Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Slm kızlar nasılınız

artık pek nete gıremıyorum annemlerde net kesıldı bızdede yok

kocacımda getıremıo vınn

nasılsınız cok ozledım sızlerı

derıncım ınsallah guzel haberlerı alırsın bu sefer

ebrarcım nasıl acaba gorursenız slm soyleyın

kardelecım slmlar nasılsın

ve dıyer ısımlerını sayamadıgım tum arkadaslara sevgılerrr

derınım cok sevındım yaaa hadı bakalım ınsallah canımmmm cok heyecanlandım su anda ınanamassın olmasada uzulme ama kasık agrısı falan hayra alamet bunlar:21::21::21::21::21:
inşallah kayram...sen yinede çok heyecan yapma..ben bu çizgiye benzerlerini bikaç defa gördüm..üzülmem merak etme kıs...bu arada şu son günlerdeki mide bulantılarımı bebege hiç yormadım ki zaten bişey varsa bile daha bulantı başlamaz..bulantılar tamamen mide asidinden belli oluyo zaten agzıma acı su gelip duruyo afedersin.
kızlar,ben yavaştan vedaya başlim,çıkcam çünkü.

aa nereye cano yaa.hazır kociş traf oluyoken oturucaktım biraz..nasılda başım fena bilsen ama kalkamıyom kıss:1:

Slm kızlar nasılınız

artık pek nete gıremıyorum annemlerde net kesıldı bızdede yok

kocacımda getıremıo vınn

nasılsınız cok ozledım sızlerı

derıncım ınsallah guzel haberlerı alırsın bu sefer

ebrarcım nasıl acaba gorursenız slm soyleyın

kardelecım slmlar nasılsın

ve dıyer ısımlerını sayamadıgım tum arkadaslara sevgılerrr

selam mızmız,hoş geldin,nasıl gidiyo hamilelik,ne durumda poyraz bey?

inşallah kayram...sen yinede çok heyecan yapma..ben bu çizgiye benzerlerini bikaç defa gördüm..üzülmem merak etme kıs...bu arada şu son günlerdeki mide bulantılarımı bebege hiç yormadım ki zaten bişey varsa bile daha bulantı başlamaz..bulantılar tamamen mide asidinden belli oluyo zaten agzıma acı su gelip duruyo afedersin.

aa nereye cano yaa.hazır kociş traf oluyoken oturucaktım biraz..nasılda başım fena bilsen ama kalkamıyom kıss:1:

canımcım evet mıde bulantsı baslamaz ama reflu baslar erkenden benden demesı ben sana neden zencefıl ıc yada elma ye dıyom cunku arkadasımın hamılelıgınde bole sıkaytlerı vardı ondan bılıyommm balımmmm

mızmızımm hoşgeldin canım .demek bebiş tekmeliyo heyy gidi günlerr kısss daha dün bebişim olsun diyodum çok şükür bunları yazdıgını da gördük canım çok seviniyorum valla yaaa:nazar: :nazar:

Back
X