yaptırman daha iyi sonra rahat edersin canım
aleynacığım tek sperm bile yetebiliyor canım hele 6 ocakta sonuçlar gelsin o zaman sanırım dr sizi en doğru şekilde yönlendirir tatlım
güneycanan ters mi rahim bu aralar bunu çok sık duyuyorum açıkcası korkmayada başladım çünkü bende hiç dikkat etmiyorum ağır kaldırıyorum ama dr baktı olsa söylerdi sanırım ama düzelebildiğini biliyorum :18:derinim o bulantı beni de öldürecek canım ama ben biliyorum benim bulantıların sebebini daha ilaçları kesmedik 1,5 kaldı ama en önemli dozajları düşürdük ama ilacın etkisi azalırken bulantı başdönmesi yapabiliyormuş ilacın geri çekilme reaksiyonu diyorlar sanırım dr o yüzden kalanlara acele etmiyor vücudu alıştıra alıştıra gidelim istiyor sanırım bir de folik asit çok sıkıntı yarattı bende ikisi bir araya geldi inan lavabodan çıkamaz oldum eşim folik aside biraz ara ver kendini topla dedi o yüzden 10 gün kadar içmeyeceğim folik asidi:85:sevtuncuğum denk gelemedik canım evin hayırlı olsun canım güle güle kullan
profum gelmiş kırmızılar olsun öbür aya tutar inşallah fıstığım
kardelen bhr nasılsın canım ağrın yok değil mi?
ebrarım moralini bozma canım lütfen demekle olmuyor biliyorum ama elimden ancak bukadarı geliyor
herkesi tek tek okudum dr giden arkadaşlarımız var ama konuların bazıları hakkında bilgim yok o yüzden yazmadım zaten bilgisi olan arkadaşlarda yazmışlar şimdilik benden bu kadar
![]()
amin peloşum inşallah tatlım..hepimizinki gelsin en yakın zamanda..ebrarım karamsar gördüm seni canım lütfen öyle şeyler söyleme ben senin söylediklerinle moral buluyorum biliyosun...senin gibi yüregi temiz arkadaşıma rabbim hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip etcek inş bitanem seni cok öpüyorum bi türlü karşılaşamıypruz senle özledim seni
derinim inş adet olmassın canım hayırlısıyla saglıklı melegin gelir bu ay...:95:
selinam, prof kardelenim lütfen üzülmeyin inş bidaki ay hayırlısıyla saglıklı gelir minişleriniz
kardelenbhrcım hakkında hayırlısı olsun inş bu ay hamiş haberlerini alırız canım
sevtuncum ben sana daha öncede yazmıştım ama görmedin heralde ben evimi fildişi yaptırdım cok güzel oldu hem acık renk hemde ferah tavsiye ederim canım:86:
selam kızlaR ben geldim nasılsınız![]()
bersum benim..hiç korkma canım bol bol dinlen bişey olmaz Allahın iziniyle..dayımın kızınında öyleydi son 6 hafta risk altındaydı..ama çok şükür bebişi saglıcakla dogdu..bol bol dinlen olsun..öpüyom kuzum.selam kızlar umarım herkes çok iyidir bende iyi olmaya çalışıyorum 37. haftaya kadar çalışma planları yaparken son gittiğimiz kontrolde dr um sezonu kapattığımı artık evde oturup bol bol dinlenmem gerektiğini söyledi erken doğumtehtidi gerekçesiyle şuan raporluyum evde hiiiç bi iş yapmadan bol bol yat yuvarlan yapıyorum inşallah sıpam erkenden gelmeye kalkmaz önümüzdeki şu 6 haftayıda atlatırsam çok rahatlıcam inşallah şimdilik benden haberler bu kadar hepinizi öpüyorum dualarımdasınız
kıss evet o da olabilir tabi..ama ben bebiş için stres olmuyomda başka şeylere oluyom kardeloşum yaaa...baş agrılarım da ondan olabilir...sende adetlenmişsin bu arada üzüldüm canım ne yalan diyim yacanım,rabbim bağışlasın bebeğini,ama ben göremedim yavvvvv
maşallah senin bebişede canım,söylüyon mu artık meraklı millete.
flancım,pelincim,aleynacım,kayracım,teşekkür ederim kızlar,napim,olmadı bu ayda,zaten gece uykudan uyandım ve gördüm,üzülsem uykum kaçcaktı,bende boşverdim,üzülmedim
canım,çok geçmiş olsun,bizde seni merak ediyoduk,ama ben bugün biraz takip yaptım,anne topiclerinde buldum yazıklarını,hakkında bilgi sahibesi oldum
derincim,sana gelince tatlım,bence senin ağrın,bulantın stresten tamamiyle,stres olup,meraklanıp,yiyemiyosun,yiyemedikçede öyle durumlkar oluyo midende.
çok geçmiş olsun.
