- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ayyyyyyyy kızlar ya öyle bir geçer zaman kiyi izledinizmi ya yok böle bi dizi ayyyyy çok ağladım yaaaaaaaaa![]()
hain adam,utanmadan osmanı istiyo bide.
sevtun dayak yok dedi ama,o hakediyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyyyyy kızlar ya öyle bir geçer zaman kiyi izledinizmi ya yok böle bi dizi ayyyyy çok ağladım yaaaaaaaaa![]()
ınsallah canımın ıcı amınnnnnnn dıyorum gonulden hatıcem sende hosgeldın canım
hain adam,utanmadan osmanı istiyo bide.
sevtun dayak yok dedi ama,o hakediyo![]()
kızlar,ben yavaştan vedaya başlim,çıkcam çünkü.
ya sevtuna bakma biz ikimiz dövelim bencevarya erken petekkayı çok severdim şimdi resmen nefret ediyorum
![]()
inşallah kayram...sen yinede çok heyecan yapma..ben bu çizgiye benzerlerini bikaç defa gördüm..üzülmem merak etme kıs...bu arada şu son günlerdeki mide bulantılarımı bebege hiç yormadım ki zaten bişey varsa bile daha bulantı başlamaz..bulantılar tamamen mide asidinden belli oluyo zaten agzıma acı su gelip duruyo afedersin.derınım cok sevındım yaaa hadı bakalım ınsallah canımmmm cok heyecanlandım su anda ınanamassın olmasada uzulme ama kasık agrısı falan hayra alamet bunlar![]()
Slm kızlar nasılınız
artık pek nete gıremıyorum annemlerde net kesıldı bızdede yok
kocacımda getıremıo vınn
nasılsınız cok ozledım sızlerı
derıncım ınsallah guzel haberlerı alırsın bu sefer
ebrarcım nasıl acaba gorursenız slm soyleyın
kardelecım slmlar nasılsın
ve dıyer ısımlerını sayamadıgım tum arkadaslara sevgılerrr
inşallah kayram...sen yinede çok heyecan yapma..ben bu çizgiye benzerlerini bikaç defa gördüm..üzülmem merak etme kıs...bu arada şu son günlerdeki mide bulantılarımı bebege hiç yormadım ki zaten bişey varsa bile daha bulantı başlamaz..bulantılar tamamen mide asidinden belli oluyo zaten agzıma acı su gelip duruyo afedersin.
aa nereye cano yaa.hazır kociş traf oluyoken oturucaktım biraz..nasılda başım fena bilsen ama kalkamıyom kıss![]()
selam mızmız,hoş geldin,nasıl gidiyo hamilelik,ne durumda poyraz bey?
ahh kuzumm benım masallah masallah allah kucagına da almayı nasıp etsın canımhosbulduk cnm
poyrazefe masallah var buyuyup duruo sıcacık yerınde
416 gram 28 santım oglusum
Dunden berı tekme de atıyo tosuncuk
keske vıdeo yuklesemde gorsenız halını
oooo,maşallah,maşşallah,darısı başımıza.HOSBULDUK CNM
POYRAZEFE MASALLAH VAR BUYUYUP DURUO SICACIK YERINDE
416 GRAM 28 SANTIM OGLUSUM
DUNDEN BERI TEKME DE ATIYO TOSUNCUK
KESKE VIDEO YUKLESEMDE GORSENIZ HALINI
kıslar ben kaçıyom müsadenizle..gelebilirsem gelirim yine.ebrarımla konuşamadık hiç..öptüm hepinizi..
selam kizlar ben geldim nasilsiniz![]()
hoş geldinde,bizde çıkıyoduk,görüşürüz garip.