bu arada,tutiş nerelerde acaba,kız gelsene,özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:82:
canım gözünaydınnn ohh anneciginle bol bol oturursun şimdik sefan olsun..benden selamda söyle...öptüm cnmkızlar ben geldim annem nihayet geliyo 9,30 arabasında yarın nasip olursa yanımda allahıma çok şükür inanın çok mutlu oldum hene var ne yok kızlar görüşmeyeli
derdam lütfen duymayım bi daha böyle şeyler..kastedilen sen degilsin emin ol canım..hatta ben hep senin zor durumların arasında da hep girmeye çalıştıgının farkındayım..yok tatlım sakın üzülme sen..slm kızlar nasılsınız ben iyyyim size bakıyım dedim
boncuğum söğlediğim söüz mağlesef üzerime alındım çok kırıldım ben kimseyi kullanmadım
eğer bu sözün banaysa canım benim sana açıklama yapmak zorunda hisssettim kendimi çünkü bne hepinizle çok şey paylaştım
canım ben eskisi gibi her an giremiyorum çünkü hala geçmeyen bel ağrım var üstüne bide girp oldum tam bir hafta yatak döşek yattım duygu sömürüsü değil bu kendime çorba bile zor yaptım
bazı arkadaşlar slm vermiyolar demiş benim evim sobalı ve pc soğuk yerde ben ne zamn girdiysen duaya bakma için girdim ya okudum yazdım yada kaçtane var ona baktım oyüzden de çabuk kapattım
son bikaçgündürde annemdeğim kardeşimin sözü veriliyo onun için gittim
yani hiçbirinizi üzmek yada terketmek değil amacım duaya her zaman varım
ya bazen gisemde çoğunuz yeni arkadaşlar tanımıyorum hikayelerini bilmiyorum tanımak isterim ama vaktim yok geçmişe bakıyım dedim vakit varken hüsarana uğradım
ben geçen hafta duamı bile okuyamadım anneme okuttum okadar hastaydım
ama olsun eğer böğle hisstirdiysem özür dilerim ben kimseyi kullanmadım bende sizinle aynı şeyleri yaşadım halada unutmadım ne hissettiğinizi ne yaşadığınızı sizin kadar biliyrum calar o yüzden ben giremezsem kusura bakmayın olurmu
sagol canım ne demekmerhaba arkadaşlar
hepiniz çok sıcak insanlarsınız.beni çok sıcak karşıladığınız için teşekkür ederim hepinize.![]()
kızlar haberi okudum inanın çok üzüldüm Allahım kimseye yaşatmasın çok zor BURSA (İHA) - Olay, Yıldırım ilçesine bağlı Çınarönü Mahallesi'nde meydana geldi. 22 yaşındaki Güzel T.'nin bu sabah saatlerinde doğum sancıları tuttu. Evde kimse olmadığı için hastaneye gidemeyen Güzel T., ikinci çocuğunu kendi kendine doğurmaya çalıştı. Dünyaya gelen erkek bebek, annenin ellerinin arasından kayarak yere düştü. Bu sırada fenalaşan anneyi, feryatları üzerine eve gelen komşuları buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, gözü yaşlı anne ile bebeğini Şevket Yılmaz Hastanesi'ne kaldırdı.
Başını zemine çarpan bebeğin kafatasında kırık olduğu ve olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilirken, polis genç kadının inşaat işçisi kocası Metin T.'nin ifadesine başvurdu.
Daha önce hastanede kadın doğum uzmanına muayene olup doğum için gün belirlenen Güzel T.'nin bugün hastaneye gitmeyi planladığı ancak doğum sancılarının erken başladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
çok üzüzcü bi haber,rabbim sabır versin.kızlar haberi okudum inanın çok üzüldüm Allahım kimseye yaşatmasın çok zor BURSA (İHA) - Olay, Yıldırım ilçesine bağlı Çınarönü Mahallesi'nde meydana geldi. 22 yaşındaki Güzel T.'nin bu sabah saatlerinde doğum sancıları tuttu. Evde kimse olmadığı için hastaneye gidemeyen Güzel T., ikinci çocuğunu kendi kendine doğurmaya çalıştı. Dünyaya gelen erkek bebek, annenin ellerinin arasından kayarak yere düştü. Bu sırada fenalaşan anneyi, feryatları üzerine eve gelen komşuları buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, gözü yaşlı anne ile bebeğini Şevket Yılmaz Hastanesi'ne kaldırdı.
sara cım,hayırlı geceler,diğer giden bütün kızlar,sizlerede hayırlı geceler.iyi geceler kızlar ben çıkıyorum.
allah kımseye yasatmasın cok uzucu bır olay allah sabır versınkızlar haberi okudum inanın çok üzüldüm Allahım kimseye yaşatmasın çok zor BURSA (İHA) - Olay, Yıldırım ilçesine bağlı Çınarönü Mahallesi'nde meydana geldi. 22 yaşındaki Güzel T.'nin bu sabah saatlerinde doğum sancıları tuttu. Evde kimse olmadığı için hastaneye gidemeyen Güzel T., ikinci çocuğunu kendi kendine doğurmaya çalıştı. Dünyaya gelen erkek bebek, annenin ellerinin arasından kayarak yere düştü. Bu sırada fenalaşan anneyi, feryatları üzerine eve gelen komşuları buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, gözü yaşlı anne ile bebeğini Şevket Yılmaz Hastanesi'ne kaldırdı.
evet canımın ıcı dakık bır ınsanım nede olsa bı kupa da banakayra,11 dedin,11 de geldin kısss,tebrikler
accık daha buralardayım gibi görünüyo.
keşke her gece öyle bir geçer zamanki olsa,onu izlerken kaldık bu saate,daha namazda kılcak,e o arada muhebbet edebiliriz.:102::102::102:geldin mi kardleoşum hoşgeldin balım..öyle demek istediyse bilemiyom cnm..alıntı konusunda ben mesela çok dolmaması için şöyle yapıyorum senin uzun bi alıntını kopyalıyom mesela sadece bana yazdıgın kısmı bırakıp gerisini siliyorum...amann herneyse evet kapandı gitti canom..
allah kımseye yasatmasın cok uzucu bır olay allah sabır versın
evet canımın ıcı dakık bır ınsanım nede olsa bı kupa da bana![]()
derinimm canım bu araada asıtlı meyveler yemıcen tatlım portakal mandalına gıbı daha cok muz elma turu notr meyveler yıyeceksın zaten reflu mıde asıdının yukarı cıkmasından oluyo bılıyosun bu yuzden mıdende zaten asıt var artırıcı seyler yeme